AcasăDezvaluiriAncheteȘeful ”Doi ș’un sfert” bagă banii la chiloței!

Șeful ”Doi ș’un sfert” bagă banii la chiloței!

Colonelul Marius Urban ”marcă banul” !

Colonelul Marius Urban este șeful SIPI Argeș! Adică al uneia dintre cele mai importante structuri ale ”Doi ș’ un sfert”! Fie și pentru simplul fapt că are în grijă obiective strategice de importanță națională, precum cel de la Mioveni…

Desigur, totodată fișa postului aceluiași colonel Marius Urban este deschisă de obligația oficială de a asigura protecția internă a tuturor angajaților Ministerului Afacerilor Interne, indiferent de structura în care activează. Tocmai pentru ca aceștia să nu poată fi cumva ”agățați”, exact ”de cine nu trebuie” și surprinși în ipostaze care se pot dovedi ulterior vulnerabilități reale, în urma celor mai uzuale operațiuni de șantaj. Și cu riscul ca astfel ofițerul de ”intelligence” mai mult să dea, decât să primească informații…

”Multe balerine/ Joacă pentru mine”!

Acum, dacă Marius Urban ar fi șofer de microbuz, fierar betonist, bancher sau patron, aproape că ar fi simpatică, băiețește vorbind, pasiunea sa de a ”marca banul” la chiloțeii dansatoarelor suite pe masă, în timp ce i se cântă ”Multe balerine, joacă pentru mine”! Numai că Marius Urban este șeful unei structuri de Protecție Internă din MAI! Comandantul SIPI Argeș! Adică șeful serviciului secret al Ministerului Afacerilor Interne pe o rază în care își desfășoară activitatea inclusiv cel mai important obiectiv economic din România, Dacia – Renault! Iar generozitatea masculină a colonelului Marius Urban nici măcar nu poate fi justificată printr-o evetuală tentativă de socializare, la vreo acțiune caritabilă… Pentru că misiunile operative ale șefului SIPI Argeș par a se derula întocmai cu cea din imaginea prezentată astăzi. Cu mențiunea expresă că fotografiile pe care le publicăm acum reprezintă doar o mică parte a ”documentării” acestor ”misiuni operative” în care colonelul Marius Urban raportează că s-ar afla. Și în care, se știe, pentru ”Împăratul Urban” sunt chemate de urgență dansatoarele care sunt suite și se dezlănțuie pe masă, pentru a putea mai bine domnul colonel să le bage ”sub buric” sumele consistente cu care le-a obișnuit! Și care la acest moment nici măcar nu vrem să știm dacă sunt din veniturile trecute în declarația de avere, din fondurile operative sau mai cine știe ce alte misiuni operative de acest gen… Nu de alta, dar dacă ”prințesele” nu ar fi pe masă și ar dansa pe lângă, colonelul Yrban ar trebui să se aplece… Cu riscul real de a se dezechilibra, cum se mai întâmplă de altfel prin alte fotografii intrate în posesia noastră…

Cu berea în mână, prin parcare…

Așa cum de altfel i se poate întâmpla oricui, ce este drept… Dar, totuși, colonelul Marius Urban reprezintă etalonul sobrietății unui ofițer de intelligence care conduce o structură a serviciului secret al MAI.

Șeful SIPI Argeș cu berea în mână și la volanul mașinii de serviciu

Astfel că surprinde cu atât mai mult cum se plimbă ”derutant”șeful SIPI cu o sticlă de Tuborg în mână, prin parcarea unui complex comercial, se apropie de autoturismul de serviciu Duster alb cu numărul de înmatriculare B 65 EFT, se suie la volan și…pleacă! Fără să îi pese că ar putea fi oprit pe drum de colegii polițiști de la Rutieră. De ce? Păi o ști el de ce…

Omul lui Patriche, se știe!

Poate pentru că în capul colonelului Marius Urban el unul poate să facă orice, că generalul Marius Haientz Patriche nu se poate supăra pe el! Bine, colonelul Urban știe că se poate baza la o adică și pe Simona Brătulescu… Dar cu tulburările astea politice, parcă tot mai bun e un protector la vârful DIPI, decât la Palatul Victoria. Oricum, după episodul în care i-a ”beștelit” pe polițiștii de la Permise că i-au picat iar fiul la Examenul Auto, deși îl mutase special la Pitești, probabil că ”Idolul stripteuselor” este convins că nimeni nu ar mai îndrăzni să raporteze vreo ”vulnerabilitate” a șefului SIPI. Precum cea că este pontat cu sfințenie, sâmbăta și duminica, la ”Comitetul” pentru Situații de Urgență, atunci când se plătește dublu… De zici că a băut după ”Motanul” Bogdan Enescu. Lucru atât de lesne de verificat de altfel…

author avatar
Catalin Tache
14.220 afisari

53 COMENTARII

  1. Ar trebui sa i ae retragă ORNISUL.Are un comporttament si anturaj vulnerabil acest domn.Prezinta un risc ridicat pentru a mai continua sa aiba acces la informatii clasificate.

    • Comisarul.ro , astazi , 21 octombrie 2021 , ora 02:26 : ” ULTIMA ORA : CITU A CEDAT ! GENERALUL NICOLAE CIUCA , PROPUNEREA PNL PENTRU FUNCTIA DE PREMIER „. A iesit fum alb pe cos , se da militaria jos din pod , gata cu balmajeala si haosul . NOUL PRIM-MINISTRU AL ROMANIEI VA FI NICOLAE CIUCA . Propunerea este agreata de USR , UDMR , de PSD si tabara Orban .

        • Lui Mihai – Laurentiu Politeanu ii pute numirea lui Ciuca , asta e presedintele filialei Prahova a USR , absolvent al Facultatii de Filozofie al Universitatii din Bucuresti . Se strofoceste si sughite in bataia vantului ca ” este o rusine pentru democratia romaneasca numirea unui general in functia de Prim-Ministru „. Pai , ba bashitule , am vazut cu totii unde au dus tara ” filozofii „de genul tau , la vremuri de cumpana e nevoie de mana de fier , nu de behaieli filozofice . SIKTIR !

          • COMISARUL.RO , ASTAZI , 21 OCTOMBRIE 2021 , ORA 09:49 : ” CULISE ” VETI MURI TOTI . SI MA OMORATI SI PE MINE ” / PROPOZITIA CU CARE PRESEDINTELE L-A ELIMINAT PE CITU DIN SCHEMA „. ” Veti muri toti . Si ma omorati si pe mine , DACA NU INTELEGI CA NU TE VOTEAZA NICI PSD , NICI USR , FLORINE .” A fost propozitia cu care presedintele A FACUT LINISTE LA DISCUTIILE DIN MIEZ DE NOAPTE CU O PARTE DINTRE LIDERII PNL ” .

          • Aktual 24 , astazi , 21.10. 2021 , articol de Victor Gheja : ” Reactia lui Ciolos fata de propunerea Ciuca – premier : ” REFACEREA COALITIEI E POSIBILA . Vom vedea daca PNL doreste sau vrea sa faca un joc si sa ajunga la alte obiective „.

          • Într-adevăr, mare e grădina ta doamne. Uite cum se bucura un romanas pentru venirea la putere a unei perechi de cizme imputite. Bă românilor, 1989 iti spune ceva?
            Uita-te la armata demolată română. Vrei ca România să fie înzestrată cum a fost înzestrată armata română? Siktir!

  2. Un betiv ordinar….se pisa pe el la Casa Maria…terorizeaza toti patronii si ospataritele…. se lauda ca el cu gl Patriche se pisa pe tot SRI…cere masini de la Mioveni…

  3. Mariusica, daca da Tache drumul la toate filmuletele?vad ca a fost finut…dar vin alea cu pornache..m

  4. DIPI cu noua conducere pare un serviciu modern , cu un aer nou.
    Nu poate tolera asemenea exemplare pe functii de comanda.

  5. Asta din poza lui Tache nu e col Urban!!!!adevaratul Urban era deja cazut sub masa,pisat pe el…😅

  6. Urbane,vezi ca vine si nucleara….asta a fost doar aperitivul…sa mai ceri taxe pt avansari….

  7. Cat e de amuzant cum a percutat Tache si a muscat-o! Se vede de la o posta cine e la butoane si ca nea colonelul jandarm ramas fara ORNISS a comandat articolul. Disperare mare cand ramai fara autorizatie…

  8. Ce fizic de sumo are…🤣cand a fost colonelul ultima oara la sala?🤣dar nu la aia de mese…

  9. Bode e luat de val, nu mai vede și nu a văzut nimic niciodată prin prisma pregătirii profesionale pe care o are.
    El e deja la frezandat acum depinde cu ce substanțe, chiar daca ar vrea, nu poate face nimic.
    Cine să-l protejeze pe el Corpul de Control care e vai mama lui trebuie DNA să intre acolo și la Audit să vedeți ce este…
    Băieții buni din vest au făcut prăpăd, fals, uz de fals, înșelăciuni, delapidare etc., Pe mana cu toți, inclusiv cu cei descriși în subiectul de față.
    Oameni parveniți fara studii sau cu studii dubioase, să nu spun altceva care la viața lor unii au trecut prin beciuri și culmea unul a condus și Capitala, dar trăiască hoția.
    Cam atât sunt oameni în alte servicii care au datele dar nu le dau de ce, eu un mare semn de întrebare?
    Cereți camerele de la restaurantul Armatei, MAi, și alții , nu le are nimeni, nici ăla fugiți?
    Hai că puteți….

  10. Pai Petrache Ciuma Rosie a MAI, e cu PSD in suflet,ce dracu domn ministru,nici atat nu stiti???pai tot asta conduce DIPI?

  11. Intrebati la Dacia cate Dustere ieftine cu reduceri cere Urban pt tovarasii lui sau ca plimbe fufele cu ele…

  12. Oribil personaj acest urban! La fel și lupescu! Doi mizerabili. Numai când ii vezi și te ia cu silă.

  13. E om, dar nu e sanatos la cap cand comiti fapte de genul acesta de pe o asemenea pozitie.Fa le frate ,dar cu perdea.Fraierul a uitat ca e sef sau pur si simplu l a durut in p.lă ca e bazat si Gata.
    UITE FRAIERE CA DOMNUL CHESTOR CU DOUA STELE TACHE A AFLAT.

  14. Hai Tache,da drumul la filmuletul cu limbile, doar nu iti este mila de zdreanta asta!

  15. Niciodată nu se pun pozele din masina de filaj unde se vede culoarea,modelul sau poziția. Aici se vede clar ca este comandă data de cel care vizează să îi ia locul. In poza nu se vede nicio bere. Se vede clar ca s a făcut de un amator aceste poze care era speriat sa nu il vadă șeful.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger