AcasăDezvaluiriAncheteSemn rău: NATO apără Bulgaria!

Semn rău: NATO apără Bulgaria!

Cum interviurile aranjate ale ”mâinii drepte” Mircea Geoană nici măcar de propaganda operativă care le ”rostogolește” de zor în România nu mai sunt luate în seamă, nu ne rămâne decât ”să luăm lumină” din comunicatul oficial al secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg: ”Salut faptul că aliații contribuie cu forțe suplimentare. NATO va continua să ia toate măsurile necesare pentru a proteja și a-i apăra pe toți Aliații, inclusiv prin consolidarea părții de est a Alianței. Vom răspunde întotdeauna la orice deteriorare a mediului nostru de securitate, inclusiv prin consolidarea apărării noastre colective”.

NATO trimite avioane în Bulgaria ale noastre stau la sol

Însă dincolo de ”poleiala” acestor asigurări strict teoretice deocamdată, în practică lucrurile nu par a se schimba în același ritm cu cel al asigurărilor oficiale. Ce este drept, ”moțăitul” Joe Biden a zis și el că SUA s-ar putea să trimită trupe suplimentare. Numai că numărul tuturor militarilor americani care urmează să fie trimiși – nu se știe când! – în toată Europa  este cuprins undeva doar între 1.000 și 5.000!

Ăștia știu geografie?

Însă din toate aceste generalități, propaganda de la București a înțeles doar că ”NATO trimite trupe în România”! Când, unde, câte și mai ales dacă se referă la declarații politice sau mișcări efective de trupe, nimeni nu mai precizează. Cert fiind doar că, în aceste zile, primele avioane militare de ultimă generație ale unor state membre ale Alianței Nord Atlantice vor fi trimise de urgență pe ”Flancul Estic”. Dar în Bulgaria! Doar în Bulgaria!

Unde o ajunge mai repede Putin din Ucraina

Pentru că, din păcate, Bulgaria și Românai sunt încă singurele state membre NATO care nu își pot asigura singure banalele misiuni de poliție aeriană. Singura diferență fiind că, totuși, dintre cele două, doar România are frontieră directă cu Ucraina! Așa că dacă NATO trimite avioane suplimentare să patruleze și să apere doar teritoriul aerian al Bulgariei, în timp ce ”rablele” generalului Ciucă încă ruginesc în hangar, înseamnă că mai-marii NATO chiar nu știu geografie! Sau…

author avatar
Catalin Tache
33.157 afisari

19 COMENTARII

  1. de la „pretenia” asta se trag multe probleme.”US President George W. Bush, right, chats with Chinese President Hu Jintao, left, and Russian President Vladimir Putin, center, at the end of the Asian-Pacific leaders meeting in Hanoi on Nov. 19, 2006. „Doar ca e putin iarna mai blanda,razboaiele incep primavara de obicei si mai sunt si niste „problemutze” cu banii pe burse.
    https://eu.usatoday.com/picture-gallery/news/2017/11/05/past-presidents-trips-to-asia/107393772/

  2. Pregatiti-va! Lasati gargara….conducatorii tarii noastre sunt niste labagii care merita dusi in Siberia…direct..si toti cei care de 32 de ani distrug Romania! In vagoane toti si in Siberia….
    Faceti-va provizii, invatati sa va rugati ca povestea e gata! NU VA UITATI LA GARGARAGII LUI GEOANA …RUSII NU AU CUVANTUL GLUMA IN DICTIONAR.

    • uSA TREBUIE SA PLECE ACASA LA EI DE CE AU SPECIFICAT ,,,ROMANIA ,,,DEVESELU,,,,,,MIHAIL KOGALNICEANU ,LA CONSTANTA PUNCT OCHIT DRONA SI GATA TERESTRU GURILE DUNARII NATO UNDE ARE BAZA IN BULGARIA CLAR VEDEM CINE APARA ROMANICA ORDINARII DUPA CE SAU LOCALIZAT AICI FAC CATERINCA DE NOI

  3. Tot la fel maninci! Stii tu ce! Stii macar cate avioane mai are Bulgaria?!

  4. Ar fi bine ca Romania sa ia in calcul, urgent si marirea varstei de pensionare la militari si politisti ! Altfel este foarte posibil sa vina valuri de pensionari rapide, mai ales pe caz de boala, in randul acestora, lucru care ar diminua considerabil numarul efectivelor aflate la dispozitie, care sunt, si asa, insuficiente !

    • Prietene în situații de excepție sunt convocați cei trecuți în rezerva. Fa o diferență între pensie și trecere în rezervă

    • Nu te mai agita ca in caz de razboi niciun om sanatos la cap nu va lupta pt Romania. Cand statul te f*te toata viata cu prima ocazie il f*ti si tu sau cel putin nu te bagi.

  5. NATO (că are Germania un cuvânt de spus) își apără aliații tradiționali. Viitorul se scrie pe șervețele.

    • corect, Germania isi apara investitiile.
      La noi, pe 16 decembrie 2021, cel mai mare investitor sint romanii plecati in strainatate: https://youtu.be/NAaHuhLKAZ0
      Asa ca ce sa ne asteptam de la NATO.
      In plus la nivel de investitii directe, Austria e bagata mai peste tot. Austria e neutra si foarte buna prietena cu Rusia!

  6. Tache esti dezinformat. In Romania sunt deja 4 Eurofighter ale aviatiei italiene. In rest iti place se te dai atotstiutor. Ai tu ceva conserve prin anumite locuri, dar uneori te dezinformeaza.
    O sa vina si nota de plata, sa te vad atunci.

    • Amice,esti complet idiot😅pai alea deja SUNT in Ro,dupa cum singur spui-asigura rotatia politieiaeriene!aici e votba despre efective suplimentare CE URMEAZA A FI TRIMISE😅STAI JOS,POSTAC PROST,NOTA 2

      • Hm @Militar, ce derapaje gen „golanas de cartier ai in tine” sa fie din obijnuinta, sau ai fumat ceva ? retorica Bulgaria nu avea politie aeriana, de aici si dorinta NATO sa rimita SI in Bulgaria avioane, Insa un filo rus asa dedicat ca tine, nu are MOTIVATIA sa spune TOATA realitatea , Rahat ..rusesc toate polologuhia asta de mai sus

  7. 1. Newsweek.ro ., ieri , 24.01.2022, ora 21:45 : ” Blinken a dat Moscovei un document scris . Continutul incendiar l-a infuriat pe Lavrov ” . 2. Universul.net , ieri , 24 ianuarie 2022 : ” Misterul rusesc ” – Ipoteza lui George Friedman la pasii inexplicabili facuti de Moscova ” . 3. Universul.net , ieri, 24 ianuarie 2022 : ” Geopolitical Futures – Dovezile sugereaza ca Rusia si SUA nu sunt interesate de o confruntare militara serioasa „.

  8. Cum este ,cat mai multi euroi .Imprumutati va si dati aproape 100 de miliarde ca veti fi aparati dupa cat dati zise ,,marele rahat securist DANCU”Bulgaria cat a dat bai javra care razi de batrani ca nu au dintiCum sa aiba ,banii s au dus unde trebue Hai sa i prindem pe dusmanii nostri si sa le dam o corectie dupa cum merita !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger