Cauta

Se șterg urmele! Atârnătorul Zuckerman a fost deja extras din România!

Adrian Zuckerman, făcut ”pachet” de Donald Trump peste Ocean

Am avut dreptate! Iată că seria de dezvăluiri din ”Național” cu privire la faptul că ambasadorul SUA va fi retras de urgență după informațiile privind ”milogeala” acestuia care încerca să atârne de diferite comisioane a fost confirmată de întîlnirea oficială de la sediul Ministerului Afacerilor Externe. Acolo unde Adrian Zuckerman a făcut tradiționala vizită de rămas bun ministrului Bogdan Aurescu.

Iar după cum am insistat în ultimele săptămâni, un ambasador al Statelor Unite ale Americii care ajunsese să ”atârne” la comisioane de la tot felul de afaceri băgate cu forța pe gâtul autorităților române nu avea cum să mai rămână la post. Chiar dacă ”slugile din Colonie” s-au înghesuit să îl pupe până în ultima clipă în ”dosul” în care acum Donald Trump i-a dat un ditamai șutul pentru a îl arunca înapoi peste Ocean. Iar șocul lui Nicolae Ionel Ciucă, ca și al altor demnitari români care au lins clanța Amabasadei în mandatul lui Zuckerman este cu atât mai mare cu cât acesta a fost rechemat de la post de Donald Trump, în chiar ultimele zile de mandat. Astfel că, mai în glumă mai în serios, încă președintele SUA poate mai are timp să îl și amnistieze pe Zuckerman pentru ”borooboațele” făcute în România. Astfel că oalele sparte de acesta în țară urmează să fie plătite, inclusiv penal, tot de slugile de la vârful statului român.

Ciucă, lăsat în fundul gol!

Cât s-a chinuit propaganda, pe fondurile operative ale DGIA, desigur, să îl prezinte pe generalul Nicolae Ionel Ciucă drept ”omul americanilor” în România. Și să îl impună astfel drept premierul României! Numai că, după cum s-a dovedit acum Ciucă nu era omul americanilor. Ci doar al lui Mark Esper.

Ciucă probleme

Cel care a fost retras din fruntea Pentagonului. Ci al lui Adrian Zuckerman. Pe persoană fizică! Numai că și acesta a fost retras de la post. Nu de democrați, ci tot de către președintele Donald Trump. Așa că s-or fi meritat oare cele 12 miliarde dolari pe care ministrul Apărării deja le-a plătit sau contractat pentru una dintre companiile americane de armament apropiate de Administrația Republicană…? Ci chiar așa, domnule general ”erou de la Kandahar”, dacă tot erai omul americanilor de ce nu te-au anunțat de ”mazilirea” lui Zuckerman? Nici americanii? Dar barem nici informațiile militare ale lui Hăpău? Astfel că, lăsat în ”fundul gol” după această extragere, generalul Ciucă habar nu are cât de mic a început să fie… Și mai ales cât va avea de scris…

ULTIMA ORĂ. Președintele ales Joe Biden a anunțat că îl va numi drept director al CIA pe diplomatul veteran William Burns, vorbitor de limba rusă, arabă și franceză și unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai fostului președinte Barack Obama. Iar nominalizarea lui Burns în fruntea CIA se va dovedi extrem de dureroasă pentru ”amatorii de la București” care chiar ajunseseră să creadă că joacă în ”liga mare” de intelligence, doar pentru comisioanele rezolvate unor ”săgeți” republicane. Chiar dacă au fost ele și de peste zece miliarde de dolari…

Ați uitat? FBI-ul a fost la București!

În urmă cu doar o lună dezvăluiam în exclusivitate descinderea la București a mai multor ofițeri ai FBI, care pur și simplu au confiscat serverele firmei ASESOFT. FBI-ul, având indicii temeinice că de la București s-ar fi ”jucat murdar” în campania electorală din Statele Unite ale Americii. Chiar uitaserăți…? Uite că ei nu au uitat!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version