AcasăDezvaluiriCatalin TacheȘef DNA, pupic de 1.300.000 euro!

Șef DNA, pupic de 1.300.000 euro!

Ciolacu intră cu Autobuzul Marin în Ministerul Justiției” titram ”lovitura” din 10 aprilie. Atunci când dezvăluiam negocierile subterane purtate noaptea, ca hoții, pentru ca procurorul Nicolae Marin să fie numit de ministrul liberal Cătălin Predoiu, pe filieră pesedistă, secretar de stat la Justiție! Ce este drept, dezvăluirea a stricat planul ultimelor rămășițe ale ”statului ticăloșit”… Și procurorul Nicolae Marin, cel care a amenințat zeci de profesori universitari că îi ”saltă cu autobuzul” din sălile de curs încă nu a fost numit și oficial secretar de stat…

Ceea ce nu înseamnă însă că nu se comportă deja ca atare… Mai ales după ce, răvășit după proaspătul divorț și rămas fără importantul sprijin logistic al influentului său de acum fost socru, veșnic colaboraționistul sistemului, Cătălin Predoiu i-a și predat butoanele operative ale Ministerului Justiției. Iar prima misiune cu care ”Frăția Procurorilor” din DNA l-a însărcinat pe Marin Nicolae și de care, după cum recunosc chiar ofițerii structurii contrainformative care au monitorizat ”concursul”, s-a achitat admirabil! – a fost avansarea procurorului Radu Mihăiță Cazacu. Astfel că în timp ce „frățiorii mai mari” Ban și Solomon de la Consiliul Superior al Magistraturii au tras de timp cu ”amânarea discuției privind prelungirea detașării” procurorului Cazacu la DNA, ”staborul” organizat ”pe burtă” la Ministerul Justiției l-a numit pe ”Noul Portocală” direct într-o ”funcție de execuție” la aceeași DNA!

Radu Mihăiță Cazacu se vede cu clienții mamei fetiței sale prin parcări

Așa că, asumat de adevăratul ministru al Justiției, Nicolae Marin, acum chiar că procurorul Radu Mihăiță Cazacu, proaspăt uns șef la DNA, chiar că se poate apuca de ”execuții”!

Dar și în sălile de judecată pe persoană fizică

DOCUMENT: Extrasul Nr. 32298

”Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Giurgiu. Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Giurgiu. EXTRAS DE CARTE FUNCIARĂ. Carte funciară nr. 32298 Giurgiu.

 • Partea I. Descrierea imobilului

TEREN Intravilan: Loc. Giurgiu, Str. Vlad Țepeș – Ecaterina Varga, nr. 20, jud. Giurgiu. Nr. cadastral/Nr. topografic 32298. Suprafața (mp) 2.200.

Construcții: Nr. cadastral/Nr. topografic 32298 – C1, Adresa: Loc. Giurgiu, Str. Vlad Țepeș – Strada Ecaterina Varga, Nr. 20, jud. Giurgiu, OBSERVAȚII/REFERINȚE: S. construită la sol: 1861 mp.

Pentru 1300000 euro avocata Calagiu îi conduce pe inculpații scăpați de concubinul său doar până la ușa Tribunalului

 

 1. Partea II. Proprietari și acte

Înscrieri referitoare la dreptul de proprietate și alte drepturi reale.

Act Notarial nr. 4398, din 14/12/2021.

B11 – Întabulare, drept de PROPRIETATE cumpărare, dobândit prin Convenție, cota actuală 1/1.

 • C. GBG BUSINESS CRIAD SRL, CIF: 27798185.
 1. Partea III. SARCINI

(…)

38204 / 06/05/2021

Act administrativ nr. 427, din 25/03/2021 emis de GBG BUSINESS CRIAD SRL.

C9 – Se notează actul adițional nr. 6 la contractul de închiriere nr. 1135/21.07.2011, de sub C.2

36993 / 04/05/2022

Act administrativ nr. dosar nr. 176/2022, din 02/05/2022, emis de Dumitrache Bogdan; Hotărâre judecătorească nr. încheiere în dosar nr. 7048/301/2022, din 01/04/2022 emis de Judecătoria Sector 3.

C11 – Se notează urmărirea silită imobiliară asupra imobilului pentru suma de 930.000 euro reprezentând onorariu avocațial și 61.544,60 lei cheltuieli de judecare silită în favoarea creditorului Cabinet Individual de Avocatură Elena Theodora Calagiu.

37011/ 04/05/2022

Act administrativ nr. dosar nr. 175/2022, din 02/05/2022 emis de Dumitrache Bogdan; Hotărâre Judecătorească nr. dosar nr. 7051/301/2022, din 07/04/ 2022 emis de Judecătoria Sectorului 3.

C12 – Se notează urmărirea silită imobiliară asupra imobilului pentru suma de 250.000 euro reprezentând onorariu avocațial și 21. 465,38 lei cheltuieli de executare silită în favoarea creditorului Cabinet Individual de Avocatură Elena Theodora Calagiu.

37037/04/05/2022

Act administrativ nr. dosar nr. 177/2022, din 02/05/2022 emis de Dumitrache Bogdan; Hotărâre Judecătorească nr. dosar nr. 7049/301/2022, din 01/04/2022 emis de Judecătoria Sector 3, București.

C 13 – Se notează urmărirea silită imobiliară asupra imobilului pentru suma de 130.000 euro reprezentând onorariu avocațial și 14.370,20 lei cheltuieli de executare silită în favoarea creditorului Cabinet Individual de Avocatură Elena Theodora Calagiu.”

Au furat activele puse sub sechestru prin contracte fictive!

Cam aceasta ar fi, pe scurt, ”traducerea” documentului de mai sus, pe înțelesul tuturor. Vom prezenta însă și ”decriptarea tehnică”, tocmai pentru că vorbim totuși de ceea ce se anunță ”ancheta secolului”. Și care, din fericire nu este derulată de DNA, ci de o altă structură de Parchet, tocmai pentru a se asigura barem ”limitarea” influentei ”Frății a Procurorilor” implicată în sprijinirea axei Cazacu – Calagiu. Concubinii procuror și avocat care au pus pe roate o incredibilă mașinărie de ”Justiție personală”.

Deci, în urma depunerii la dosar a acestui Extras, procurorii au adăugat la iminentul rechizitoriu și următoarele acuzații:

Predoiu sau Marin cine o fi adevăratul ministru

”După data de 23 august, atunci când se finalizaseră litigiile din Seychelles prin care instanța străină recunoscuse calitatea de proprietar a lui IAS, urmând finalizarea dosarului civil aflat pe rolul Curții de Apel București ( având ca obiect tot recunoașterea calității de proprietar de fapt și de drept al aceleiași persoane IAS, ( cât și a dosarului penal nr. 122/P/2019 având ca obiect o serie de infracțiuni de delapidare, înșelăciune, fals, săvârșite de personaje care se consideră proprietarii acestor firme prin atenta coordonare a procurorului care i-a anchetat”. (…)

”Văzând că toate aceste litigii sunt aproape de finalizare și de o soluție nefavorabilă a suspecților coordonați de procurorul (…), au pus la cale o nouă activitate ilicită asistată cu minuțiozitate de procurorul mai sus amintit – au înființat un număr de cinci firme noi în care asociat inițial este firma aparținând lui IAS, ulterior au operat majorarea de capital social al noilor firme înființate cu aport în natură chiar imobilele/ activele care fac obiectul anchetei penale, după care aceste firme noi cu tot cu activele transferate le cesionează unor persoane apropiate cercului de prieteni ai procurorului și suspecților fără ca aceștia să achite nici o sumă de bani. Practic, au devalizat patrimoniul societății aparținând lui IAS, înstrăinând întreg patrimoniul, însușindu-și pe nedrept și prin eludarea legii aceste imobile. Ceea ce este intersant este că aceste operațiuni înscrise prin documentele depuse la dosar de la Oficiul Național al Registrului Comerțului și acte notariale sunt efectuate și operate în condițiile în care părțile sociale ale societății deposedate de imobile erau sub sechestru penal, iar persoanele juridice care au întocmit actele necesare operării sunt persoane care au făcut obiectul anchetei penale ale procurorului (…).

După înstrăinarea acestor active și însușirea lor de către suspecți și procuror, de precizat că valoarea acestor imobile este de (…) lei.

(…) De precizat că suspecți(…) sunt reprezentați de concubina procurorului care i-a anchetat, cei doi având un copil minor, recunoscut legal de procuorul (…). Faptul că procurorul (…) își exercită protecția, influența asupra altor magistrați pentru a da soluții favorabile este întocmirea de către concubina acestuia, Elena Theodora Calagiu a 3 contracte de asistență juridică în cuantum de 1.300.000 euro, cu societatea cu privire la care se dispută proprietatea! Societate care nu are calitate în dosarul penal! Iar în dosarele civile existente este reprezentată de alți avocați, ci nu de concubina procurorului(…)! (…) furtul sumei de 1.300.000 euro din patrimoniul societății prin întocmirea de contracte de asistență juridică fictive (…) activitatea nu ar fi fost prestată și mai mult decât atât suma este enormă prin raportare la următoarele – onorariile maximale stabilite de UNBR, faptul că avocata Elena Theodora Calagiu își duce existența din oficii și brusc are clienți prosperi dați de procurorul care i-a anchetat și cu care aceasta are un copil. Primind de la suspecții transformați în martori de concubinul său suma de 1.300.000 euro, fără a îi reprezenta oficial în vreun proces sau alt demers juridic!

Așa procuror, așa avocat… Așa notar, așa executor…

Deci, mai pe ”românește”, procurorul Cazacu a anchetat un om de afaceri. Acesta a primit clasare. Numai că angajații acestuia, suspecți în primă fază, au fost transformați de procuror în martori. După care, prin semnături false, după cum s-a stabilit deja definitiv de instanțele străine, l-au deposedat pe omul de afaceri de societatea sa. Acesta a depus plângere penală și alte structrui de Parchet au declanșat urmărirea penală împotriva celor martorilor cu care procurorul Cazacu se vedea prin parcări, după cum dovedesc probele audio – video. Punerea sub sechestru fiind însușită în mod repetat și de judecători, tocmai pentru a nu putea fi înstrăinat încă o dată, tot în mod ilegal, patrimoniul în valoare de mai multe zeci de milioane de euro. Numai că suspecții ”clasați” de procurorul Cazacu, dintre miile de avocați români, au angajat-o apărătoare tocmai pe mama copilului procurorului Cazacu! Și aceasta a intrat în posesia bunurilor imobile în urma unui contract de …1.300.000 euro! Bani dați unei ”oarecare” avocate independente din Giurgiu, de inculpații ”clasați” de concubinul avocatei! Fără ca aceasta să reprezinte oficial societatea ”donatoare”. Mai mult, prin acte notariale instrumentate acum de ”colegii” lui Cazacu de la altă structură de Parchet, au fost înființate noi firme care să ”spele” bunurile puse sub sechestru judecătoresc.

Aceste acte fiind asumate și de un executor judecătoresc. Numai că, stranie coincidență, după ce ”martorii lui Cazacu” au apelat ca avocată tocmai la concubina acestuia, au găsit, dintre toți notarii publici din România, pe notărița Alexandrescu Liuba Liliana. Cea care, deși este încă prinsă în mai multe dosare penale, inclusiv celebrul caz al ”Bancherilor”, a primit la rândul său clasare de la un ”anumit” procuror DNA! La fel după cum, dintre toți executorii judecătorești din România, aceiași Petrescu Ștefan Renato și Pavel Marin au apelat tocmai la Bogdan Dumitrache… Cel care, după ce a primit la instanța de fond 5 ani de închisoare într-un dosar instrumentat de …DNA, a beneficiat apoi de o cu totul neașteptată clemență a instanței superioare…

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia.

author avatar
Catalin Tache
9.996 afisari

35 COMENTARII

  • RUSINEA PRESEI ROMANE . ANALFABETII ROMANIEI AU SITUL LOR : Ziare.com
   ATENTIE !!! IMPOSTORII SUNT PE ZIARE.COM . CENZURA ANALFABETILOR CULMEA IRONIEI
   FALSI JURNALISTI PE ZIARE.COM ! COPISTII SI IMPOSTORII FAC PROPAGANDA MINCINOASA SI IMPUN CA CEI CE POSTEAZA SA LAUDE SI SA ELOGIEZE LA COMANDA
   ALTFEL SUNT STERSE COMENTARIILE .
   CENZURA SI DICTATURA PE ZIARE.COM. !!!! SITE-UL ESCROCILOR
   Ziare.com RUSINEA PRESEI SI JURNALISMULUI ROMANESC ! FALSI JURNALISTI , ANALFABETI FUNCTIONALI ESCROCI CE PUBLICA ARTICOLE COPIATE DE PE SITE-uri SI CARE AU SUTE DE CONTURI SI FAC COMENTARII LA ARTICOLELE LOR PENTRU ASI LAUDA MIZERIILE SE AUTO PUNCTEAZA , HARTUIESC SI INSULTA CITITORII CE NU SUNT DE ACORD
   ANALFABETII FALSI JURNALISTI , COPISTI SI PLAGIATORI , de pe Site-ul Ziare.com SUNT UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIA DIN ROMANIA
   CENZURA SI INSULTE GROSOLANE , CALOMNII SI DENIGRARI PENTRU CINE NU SUNT DE ACORD CU MINCIUNILE SI PROPAGANDA PUPIN CURISTA A POSTACILOR ziare.com

 1. Deci astia doi stau in aceeasi casa???el i-a scapat pe doi borfasi si astia i-au dat nevesti-sii 1,3 milioane euro????pai astia au fabrica de bani in casa! El ai scapa, ea incaseaza…

   • @Curios
    l-am cautat pe „adonis asta….paris…..apollo”…..ma injura unii acum….in sfarsit….l-am cautat pe net….scrie ca si-a luat permisul in 1997 si a inceput „studiille” in 1998…deduc varsta vreo 45 ani ca cv-ul e incomplet……am vazut…”o privata” de „drept”…..am permis din 1994….asa m-am gandit…si cu scoala de tablagii de la campina…..daca a inceput-o in 1998 inseamna ca a terminat-o in 2000 ca pe atunci astia faceau 2 ani…..ce soarta mizera…..faceam armata la campina la jandarmi tr in 1999-2000 si veneam cu „sherifi” astia pe tren pana la bucuresti in fiecare weekend….tin minte si acum…veneam foarte repede….o ora si un pic facea acceleratul care de fapt era un personal cu regim de accelerat….in sfarsit….si vorbeau astia intre ei…embrionii de garcea ca idealul lor era sa ajunga la circulatie pe vento cum era pe atunci ca iesea spaga frumoasa….daca astea sunt „elitele statului roman”……sa nu ma intrebati pe Mine de ce o sa faceti 40 ani de Foame…..

 2. Lasa pupicii, Tache! Spune câți bozgori sunt in serviciile române, ca prea au prins tupeu boanghinele si isi bat joc de români!

 3. In afara de postarea lui „Bibiku” , toate celelalte postari imi apartin . Un pupic pentru Tache ca nu mi-a taiat macaroana si ma lasa sa delirez la articolele lui .

 4. 1. Spotmedia.ro , 23.05.2022 , ora 06:14 , articol de Emilian Isaila : ” DACA RUSIA N-AR FI AVUT ARME NUCLEARE , CUM AR FI REACTIONAT ……………..”. 2. Evenimentul Zilei , 23 mai 2022 , ora 08:00 , articol de Antonia Hendrik : ” REVOLTA LA UN CONCERT ………………………..VIDEO ” – Kis-Kis . 3. Newsweek.ro , 23.05.2022 , ora 08:14 : ” ADRIAN PAPAHAGI : PROPAGANDA ………………………….” . 4. Comisarul.ro , astazi , ora 09:39 : ” ISTORIC RUS : ………………….”

 5. Adevarul.ro , 23 mai 2022 , ora 06:44 : ” GEOPOLITICA TURCIEI – ASA CUM SE VEDE DIN EXTERIOR SI DIN INTERIOR ” – LARICS – MATEI BLANARU – Cercetator asociat la CSSR din cadrul ISPRI al Academiei Romane .

 6. Aktual 24 , 23 mai 2022 , articol de Lucian Popescu : ” RESPECTA CHINA SANCTIUNILE PENTRU RUSIA ? DE CE CHINA SE CONSULTA NON-STOP CU SUA ………………………………………… – ANALIZA ” – Financial Times – Fortune – Bloomberg .

 7. 1. Aktual 24 , 23 mai 2022 , articol de Lucian Popescu : ” SCADERE CATASTROFALA PENTRU ECONOMIA …………………………………” – ROBIN BROOKS , economist la Institutul International Financiar . 2. Aktual 24 , 23 mai 2022 , articol de Mara Popescu : ” A DEMISIONAT UN IMPORTANT DIPLOMAT ……………………………..” Oficiul ONU de la Geneva – The Associated Press .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...