Cauta

Se întoarce prigoana ANAF, ”preșul” SRI: PATROANA ACOPERIȚILOR!

Mulți prea mulți, chiar și inițiați cu pretenții de la vârful sistemului s-au dus pe fenta decretului prezidențial semnat de Klaus Werner Iohannis cu privire la trecerea în rezervă a generalului SRI, Elena Istode. Iar în timp ce ”lumea bună” a sistemului, a clasei politice și mai ales a mediului de afaceri a răsuflat ușurată, au existat chiar și entuziaști care s-au repezit să catalogheze pensionarea cu forța a Elenei Istode drept un adevărat moment de cotitură al resetării activității Serviciului Român de Informații!

General SRI Elena Istode controlează din umbră DSE

Mai ales victimele directe sau colaterale ale ”prigoanei” fostului binom format cu Laura Codruța Kovesi deschizând prea devreme șampania, pentru a sărbători pensionarea temutei ”Anaconda” … Trecerea acesteia în rezervă fiind considerată chiar mai importantă și decât ”ejectarea” generalului Florian Coldea de la butoanele operative ale Serviciului Român de Informații. Serviciu din care, odată cu ”Lotul Anaconda” părăsea sistemul atât cel mai apropiat colaborator și intim partener al Elenei Istode, generalul Sorin Cozma ”Păluga”, dar și nenumărați generali care activaseră peste un deceniu în zona gri a acoperiților SRI.

Direcția de Securitate Economică nu s-a desființat!

Ce este drept, de la momentul pensionării scriptice, mulți par să fi uitat cu totul de influența la vedere pe care a exercitat-o atâta amar de vreme ”generăleasa” Elena Istode. Mare greșeală… Și pentru care deja unii plătesc scump. La propriu. În timp ce alți foști ”contributori” nici măcar habar nu au ce îi așteaptă… Cu toate că ar fi trebuit să sufle acum și în iaurt, mai ales după ce au trecut prin ”malaxorul” Elenei Istode, pe când secretara ajunsă general al celui mai influent serviciu secret românesc conducea Direcția de Securitate Economică a SRI. Coordonând totodată cohortele de ofițeri acoperiți din mass – media, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Economiei, Ministerul Energiei, ANAF și nenumărate alte instituții cheie ale statului român.

Partenerul Sorin Cozma recuperat de Mugur Isărescu

Direcție atotinfluentă în perioada de glorie a statului ticăloșit și în fruntea căreia a fost ”plantată” de chiar vechiul său partener de ”combinații”, generalul Sorin Cozma. ”Păluga” care a condus inclusiv Brigada Antitero până la actualul stadiu de ”luptători pensați” știind foarte bine de ce foștii colegi de cursuri la TR de la Grădiștea au poreclit-o pe Elena Istode, pe atunci doar secretara unui sindicat teritorial oarecare, ”ANACONDA”! Dar nu i-a păsat, la fel ca și generalilor Florian Coldea și ”subțirelul” Ciocîrlan. Cel puțin atâta vreme cât ”Anaconda” Elena Istode a reușit halucinanta performanță de a folosi ANAF-ul infiltrat până la vârful tuturor structurilor de control componente de către ofițerii detașați sau acoperiți ai Serviciului Român de Informații ca pe o adevărată ”măciucă țigănească”. Controalele la comandă ale Direcției Antifraudă fiind unidirecționate ”prea ca la țară”, strict prin intermediul notelor informative ale Direcției de Securitate Economică și astfel îndreptate împotriva societăților concurente chiar firmelor sub acoperire ale SRI!

Începe iar isteria!

Ce este drept, în cele din urmă generalii de brigadă Elena Istode ”Anaconda” și Sorin Cozma ”Păluga” au fost ”evacuați” din SRI. Și încă printr-o acțiune intens mediatizată de către propaganda operativă, ca fiind începutul ”marii curățenii” promise de ”Lordul” Hellvig încă de la preluarea mandatului de director al Serviciului Român de Informații.

Ciocîrlan cuiul lui Coldea în SRI

Mai mult chiar, la un moment dat se vorbea și că ar fi fost gata formată și pregătită să intre ”în pâinea” audierilor o comisie specială de anchetă, care să verifice mai multe cazuri suspectate a fi fost ”gestionate” de cuplul Istode – Cozma prin intermediul Direcției de Securitate Economică și ”anexa” ANAF. Precum Oscar Downstream sau Medicare Tehnics SRL, ca să dăm doar două exemple.

Iar cine crede că ”vremurile s-au schimbat” se înșeală amarnic. Pentru că, ghinion, iată că Serviciul Român de Informații tocmai ce a mai detașat alți 150 de ofițeri la ANAF! Mai mult decât atât, toate structurile teritoriale ale ANAF urmând a avea câte un ”supervizor” din rândurile ofițerilor SRI! Mulți dintre aceștia fiind chiar ”acoperiții” crescuți de ”Anaconda” și care au coordonat ”prigoana” împotriva investitorilor autohtoni! Rămași loiali pe persoană fizică tot ”Anacondei”, astfel că influența acesteia este din nou la ”cote istorice”.

Armata ANAF asmuțită din nou asupra patronilor români

Mai ales că actuala conducere a Serviciului Român de Informații continuă să se culce ”pe urechea” că generalul în rezervă Elena Istode este doar o biată pensionară care s-a ”ascuns” să își ”lingă rănile” prin cine știe ce cotlon de fițe de pe Coasta de Azur. Acolo unde oricum îi plăcea să își facă vacanțele. Pe când era general SRI, ci nu o simplă secretară de sindicat… În timp ce ”Păluga” Sorin Cozma a fost recuperat de către generosul guvernator al Băncii Naționale a României. Generalul anti – tero fiind consilierul personal al lui Mugur Isărescu, pe probleme de… transport valori!

Români contra români!

Și uite cum, de la 1 august, ”prigoana” împotriva patronilor români va începe din nou! Pentru că toți ”supervizorii” impuși de către Serviciul Român de Informații la vârful tuturor structurilor ANAF, de control antifraudă, Vămi și așa mai departe nu au în fișa postului decât capitalul autohton! Iar ”vânătoarea” de români de către chiar ofițerii principalului serviciu secret românesc este doar ”fața umană” a ”planului nebun” pus la cale de garda veche din SRI. Cea care recucerește pe zi ce trece din sfera de influență pierdută acum câțiva ani.

Vechea gardă din SRI relax pe Coasta de Azur

Prea multe Consilii de Administrație ale marilor companii de stat fiind penetrate cu ofițeri acoperiți ai SRI, crescuți la ”sânul” aceleiași ”Anaconde”. Cea căreia, nu trebuie uitat, toți ofițerii acoperiți ai Serviciului Român de Informații detașați în ”inima” organigramelor companiilor de stat trebuiau să îi raporteze toate vulnerabilitățile personale, pentru a primi avizul Direcției de Securitate Economică. Adică trebuiau să îi spună ”Anacondei” dacă au amantă, sunt gay, dependenți de jocuri de noroc sau băutură! Chipurile pentru a nu fi șantajați de către alte servicii secrete. Astfel că este greu de crezut că păstrătoarea tuturor acestor ”secrete murdare” nu ar beneficia din plin de ”arhiva personală”, pentru a își păstra influența asupra ofițerilor care sunt acum mari șefi prin ANAF sau ”plantați” în vârful unor companii strategice.

Numai că, uite că mai avem și structuri contrainformative în țara asta! Și ofițeri de intelligence care nu au uitat că au depus jurământul militar numai în fața statului român! Astfel că am intrat nu doar în posesia listei acoperiților SRI patronați de generăleasa Elena Istode, dar și a ”CUI”-ului noii firme de consultanță deschise în mare secret de generalul Florian Coldea în Austria!

Ultimele stiri

  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Exit mobile version