AcasăDezvaluiriAncheteServiciile au pus preț pe capul spionului ”ARABELA” !

Serviciile au pus preț pe capul spionului ”ARABELA” !

Atât s-a umflat în pene Bogdan Aurescu cu închipuitul său rol de jucător geo-strategic și om indispensabil al Statelor Unite ale Americii pe ”flancul estic”, că din nou nu îi mai ajunge aerul din biroul de ministru de Externe. Acum, ce este drept, cam toți oamenii, fie ei simpli contribuabili, politicieni sau diplomați de ”talia” lui Aurescu au ”păsăricile” lor. Adevărata problemă intervenind însă când încep să le și hrănească...

Aurescu l a învrăjbit pe Iohannis cu sistemul

Lăsând însă orice glumă la o parte, ministrul de Externe continuă să testeze vigilența structurilor contrainformative prin încăpățânarea demnă de o cauză mai bună cu care se pretează la orice, doar pentru a își îndeplini cel mai mare vis al său. Cel de a deveni ambasadorul României la New York, la Organizația Națiunilor Unite.

Îl sapă pe Jinga!

Ambiție pe care am dezvăluit-o încă din 3 septembrie anul trecut! Atunci când dezvăluiam eforturile deloc diplomatice depuse de ministrul român pentru a ”săpa” poziția ambasadorului român la ONU, Ion Jinga. Însă cum acesta este extrem de apreciat în cel mai înalt for internațional, Aurescu a ajuns să propună inclusiv o ”rocadă nebună”, în urma căreia i-ar fi cedat lui Jinga chiar conducerea Ministerului Afacerilor Externe, doar pentru a putea pleca în locul acestuia la New York!

Ambasadorul Jinga la ONU săpat de Aurescu

Însă, ghinion, ambasadorul Jinga a tratat ”vrăjeala obosită” a lui Aurescu cu un nedisimulat ”sictir”, fie el și unul conform cutumei diplomatice. Astfel că pur și simplu nu a răspuns la ”oferta de nerefuzat” a fostului ucenic al lui Adrian Năstase.

”Vinde juma’ de țară”!

Numai că orgoliul incomensurabil al lui Aurescu nu s -a împiedicat de acest mic ”inconvenient”. Astfel că, dacă nu a putut cu vorba bună, ministrul de Externe a încercat pur și simplu să își cumpere postul mult râvnit de la New York. Ceea ce a atras și mai mult atenția structurilor noastre contrainformative, după cum avertizam în ”lovitura” din 11 februarie, atunci când titram chiar ” Preșul americanilor dă juma’ de Românie ca să plece la New York”! Astfel că, după ce ”dosul” lui Zuckerman nu a mai fost disponibil, ministrul român de Externe s-a mulțumit și cu cel al unui ”fake ambasador”.

Daniela Gitman trasă după el de Cătălin Harnagea în ancheta RoAid

Astfel că Aurescu s-a grăbit ”să lingă clanța” Ambasadei SUA pentru a ”plusa” la ”foaia de parcurs” pe care i-a înmânat-o însărcinatului cu afaceri ad interim, David Muniz. Astfel că Aurescu a început să solicite SUA să ne trimită cât mai mulți militari americani, că doar statul român plătește! Apoi a făcut un lobby deșănțat pentru ca România să achite ”partea sa” – adică întreaga linie de credit de 7 miliarde dolari – pentru ”colaborarea civilă nucleară de la Cernavodă”! ”Bichonul” urlând în tot acest timp, ca din gură de șarpe, să se dea drumul la proiectul rutier Via Carpathia și mai ales la cel al ”culoarului” feroviar Rail2Sea, Gdansk – Constanța. Promițând, bineînțeles, că România își va plăti ”partea sa”, încă înainte ca să se pronunțe și celelalte state europene implicate…

Grindeanu, ”stop game”

Iar simțind că este momentul să se afirme din nou în fața ”stăpânilor”, doar-doar își vor aminti de el și ”pasiunea” sa deja ”bolnavă” pentru postul de la New York, Aurescu a încercat să își ”marcheze teritoriul” chiar înainte de formarea noului guvern. Astfel că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, Aurescu i-a presat deja pe noii colegi de Cabinet să ”vândă” Portul Constanța unui ”ghem” de fonduri de investiții reprezentând întortocheatele interese americane.

