AcasăDezvaluiriAncheteȘeful CIA ne-a trecut pe ”șervețelul” GRU!

Șeful CIA ne-a trecut pe ”șervețelul” GRU!

Bogdan Aurescu a plecat la Washington direct după deja grețoasa ”spălătură” în direct a lui Radu Tudor. Analist și ministru deopotrivă părând ferm convinși că Statele Unite ale Americii au nevoie ca de aer de o asigurare din partea României în fața amenințării Moscovei. Astfel că Aurescu a descins peste Ocean pentru a îl asigura pe bietul Biden că poate ațipi liniștit, pentru că ”România este alături de SUA”!

Aurescu se bate pe burtă cu dragă Tony

Mai mult decât atât, după ce Aurescu a binecuvântat America, fostul ucenic al lui Adrian Năstase s-a bătut ostentativ pe burtă și cu secretarul de stat Antony Blinken, pe care l-a luat direct cu ”dragă Tony”. Iar ”demonstrația de forță” a ”partenerului strategic român” a isterizat într-o asemenea măsură propaganda operativă, încât analiștii au uitat să mai disemineze public și informația că, gata, SUA tocmai ce au trecut și România pe ”șervețelul” mâzgălit de șeful CIA, William Burns. Și lăsat drept ”suvenir” adevăraților ”parteneri”, cei de la GRU.

Dolarii merg în Columbia și Ghana!

”Ne-au vândut la Lielvard! SUA dau Marea Neagră pe Baltică” titram ”lovitura” din 2 noiembrie. Atunci când dezvăluiam că partenerii strategici au decis ”baricadarea” NATO la Marea Baltică, în fața agresiunii ruse. Astfel că se mizează pe un adevărat ”triunghi de fier” aerian constituit din bazele militare de la Lilevarde, Letonia – Siaulai, Lituania – Amari, Estonia. Iar disperarea este atât de mare la București, încât ”punctajul” propagandiștilor a ajuns să fie bazat exclusiv pe ”himera” uriașelor investiții economice pe care SUA ar urma să le facă în România. Iată însă că, după ce construcția de noi baze militare americane se va limita la țările baltice, nici ”dolăreii” nu vor mai ajunge în România.

Șeful CIA William Burns a predat România la GRU

Pentru că, în încercarea disperată de a contraacara ”Noul Drum al Mătăsii” promovat de Beijing, SUA au anunțat deja în aceste zile că ”intenționează să investească în mari proiecte de innfrastructură, peste tot în lume”. Numai că partenerii identificați pentru a beneficia de aceste investiții directe a căror valoare se poate ridica până la 40 de trilioane de dolari, până în 2035 sunt Ghana, Senegal, Columbia, Ecuador și Panama! Asta dacă mai avea ”rețeaua Ciucă” vreun dubiu că or să aștepte mult și bine investițiile americane, ca și noi baze militare ale US Army, aici, pe malul ”lacului rusesc”…

author avatar
Catalin Tache
4.559 afisari

41 COMENTARII

  1. Bideu se caca in pantaloni la propriu si incurca banda la fiecare discurs ..Mult nu mai poate fi tinut cu chimicale si proptele. Kamala nu are rating si se hlizeste ca proasta’n targ, deci Statu’ paralel luciferian tre sa-l scoata iar pe Obama..

    • Un fleac, ne-au ciuruit încă odată. Nu sunt eu Mama Omida dar când spuneam ca amerlocii ne vor mai trăda odată, stiam ce se va întâmpla. Mărturie stau postările la articolele anterioare ale lui Tache. Unde sunteți voi contestatarii mei de la propaganda de tot rahatul? Kostea Sugiuc și gașca? E la mintea lui Gaga ca atunci când arunci banii pe vechituri de tot felu, nu te ia nimeni în seama, nici măcar rusii. Acum navele militare americane trimise în Marea Neagra sunt în porturile georgiene. Unde sunt idioții care spuneau ca vor deveni o fortăreață în flancul estic al NATO? Le spuneam atunci ca vor deveni o fortăreață în fata Marii Negre, și am avut dreptate. Propaganda amerlocpupincurista de tot handelul, treceți la kazacioc ca altfel kaput cu voi. Ne-ați pus ca prostii în situație ostila cu rusii. Noroc ca aia nu ne baga în seama.

      • Gica , iar sugi acadeaua zburlita in boschetii din spatele garii Tiraspol ? Vira , ai intrat pe teritoriul meu , ai limba scortoasa si -mi alungi musterii navetisti de Rabnita ! Hai , cara-ti hoitul bastree , neprofesionistii in sugiukuri n-au ce sa caute in garile mari , cauta-ti o halta si antreneaza-ti falcile sa se moduleze in ritm de samba , toata clientela il vrea pe unicul Kostea Amore Sugiuk , adica pe mine , expert in rontait broscoi zburliti …….

      • Vezi si profetiile lui Alois Irlmaier despre ce se va intampla in Europa si Orientul Mijlociu in curand… plecand de la provocarile care au loc acum in Ucraina…

        • Alois asta mi-a prescris ca o sa primesc cat de curand de la salubritate cateva cisterne cu borhot maro in semn de mare pretuire din partea Raionului !

          • Alois Irlmaier a trait 105 ani ( 1854-1959 ) , un om simplu si un clarvazator bavarez care a colaborat cu politia locala in rezolvarea crimelor si gasirea cadavrelor . Indrumata de predictiile lui Irlmaier , Toyala Leha a scris , in 2020 , poezia ” Anunt din lumea superioara „. Io , daca ma holbez si dau felinarele peste cap de doua-trei ori , sunt mai abitir ca toate Vangile , Nostradamusii si Irlmaierii la un loc , fac sa dispara hocus-pocus curcanii din cotetul impegatului . Parol !

          • Kostyusku , vezi ca i-ai pus 40 de ani in carca lui sarmanul Alois , a trait 65 de ani , nu 105 . Era de profesie constructor de fantani si a avut 2 copii : pe Maria si Alois . A prezis bombardamentele asupra Germaniei in Al Doilea Razboi Mondial . Alois Irlmaier s-a nascut la 8 iunie 1 8 9 4 in Siegsdorf , Germania , decedat la 26 iulie 1959 in Freilassing , Germania , inhumat la 29 iulie 1959 in Friedhof Salzburghofen , Freilassing . Vrei sa-ti spun si cu cine ai halit curcanii ? Cu ” Gelu ” si ” Gica contra sistemului „, i-ai aruncat cateva oase si lui ” Florin „ca a adus niste Carmol si Diana . Hai , scuipa tot , e ca te-am lasat fara proteze ?

  2. Priviți și voi la mareșali ruși care stau la masă în toate situațiile cu șeful statului și trageți o concluzie, care nu poate fi decât de nezdruncinat de către nimeni.
    Rușii numai dacă reduc cu ceva poluarea, le crește producția de grâu cat a României într-un an.
    Chiar dacă nu ne dă pe mâna lor la prima vedere, metodele și mijloacele de lucru sunt atât de complexe că tot în favoarea lor sunt, noi trăim doar cu iluzii și ne hrănim cu speranță.

    • Io cand halesk k.kat reduc poluarea si imi creste stevia mai repede in borcan , e cel mai complex procedeu cu care ma favorizeaza Raionu , imi livreaza cisterne de la salubritate de o sa am recolta banana de stevie ce va creste si cand bate crivatul . Mai studiez otara opera lui Miciurin , incerc sa incrucisez dudul cu stevia , o sa dau lovitura curand , deschid si o pravalie ” La David „, bag si spirt , mitilic si ulei de baie , o sa devin patron . Am zis !

      • Nu uita sa-i dai lu’ Johaus cu vaselina de tanc pe botox si cu rujul lui Rares in vanga lustruita.

        • Kostea , facem cu schimbul , cand obosesti ma fluieri sa ma opintesc cu limba in giratoriul bulevardului fesier , pretenu la nevoie se cunoaste ….

      • Ești băiat bun dar ai pierderi mari din cei 7 ani de acasă, lucrezi prost, pentru cine nu știu, dar rămâi ai și tu un loc în spațiu.

    • L-am ginit , are fermoarul deschis , a inceput sa-i iasa , de cand astept sa am succes la conu Taky ….

  3. M-am luat cu prostii de la propaganda și am uitat sa precizez motivul drăgălașeniei lui dear Tony fata de broscoiul de Goldman, sau cum l-o chema. Ne costa pe noi romanii fix 1,2 miliarde de $, adică atât cât trebuie sa plătească Romgaz pentru participația Exxon din proiectul Neptun, pana în martie anul viitor. Deci am dat perimetrul petrolifer pe degeaba și plătim acum 1,2 mld dolari să-l luam înapoi. Dar exploatarea o va face tot Exxon intrucat Romgazul nu are tehnologia necesara. Au mințit ca o sa cumpere polonezii, apoi Lukoil dar de plătit au plătit amerlocpupincuristii tot din bani amărâților de romani. Bai Kostea Sugiuc, bagă-te-as în ma-ta cu Aurescu cu tot, ce rahat mai ai de mâncat acum?

    • Bre Gicuta , asta-i baiul , nu prea mai am borhot uman , da-mi si mie imprumut o galeata din alea 3 primite de la Raion , alea doua sper sa-ti ajunga pana dimineata . Ce zici , facem targul si il pupam in ochiul dosnic maron pe Aurescu ?

  4. 1./ ,,Dragi” conducatori ai RO ,nu mai bagati batul prin gardul rusesc.
    2./ Uitati sa va uniti cu nu stiu cine la Marea Neagra si sa actionati
    impotriva Rusiei ,caci noi nu contam la Marea Neagra ,doar rusii
    si turcii fac jocurile.
    3./ Parasiti rapid cooperarea si intelegerile facute cu ucrainenii cei mai
    ,,buni prieteni” ai nostri in zona . Uitati-va la Germania si Franta ,
    dar si altii care nu ii baga in seama pe ucraineni.
    4./ Cred ca ar fi bine sa-i urmariti pe englezi ,care dupa mine sunt foarte
    dusmanosi pe rusi si care se cam bagasera in ucraina sa-i sprijine
    impotriva rusilor ,daca se mai implica.
    5./ Urmariti daca biden va livra ucrainei ,armament inalt performant ,dar
    si cum va decurge cooperarea militara dintre otomani si ucraineni.
    6./ Cred ca ar trebui urmarita si livrarea de gaze rusesti prin conductele
    ucrainene ,catre ucraina si Europa.
    7./ Cred ca ar trebui sa vedeti cam ce ar avea nevoie rusii ,daca ar avea,
    de pe la noi si sa incercati a le oferi ,pt.a indulci pelteaua.
    8./ Daca unchiul Sam acorda niste cedari si facilitati Rusiei ,pt. a opri o
    cooperare importanta intre rusi si chinezi,atunci noi ce facem mai executam
    vrajelile democratilor americani referitor la ucraina, sau acum o sa indeplinim
    numai ordinele venite de la suportul democratilor ,suportul deep state-ului.
    Aveti grija, ca daca se invarte roata nu va vad bine ,,dragi” lideri ai RO,iar
    daca nu se invarte ,oricum parasiti ucraina, nu ne sunt prieteni.

  5. Florin , ti-ai prins boasele in gard ? Ti-am spus sa nu te mai antrenezi noaptea pentru ciorditul de oratanii ? Na , acu ai halucinatii si-o sa-ti extirpeze si talangile de o sa gavaresti subtire precum Katy …

  6. Gica contra sistemului s-a jurat acum o luna ca nu mai posteaza in National . Din zdreanta nu mai faci lucru de calitate , zdreanta tot zdreanta ramane !

  7. Florin ai perfecta dreptate. Propaganda îmi folosește în fals pseudonimul sa bage vrajba între naționaliști. Cunoaștem tehnica securista, de la gen Chelaru, care a descris-o odată. Am spus ca ma saturasem de propagandistii prosti care ma blamau, dar ca voi reveni când voi avea ceva de spus. Și acum Tache mi-a dat ocazia. America e pe tobogan și încearcă sa pună presiune pe rusi folosindu-și pe prostii de ucraineni. Cum să-ți incodezi mușchii la rusi când doar ce-ai luat șuturi în kur de la talibani. Alianță ruso-chineza este puternica și va pune capăt hegemoniei americane. De-asta le este frica, dar nu vor scăpa. Chiar poporul american a început revolta împotriva lui Bideu și bogaților Americii. La nemți au ieșit socialiștii și se vor schimba multe în Europa. Numai Ro, din cauza proștilor de la butoane, va rămâne cu stigmatul sclaviei amerloce. Am zis. A, uitasem Ucraina e în faliment, urmează Ro condusa de pupincuriștii amerloci.

  8. Spotmedia .ro , astazi , 09 Nov.2021 , ora 13:09 , articol de Valentin Naumescu , presedintele ICDE ( Initiativa pentru Cultura Democratica Europeana ) : ” TRADAREA . ADUNAREA FORTELOR . CONSTRUCTIA PROIECTULUI POLITIC AL OPOZITIEI : COALITIA ROMANIA EUROPEANA ” .

  9. 7 ani , ca maine trec … Ce ghinion pe poporul asta , e blestemat sa fie permanent in opozitie cu clasa politica . Se vor alinia astrele vreodata si pentru popor ?

  10. Va certati de pomana si nu sunteti deloc atenti in jurul vostru.Masinile politiei au fost vopsite in culorile Ucrainei,Johannis a fost la Kiev pe post de vasal si a semnat ca armata romana sa devina o divizie a armatei ucrainene adica SUA si Rusia s-au inteles in delimitarea spatiului Estic,Romania si Ucraina vor fi zone tampon ale nimanui,eventual teatru de razboi.America nu ne-a abandonat niciodata pentru ca de fapt niciodata nu ne-a vrut cu toata libidosenia si obedienta trabucistului Aurescu.Fiti mai atenti si documentati-va inainte sa emiteti pareri.

    • Jukov , inainte sa emiti pareri , documenteaza-te , minti cum respiri ! Incerci sa pacalesti prostii ? De unde ai scos-o p-asta cu semnatura lui Iohannis ” ca armata romana sa devina o divizie a armatei ucrainiene ” ? Marmota invelea ciocolata la Raion ? Nu iti este rusine sa minti romanii cu propaganda asta ieftina , jalnica si cu iz de govno ?

    • Masinile politiei sunt vopsite in galben sa iasa in evidenta .Ai auzit de John Hert ? Adevarul .ro , 8 ianuarie 2020 , ora 04:29 , articol de Simona Voicu : ” DE CE SUNT GALBENE TAXIURILE DIN APROAPE TOATA LUMEA „.

  11. Ce reiese clar oin marea haita mondisla e ca trecutul pe csre au scuipat toti i au declarat criminali i au condamnat prin tribunale , s au dezis aproape sa zica ca fiecare aveau alte radacini decat neamurile lor , ii bantuie ba din nou si va fi vai de toti chiar si de ei ca sunt toti luciferici!!!!

  12. Trebuie sa intelegem ,din ce spui ,ca masinile Politiei sunt un fel de taxiuri.Ceea ce pot sa iti spun e ca tricolorul Romaniei ar iesi si mai bine in evidenta pe aceste masini,nu crezi?.Hai sa nu mai facem pe prostii.Sa fie efectul documentarii din Adevarul?

  13. Pt ca si Blinken il face Draga Aurica…
    America o sa faca din Romania o Anglia de sud,domnișoarelor .Nenea Stalin nu a reusit ca l-a otravit jidanii. Da Putin poate prinde inflorirea Romaniei daca nu-l omoara rusii.

  14. Cand a auzit americanii ca domnul Hitler are bomba atomica s-au chisat pe ei si hop au intrat in razboi cu debarcarea zili zed. Mare frica. Cand a auzit americanii ca rusii au rachete supersonice{(s-au chisat pe ei) toate rachetele is supersonice}, și au inceput cand module atomice cand drone cand distrugatoare strategice cand vize valuri maine ne tremirlt si femei, eu acum ma uit la un film american sa le creasca venitu militar.

  15. .Recunosc ,am facut o eroare ,Johannis nu a fost la Kiev ,mai rau,au fost Catu si Aurescu plus ca autoritatile romane recunosc „integritatea teritoriala a Ucrainei” cu tot cu teritoriile locuite de romani facute cadou de pactul Ribbentropp -Molotov si refacute cadou de Emil Constantinescu in 1997.Asa ca ,Gica,eu am gresit ,asta conteaza mai putin ,problema ramane.Nationalul prin Tache a scris mult despre asta.Pana la urma,totusi,tu impotriva carui sistem esti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger