AcasăDezvaluiriAncheteSIE se leapădă de Cîțu!

SIE se leapădă de Cîțu!

Iată că teribila mașinărie a propagandei operative a reușit – doar ”beneficiarii finali” ai acestei campanii știu cu ce eforturi logistice și mai ales ce costuri! – să impună teza conform căreia Florin Cîțu este ”indestructibil”! Pentru că, după ce nu a reușit să promoveze examenul de admitere la Academia de Studii Economice din București, ar fi fost crescut de către oamenii Serviciului de Informații Externe.

Cîțu va pleca la BERD când i o va cere Iohannis

Serviciu care l-ar fi cooptat în propria sa ”zonă gri”, trimițându-l la studii la Grinnell College, pe încă nu se știe exact ai cui bani. Mai ales că vorbim, totuși, de 160.000 dolari, numai taxele de studiu la acea dată. Iar în anii petrecuți în statul Yowa, junele Florin Cîțu ar fi fost preluat operativ, nici mai mult nici mai puțin, decât direct de către CIA! Atoinfluenta agenție americană păstrându-l în ”adormire” până ce, iarăși nu se știe de ce, dintre toți acoperiții serviciilor din debila clasă politică românească s-a decis să meargă tocmai pe mâna ”hipsterului” Cîțu. Cel care, cu doar câteva luni înainte de a fi numit în fruntea Guvernului României, plângea ca ”o fetiță” în fața liderilor PNL – unii zic că la propriu!- că nu îl lasă în pace ”spionul rus” Orlando Teodorovici. Iar toată această poveste de succes de-a dreptul halucinantă pentru inițiații sistemului a avut darul nu doar de a îl legenda pe Florin Cîțu drept ”omul americanilor”, dar și de a îl ”împacheta” drept ”acoperitul” SIE!

Orban decapat de la ZEXE

Ceea ce nu poate decât dăuna grav desfășurării activității ”externilor”, prin atragerea în această ”mlaștină” politică. Numai că ”podul de piatră” construit între imaginea lui Cîțu și cea a SIE iată că tocmai s-a dărâmat! Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că ”operativii” Serviciului de Informații Externe și-au informat omologii occidentali că ”se leapădă” de actualul premier. Așa că Florin Cîțu nu este omul SIE! Și nici omul CIA! Ci al ”Grupului de la Zexe”! Grup ai cărui membri l-au și impus premier, în timp ce Cîțu aștepta umil ”decizia finală” în ceea ce îl privește, în casa de pe strada Leonida, colț cu Icoanei, pe stânga cum vii dinspre mica benzinărie Petrom. Acest ”share location” fiind atât de explicit nu doar pentru a se ști ”că se știe”… Dar mai ales pentru a fi readuși cu picioarele pe pământ cei care au dat garanții că nici nu există locație mai impenetrabilă informativ ca aceasta!

De la Liceul Energetic la Grinnell College.

Acesta este destinul școlar absolut șocant al lui Florin Cîțu. Cel despre care colegii săi de ”leat” de la Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea au ajuns să dezvăluie că atât de pasionat era Cîțu de carte, încât ar fi luat nota 4 la examenul de treaptă din anul 1988. Astfel că ar fi trebuit să își continue studiile la Școala Profesională, numai că un ”binefăcător” cu pix de la Inspectoratul Școlar Vâlcea ar fi reușit totuși să îl ”tolereze” în continuare la Liceul Energetic. Unitate școlară ”de elită”, de unde Cîțu ar fi încercat apoi, fără succes, să intre la ASE. Însă în cele din urmă s-a lăsat păgubaș, așa că a trebuit să se mulțumească cu admiterea la nou înființata Universitate privată Româno – Americană.

Nu SIE l a dus pe premier la Grinnell College

După care a ajuns direct student la Colegiul Grinnell din  statul american Yowa! Dar nu prin obținerea unei eventuale burse de studiu, așa cum au beneficiat toți ceilalți actuali lideri ai statului român racolați încă de atunci de diverse servicii secrete străine, ci prin achitarea taxelor școlare. Cele care, în acea perioadă porneau de la 40.000 de dolari pe an. Și mai interesant fiind că Florin Cîțu, cel care a încercat în zadar să intre în țară la ASE și care se prezintă ca un bancher pur sânge a ales să urmeze – pe ai cui bani? – un colegiu privat care își face reclamă prin disicpline școlare precum filosofia, literatura și istoria! Singura explicație dată vreodată de Florin Cîțu despre miracolul trăit pe persoană fizică prin ajungerea la Grinnell fiind un sec ”m-a ajutat un fost absolvent”…

Preia agenda LGBTQ

Dar uite ce repede au trecut anii de când misteriosul absolvent de Grinnell College l-a luat cu el în Yowa pe tânărul de nici 20 de ani Florin Cîțu și acesta este acum ditamai premierul României! Și încă unul care, dacă planul de a prelua și conducerea Partidului Național Liberal tot pare a fi în grafic, lucrează acum intens la un alt proiect de țară, menit a îi consolida imaginea acestuia în fața partenerilor occidentali. Și mai ales de a îi întări și mai mult ”eticheta” de om al democraților americani. Sursele noastre susținând că noul ”proiect de țară” al premierului Cîțu, în paralel cu cel de a împrumuta de pe piața externă cât mai multe miliarde de euro este ”preluarea agendei LGBTQ”. Dar după alegerile interne din partid, pentru a nu deranja cumva în această perioadă încă delicată orgoliile tradiționaliștilor lideri liberali din Ardeal… După care Florin Cîțu va putea poza într-un premier ”anti – Orban”! Nefiind însă vorba de actualul președinte al PNL, ci de premierul suveranist al Ungariei. Pentru că, în timp  ce acesta din urmă promovează campania anti – LGBTQ, Cîțu va așeza România pe harta țărilor care susțin diversitatea sexuală. Și încă de o manieră care nu va avea cum să nu atragă atenția și eventualele laude ale Administrației Biden, după cum și-au făcut calculele adevărații promotori ai lui Cîțu…

Are retragerea asigurată la BERD

Astfel că Florin Cîțu mai are de bifat trei borne ale ”foii de parcurs” pentru a se putea retrage, în sfârșit, la BERD, acolo unde i s-a negociat o sinecură mult râvnită. Pentru că, așa după dezvăluiam în ”lovitura” din 4 iulie, ”înțelegerea subterană dintre cele două Palate, Victoria și Cotroceni prevede ca Florin Cîțu să cedeze șefia Guvernului atunci când președintele Klaus Iohannis îi va cere acest obedient gest politic. Unul care, culmea, pentru Cîțu nici măcar nu reprezintă un mare sacrificiu, acesta neavând de gând să se lege prea mult la cap cu șefia Guvernului sau cea a Partidului Național Liberal. Mai ales că actualul premier are promisiunea fermă că va beneficia de susținerea necesară pentru a își vedea adevăratul vis cu ochii și a fi cooptat în conducerea BERD”. Până atunci însă, Florin Cîțu trebuie să ducă la bun sfârșit puciul anti – Orban din interiorul Partidului Național Liberal. Să adopte ”agenda LGBTQ” și să împrumute bani, cât mai mulți bani, în actualele condiții de creditare care deja îl scot din sărite pe guvernatorul Băncii Naționale a României…

author avatar
Catalin Tache
9.128 afisari

81 COMENTARII

  1. Tache , din ce palarie scoti snoavele astea ? Ziua si scenariul SF , o sa creada lumea ca esti extraterestru …

      • Eu nu sunt fan SF , aia nu halesc magiun maro zi de zi in National , se teleporteaza si imi da cate un vant puturos in mufa …

  2. Lucrătură tipic comunistă aceleași metode și principii de lucru.
    Cred că-i da și 100-200 ha de pădure cadou asta pentru gen.

  3. BRAVO , NATALIA GAVRILITA ! Aktual 24 , azi , 09-08-2021 , articol de Victor Gheja : ” TOTI CEI CARE FURA , DATI AFARA ! ” NOUL GUVERN DE LA CHISINAU A TRECUT LA FAPTE , PRIMELE DEMITERI . GAVRILITA : ” TREBUIE SA FITI JUMATATE MINISTRU , JUMATATE PROCURORI . PE MINE SI PE CETATENI NE INTERESEAZA SA STIM DE LA VOI CARE SUNT SCHEMELE PRIN CARE AU FOST DELAPIDATE SUME „.

    • Stai bre domol. Ii da afara ăștia o dau în judecata și după oarece vreme, câștiga procesul si sunt repusi in funcții.
      S-a mai văzut.

  4. Citu te lepezi de Sie?
    Citu te lepezi de Sie?
    Citu te lepezi de Sie?
    Atunci fugi in Madagascar, Costa Rica sau Grecia!
    Saaauu mai bine in Italia… Aaamin…

    • Am fost intrebat : Kostea Sugiuk , te lepezi de umflat falcile in stremeleagul zburlit ? Raspuns categoric : NICIODATA , pun la bataie si rozeta fliu-fliu , asa am fost instruit de Raion !

  5. M-am umflat in Penes si am labuit curcanii impegatului , am primit o ciomageala de bastoane de la meletia Tiraspol de sunt vanat , si daca-l vad in farfurie ii zic usss….

    • Printre putinii care ai pus botul la aceasta diversiune sovietica. Unde carte nu este….

  6. Cațule îți place la sa o iei la ochiul maro?Ia l pe primarul Timisoarei pe Clotilda si spalati putina in Thailanda.Da stai asa ca trebuie sa dai socoteala pentru zecile de hectare de padure, cum au dat si altii ,pușcărie ce esti.Se învart Bratienii în groapă cand vad cine luptă pentru a fi presedintele PNL, un agramat care se exprimă cu dificultate si un alcoolic .

    • Dragule, vezi ca s-a schimbat guvernul de ceva vreme, nu mai sunt veorica si dragnea la carma, desteptarea..

  7. Am diaree , incerc sa postez dupa tron , imi cer scuze de intarziere ….

  8. Adevarul.ro , astazi , 09 august 2021 , ora 20:33 , articol de Radu Eremia : ” VENITURI DE NABABI LA AVOCATUL POPORULUI . CAT A INCASAT RENATE WEBER IN 2020 „. MEDIA LUNARA = 32.700 DE RONI , APROX. 6.500 DE EURO LUNAR PENTRU TAIAT FRUNZA LA CAINI !

  9. Adevarul.ro , astazi , 09 august 2021 , ora 20:33 , articol de Radu Eremia : ” VENITURI DE NABABI LA AVOCATUL POPORULUI . CAT A INCASAT RENATE WEBER IN 2020 „.

  10. Gica , ni se trage de la tochitura de stevie ornata cu dude servite la” Cateaua Lesinata „, si eu am aceleasi simptome , au inebunit hemoroizii…..

  11. Gica , ni se trage de la tochitura de stevie ornata cu dude servite la” Cateaua Lesinata „, si eu am aceleasi simptome , au inebunit hemoroizii…..

  12. Gica , ni se trage de la tochitura de stevie ornata cu dude si servita la ” Cateaua Lesinata „, si eu am aceleasi simtome , propun sa schimbam carciuma sau cumparam parizer de la alimentara ….

  13. Și Boc ,barita profesor universitar îl lingușește și-l susține la sefia PNL pe Citu,cel care nu a luat treapta ,cel care nu a luat examenul de admitere la ASE.Politicienii români Sint normali la cap?

    • Aktual 24 , astazi , 10 august 2021 , articol de Lavinia Popa : ” URIASA AVERE ACUMULATA DE TURCESCU . S-A ENERVAT CARTIANU : ” DECLARATIA TA DE AVERE TE POATE ARUNCA DIRECT IN PUSCARIA NESIMTIRII . COLONELUL ARE 1,63 MILIOANE DE EURO „.

    • Buna intrebare; este evident de la ce sursa suge tachita, marele jurnalist cu care ne pierdem timpul raspunzand la ,,judecatile,, sale

  14. Recrutarea si scolarizarea lui Catu in SUA (1992-2002) a fost realizata de catre SIE condusa de spionul profesionist (Cursuri speciale de informatii externe, Moscova septembrie-decembrie 1950) , chiar si dupa inlocuirea lui Caraman la conducera SIE cu diversi politruci dirijati pe fata sau din umbra de „cvartetul de coarde” al lui Caraman sau alti elevi ai acestuia.

  15. Asa este condusa toata lumea de catre Guvernul Mondial Deep State (Oculta Mondiala). Mai sunt inca pe ici pe colo unele state care nu sunt subjugate total, dar nu au nici o sansa in viitor.

    • Asa este, mai sunt unele state nesubjugate total printre care Rusia, Corea de Nord, Belarus, Iran, China, era

  16. Adevarul.ro , astazi , 10 AUGUST 2021 , ora 06:55 , articol de Anne-Marie Sandu : ” PROTEST PRIN CARE SE SOLICITA PEDEPSIREA CELOR RESPONSABILI PENTRU EVENIMENTELE DIN 19 AUGUST 2018 , MARTI SEARA , IN PIATA VICTORIEI DIN CAPITALA -ORA 19:00 ” ” GIORGIANA HOSU , FOSTA SEFA DIICOT , CEA CARE A INSTRUMENTAT CU REA VOINTA DOSARUL # 10 AUGUST , ASTFEL INCAT A FOST CLASAT , S-A PENSIONAT RECENT , LA VARSTA DE 49 DE ANI „.

    • Ai vazut ce scrie ” BARBAROZA ” la rubrica ” Comentarii ” pe 16 iulie 2019 , ora 15:35 ? ” Numai Gelu Voican mai nascocea asemenea idiotenii !!!!!!!!!!! „. Mai e unul care posteaza cu pseudonimul ” Gelu ” in ” Cotidianul ” , asta e un idiot de pe malul stang al Nistrului , deconspirat ca fiind Kostea Sugiuk Tiraspol . Gelu Visan vrea sa fie la ” inaltimea ” lui Gelu Voican ? Mare e gradina ……

  17. Cat de prestigios este respectivul colegiu daca a primit unul ca catu (!) de nota 4 care nu a putut intra la ASE colonia? BERD-ul a ajuns o groapa a fosilelor? Toti nepriceputii de care unii si altii vor sa se descotoroseasca ajung la BERD? Si noi cand auzim de aceste institutii ne ridicam in picioare. Vedeti cat de slugi suntem?

  18. DE CE A IESIT LA PENSIE LA 49 DE ANI CU TINICHEAUA DE COADA ? Ai impresia ca „USR controleaza Justitia” dupa modelul Dragnea ? Taierea pensiile speciale se face batand din palme , cu Dorneanu la butoanele CCR si cu o coalitie cu interese diferite ? Nu vezi cat se cramponeaza UDMR de mentinerea Sectiei Speciale de am ramas singura tara cu un balast ce ne poate costa 2.5 miliarde de euro anual ? Pana si Polonia a cedat , Hunor se da zmardoi pana o sa devina mielusel . Vezi istoricul pensiilor speciale , nu arunca pisica in ograda liberala , tot ciuma rosie e promotoarea acestor pomeni . SIIJ i-a facut dosar penal si lui Timmermans , Alina Florea crapa de ciuda ca nu poate s-o agate si pe Ursula de la UE , se duce glont dupa cum ii stabilesti azimutul . Bre Kostea , matali iesti om serios , iar te-o imbrobodit Raionu ?

  19. Kostyuska , intre ora 8:16 si 8:39 ai facut operatie de schimbare de sex ? Asa repede a mers treaba , in 23 de minute ? Te simti bine in pielea lui ” livia ” ? Sa-ti aduc niste sutiene , tampax , bikini , rujuri si parfumuri ?

    • Fa Kateluto , adu-mi niste borcane cu stevie ca-mi chioraie matu si o bazdarca cu mitilic , mi s-a uscat gura si vorbesc pitigaiat …..

  20. Si totusi de ce tocmai Tache acest mesaj de la SIE?inseamna ca e groasa dejw, Tache e canalul oficial al SIE,stie tot sistemul!

    • Tache e canalul oficial al SIE ? SIE si-a sigilat canalele si a lasat capacul nepus la asta de-ai cazut tu de-a busilea in el ?

  21. Dragule, vezi ca s-a schimbat guvernul de ceva vreme, nu mai sunt veorica si dragnea la carma, desteptarea..

  22. Ba , Kos , pardon , Dumitre , dragule (?), citeste atent postarea de la 10:51 , mafia n-are culoare , indiferent cine este la guvernare , DNA are mult de munca ….!

  23. plotoneru’ major kostea sugiuc
    Ghiujalau dement hitlerist sordid
    De vreo zece ani acest matracuc
    Denigreaza tara si o pune la zid

    Vrea ca globalistii si lgtb istii
    Sa i creasca nepotii,daca i-o avea
    S ajunga ca el si ca toti nazistii
    Gloabe apatride si cretini sadea

    Tara noastra frate e de rasul lumii
    Cu aceste lepre puturoase,rele
    Care ling in dosuri liftele ,strainii
    Iar pe noi ne ar vinde pe doua surcele

    Fratilor, la lupta ,nu lasati nebunii
    Sa distruga tara ,sa o perverteasca
    Hai la ei cu parii sa starpim taunii
    Sa scapam de lepre Tara Romaneasca

    • Viersurilii mi-au fost trimisi di la Raion , dupa si li pubic o zis ca ma reintierniaza pe Gvardinskaya , ultima strofa mi-i didicata , aia cu parii pusi pi mini ca ma gadila schinarea ……hihihihihi

    • Multumim anonimule , te pup si-n cur , am facut yoga , asa ma felicit io cand compun versuri ! Plec la lupta , am un duplex in boscheti , bag si la ocarina zburlita si la trombonul zdrentuit , bani sa iasa …..

  24. Ia sa l vezi pe schizofrenul Sugiuc Imediat apare cu debordarile sale scarboase ,cu stevie si ochiul maro Individul este un bun exemplu pentru studiile psihiatrice Are aspectul unui
    maniac depresiv cu hebetudine

    • Creier PANe , ti-a fost dor di mini , nu ti-am spus ca am avut o oracaiala-n boschieti ?

  25. Da ba Dumitre s a schimbat guvernul, asa e.Au venit niste javre fomiste , TRADATOARE si corupte pina n maduva oaselor.

  26. Ce articol de rahat ! Se pune atata accent pe scoala romaneasca de parca a fost vreodata in elita mondiala in ultimii 50 de ani.
    Cea mai buna universitate romaneasca ,Universitatea Babes Bolyai , a fost clasata pe la pozitia 800 din primele 1000 universitati de pe mapamond.
    Olimpicii si cei mai buni studenti sau elevi din Romania , niciodata nu au fost produsul scolii romanesti . Bine ca au avut parinti care au fost dispusi pt pregatire extra scolara .
    Iar la BERD nu se intra pe cunostinte. Meteahna asta comunistoida , conspirationista precum ca „relatia” este mai importanta decat priceperea arunca in total ridicol acest articol de 2 lei. In fata banului nu exista emotie si implicit , nici relatii . Sa va intre bine in cap.

  27. Nu in Berd se intra cu banii de la servicii !Poti sa fii prost precum Catzu .repetent si sudor ,daca ai spate la servicii poti fi prost cu carul ,ajungi tu un prost sa distrugi o tara in 2 ani

  28. Ba, este un articol care descrie in ce hal au dus tara scarbele astea de dreapta 3panarame de presedinti de dreapta au condus tara timp de 22 de ani timp in care au distrus tot ce era bun ajungand sa dea jos drapelul de pe guvern Inseamna ca acest asazis guvern nu este al Romaniei Este un guvern al strainatatii care urmareste desfiintarea Romaniei Tradatorii trebue inchisi sau impuscati

  29. Continuare 16:13:35 : Ciel mai giugiuk prisidinti o fost bunicuta , nu-i asa , mai draga , om cultivat la rasaritul rasaritului ….

  30. Sugiuk ai inceput sa te dedublezi in tot felul de pseudonime idiot nemernic ce esti.
    Sa dea Domnul daca ai copii baiatul sa ti aduca acasa un nepot facut de un baiat si daca ai fata sa fie lesbi ca prea le tii partea la scursurile astea. Orice dar numai din Tiraspol nu ești.
    Sa ti trag la MUE.

    • Io sunt Kostea Sugik Tiraspol , imi trag la MUE vartos in oglinda , am aplicat contorsionarea kamasutrica ……..hihihihihihi

  31. Adevaru i ca doar Sie ce mai isi mai merita banii din buget in rest toti o apa cu pamant. Mai identifica o vaca in Costa Rica mai pozeaza un bou in Serbia mai fileaza un bivol in Magadascar mai strange bagaju la un bizon in Grecia cutare.

  32. Stiti de ce am postat ? Ador pozitia 69 , asta e numarul postarilor…..hihihihihihi

  33. Sugiuk nenorocitul si cu Barna ‐zdreanta PENALA au facut 69 în urma careia Barna a născut un baiat!

  34. Pentru cei care sunt nedumeriti si nu stiu cine sunt : Sunt Constantin Moldovean Tiraspol ( asa am contul pe facebook ) zis Kostea Sugiuk , un boschetar senil ce supravietuieste din hap-sarmaua zburlita in boschetii din spatele garii Tiraspol , tai frunza la caini in National pentru un pumn de copeici !

  35. Citu si SIE reprezinta trecutul. Viitorul e Kelemen si KNBSZ care impreuna cu omuletii verzi ai lui Phutin elibereaza in curand erdely de imperialistii valahi. Pentru parada am comandat 44 de Leo2A7.
    Mai poetule anonim, daca erai proletar69 adevarat iti declarai sentimentele fata de Kostea la Sputnik. Totusi, daca va combinati, va invit la Buda pt un uichend de vis.

  36. Minti zdruncinate de homaleala si dezmat la un mosneag pensionar MAI,subofiter plotoner nazisto fascist Scarbosenie care neavand treaba labareste si posteaza magarii si prostii Ia sa l vezi acusica :hap sarmaua ,stevia , ,Tiraspol Gvardinskaia Mosule mi se pare ca esti spionul in slujba lui Putin Prea le ai cu rusa Hodorog vandut rusilor Siktir rusalaule vanzator de Romani si Romanie

    • Idi nahui ma plotonier de doi bani care doarme cu poza lui Iliescu sub perna. Limba rusa e frumoasa, doar maghiara o intrece. Lo fasz a seggedbe! Vaz ca ceri stevie, asta merge bine cu csabai.

  37. Cum a fost articolul acesta cu o zi inainte sa explodeze subiectul puscariei din U.S. a Dlui Citu…………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger