DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » ”SEXGATE” cu finalizare la Jandarmerie!

”SEXGATE” cu finalizare la Jandarmerie!

Autor:

Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că zilele trecute au avut loc mai multe audieri în care patru cadre ale Jandarmeriei Române au dat deja declarații cu privire la acuzele de ”hărțuire sexuală” aduse unui ofițer superior! Iar surpriza este cu una atât mai mare cu cât este vorba despre o nouă anchetă, una cu totul separată de dosarul aflat pe masa de lucru a procurorilor militari bucureșteni, după ce conducerea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române le-a trimis acestora rezultatele raportului finalizat de Direcția de Control și Verificări Interne!

 

02 0ada3 ”SEXGATE” cu finalizare la Jandarmerie!Astfel că lucrurile se complică serios, mai ales că dincolo de oricum halucinantele amănunte cu privire la ”comportamentul indecent” al unui ditamai comandantul de structură se verifică acum și informațiile care au de asemenea iz penal, fiind vorba de acuze de o cu totul altă natură. Și care poate fi direcționată direct către procurorii anticorupție, dacă și o mică parte din acestea se confirmă. Astfel că se poate asista în curând la o situație chiar fără precedent, în care un ofițer superior al Jandarmeriei să fie anchetat atât de către procurorii militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, cât și de colegii acestora, procurorii militari anticorupție! Urmând a se vedea cui îi revine competența finală! Oricum, așa după cum subliniam de la bun început, sarabanda audierilor a început! Și este doar începutul…

Anchetă după anchetă…

După cum dezvăluiam zilele trecute, Raportul nr. 35698 din 16.10. 2019  cu rezultatele controlului efectuat la U.M. 0260 de către Direcția de Control și Verificări Interne din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a ajuns deja pe masa procurorilro militari. Este vorba de un control decis prin planul de verificare nr. 35327 din 30.08.2019. Însă se pare că situația la U.M. 0260 este atât de ”tulbure”, încât o altă anchetă a și fost declanșată, aceasta avansând deja în ritm alert.


10 comentarii to ”SEXGATE” cu finalizare la Jandarmerie!

 1. Anonymous

  Participa la sondaje online platite.
  Primesti bonus la inregistrare 1,50€
  Sondajele valoreaza intre 0.20-2.50€
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor
  http://bit.ly/31pLncZ

 2. Anonymous

  Bogdan Andreescu si-a facut amanta ofiter la AGCh!!!

 3. Anonymous

  Se poarta si la ISU

 4. Anonymous

  Prahova

 5. Anonymous

  Andreescu bogdan comandantul unități militare 0260 bucurești are in anticamera o domnișoară sanda zisă sandita luată de la parcul auto al unități și pusă la anticameră cmd.ca de nu poate andreescu fără femei.

 6. Vasi

  Andreescu bogdan comandantul unități militare 0260 bucurești are in anticamera o domnișoară sanda zisă sandita luată de la parcul auto al unități și pusă la anticameră cmd.ca de nu poate andreescu fără femei.

  • DACIAN

   TAKSU LUI ANDREESCU BOGDAN (Anghel Anreescu nasul uni lindik de sindicat)un securist bolsevic-stalinist zis JANDARM A FOST FUGARIT DE AMANTA SA CU OALA DE KKT PE “RUTA” PRELUNGIREA GHENCEA (in jurul vilei primite cadou) PENTRU CA A INSELAT-O CU ALTE CENTURISTE………………….

 7. Flocea

  Prost ar trebui sa fii, să nu-ți bagi “mâna” in borcanul cu miere, când păstorești “albinuțe”! 😎🥺😂

 8. Despasitu

  Ar trebui femeile bune sa nu se poata angaja la arme ca ispitesc.
  Apoi ajungi obsedat ca jidenutu Epstain decedat autosuicis de americani cu zgarda din dotare la casa de corectii Metropolitan, pentru sute de abuzuri sexuale si violuri feminine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 9-12-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!