Cauta

Șeful CIA ne-a trecut pe ”șervețelul” GRU!

Bogdan Aurescu a plecat la Washington direct după deja grețoasa ”spălătură” în direct a lui Radu Tudor. Analist și ministru deopotrivă părând ferm convinși că Statele Unite ale Americii au nevoie ca de aer de o asigurare din partea României în fața amenințării Moscovei. Astfel că Aurescu a descins peste Ocean pentru a îl asigura pe bietul Biden că poate ațipi liniștit, pentru că ”România este alături de SUA”!

Aurescu se bate pe burtă cu dragă Tony

Mai mult decât atât, după ce Aurescu a binecuvântat America, fostul ucenic al lui Adrian Năstase s-a bătut ostentativ pe burtă și cu secretarul de stat Antony Blinken, pe care l-a luat direct cu ”dragă Tony”. Iar ”demonstrația de forță” a ”partenerului strategic român” a isterizat într-o asemenea măsură propaganda operativă, încât analiștii au uitat să mai disemineze public și informația că, gata, SUA tocmai ce au trecut și România pe ”șervețelul” mâzgălit de șeful CIA, William Burns. Și lăsat drept ”suvenir” adevăraților ”parteneri”, cei de la GRU.

Dolarii merg în Columbia și Ghana!

”Ne-au vândut la Lielvard! SUA dau Marea Neagră pe Baltică” titram ”lovitura” din 2 noiembrie. Atunci când dezvăluiam că partenerii strategici au decis ”baricadarea” NATO la Marea Baltică, în fața agresiunii ruse. Astfel că se mizează pe un adevărat ”triunghi de fier” aerian constituit din bazele militare de la Lilevarde, Letonia – Siaulai, Lituania – Amari, Estonia. Iar disperarea este atât de mare la București, încât ”punctajul” propagandiștilor a ajuns să fie bazat exclusiv pe ”himera” uriașelor investiții economice pe care SUA ar urma să le facă în România. Iată însă că, după ce construcția de noi baze militare americane se va limita la țările baltice, nici ”dolăreii” nu vor mai ajunge în România.

Șeful CIA William Burns a predat România la GRU

Pentru că, în încercarea disperată de a contraacara ”Noul Drum al Mătăsii” promovat de Beijing, SUA au anunțat deja în aceste zile că ”intenționează să investească în mari proiecte de innfrastructură, peste tot în lume”. Numai că partenerii identificați pentru a beneficia de aceste investiții directe a căror valoare se poate ridica până la 40 de trilioane de dolari, până în 2035 sunt Ghana, Senegal, Columbia, Ecuador și Panama! Asta dacă mai avea ”rețeaua Ciucă” vreun dubiu că or să aștepte mult și bine investițiile americane, ca și noi baze militare ale US Army, aici, pe malul ”lacului rusesc”…

Ultimele stiri

  • Horoscop 31 mai 2024 – Vă veți regăsi sănătatea și stilul de viață
  • Poza Zilei
  • Alege ce citești
  • Iohannis joacă alba-neagra cu viitorul României
  • Jurnalul securiștilor de la Păltiniș se vinde ca pâinea caldă
  • Mbappe nu uită de PSG
  • FCSB ține cu Real Madrid în finala Ligii Campionilor. De ce?!
  • Producătorii au răbufnit. Hipermarketurile pun adaosuri uriașe
  • Se privatizează industria de armament. Guvernul trece la exproprieri masive
  • O nouă măsură a Guvernului PSD în sprijinul românilor. Amenzile de circulație nu se modifică prin creșterea salariului minim de la 1 iulie 2024
  • Exit mobile version