AcasăDezvaluiriAncheteȘef de serviciu secret, plecat după Ghiță la Belgrad!

Șef de serviciu secret, plecat după Ghiță la Belgrad!

Informația momentului la vârful sistemului este că Departamentul de Justiție al Statelor Unite ale Americii se pregătește să declanșeze procedurizarea operațiunii de extrădare a lui Sebastian Ghiță! Direct peste Ocean!

Ghiță nu stă în vila legendată de pe strada Dusina

Numai că, totuși, uite că adevărata cauză a panicii care a cuprins ”lumea bună” a serviciilor secrete la primirea informării că partenerii americani s-au decis să apuce singuri taurul de coarne este cu totul alta. Pentru că mișcarea americană survine, deloc întâmplător, ”la pachet” cu solicitarea verificării ”la sânge” a tuturor încrengăturilor rusești din statele partenere. ”Ferma Bitcoin” a SVR-ului de la Ploiești fiind și ea deja trecută ”cap de listă” pe informarea de ultimă oră solicitată de influenta Agenție de peste Ocean.

Hăpău, iar ai uitat să raportezi?

Cum însă la adevărații beneficiari finali ai ”fabricii de criptomonede” de la Teleajăn vom reveni mult mai curând decât se așteaptă unii, să semnalăm momentan oportunitatea deosebită de a se putea ”despărți apele”, odată pentru totdeauna și în serviciile secrete românești. Acolo unde propaganda operativă plătită din chiar ”fondurile de război” a avut grijă să îl legendeze dintotdeauna pe șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, generalul Marian Hăpău, drept principalul om al americanilor în sistem. Numai că același Hăpău știe foarte bine că până și ”siamezului” general Cătălin Ștefăniță Zisu i-ar sta vișinata de casă în gât, dacă ar încerca să dezmintă și în fața cui ”nu trebuie” de ce a fost cu adevărat convocat la Washington…

Hăpău și Maior în audiență la fugarul sistemului

În urma dezvăluirii din ”NAȚIONAL” privind o veche vizită de doar câteva zile, pe care acesta făcut-o la Moscova. Și pe care a uitat să o raporteze și partenerilor americani. Iată însă că acum ”momentul adevărului” se apropie vertiginos. Pentru că dacă generalul Hăpău a fost și la Belgrad, în luna octombrie a anului trecut, tot fără știința americanilor, atunci chiar că va fi un ”fleac” iminenta ”ciuruire” a șefului serviciului secret al Armatei… Mai ales că motivul vizitei ”cu mantă” și pentru care s-au luat măsuri contrainformative pur și simplu paranoice a fost întâlnirea cu miliardarul ”fugar” al sistemului, Sebastian Ghiță…

Și tu, Maior…?

Acum, ce este drept, generalul Marian Hăpău nu a fost singurul șef de serviciu secret românesc care și-a mișcat ”fizicul” la Belgrad pentru a fi primit ”în audiență”, pe persoană fizică, de un Sebastian Ghiță care, așa după cum dezvăluiam pe 27 decembrie, are pașaport sârbesc! Numai că, în cazul lui George Maior vorbim deja de un fost șef de serviciu secret. Și aflat oricum ”în sevraj” diplomatic în Capitala Iordaniei. În schimb, situația generalului Marian Hăpău fiind cea a unui șef de serviciu secret aflat în funcție. Mai mult decât atât, chiar șeful singurului serviciu secret românesc care are în fișa postului contracararea activității temutului GRU, serviciul de Informații Militare al Armatei Ruse! Astfel că stabilirea adevăratului traseu parcurs de generalul Hăpău în cadrul ”ieșirii” din luna octombrie a anului trecut devine una vitală nu doar pentru structurile contrainformative românești, dar mai ales pentru Departamentul de Justiție al SUA!

Nu e în Dusina… E în Dedinje!

Iar generalul Hăpău va înțelege cel mai bine cât de mult se strânge ”lațul contrainformativ” în jurul său prin dezvăluirea adevăratei locații în care ”se ascunde” Sebastian Ghiță. Pentru că, deși până și șefi de servicii s-au dus prea lesne ”pe fenta” legendatei vile din strada Dusina, cu ieșire în Bulevardul Cvijiceva, Sebastian Ghiță își primește oaspeții de seamă în cu totul altă locație… În Dedinje…

author avatar
Catalin Tache
14.640 afisari

33 COMENTARII

  1. Serbia este condusa de aceiasi consilieri care l-au consiliat si pe Basescu si pe Dragnea,iar omul lor a fost Ghita,plus grupul aferent din servicii.Ghita nu „a fugit” ci a fost mutat de ei la caldurica.Oligarhii rusi au afaceri in Seychelles exact acolo unde se duceau Coldea si Ghita.Prea multe coincidente ca sa fie intamplare,au fost toti”ca fratii”si acum americanii le-au stricat afacerile.Asta ar fi partea buna,ca ne scapa americanii de gunoaie si coruptie,dar mult prea tarziu din pacate

  2. COMISARUL.RO , DUMINICA , 01 IANUARIE 2017 , ORA 17:28 : ” HOP SI NISTE RUSI ! DEZVALUIRI SOCANTE DESPRE LOCUL UNDE TRIMITEA GHITA BANII FACUTI CU PONTA SI SERVICIILE ! „.

  3. COMISARUL .RO , ASTAZI , ORA 20:53 : ” PRIVITI !…………………………………………”. ” Din 193 de membrii ONU , 141 au votat ” pentru ” , 35 s-au abtinut si 5 au votat impotriva ( Rusia , Coreea de Nord , Siria , Eritreea si Belarus „.

  4. 1. CURSDEGUVERNARE. ro , 22 Noiembrie 2017 : ” CRISTAN GROSU / STATELE PARALELE ALE ROMANIEI „. 2. CURSDEGUVERNARE. ro , 30 Ianuarie 2018 : ” CRISTIAN GROSU / STATELE PARALELE ALE STATELOR UE SI STRAMBAREA STATULUI OFICIAL ROMAN „.

  5. Universul.net , 1 Martie 2022 , articol de Liviu G.Stan : ” Noul ……………………………………………………………………”

  6. Comisarul.ro , astazi , ora 07:48 : ” SUSTINATORII LUI PUTIN CU AFACERI IN ROMANIA / COLCAIE DE FOSTI GENERALI KGB SI MASONI „.

  7. PROBLEMA CONCRETA PE CARE AM CONSTAT-O IERI IN BUCURESTI ESTE URMATOAREA:

    NU AM GASIT SA CUMPAR 1500 DE EURO NICAIERI !!!! NICI LA CASE DE SCHIMB NICI LA BANCI !!!!
    NU MAI SUNT SPRE VANZARTE NICI EURO NICI DOLARI !!!! SE PARE CA SE RETRAGE MASIV TOATA VALUTA DIN TARA !!!!

  8. Universul.net , ieri , 2 martie 2022 : ” ABRAMOVICI IL TRADEAZA PE PUTIN : CONFIRMA VANZAREA FC CHELSEA -IN VALOARE DE 3 MILIARDE DE LIRE STRAINE -SI DONEAZA PROFITURILE VICTIMELOR RAZBOIULUI DIN UCRAINA „.

  9. 1. Comisarul.ro , astazi , ora 08:32 : ” MOSCOVA SI KIEV SE PREGATESC PENTRU A DOUA RUNDA DE NEGOCIERI , LA 8 ZILE DE LA DECLARAREA INVAZIEI RUSE IN UCRAINA „. 2. Comisarul . ro , astazi , ora 08:40 : ” PRIMARUL PRO-RUS AL UNEI LOCALITATI DIN UCRAINA ( Vladimir Struk – Kremensk , regiunea Lugansk ) , GASIT MORT , IMPUSCAT IN INIMA „.

  10. Universul.net , ieri , 02 martie 2022 : ” RUSIA IL RECUNOASTE PE ZELENSKI CA PRESEDINTE AL UCRAINEI ” . DefenseRomania . ro , astazi , 03 Martie 2022 , articol de S.I.Catalin : ” MINISTRUL UCRAINEAN AL APARARII : NICI IN RUSIA , NICI IN OCCIDENT NU CREDEAU CA VOM REZISTA O SAPTAMANA „.

  11. 1. Comisarul.ro . astazi , ora 09:16: ” Mihail Siskin …………” , ora 09:39 : ” Servicii secrete : Convoiul militar ………….” , ora 09: 32 : ” Raport servicii secrete …………..”. 2. Libertatea.ro . azi , 03 martie 2022 , articol de Mihai Toma : ” Iahtul de 800 de milioane de dolari al oligarhului rus Aliser Usmanov a fost confiscat de autoritatile germane „.

  12. Adevarul.ro , astazi , 3 martie 2022 , ora 09: 04 , articol de Viorica Marin : ” Rusia incepe sa simta costul invaziei Ucrainei . Rubla rusa valoreaza mai putin de 1 cent american „.

  13. National.ro , astazi , 03.03.2022 , ora 09: 25 , articol de Andrei Coman : ” Americanii declanseaza vanatoarea de rusi . Averile oligarhilor , confiscate ! ” – Gropul Operativ „KLEPTOCAPTURE” .

  14. 1. COMISARUL.RO e un site de rahat! Doar boii se pot adăpa cu știri de acolo!..https://www.nasul.tv/cine-se-ascunde-in-spatele-comisarul-ro/. 2. Ghiță nu poate fi săltat de amerloci decât dacă vrea el. Și nu vrea, așa că…3. Dacă se apucă Giiță să publice doar o parte din ce știe, sar în aer Perședinția, Guvernul, SRI, CIA, PSD, PNL, etc..! Nu cred că cei amintiți au vreun interes în acest sens. Ghiță și-a pus informațiile la adăpost și, dacă pățește ceva, alea ies pe Internet și ia foc România!..

  15. Sunt un mare BOU mancurt pe nume Constantin Moldovean Tiraspol , clent fidel al casutelor de glumeti ce se arunca de la trambulina in piscine fara apa . In cadrul schimburilor culturale , dintre ospiciile din Gvardinskaya si Balaceanca , am legat o formidabila prietenie cu Radu Moraru si am reusit sa-l aduc in halul la care a ajuns in prezent . Am vrut sa clarific acest aspect , hai , gata , pupici , mai am cateva ture de facut pe pereti inainte sa ma reintroduca la izolare in camasa de forta ! Slavita sa fii , Nistrenia !

  16. Pierderi grele : Comisarul.ro , astazi , ora 12:41 : ” ULTIMA ORA Primul general al armatei Rusiei ( gen.mr. Andrei Suhovetski ) care moare pe frontul din Ucraina „.

  17. Eu zic să desființăm serviciile secrete, dacă am ajuns să dăm raportul americanilor pentru tot ceea ce facem noi. Să facă ei toată treaba de informații, că și așa sunt penetrate de spioni americani toate structurile statului. Pe când o structură antiCIA în serviciile secrete, cum înființase Ceaușescu structura anti KGB? Noi nu mi trebuie să avem secretele noastre? Trebuie pus totul pe tavă americanilor? Așa ceva nu se petrece decât într-o colonie, cum, vrem nu vrem, cam suntem. De ce nu am da raport și la serviciile secrete franceze, germane sau engleze? Este curată discriminare, pentru unii să dăm totul din gușă iar pe alții să nu-i băgăm în seamă.

  18. Mentionez ca eu sunt cu NATO si Uniunea Europeana , pe altii nu trebuie sa-i bagam in seama si sa dam totul din gusa . Slavita fii , Nistrenia !

  19. Dmitri Muratov , laureat al Premiului Nobel pentru Pace : ” VA ROG , NU AMESTECATI RUSII CU LIDERII LOR , CU CEI CARE AU INCEPUT ACEASTA ATROCITATE . AU DISTRUS VIITORUL COPIILOR NOSTRI CU ACEST RAZBOI „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger