AcasăDezvaluiriCatalin TacheSE TERMINĂ RĂZBOIUL! ÎNCEPE COVID-ul!

SE TERMINĂ RĂZBOIUL! ÎNCEPE COVID-ul!

Documentul absolut halucinant publicat în ”lovitura” din 24 august, cel puțin a obligat ”celula de criză” interinstituțională răspunzătoare de îndeplinirea misiunii de revenire a României în carantina de COVID să își schimbe modul de lucru.

Astfel că, după ce am prezentat public ”Actualizarea INSP din 22.08.2023”, noile ordine se dau strict verbal. ”Modus operandi” prin care se încearcă a nu se mai lăsa niciun  fel de urmă în ceea ce privește planul guvernamental de a declanșa, atunci când dinamica operativă o va impune, revenirea pandemiei de COVID – 19 în România. Aceasta fiind vestea cea mai proastă pentru milioanele de români oricum hărțuiți psihic, în masă,  ani de zile, pe această temă inseminată, ce este drept, cât se poate de profesionist de către ”structurile abilitate”. Vestea cea bună venind însă la pachet cu aceasta. Pentru că, prima zi de nouă pandemie de COVID va veni după ”ultima noapte de război în Ucraina”!

Putin a oprit-o, Putin o readuce!

Pandemia de COVID a fost poate cea mai traumatizantă experiență suferită de întreaga omenire de multă vreme încoace. Numai că ea a fost ”ștearsă” de pe fața pământului odată cu ordinul lui Vladimir Putin de a invada Ucraina. Pentru că, dacă mai era pandemie, atunci milioanele de refugiați ucraineni nu mai puteau zburda prin Europa. Și nici guvernele satelite să achiziționeze armament de sute de miliarde de dolari pentru militarii care trebuiau să poarte în acest sens un război față în față! Și fără măști, bineînțeles. Uite însă că, stranie ironie a sorții, același Vladimir Putin care printr-un singur ordin a făcut practic să dispară pandemia de pe agenda geostrategică a lumii civilizate, readuce acum pandemia pe ordinea de zi a întregii omeniri! Pentru că, după pomparea a zeci de miliarde de euro în contraofensiva ucraineană, aceasta se va solda, într-adevăr, cu o ”finalizare”… Numai că, ghinion, cu una internă… Astfel că, oricum debila opinie publică – nu doar de la noi, stați liniștiți – nu trebuie lăsată să se întrebe de ce a fost stopată contraofensiva. Astfel că, dovedindu-se mai ”greu de ucis” decât era trâmbițat, Regimul Putin obligă elitele progresiste să revină la pandemia de COVID. Pentru ca, în preajma unor alegeri electorale în unele țări care se îndreaptă vertiginos spre suveranism, mai ales contribuabilii cehi, slovaci, români, polonezi, unguri sau bulgari să aibă cu totul altă grijă pe cap decât să întrebe de ”taxa de șmecherie” percepută pentru războiul din Ucraina…

Astfel că prima doamnă americană a mai făcut un COVID iar neputinciosul Biden, de bună voie și nesilit de nimeni, se va mai vaccina nici el nu mai știe cu a câta doză… Trimișii speciali ai propagandei operative din Spania și Italia, transmit isteric că în aceste țări cu cele mai mari comunități de concetățeni se împrăștie deja pe străzi măști doar de ei văzute… Alte canale media transmițând că în Israel noua campanie de vaccinare este ca și începută… În timp ce, în țară, specialiștii de casă au fost reactivați pentru a avertiza de ce trebuie ”să se vaccineze românii chiar acum”, ci nu mâine sau peste o lună… Chiar Ministerul Sănătății reluând informările despre cele peste o mie de cazuri care deja sunt raportate zilnic. Astfel că planul nebun de ”revenire la pandemia de COVID” se află, din păcate, în grafic…

Miști? Ești suspect!

În graficul pe care l-am dezvăluit în 24 august. Și pentru ca românii să înțeleagă barem ce îi așteaptă, reluăm publicarea documentului care a fost șters din toate comunicările oficiale. Dar care iată că încă se află în posesia noastră:

”Institutul Național de Sănătate Publică România

Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID – 19)

Actualizare 22.08.2023

Denumirea și încadrarea bolii

Sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID – 19) i-au fost atribuite următoarele coduri CIM:

U07.1 – COVID – 19 cu virus identificat = valabil pentru cazurile confirmate
U072 – COVID – 19 cu virus neidentificat = valabil pentru cazurile SUSPECTE
Codificarea CIM – 10 a COVID – 19 în funcție de tabloul clinic a fost comunicată tuturor direcțiilor de sănătate publică județene și a mun. București.

Raportarea cazurilor confirmate în Registrul Unic de Boli Transmisibile (RUBT) și la CNSSP se va face ca ”eveniment neobișnuit/neașteptat”.

Fundamentare 

Deși COVID – 19 numai reprezintă urgență de sănătate publică de importanță internațională, având în vedere faptul că SARS – CoV – 2 va continua să circule și este posibilă apariția de noi variante/subvariante ale virusului, de îngrijorare (VOI), care să genereze transmisibilitate și/sau severitate mai mare. Este necesară continuarea supravegherii epidemiologice a Sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID – 19) într-o nouă abordare.

Scop

Monitorizarea evoluției epidemiologice a Sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID -19) în România în vederea documentării recomandărilor de sănătate publică, pentru prevenirea apariției de noi cazuri și focare.

Obiective

Stabilirea caracteristicilor clinic – epidemiologice ale cazurilor de COVID – 19 ( caracteristici de persoană, loc și timp ale cazurilor, condiții fiziologice și medicale preexistente, reinfecții, antecedente vaccinale);

Estimarea severității COVID – 19

Descrierea caracteristicilor genetice ale SARS – CoV -2 și estimarea impactului acestora asupra transmisibilității și severității;
Realizarea evaluării de risc naționale și luarea deciziilor în cadrul răspunsului, pe baza informațiilor obținute din activitățile de supraveghere epidemiologică.
Definițiile de caz pentru
Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID -19)

Criterii clinice

Orice persoană care prezintă cel puțin unul din următoarele semne și simptome:

Tuse
Febră
Scurtarea respirației
Debut brusc al anosmiei, ageuziei sau disgeuziei

NOTĂ

Pentru copii cu vârsta până la 16 ani care prezintă manifestări gastro – intestinale (vărsături, diaree) neasociate cu alimentația, se poate suspecta infecția cu SARS – Cov – 2.

Clasificarea cazurilor

A.  Caz posibil

Orice persoană care întrunește criteriile clinic și care are legătură epidemiologică cu un caz confirmat SAU

B. Caz confirmat
Orice persoană care întrunește criteriile de laborator

TESTAREA PENTRU SARS – CoV – 2 ESTE RECOMANDATĂ PENTRU TOATE CAZURILE POSIBILE”.

Și uite cum, din moment ce ”orice persoană” care mișcă, transpiră, respiră greu, strănută, îi curge ochiul, are greață sau face moale trebuie declarată suspect de COVID, chiar că ”puiul de Aspen” Alexandru Rafila poate declara în curând pandemia! Mai ales că, la o adică, dacă românii tot se arată niște nesimțiți în fața valurilor de informări privind atacurile rusești cu drone, e bună și pandemia pentru ca Iohannis să decreteze starea de necesitate și amânarea sine die a alegerilor prezidențiale…

6.429 afisari

38 COMENTARII

 1. „Deși COVID – 19 numai reprezintă urgență de sănătate publică de importanță internațională, având în vedere faptul că SARS – CoV – 2 va continua să circule și este posibilă apariția de noi variante/subvariante ale virusului, de îngrijorare (VOI), care să genereze transmisibilitate și/sau severitate mai mare.”

  Sigur e în limba romana?

 2. Imbecil articol scris de un ziarist anti-occidental si bineanteles sustinator al criminalilor de la Kremlin. Tache faci eforturi disperarate dar niciodata, romanii nu-i vor sustine pe nemernicii de rusi. Sentimentele a 90 % dintre romani au fost, sunt si vor fi de dispret, scarba, ura fata de conducatorii, fata de guvernele Rusiei, Dar cred ca sti aceasta

   • Nu are cine ,băiețeii ăștia cu piciorușe groase ca degetul,interlopii și
    politicienii să apere țara,
    nu cred ,iar armata ,și-au bătut joc de ea 34 de ani
    sub toate aspectele!

  • Dar pe cainii de americani care au pe mainile lor sangele De la Colectiv ii vor sustine mereu romanii? Dar pe ucigasii Alexandrei si altor fete din reteaua Caracal ii vor sustine romanii? Dar pe ucigasul lui Teo Peter il vor sustine romanii? Dar pe groparii Armatei Romane si ai Romaniei in ansamblu in ultimii 33 de ani ii vor sustine romanii? Dar pe distrugatorii istoriei neamului romanesc la ordinul cia si mossad ii vor sustine romanii?

   NU. Niciodata nu ii vor sustine romanii! Iar tradatorii culpabili din servicii si politie ai americanilor doar sa aiba rabdare atat!

 3. Dar un razboi civil ar opri reluarea aberatiilor si agresiunii asupra romanilor ?
  RAZBOI CIVIL sub orice forma .
  Acesta ar fi legitim si ar servi autoapararii de dementa celor care isi bat joc de oameni.
  Rafila sa trateze bolnavii vare vin la spital si sa lase societatea sa traiasca normal.
  ALTFEL SA SE ASTEPTE LA RIPOSTA VIOLENTA SI ARMATA .

  • @ 19:13:28 – SIGUR ESTI ROMAN ? E foarte grav ce ai scris in postare , surubul se strange incet si sigur : UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 13 SEPTEMBRIE 2023 : ” CAMERA DEPUTATILOR : INCITAREA LA URA , VIOLENTA SAU DISCRIMINARE PE CRITERIU DE APARTENENTA POLITICA , PEDEPSITA CU INCHISOARe DE LA 6 LUNI LA 3 ANI SAU CU AMENDA / LEGEA MERGE LA PROMULGARE ” – Sursa : NEWS . RO .

 4. deci se reconfirma ca absolut toti acesti închinători la satana au aceeasi, dar fix aceeasi scoala precum cojack ala chelbos de la davos.
  curat-murdar, fiecare in tara lui a fost uns pentru a instaura dictatura luciferica globala, pas cu pas… dupa cum ar zice unul care-i pupa-n dos pe toti piticii cracanati promotori ai curcubeului cu 6 sau cu 8 nuante.
  cand apocalipsa este deja scrisa si deja se cunoaste Biruitorul,…cat de tampit sa fii sa te dai in roata iadului inca de pe pamant,… clar fiind ca vesnica rasplata NU ESTE O GLUMA!

  • S a m d, până ne termină pe noi si raman cu AI, care ii termină pe ei. Umanitatea, experimentat ratat.

 5. Dupa pinguini acum vin cu soparla sau cameleonul??Daca se supun la experimente oamenii isi merita soara ca s au lasat cslcati in picioare prin guvernele care i au tradat.A zis swab la tv ca are oameni in toate guv care executa pt el.

 6. Ipocrizia este la moda in toate domeniile nu numai al sanatatii ,inclusiv stirile fabricate cu interese meschine doar sa avantajeze pe cei care sunt la carme!!!

 7. Bai sekuricilor cu ochii cam prea albastrii, vine razboiul civil si pe la Bukale, nu numai la Kiev, asa ca valea, astia care vreti sa nu ajungeti carne de tun !! CEilalti, aia ramasi ca fraierii in urma, o sa vada ce lucruri bune si ne-bune le-au pregatit elitele globalsite-naziste din romanistan !! Scapa numai care poate !! Bai babuinilor din sectorul lui Negoita, zis si Nea Coitza, v-ati urcat sau a-ti coborat deja din palmierii lui ? Ha ha ha 🙂

 8. Deci va fi alternanta covid- razboi, pana la calendele grecesti? Li s-a terminat inspiratia „elitelor mondiale”?

  • Draga Livia , am ramas mut de capacitatea ta de analiza , sigur o sa te premieze si promoveze Raionul . Tot inainte , kak zakalialasi stahl !

 9. poza cu ambulantele goale e buna , dar era una si mai tare cu excavatoare care faceau gropi in cimitire fara sa fie morti , la mincinosii tv Romania tv vedeam filmulete cu tute cu microfon care se plimbau printre morminte . oricum ar fi culmea tupeului sa mai incerce o tura de prosteala acum cand a iesit la iveala magaria .

 10. 1. Europa Libera Romania , 12 Septembrie 2023 , articol de Oana Despa : ” CINE SUNT PATRONII INSTITUTELOR DE SONDARE INAINTEA ANULUI CU PATRU RUNDE DE ALEGERI . ………………………………………………………………………………….. „. 2. Ziare . com , astazi , 14 Septembrie 2023 , ora 01:23 , articol de George Titus Albulescu : ” FOSTUL DIRECTOR AL CIA , DIN SPATELE USILOR INCHISE : ………………………………………………………………….. VIDEO ( 10 min , 04 sec ) ” – Sursa : NEWSWEEK . 3. Ziare com , 14 Septembrie 2023 , ora 08:25 , articol de Alina Toma : ” ………………… ALEXANDR LUKASENKO AR PUTEA PRIMI ………………………………………………………………………………….. ” – Rezolutie a Parlamentului European . 4. DefenseRomania . ro , 14 sep 2023 , ora 08:09 , articol de Gheorghita Orjanu : ” DUPA PODUL MONUMENTAL PESTE ATLANTIC , AVIATIA MILITARA A SUA NU VREA SA FIE ………………………………………………….. „

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Ciolacu, săgeți la adresa lui Drulă, în startul ședinței de Guvern. „Când era domnul ministru ‘Rangă’…” – VIDEO

Premierul Marcel Ciolacu l-a „săgetat” la începutul ședinței de Guvern de miercuri, 29 noiembrie, pe fostul ministru USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, pe tema...

S-a POCĂIT: A BĂUT DUPĂ IOHANNIS!

Păi nu mai suntem și noi corecți? Domnii mari bărbați de stat? Atunci barem recunoașteți franc că nu vă deranjează chiar așa din cale...