Cauta

SEXGATE la DNA: MURITOR de FOAME, făcut MILIARDAR !

Procurorul Cazacu intră cu dosarul în mașina condusă de audiatul Petrescu!

Se strânge lațul documentelor probatorii puse la dispoziția ”beneficiarilor legali” de către structura contrainformativă angrenată în demontarea ”Afacerii Secolului” de la Direcția Națională Anticorupție. Acolo unde un biet angajat, un ”muritor de foame” care habar nu avea măcar ce semnează devine ”săgeata” procurorului Radu Mihăiță Cazacu de la Secția Militară a DNA.

Astfel că, din suspect și angajat, Petrescu Ștefan Renato devine peste noapte martor al acuzării și… patron al societății la care lucra! Mai mult decât atât, același salariat folosit de procurorul Radu Mihăiță Cazacu în ”suveica nebună” de anchete în scopul debarasării de proprietarii de drept ai unei societăți comerciale cu afaceri de zeci de milioane de euro, același Petrescu Ștefan Renato ajunge să plătească halucinanta sumă de 1.300.000 euro către amanta procurorului Radu Mihăiță Cazacu!

Contractul 02636

Avocata Elena Teodora Calagiu,  primind drept ”bonus”, în apartamentul dintr-un bloc giurgiuvean de pe strada Decebal, ”contractul de asistență juridică nr.02636/19.08.2019”. Semnat de Petrescu Ștefan Renato. Cu un onorariu total de 1.300.000 euro! Concubina procurorului Cazacu, cea cunoscută în Baroul Giurgiu doar pentru cazurile primite din oficiu, bătând astfel toate recordurile în domeniu, chiar și ale celor mai prestigioase Case de Avocatură din Capitală, pentru o presupusă ”asistență” acordată lui Petrescu Ștefan Renato.

Avocata Calagiu cu amantul procuror Cazacu și cu clientul plătitor Petrescu

Nimeni altul decât suspectul făcut scăpat de bărbatul cu care avocata are și o fetiță recunoscută de Cazacu, în urma relației de concubinaj cu Elena Teodora Calagiu! Iar la rândul său, Petrescu Ștefan Renato își permite să arunce aproape un milion și jumătate de euro pe un contract care practic nu prevede nimic, mai ceva ca marii nababi ai țării. Cu toate că, după cum reiese din declarațiile și stenogramele Direcției Naționale Anticorupție intrate în posesia noastră, acesta recunoaște, sub propria semnătură și chiar în fața procurorului Radu Mihăiță Cazacu, că el unul este ”vai steaua lui” și nu are nicio afacere proprie, fiind doar un angajat pe șantier!

L-a declarat…?

Acum, poate că a venit vremea ca, oricât s-ar teme de ”tentaculele nevăzute” ale încă influentei ”Republici a Procurorilor”, și alte structuri ale statului român să își facă treaba. Și să verifice barem unde a declarat avocata Elena Teodora Calagiu – dacă a făcut-0 ! – contractul nr. 02636/19.08.2019, ce taxe și impozite a plătit pentu suma primită de 1.300.000 – mai ales că banii au fost plătiți de către Petrescu Ștefan Renato prin virament bancar!!! – și ce servicii a prestat pentru acești bani, în afara unei simple adrese trimisă tribunalului. Urmând ca viitorul rechizitoriu să identifice toate faptele comise în eventualitatea că acest contract a fost unul ”fake”, menit doar a acoperi un fel de ”taxă de protecție”…

Cazacu și Petrescu suprinși alături prin parcări și în sala de judecată

Până atunci însă, să admitem că un potent om de afaceri plătește fabuloasa sumă de 1.300.000 euro unui avocat… Dar unuia cu nume, ci nu unei avocate dintr-o garsonieră de bloc, care are doar cazuri din oficiu! Ci pentru a îl reprezenta în instanță barem, ci nu doar pentru o ”asistență juridică” care nu prevede nimic concret! Acum, să mai presupunem și că din miile de avocați din țara asta, miliardarul Petrescu Ștefan Renato – miliardar pentru că și-a permis să achite totuși 1.300.000 euro pentru formularea unei simple întrebări juridice! – a nimerit doar într-un apartament de bloc din Municipiul Giurgiu. Iar acolo a dat total întâmplător tocmai peste amanta procurorului care l-a scăpat de închisoare! Dar fie și așa, tot nu avem cum să deducem, nici omenește, nici financiar sau din orice altă prismă legală, de unde a avut acesta 1.300.000 euro, BANI PLĂTIȚI concubinei procurorului!

”Am citit declarația și corespunde celor declarate de mine”!

Astfel a încheiat Petrescu Ștefan Renato cele șase declarații de martor intrate în posesia noastră. Declarații date în fața procurorului Radu Mihăiță Cazacu, în sediul Direcției Naționale Anticorupție din str. Știbei Vodă nr. 79 – 81. Cei doi, Petrescu Ștefan Renato și Radu Mihăiță Cazacu semnând cot la cot și mențiunea că ” Declarația nu a fost înregistrată audio/video, întrucât martorul nu a solicitat expres această procedură”.

Contractul de 1300000 euro

Iată însă că declarațiile ”miliardarului” Petrescu Ștefan Renato date procurorului Radu Mihăiță Cazacu au rămas! Iar în toate acestea, Petrescu recunoaște că nu este patronul firmei, ci doar un simplu angajat contactat pe un șantier de construcții!

Mai mult decât atât, în toate cele cinci declarații date sub semnătură la sediul central al DNA și intrate în posesia noastră, Petrescu Ștefan Renato susține în repetate rânduri că nu avea cunoștință de ”creditări”, de ”plăți”, de ”contracte”, că el doar ”semna” ce i se dădea, fiind doar un angajat, chiar și atunci când a figurat ca administrator. Lucru confirmat pe deplin și de ultima decizie definitivă a Tribunalului Giurgiu, pe care o publicăm astăzi, și în care judecătorii rețin strict această calitate a lui Petrescu Ștefan Renato, ci nu cea de patron! Mai mult chiar, ”frica de pușcărie” l-a făcut pe ”miliardarul” Petrescu să recunoască și cum a ajuns patronul firmei: prin falsificarea semnăturii titularului de drept! Și atunci, de ce procurorul de caz Cazacu se vedea cu cel pe care îl audia oficial în biroul său de la DNA, prin parcările de lângă sediu? În mașina acestia, în care lăsa diverse dosare, după cum o dovedesc imaginile intrate în posesia noastră? De ce același procuror, aflat în timpul liber, s-a dus în sala de instanță din Giurgiu unde era judecat Petrescu și a stat ostentativ lângă el, în semn de susținere? De ce tocmai amanta procurorului Cazacu a luat dosarul acum urmăritului penal Petrescu? Dar mai ales de unde a avut un simplu angajat al unei firme de construcții suma de 1.300.000 euro, pe care a plătit-o amantei procurorului care l-a lăsat în libertate? Pentru că în declarațiile date în fața aceluiași procuror Cazacu, Petrescu Ștefan Renato susține că este un simplu angajat!

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Campania electorală, între isterie și profesionalism
  • Au votat Legea offshore pentru eoliene și acum cer protecția ecosistemului marin
  • Prețul petrolului, la cheremul bancherilor centrali?
  • Libertatea de exprimare, noua afacere a lui Elon Musk?
  • Românii, obligați de UE să ia credite ipotecare pentru reabilitarea energetică a locuințelor
  • FCSB a luat titlul, performanța mai așteaptă
  • România, ţara pensiilor speciale. Cine sunt românii care beneficiază de aceste legi „cu dedicaţie”
  • Sudul Global, noul front al competiției geoeconomice dintre China și UE
  • Mașini mai puternice – mai multe accidente. Dacia face excepție de la regulă
  • Exit mobile version