AcasăDezvaluiriAncheteSE TERMINĂ RĂZBOIUL! ÎNCEPE COVID-ul!

SE TERMINĂ RĂZBOIUL! ÎNCEPE COVID-ul!

Documentul absolut halucinant publicat în ”lovitura” din 24 august, cel puțin a obligat ”celula de criză” interinstituțională răspunzătoare de îndeplinirea misiunii de revenire a României în carantina de COVID să își schimbe modul de lucru.

Astfel că, după ce am prezentat public ”Actualizarea INSP din 22.08.2023”, noile ordine se dau strict verbal. ”Modus operandi” prin care se încearcă a nu se mai lăsa niciun  fel de urmă în ceea ce privește planul guvernamental de a declanșa, atunci când dinamica operativă o va impune, revenirea pandemiei de COVID – 19 în România. Aceasta fiind vestea cea mai proastă pentru milioanele de români oricum hărțuiți psihic, în masă,  ani de zile, pe această temă inseminată, ce este drept, cât se poate de profesionist de către ”structurile abilitate”. Vestea cea bună venind însă la pachet cu aceasta. Pentru că, prima zi de nouă pandemie de COVID va veni după ”ultima noapte de război în Ucraina”!

Putin a oprit-o, Putin o readuce!

Pandemia de COVID a fost poate cea mai traumatizantă experiență suferită de întreaga omenire de multă vreme încoace. Numai că ea a fost ”ștearsă” de pe fața pământului odată cu ordinul lui Vladimir Putin de a invada Ucraina. Pentru că, dacă mai era pandemie, atunci milioanele de refugiați ucraineni nu mai puteau zburda prin Europa. Și nici guvernele satelite să achiziționeze armament de sute de miliarde de dolari pentru militarii care trebuiau să poarte în acest sens un război față în față! Și fără măști, bineînțeles. Uite însă că, stranie ironie a sorții, același Vladimir Putin care printr-un singur ordin a făcut practic să dispară pandemia de pe agenda geostrategică a lumii civilizate, readuce acum pandemia pe ordinea de zi a întregii omeniri! Pentru că, după pomparea a zeci de miliarde de euro în contraofensiva ucraineană, aceasta se va solda, într-adevăr, cu o ”finalizare”… Numai că, ghinion, cu una internă… Astfel că, oricum debila opinie publică – nu doar de la noi, stați liniștiți – nu trebuie lăsată să se întrebe de ce a fost stopată contraofensiva. Astfel că, dovedindu-se mai ”greu de ucis” decât era trâmbițat, Regimul Putin obligă elitele progresiste să revină la pandemia de COVID. Pentru ca, în preajma unor alegeri electorale în unele țări care se îndreaptă vertiginos spre suveranism, mai ales contribuabilii cehi, slovaci, români, polonezi, unguri sau bulgari să aibă cu totul altă grijă pe cap decât să întrebe de ”taxa de șmecherie” percepută pentru războiul din Ucraina…

Astfel că prima doamnă americană a mai făcut un COVID iar neputinciosul Biden, de bună voie și nesilit de nimeni, se va mai vaccina nici el nu mai știe cu a câta doză… Trimișii speciali ai propagandei operative din Spania și Italia, transmit isteric că în aceste țări cu cele mai mari comunități de concetățeni se împrăștie deja pe străzi măști doar de ei văzute… Alte canale media transmițând că în Israel noua campanie de vaccinare este ca și începută… În timp ce, în țară, specialiștii de casă au fost reactivați pentru a avertiza de ce trebuie ”să se vaccineze românii chiar acum”, ci nu mâine sau peste o lună… Chiar Ministerul Sănătății reluând informările despre cele peste o mie de cazuri care deja sunt raportate zilnic. Astfel că planul nebun de ”revenire la pandemia de COVID” se află, din păcate, în grafic…

Miști? Ești suspect!

În graficul pe care l-am dezvăluit în 24 august. Și pentru ca românii să înțeleagă barem ce îi așteaptă, reluăm publicarea documentului care a fost șters din toate comunicările oficiale. Dar care iată că încă se află în posesia noastră:

”Institutul Național de Sănătate Publică România

Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID – 19)

Actualizare 22.08.2023

Denumirea și încadrarea bolii

Sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID – 19) i-au fost atribuite următoarele coduri CIM:

U07.1 – COVID – 19 cu virus identificat = valabil pentru cazurile confirmate
U072 – COVID – 19 cu virus neidentificat = valabil pentru cazurile SUSPECTE
Codificarea CIM – 10 a COVID – 19 în funcție de tabloul clinic a fost comunicată tuturor direcțiilor de sănătate publică județene și a mun. București.

Raportarea cazurilor confirmate în Registrul Unic de Boli Transmisibile (RUBT) și la CNSSP se va face ca ”eveniment neobișnuit/neașteptat”.

Fundamentare 

Deși COVID – 19 numai reprezintă urgență de sănătate publică de importanță internațională, având în vedere faptul că SARS – CoV – 2 va continua să circule și este posibilă apariția de noi variante/subvariante ale virusului, de îngrijorare (VOI), care să genereze transmisibilitate și/sau severitate mai mare. Este necesară continuarea supravegherii epidemiologice a Sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID – 19) într-o nouă abordare.

Scop

Monitorizarea evoluției epidemiologice a Sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID -19) în România în vederea documentării recomandărilor de sănătate publică, pentru prevenirea apariției de noi cazuri și focare.

Obiective

Stabilirea caracteristicilor clinic – epidemiologice ale cazurilor de COVID – 19 ( caracteristici de persoană, loc și timp ale cazurilor, condiții fiziologice și medicale preexistente, reinfecții, antecedente vaccinale);

Estimarea severității COVID – 19

Descrierea caracteristicilor genetice ale SARS – CoV -2 și estimarea impactului acestora asupra transmisibilității și severității;
Realizarea evaluării de risc naționale și luarea deciziilor în cadrul răspunsului, pe baza informațiilor obținute din activitățile de supraveghere epidemiologică.
Definițiile de caz pentru
Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID -19)

Criterii clinice

Orice persoană care prezintă cel puțin unul din următoarele semne și simptome:

Tuse
Febră
Scurtarea respirației
Debut brusc al anosmiei, ageuziei sau disgeuziei

NOTĂ

Pentru copii cu vârsta până la 16 ani care prezintă manifestări gastro – intestinale (vărsături, diaree) neasociate cu alimentația, se poate suspecta infecția cu SARS – Cov – 2.

Clasificarea cazurilor

A.  Caz posibil

Orice persoană care întrunește criteriile clinic și care are legătură epidemiologică cu un caz confirmat SAU

B. Caz confirmat
Orice persoană care întrunește criteriile de laborator

TESTAREA PENTRU SARS – CoV – 2 ESTE RECOMANDATĂ PENTRU TOATE CAZURILE POSIBILE”.

Și uite cum, din moment ce ”orice persoană” care mișcă, transpiră, respiră greu, strănută, îi curge ochiul, are greață sau face moale trebuie declarată suspect de COVID, chiar că ”puiul de Aspen” Alexandru Rafila poate declara în curând pandemia! Mai ales că, la o adică, dacă românii tot se arată niște nesimțiți în fața valurilor de informări privind atacurile rusești cu drone, e bună și pandemia pentru ca Iohannis să decreteze starea de necesitate și amânarea sine die a alegerilor prezidențiale…

author avatar
Catalin Tache