AcasăDezvaluiriAncheteSIE, încălecat de Clotilde!

SIE, încălecat de Clotilde!

Cum "plimbă" 300.000 euro o maşină a Primăriei Sector 1. Clotilde Armand a publicat imaginile

Au fost vremuri nu chiar atât de îndepărtate, în care se spunea că nu mai poți da o palmă în București, pentru că toți erau nepoții Cămătarilor sau Sportivilor! Iar acum aproape nicio instituție a statului român, fie ea de forță, de control, de urmărire penală sau informativă nu mai înaintează un dosar, pentru că toți cei vizați sunt ba acoperiții americanilor, ba ai francezilor, mai nou… Astfel că nu mai este funcționar care să nu fie ”legendat” ba că ”e omul FBI”, al CIA sau al DGSE!

Soțul Sergiu Moroianu are un mic imperiu imobiliar

Iar toată această paralizie indusă a structurilor nu face decât să demonstreze încă o dată că, adevăratul blestem care pare a lovi din nou nemilos societatea românească nu este neapărat faptul că avem o debilă clasă politică! Cât mai ales că prea mulți din ofițerii noștri uită pur și simplu că au depus jurământul militar numai și numai în fața statului român! Astfel că, decât să se lamenteze că nu îl poate ”instrumenta” pe unul sau pe altul ba că e cu francezii, ba că e cu americanii, aceștia ar trebui să își mai încerce atunci norocul și în privat! Că doar nu sunt condamnați pe viață la locul de muncă, unul cât se poate de bine plătit, aducător de pensii speciale la vârste fragede și sinecuri la tot neamul!

Panizza protectorul din Centrala DGSE

Astfel că dacă tot ”se știe” cine se află în spatele ”experimentului Clotilde”, ofițerii de contrainformații ai Serviciului de Informații Externe ar face bine să mai tempereze și ei din avântul înalților protectori ai acesteia, precum ”fantomele” franceze Adam Martial, Herve Dages și Chiristian Panizza. Nu de alta, dar altfel nu vom face decât să sărim din ”lacul” american al CIA în ”puțul” francez DGSE!

”Casa Groazei” de pe strada Roma!

Ce poate fi mai plăcut decât o scurtă plimbare pe jos, indiferent de anotimp, între Piața Amzei și Piața Dorobanți…? Astfel că și funcționarii cu vipușcă Adam Martial și colonelul Herve Dages au tot făcut-o… Până la discreta vilă de pe strada Roma, cea care tinde să devină o adevărată ”Casă a groazei” pentru credibilitatea serviciilor secrete românești. Cele cărora Clotilde Marie Brigitte Armand, ajunsă din Guadelupe, primarul Sectorului 1 din Capitală le râde în nas tocmai din locația de pe strada Roma! Acum, ce este drept, aproape că nu este vreo structură mai ”brează” decât alta în această speță, numai că SIE ar trebui să se simtă totuși ceva mai mult cu ”musca pe căciula” contrainformativă! Nu de alta, dar deja se creionează tot mai mult un tablou al transformării unei bune părți a serviciului într-o adevărată ”anexă” a Direction General de la Securite Exteriueure.

Casa groazei de pe strada Roma

Acolo de unde, din biroul său din Centrala DGSE de pe Bulevardul Mortier nr. 141, șeful influentei Divizii de Spionaj Finnaciar, Christian Panizza continuă să asigure toată protecția necesară ”năbădăioasei” primărițe din Sectorul 1. Cea care a ajuns să urle în gura mare ce contracte să fie anulate și care să fie redirecționate, știind că pe ”culoarele” justiției nu pot fi împinși decât cei care nu ar pricepe noile ”realități geo-strategice”. Dar și pentru că astfel SIE ar face bine să mai atenueze impactul a tot felul de ”acoperiri”mai mult sau mai puțin credibile, precum cea a chiar soțului liderei useriste.

”Războiul matematicienilor”, purtat între ”Păduri”!

Și să se tranșeze astfel, în cele din urmă, într-un fel sau altul, și ”războiul matematicienilor” purtat la un moment dat în interiorul ”partidului anti-sistem” între Nicușor Dan și Sergiu Moroianu. Și despre care inițiații sistemului sunt convinși chiar și în ziua de astăzi că a fost unul purtat de fapt ”între cele două Păduri”. Cu toate că, din punct de vedere academic, între cei doi chiar că nu prea are cum să existe termen de comparație, mai ales că se spune că matematica nu minte niciodată. Astfel că, da, ce este drept, Nicușor Dan a fost olimpic la matematică! Numai că soțul lui Clotilde Armand a absolvit cea mai prestigioasă unitate de învățământ superior în domeniu din lume, Massachussets Institute of Technology.

O mai fi cineva la pupitrul SIE

Iar după doctoratul în Boston, acesta a mai obținut un master la Ecole Polytechnique din Paris, un postdoctorat la Hamburg și unul la Toulouse, activând în prezent la Institutul de Matematică ”Simion Stoilow” al Academiei Române. De asemenea, dacă Nicușor Dan se fălea că la vârsta lui stă încă într-un apartament ceaușist de bloc muncitoresc, Sergiu Moroianu este proprietarul unui adevărat imperiu imobiliar, format din zeci de terenuri pe care le deține direct sau împreună cu soția Clotilde. Uite însă că, totuși, în ciuda atacurilor dezlănțuite ale matematicianului userist Sergiu Moroianu împotriva matematicianului userist Nicușor Dan cu ceva vreme în urmă, tot cel din urmă a reușit să îi ia fața lui Clotilde Armand și să fie – de fapt mai mult să se dea!- primar general al Capitalei. Așa că dorința de răzbunare este încă vie în planurile operative ale unora…

La schi, în Austria…

Dacă până acum ofițerii români s-au mulțumit să asiste impasibili cu monitorizarea vilei din strada Roma, acolo unde Martial sau Dages transmiteau regulat ordinele lui Panizza, de această dată se pot mișca și ei barem mai cu talent. Și având timpul necesar la dispoziție pentru a fructifica informația că, odată cu venirea sezonului rece, Clotilde Armand tot va pleca la schi. Dar nu pe Valea Prahovei.

Clotilde Armand vrea să schieze cât mai singură în Austria

Și nici măcar în Alpii francezi. Ci în Austria! Acolo unde, mai ales după ieșirea de la guvernare și după ce astfel simt implicit răsuflarea DNA în ceafă, tot mai mulți lideri useriști au fost instruiți să își găsească loc de câte un ”team – building”. Pentru a putea primi ”feedback”ul cuvenit pentru activitățile desfășurate în România, departe de orice eventual ”cablat” neavenit…

author avatar
Catalin Tache
7.297 afisari

52 COMENTARII

  1. Sri …rostit rapid in limba rusa inseamna A FACE TREABA MARE..
    cine a ales sa poarte baietii aia acest nume al institutiei…in plus nu am vazut niciodata in filme un sef de inteligence mic, pipernicit, urat si atat de lipsit de personalitate ca helvig. Hell…pentru acest nume l-a ales Soros. Ca IADUL ii asteapta pe amandoi…Ca sa se vada Iohannis cel mai bine, povara mandriei masculului la andropauza, se inconjoara de ciumeti si pricajiti…sa se vada el mai acatarii. Dulapul ramane dulap si cu sculpturi pe el..

  2. Foarte bine,Tache ,ca le -o tragi si la adtia de SIE!au uitat toti cui au depus juramantul militar!bravo,generale, coios ca intotdeauna!

  3. Dar de casa orgiilor de la Corbeanca, de ce nu zici nimic,Tache? Vad ca te fu-te grija doar de asta de pe Roma

  4. Sa-i zica cineva și lu Tache ca SRI este responsabil pt. contracararea spionajului din România, SIE conform legilor cu cea de spionaj extern. Deci SRI ar trebuii sa impiedice furtul de voturi ca sa ajunga in post straini ca clocothilde și fritz ! Și sa nu-și bata joc toti strainii de români și de votul și voința lor! Se vede ca serviciile doar își trag bani fara sa faca absolut nimic pt. țară!

    • adica niste servicii SECRETE fac doar lucruri OFICIALE??Lege???ce e aia??aah si ca in bancul ceausist…aici nu avem paine, dincolo nu avem carne…totusi, de protectia voturilor, oficial se ocupa STS..adiac el isi trage contractele, tablete, etc

  5. Nu mai contează cine si ce trebuie sa facă în țară sau afara din țară sau cine sa îi zică lui Tache.
    Am ajuns sa ne conducă străinii în tara noastră, sa ne spuna ce sa facem , sa ne directioneze banii noștri catre tara lor de bastină.
    Ne țin în frig , nu sunt medicamente in farmacii împotriva covidului șamd…
    Plavanul se plimba, n-are treabă cu ce se întâmplă în tară, el este în lumea lui, plutește mai exact.
    Important e ca serviciile noastre să îsi dea mana si să le dea un semn știu ei cui si cum să ne mai slabească putin sa respiram si noi nu doar ei.
    Vor sa facem imprumuturi peste imprumuturi si sa le platim doooobanzi .
    In România mor aproximativ 500 de oameni pe zi, e grav fratilor.
    Cui îi pasă?
    Au murit oameni pentru reintregirea țării noastre.
    Au murit în zadar?

  6. Dsca procurorul general a facut plangere laintimidare procurorului care o ancheteaza ca asa s a spus la tv nu e concludent ca toti sunt vanduti!!!

  7. Pt ca Armand e DGSE iar SIE tot are un parteneriat strategic cu ei,atunci ar putea sa-i traga de mana pe francezi sa o lase mai usor ca deja e umilitor

    • era ta-su…ea e pe pile,sa nmance o pane si aia alba si niste icre, si alea negre, pe model Krudutza..e opinia mea, din ce am citit , surse publice (wiki)

  8. Eu cred ca este o grupare in SIE care nu mai vrea sa stea cu capul plecat…si atunci reactioneaza puternic prin Tache!si bine face,nu suntem toti slugi!

  9. De fapt cred ca SIE s-a saturat cu totul si atunci da drumul la Supapa Tache,sa le arate la ofiterii de legatura ai DGSE ca,uite,a rabufnit subiectul, se stie cu cine se vede Clotilde,asa ca mai bine gasesc alt idiot util…cam asa se procedeaza intre serviciile prietene..peste tot in lumea civilizata…

    • Mai aproape de adevar asa…cei de la SIE ramwn,totusi,cei mai spalati din serviciile noastre…probabil cei doi ofiteri de legatura vor fi retrasi de la Ambssada acum…oricum se va merge pe Drula in viitor…ciolos si clotilde sunt deja compromisi

  10. NU SUNT ROMAN , Shark , Anonim , , Loji , Cunoscator , Curios , Padurar , Roger sau Cunstantin , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA AMORE SUGIUK .Am bagat la mat 17 polonice cu k.kat si sunt cu ochii pe galeata . Lipsa mitilicului imi da viziuni ciudate , dureri de cap , cosmaruri , halucinatii , tremuraturi , convulsii si excitari extreme cand ies navetistii de Rabnita de la schimbul 2. Delirium tremens ( delirul tremurator ) mi-a fost confirmat de medicii de la ospiciu , sindromul de sevraj este remarcabil de sever si acut .

  11. Tot eu sunt si Camarad Patriot boschetar de sub pasarela garii Tiraspol .

  12. 1. Digi 24 , ieri , 31.10. 2021 , ora 18:32 : ” VIDEO – DE CE ROMANII PREFERA FAKE – NEWS IN LOCUL STIINTEI ? CRISTIAN PRESURA : AS ZICE CA AR TREBUI SA AVEM UN NOU MOMENT SPIRU HARET „. 2. Adevarul .ro , astazi , 1 noiembrie 2021 , ora 03:58 , articol de Calin Gavrilas : ” IMUNITATEA LA CREDINTA A COVID – 19 . CLERUL ORTODOX , SECERAT FARA MILA DE VIRUS „.

  13. banalitati , mai tot omul a constat aplecarea spre metehne meltenesti ale serviciilor , controlate in parlament de georgieni pop si alde ei .

  14. Comisarul.ro , astazi , 01 noiembrie 2021 , ora 08:42 : ” SCANDAL LA COCINI ! / RADU TUDOR , ACUZAT DE TONOMATUL CIUTACU CA E ” SIFONUL CNA ” !

  15. Chris Messina l-a convins pe Jack Dorsey ( fondator Twitter ) sa introduca aceasta metoda de etichetare cu ” Hastag ” in vara lui 2007 datorita incendiilor izbucnite in suburbiile din San Diego . Definitie Hastag : Cuvant sau fraza ( compusa din mai multe cuvinte scrise fara spatiu intre acestea ), precedate de semnul # care este folosit pentru etichetarea si urmarirea subiectelor de interes .

  16. Sugiuk niciodată nu te ai luat de dreapta din Romania, de Mutalau, de Cîțu betivul si drogatul penal.mai usor cu trolii din gara plm din tiraspol.esti o javra trădătoare si umila a tradatorilor de neam si țară.cum ai mai fost facut facut p acilișa o boaită hitleristă si nazistă. Ia te si de javra asta hoata de franțuzoaică nenorocita si penala care a furat alegerile si se jura ca nu fura dar a fost prinsa cu p .la n gură.
    Probele sunt clare si indubitabile de frauda si nimeni nu ia nicio măsură. Dacă era de la PSD eu, si erau suspiciuni de frauda vuia lumea întreagă.
    A furat alegerile mai rau ca partidul lui Putin din Rusia, javra asta perversă.

    • Intrebarea intrebarilor : Oare de ce trebuie sa halesk io k.kat de la Tiraspol si nu las ROMANII sa-si faca singuri curatenie in ograda ? De ce trebuie sa ma bag io unde nu-mi fierbe oala si imputesc publicatiile romanesti cu comentarii bashite de la Raion ? Tai frunza la caini de pomana prin National si ma mai si intreb siktirit de ce am falcile umflate si rozeta facuta tandari . Ma las de postari , am devenit bufonul propagandei staliniste , intru in greva foamei si poate se indura vrabiuta Livy sa nu o mierlesc , sa mai ma intretina si ea , mi-ajunge cate portofele si geamantane am labuit in gara ca sa ma lase sa sforai intre hulubele ei diafane …. . Pupici !

      • Ma dau smecher , io am postat , sub rezerva anonimatului , la 10:50:56 , imi pun intrebari cheie la care nu pot sa raspund , ma mai pedepsec si singur , autocritica este bine vazuta la Raion …..hihihihihihi

        • sugiuk in afara de supt PLLa nu ești in stare de nimic! asshole! Sa-ti dau la amigdale cu albastru de metil cu cîrnatu de Pleșcoi!

    • ” Niciodata nu te-ai luat de dreapta din Romania „. Pai , n-am vazut din 2016 de ce e capabila stanga ? Recunosc , mi-a deschis dovleacul si articolul scris de Laurentiu Mihu in Universul.net , 28 octombrie 2021 : ” COVID A INGROPAT SI ” PATRIOTISMUL ” AUR-PSD . ATENTIE LA DEZGUSTUL FATA DE PNL-USR , ALTFEL NE PASTE O CRIZA SI MAI MARE „. Cititi cu atentie acest articol , mare dreptate are Laurentiu Mihu …!

  17. Aktual 24 , astazi , 01 Noiembrie 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” IAR E FURIE LA MOSCOVA . MAIA SANDU SCOATE MOLDOVA DIN UNIUNEA ECONOMICA EURASIATICA . CUM RASPUNDE LA INTREBARILE NERVOASE ALE KOMMERSANT , CEA MAI INFLUENTA PUBLICATIE DIN RUSIA „.

  18. Esti un labar Ieftin Sugiuk cu usr cu pnl si alti trădători ca tine.
    Cat mai multa MUEEEEEE sa luati futu vă mortii n gură de slugi si incapabili ce sunteți.
    Mai usor cu diversiunea ieftina de KST…!

  19. Ati vazut cum il bestelesc pe prostul de Sugiuk cand ma uit in oglinda ? I-am dat si-o flegma intre felinare de i se prelinge pe barba , sa se invete minte sa mai haleaska k.kat la 13:55 . ora mesi de pranz . Sa-ti futmortii n gura Sugimory cu diversiunile tale ieftine cu miros de k.kat . Am zis !

  20. Cautati-ma pe facebook si Youtube : CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , angajat temporar cu mociul in subsolul cladirii de pe str. Manoilov , nr.42 , Tiraspol . In pauze , interpretez si la piculina zburlita cu gusa . Pupici !

  21. Eu ma simt ca pestele in apa in Transnistria libera , ploua cu carnati zburliti si imi umflu falcile dansand nud in ploaie .

  22. cautati biografie oficiala Clontopilda, pe wikusherperdia; de la cine a fost domnul tatal sau si unde a lucrat dansul, pana la unde a lucrat si ce a lucrat pandoamna; veti recunoaste un model,in newspeach, pattern

  23. Bonne pour L’Orient.Pied noir, danture noire!
    Ou sont les agents d’ Antante??OU est l’argent d”antan??Ou sont les rats et la Peste d’antan? S’il vous plaaaait, Monsieur le coloniseee, Si ce n’est toi, c’est donc ton frère;(ou ta soeur, bien compris!)
    Voulez excuser mon Francais, si je le martirise c’est parce que je ne l’aime ( moins ) non plus!
    A bon entendueur! UE TGV!

  24. Bonne pour l’Orient.
    Ou sont les neiges d”Antante?
    Ou sont les agents d’antan?Ou este l’argent d’antan??
    S’il vous plaaait , mr.le coloniseee, Si ce n’est toi, c’est donc ton frère (ta soeur?///soyeons inclusives!)
    A bon entendeur, mes salutations NON distinguees.UE TGV!

  25. Oricum francezii ne trateaza ca pe ultimii (sub)oameni.Auch@n Cor@, C@rrefour impiedica accesul nevaccinatilor la magazinele alimentare pe motiv de Mall, desi legea /OUG-ul e cam subtire si ar Auchan putea face culoare de acces.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger