AcasăDezvaluiriAncheteSectantii, asalt la Servicii!

Sectantii, asalt la Servicii!

Marii castigatori ai alegerilor europarlamentare nu sunt nici liberalii, nici useristii si nici macar mult ”periata” Administratie Prezidentiala. Ci cultele neoprotestante! Carora practic le-a iesit totul din plin la aceste alegeri. Iar dincolo de rezultatele imediate si de oamenii in a caror campanie au investit masiv cu sprijnul ”fratilor” dn strainatate, de-abia acum urmeaza marea lovitura data de strategii din umbra acestor culte. Pentru ca atat in Opozitia liberala, cat si in coalitia guvernamentala a inceput ”macelul”, fiind executati pe capete tot felul de ”Acari Paun”, in locul carora sunt numiti pe capete la conducerea unor filiale locale sau importante demnitati publice tocmai oamenii ”sectantilor”.

Astfel ca Partidul National Liberal pare deja acaparat de ”falanga neoprotestanta” din care, chiar daca nu face parte direct, noul lider de facto Rares Bogdan tot trebuie sa le faca jocurile, cel putin pentru a scapa astfel de ”datoria” din campanie. Si uite cum, dupa  ”liantul” politico-mediatic  Ben Oni Ardelean , secretarul general, pastorul Robert Sighiartau si marea majoritate a autoritatilor locale din municipiile transilvanene, neoprotestantii isi intind acum influenta si in Capitala. Acolo unde, departe de orice tam-tam mediatic, oamenii lui Busoi, cu tot cu el,  vor fi inlocuiti tot de ”sectantii” liberali. Culmea este insa ca situatia pare trasa la indigo si la partidele coalitiei de guvernare, atat la ALDE, cat si la PSD existand influente ”capete de pod” neoprotestante. Cel mai relevant exemplu fiind cel al ministrului Apararii Nationale, Gabriel Les. Astfel ca in aceste zile se forteaza ”pe sestache” mana premierului, sperandu-se ca, sub pretextul ”epurarilor” masive din Guvern in ceea ce ii priveste pe ”loialistii” lui Dragnea, ”influencerii” neoprotestanti sa-si poata promova, ”sub acoperire”, proprii oameni de incredere. Insa dupa reusitele prozelitismului religios din Ardeal si a ofensivei politice din toate structurile central ale partidelor  traditionale, urmatoarea ”tinta” va fi mult mai greu de atins. Mai ales  dupa ce ea a fost deja dezvaluita printr-un raport contrainformativ pur si simplu incendiar, intrat in posesia noastra.

Gata, au inchis cercul in Ardeal!

Din Oradea la Bistrita Nasaud si de la Arad tocmai pana in Caransebes, puterea locala nu este detinuta nici de pesedisti, nici de liberali, nici de ALDE sau de alte partide. Ci strict de reprezentantii cultelor neoprotestante care si-au asigurat chiar majoritati confortabile in consiliile locale si judetene, ca sa nu mai vorbim de Regiile si Directiile descentralizate, indiferent de culoarea politica sub care au candidat sau activeaza membrii acestora. Pentru ca adevarata ”politica” se face tot in lacasele de cult ale respectivelor comunitati. Iar ascendentul exercitat asupra partidelor este deja unul si puternic financiar. Astfel ca ”schema” este una pe cat de simpla, pe atat de pragmatica. In campaniile electorale sunt sprijiniti logistic, chiar masiv din strainatate si mai ales de peste Ocean membrii cultelor neoprotestante sau oamenii de incredere ai acestora, dupa care firmele ”fratilor” sunt apoi favorite fara drept de apel la contractele cu autoritatile locale, dupa cel mai tipic model pur dambovitean…Iar in aceste ”afaceri de familie” nu mai reusesc sa patrunda nici macar altfel atat de influentele companii multinationale, ce sa mai vorbim de patronii romani ”neafiliati” religios!

Avertismentul BOR!

Ei bine, desi putini o stiu, Biserica Ortodoxa Romana are propria structura informativa, fie ea si una neasumata oficial, cel putin la vedere. La fel cum de altfel si Vaticanul are propriul serviciu secret, asta ca tot a fost Papa in Romania. Iar un avertisment venit din acea zona a alertat odata in plus structurile contrainformative romanesti, care oricum monitorizau atent, desi in tacere pana acum, acest veritabil fenomen al ”exploziei” influentei cultelor neoprotestante in viata publica si politica. Mai ales ca dupa accederea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni subiectul devenise oricum unul tabu. Numai ca acum, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, se face un apel alarmant   privind informatiile despre declansarea unei adevarate ”ofensive totale” impotriva Bisericii Ortodoxe Romane, atit pe plan politic, cat mai ales mediatic si al societatii civile. Iar structurile contrainformative se incadreaza perfect in fisa constitutionala a postului cu monitorizarea acestor actiuni intrucat, in cea mai mare parte a lor, finantarile sunt unele externe. Insa daca la continuarea asaltului asupra bisericii ortodoxe oricum se asteptau nu doar initiatii sistemului, cu totul altfel stau lucrurile odata cu identificarea contrainformativa a unor noi ”tinte” ale ”sectantilor” : serviciile secrete romanesti!

DGIA in alerta, SIE ocolit

Informatiile privind continuare ofensivei si la nivelul sistemului de siguranta nationala sunt cu atat mai socante si alarmante deopotriva, cu cat pina acum, spre deosebire de administratia locala si centrala, clasa politica, mass-media si societatea civila, cultele neoprotestante nu reusisera sub nicio forma si penetrarea serviciilor secrete. Ce-i drept, nu neaparat pentru ca nu ar fi vrut, ci mai degraba pentru ca nu au putut! Meritul principal fiind cu prisosinta al structurilor contrainformative din sistem. Numai ca avantul politic luat in ultima vreme pare a schimba radical situatia. Iar ”veriga slaba” identificata in raportul intrat in posesia noastra este tocmai la Armata Romana, acolo unde ministru este pastorul practicant Gabriel Beniamin Les. Cel care, de la instalarea sa in fruntea Ministerului Apararii Nationale a avut doar o singura obsesie : ”decaparea” secretarului de stat, sef al Departamentului pentru Armamente, Andrei Ignat. Lucru care se pare ca ii va reusi fie si sub pretextul indepartarii ”oamenilor lui Dragnea” din sistem. Si cu atat mai mult cu cat este vorba nu doar despre parafarea unor contracte de miliarde de euro, dar si de subiectul atat de sensibil al inzestrarii Armatei Romane, DGIA trebuie sa stranga surubul informativ al avizarii viitoarei propuneri a lui Les… In schimb, aceleasi note informative arata ca, deocamdata cel putin, singurul serviciu secret care nu se numara printre ”tintele” pe termen scurt ale ”penetrarii” cultelor neoprotestante este SIE, motivul fiind strict sistemul contrainformativ  extrem de ”compact” al structurii. Ceea ce face din SIE o ”tinta” inexpugnabila in acest moment…

author avatar
Catalin Tache