Grindeanu nu vinde Portul Constanța

Pentru că altfel nici Soarele nu ar mai răsări, nici Marea Neagră nu ne-ar mai despărți de ruși și, bineînțeles, nici el Aurescu nu va mai ajunge la New York. Ceea ce l-a făcut însă pe Sorin Grindeanu să riposteze de îndată, acesta declarând ”tam-nisam” că, atât timp cât va fi el ministrul Transporturilor, ”Portul Constanța nu se va vinde sub nicio formă”!

E groasă! S-a ajuns deja la Gitman!

Însă frenezia cu care Aurescu își pierde timpul cu această muncă de Sisif indică, după cum sună ”diagnosticul” inițiaților sistemului, disperarea sa că trebuie să plece până ce nu va fi prea târziu. Dar nu pentru a scăpa de neîntreruptul ”balamuc telenovelistic” cotidian dintre cele două ”Cabinete Doi” ale ministerului și care face deja deliciul diplomaților din Centrala MAE. Numai că serviciile nu uită și mai ales nu iartă că Aurescu le-a pus în cap Administrația Prezidențială, după ce acesta l-ar fi ”intoxicat” pe șeful statului că SRI și SIE nu l-ar fi informat despre ”vinderea Ardealului ungurilor”. Și uite cum, prin ”traficul” vânzării Portului Constanța, Aurescu nu a făcut decât să le ridice mingea la fileu celor care oricum îl ”marcaseră” încă de atunci. Drept urmare, Aurescu simte deja că poziția de ministru de Externe nu îi poate oferi imunitatea dorită după continuarea audierilor în ancheta RoAid. Acolo unde deja ”e groasă rău”, din moment ce procurorii DNA, puternic ”alimentați” informativ au ajuns deja la secretarul de stat Daniela Gitman. Iar după ce procurorii au solicitat oficial directorului RoAid, Cătălin Harnagea ordinele  ministrului de Externe prin care au fost dispuse plățile granturilor pentru servicii considerate a fi unele ”fictive”, Aurescu chiar ar da orice pentru a se putea refugia la New York…

ULTIMA ORĂ! Iar cea mai bună dovadă că serviciile s-au pus în mișcare este ștergerea prafului de pe raportul contrainformativ privind racolarea unui înalt diplomat român de la chiar vârful MAE de către un serviciu de spionaj, cu numele de cod ”ARABELA”. La Praga… Deocamdată doar atât, să se știe că se știe…

author avatar
Catalin Tache
8.579 afisari

54 COMENTARII

  1. TACHEEEEE, ATI REUSIT SA IL PUNETI PE DINCU LA ARMATA CA SA VA DESFIINTEZE DGIA SI ACUM VRETI SA ECECUTATI SI MAE? ASTA E MANA GRU!!!

  2. Spionul tot spion este,oameni buni, chiar si pentru americani…asa ca daca esti cu adevarat ofiter de CI trebuie sa il opresti,chiar si pe Arabela

  3. Cine sa fie Militar Realist ReAlist Curios Cunoscator Roman (?) Dac mancurt mal stang Nistru ?

  4. Sunt agentul 000 Amore Arabel , fiul lui Zambila si Pardaillan …..hihihihi

  5. Comisarul.ro , ASTAZI , 25 NOIEMBRIE 2021 , ORA 15: 36 : ” ZIUA IN CARE PSD A INTRAT RAZAND CU CAPUL IN LAT …” SA NU UITATI … P,S : Chit , chit , poza face toti banii …!

  6. Kostea vezi că faci iar mizerie aici, și nu spui decât baliverne, mirosi de la distanță nu convingi pe nimeni cu prostiile tale.

    • Daca nu postez , cum vrei sa ttrec iarna fara copeicutele de la Raion ? Ba , ofticatule , vrei sa n-apuc ghiocelu ?

  7. & Deci, „spionu’ „ar” a Bela” , &, „când v-o făta mintea”, din „ouă clocite în cap” ,,o să iasă puiul Stephen”, ? Deci, ce alte opiini ați exprima, ?

  8. pt @??????

    ARABELA -este personajul romanului JUDE NESTIUTUL de THOMAS HARDY. Thomas Hardy NOBEL PRIZE in literatura.

    O zi buna , cat despre spionul arabella -ara frumos.

    • pt @ 75 –-De ce nu explici pe intelesul tuturor si te rezumi la un ciot ? Arabella ara frumos brazda ? Serios ? De la Jude Nestiutul i s-a tras lui Thomas Hardy , ultimul roman al epocii victoriene a fost considerat pledoarie pentru divort . A fost criticat atat de vehement incat autorul a refuzat sa mai scrie romane . Sa ai numele de cod Arabella e jenant , era o fata prostuta de la sat care i-a nascut rapid un fiu ( micul Jude ) lui Jude Fawley , din ce in ce mai nefericit alaturi de ea . Jude pleaca la oras si se cupleaza cu verisoara lui , Sue , ducand o viata in afara legilor bisericii si societatii . Micul Jude este luat de tata , Sue , la randul ei , naste doi copii . Toti cei 3 copii mor , un blestem al legaturii incestuoase . In 1996 a fost lansat filmul Jude , un film ce nu respecta cartea lui Hardy .

    • S-a dezlegat misterul , nu e vorba de nici o Arabela din romanul lui Hardy , trebuie sa tinem cont de locatie ( Praga ). PRINTESA ARABELA , fiica Regelui Zanelor , evadeaza inaintea razbunarii unui magician viclean ( RUMBURAK ) si paraseste lumea basmelor . Il intalneste pe Petr Majer in lumea noastra si se indragosteste de el . Vraji , un inel magic , castronul vederii , o valiza zburatoare si alte lucruri magice din SERIALUL RUMBURAK ( a rulat la TV si in Romania , fiind indragit de copii ). ARABELA e numele unui bistro in Praga ( fast food ) , pe Trebonice 13 si al unui restaurant pe Ciglevova 1139 .

  9. Ghici cine era ambasador in Cehia, cand Harnagea era sef SIE…?Tache, esti mare coane!

  10. Kakapo , cu un reflex fantastic , mi-a dat mu-mu , ca sa nu mai halesk k.kat de aia de la MApN ! Ce sparcaiala divina …

  11. serviciili ar face bine sa nu mai aduca la putere si sa sustina limbrici precum catu sau aurescu ( ca doar nu eu i-am adus si nici oamenii nu i-au ales ) . alegerile din 19 si 20 au fost fraudate .

  12. & Anonim 2021-11-26 10:16 10:16:54
    ,,ARABELA -este personajul romanului JUDE NESTIUTUL de THOMAS HARDY” , ?

    • Arabela NU este personajul PRINCIPAL din Jude Nestiutul , tu nu citesti articolul si comentariile ? Este numele de cod al unei cartite de la Praga , serialul Rumburak este productie ceha si PRINTESA ARABELA a fost sursa numelui de cod .

  13. Aktual 24 , astazi , 26 Nov.2021 , articol de Mara Popescu : ” 100 DE ZILE DE LA VICTORIA TALIBANILOR . TARA ESTE IN PRAGUL DEZASTRULUI ECONOMIC , AL FOAMETEI GENERALIZATE SI DEVINE O AMENINTARE MONDIALA „.

  14. Comisarul.ro , astazi , 26 Nov.2021 , ora 11:33 : ” JURNALISTUL DAN CARBUNARU VA FI PURTATORUL DE CUVANT AL GUVERNULUI CIUCA „.

  15. AURESCU AIURESCU,uUn impostor pe scaunul de ministru, o jigodie cu aere de domnisoara mare, o RUSINE pentru tara asa! Sa-zi dea demisia! Multumiri si felicitari presei care demasca perfidia si incompetenta unor astfel de parveniti pe functii de stat, cum este cazul lui Bogdanel AURESCU.

  16. Sunt o domnisoara mare , Bogdanel n-are ochi pentru mine , sa-si dea demisia si sa-mi acorde mai multa importanta , am nevoie de tandrete , mangaiere si smotoceala sunt plapuma , sunt data-n copt si imi vine sa ma urc pe pereti.

  17. Iar prosteală in comentarii acoperite, de oamenii sistemului.
    Tache, acceptă că tocmai a fost avansat de mâna ce îl hrănește și îi îndrumă în viața de zi cu zi.
    Păcat nu i-am văzut pe lista pe unii din MAI care au rămas cu hainele confecționate pentru la anul și la multi ani, ghinion de, cine s-o ascunde în spatele acestei amânări?

  18. Americanii tre sa-i inumere si flocii lu Dincu sa nu ramaie fara motorina si la Pentagon🤗

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger