AcasăDezvaluiriAncheteSe întoarce prigoana ANAF, ”preșul” SRI: PATROANA ACOPERIȚILOR!

Se întoarce prigoana ANAF, ”preșul” SRI: PATROANA ACOPERIȚILOR!

Mulți prea mulți, chiar și inițiați cu pretenții de la vârful sistemului s-au dus pe fenta decretului prezidențial semnat de Klaus Werner Iohannis cu privire la trecerea în rezervă a generalului SRI, Elena Istode. Iar în timp ce ”lumea bună” a sistemului, a clasei politice și mai ales a mediului de afaceri a răsuflat ușurată, au existat chiar și entuziaști care s-au repezit să catalogheze pensionarea cu forța a Elenei Istode drept un adevărat moment de cotitură al resetării activității Serviciului Român de Informații!

General SRI Elena Istode controlează din umbră DSE

Mai ales victimele directe sau colaterale ale ”prigoanei” fostului binom format cu Laura Codruța Kovesi deschizând prea devreme șampania, pentru a sărbători pensionarea temutei ”Anaconda” … Trecerea acesteia în rezervă fiind considerată chiar mai importantă și decât ”ejectarea” generalului Florian Coldea de la butoanele operative ale Serviciului Român de Informații. Serviciu din care, odată cu ”Lotul Anaconda” părăsea sistemul atât cel mai apropiat colaborator și intim partener al Elenei Istode, generalul Sorin Cozma ”Păluga”, dar și nenumărați generali care activaseră peste un deceniu în zona gri a acoperiților SRI.

Direcția de Securitate Economică nu s-a desființat!

Ce este drept, de la momentul pensionării scriptice, mulți par să fi uitat cu totul de influența la vedere pe care a exercitat-o atâta amar de vreme ”generăleasa” Elena Istode. Mare greșeală… Și pentru care deja unii plătesc scump. La propriu. În timp ce alți foști ”contributori” nici măcar habar nu au ce îi așteaptă… Cu toate că ar fi trebuit să sufle acum și în iaurt, mai ales după ce au trecut prin ”malaxorul” Elenei Istode, pe când secretara ajunsă general al celui mai influent serviciu secret românesc conducea Direcția de Securitate Economică a SRI. Coordonând totodată cohortele de ofițeri acoperiți din mass – media, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Economiei, Ministerul Energiei, ANAF și nenumărate alte instituții cheie ale statului român.

Partenerul Sorin Cozma recuperat de Mugur Isărescu

Direcție atotinfluentă în perioada de glorie a statului ticăloșit și în fruntea căreia a fost ”plantată” de chiar vechiul său partener de ”combinații”, generalul Sorin Cozma. ”Păluga” care a condus inclusiv Brigada Antitero până la actualul stadiu de ”luptători pensați” știind foarte bine de ce foștii colegi de cursuri la TR de la Grădiștea au poreclit-o pe Elena Istode, pe atunci doar secretara unui sindicat teritorial oarecare, ”ANACONDA”! Dar nu i-a păsat, la fel ca și generalilor Florian Coldea și ”subțirelul” Ciocîrlan. Cel puțin atâta vreme cât ”Anaconda” Elena Istode a reușit halucinanta performanță de a folosi ANAF-ul infiltrat până la vârful tuturor structurilor de control componente de către ofițerii detașați sau acoperiți ai Serviciului Român de Informații ca pe o adevărată ”măciucă țigănească”. Controalele la comandă ale Direcției Antifraudă fiind unidirecționate ”prea ca la țară”, strict prin intermediul notelor informative ale Direcției de Securitate Economică și astfel îndreptate împotriva societăților concurente chiar firmelor sub acoperire ale SRI!

Începe iar isteria!

Ce este drept, în cele din urmă generalii de brigadă Elena Istode ”Anaconda” și Sorin Cozma ”Păluga” au fost ”evacuați” din SRI. Și încă printr-o acțiune intens mediatizată de către propaganda operativă, ca fiind începutul ”marii curățenii” promise de ”Lordul” Hellvig încă de la preluarea mandatului de director al Serviciului Român de Informații.

Ciocîrlan cuiul lui Coldea în SRI

Mai mult chiar, la un moment dat se vorbea și că ar fi fost gata formată și pregătită să intre ”în pâinea” audierilor o comisie specială de anchetă, care să verifice mai multe cazuri suspectate a fi fost ”gestionate” de cuplul Istode – Cozma prin intermediul Direcției de Securitate Economică și ”anexa” ANAF. Precum Oscar Downstream sau Medicare Tehnics SRL, ca să dăm doar două exemple.

Iar cine crede că ”vremurile s-au schimbat” se înșeală amarnic. Pentru că, ghinion, iată că Serviciul Român de Informații tocmai ce a mai detașat alți 150 de ofițeri la ANAF! Mai mult decât atât, toate structurile teritoriale ale ANAF urmând a avea câte un ”supervizor” din rândurile ofițerilor SRI! Mulți dintre aceștia fiind chiar ”acoperiții” crescuți de ”Anaconda” și care au coordonat ”prigoana” împotriva investitorilor autohtoni! Rămași loiali pe persoană fizică tot ”Anacondei”, astfel că influența acesteia este din nou la ”cote istorice”.

Armata ANAF asmuțită din nou asupra patronilor români

Mai ales că actuala conducere a Serviciului Român de Informații continuă să se culce ”pe urechea” că generalul în rezervă Elena Istode este doar o biată pensionară care s-a ”ascuns” să își ”lingă rănile” prin cine știe ce cotlon de fițe de pe Coasta de Azur. Acolo unde oricum îi plăcea să își facă vacanțele. Pe când era general SRI, ci nu o simplă secretară de sindicat… În timp ce ”Păluga” Sorin Cozma a fost recuperat de către generosul guvernator al Băncii Naționale a României. Generalul anti – tero fiind consilierul personal al lui Mugur Isărescu, pe probleme de… transport valori!

Români contra români!

Și uite cum, de la 1 august, ”prigoana” împotriva patronilor români va începe din nou! Pentru că toți ”supervizorii” impuși de către Serviciul Român de Informații la vârful tuturor structurilor ANAF, de control antifraudă, Vămi și așa mai departe nu au în fișa postului decât capitalul autohton! Iar ”vânătoarea” de români de către chiar ofițerii principalului serviciu secret românesc este doar ”fața umană” a ”planului nebun” pus la cale de garda veche din SRI. Cea care recucerește pe zi ce trece din sfera de influență pierdută acum câțiva ani.

Vechea gardă din SRI relax pe Coasta de Azur

Prea multe Consilii de Administrație ale marilor companii de stat fiind penetrate cu ofițeri acoperiți ai SRI, crescuți la ”sânul” aceleiași ”Anaconde”. Cea căreia, nu trebuie uitat, toți ofițerii acoperiți ai Serviciului Român de Informații detașați în ”inima” organigramelor companiilor de stat trebuiau să îi raporteze toate vulnerabilitățile personale, pentru a primi avizul Direcției de Securitate Economică. Adică trebuiau să îi spună ”Anacondei” dacă au amantă, sunt gay, dependenți de jocuri de noroc sau băutură! Chipurile pentru a nu fi șantajați de către alte servicii secrete. Astfel că este greu de crezut că păstrătoarea tuturor acestor ”secrete murdare” nu ar beneficia din plin de ”arhiva personală”, pentru a își păstra influența asupra ofițerilor care sunt acum mari șefi prin ANAF sau ”plantați” în vârful unor companii strategice.

Numai că, uite că mai avem și structuri contrainformative în țara asta! Și ofițeri de intelligence care nu au uitat că au depus jurământul militar numai în fața statului român! Astfel că am intrat nu doar în posesia listei acoperiților SRI patronați de generăleasa Elena Istode, dar și a ”CUI”-ului noii firme de consultanță deschise în mare secret de generalul Florian Coldea în Austria!

author avatar
Catalin Tache
8.241 afisari

73 COMENTARII

  1. ELENA….NUME BLESTEMAT! MARE SMECHERIE CA O SECRETARA A AJUNS DIN PU..IN PU..LA LOCUL DE UNDE POATE ORGANIZA TICALOSII! PENTRU CA SE OCUPA DE ECONOMIC SE VEDE CA ESTE UNUL DIN RESPONSABILII DISTRUGERII ROMANIEI. DEA DOMNUL DUMNEZEU SA SE BUCURE FEMEIA STRICT DE CAT BINE A FACUT EA ROMANIEI SI FIECARE LEU FURAT SA II FIE SPRE PEDEAPSA SI RUINARE. SICRIUL NU ARE BUZUNARE. SI CAT O FI EA DE ANACONDA TOT BABA AJUNGE SI NU II MAI RIDICA NICI VANTU FUSTA. AMBITII TRECATOARE DE BABUINI! DACA FACEA LUCRURI BUNE, JOS PALARIA! DA SA MANANCI DIN PALMA LUI RIZEA SI SA TE BUCURI CA TE CHEAMA INFRACTORII LA ZAIAFET, HAI SIKTIR, IUDA!

    • @Iosif 2022-07-31 18:25 18:25:36
      SA LAMURIM NISTE ASPECTE PENTRU CITITORI.
      1.Istode a fost avansată de Traian Băsescu la gradul de general cu o stea în anul 2011.
      2.Răzvan Ionescu a ajuns la gradul de general cam la aceeași vîrstă cu legendara Elena Istode ”Anaconda”, care a absolvit fosta școală de tablagii a Securității de la Grădiștea și a fost, ulterior, secretară la o centrală sindicală.Aflăm, astfel, că noul director operativ, avansat general anul trecut, ”are 45 de ani și o experiență de peste două decenii în munca operativă a Serviciului.
      3.Menopauza.Aceasta apare de obicei între vârsta de 45 și 55 de ani.
      4.GERONTOFILÍE. Dragoste față de bătrâni.
      COMENTARIU.DIN ACESTE INFORMATII AGREGATE TANTI ARE CAM 55-56 ANI SI E LA MENOPAUZA.
      BONUS.
      AVEM SI coloneleasa SPP și apoi STS Daniela Iuliana Tobă, care avea numele de Cicciolina de România.

    • ZIARE.COM SITE-UL NAZISTILOR SI PROPAGANDEI CRIMINALILOR CE JEFUIESC ROMANIA SUNTETI AMENINTATI CENZURATI SI INSULTATI GRAV DACA NU LINGETI IN COUR CLASA POLITICA SI TURISTUL CU PLAGIATORUL IMBECIL

      EU CITESC NUMAI ZIARE.COM . SITE-UL EXCREMENTELOR DIN PRESA ROMANEASCA

      ATENTIE ! ZIARE.COM UN SITE DE INFRACTORI ANALFABETI PERICOL PENTRU DEMOCRATIE

      ZIARE.COM UN SITE DE JEGURI SI EXCREMENTE ALE PRESEI , IMPOSTORI IMPUTITI ; PRODUSUL MATZULUI GROS AL PRESEI ROMANESTI

      ZIARE.COM CENZUREAZA , INSULTA SI AMENINTA CITITORII , FALSSII JURNALISTI. AU SUTE DE CONTURI FALSE, SI FAC COMENTARII INJURIOASE LA ADRESA CITITORILOR CE NU SUNT DE ACORD CU EI !

      UN PERICOL PENTRU PRESA SI MASS MEDIA ROMANEASCA -ZIARE.COM UN SITE DE DEJECTII SI KAKATI CE SE DAU JURNALISTI , JEGURI ACERTATE SI IMPOSTORI CE ZILNIC LAUDA SI PREASLAVESC POLITICA PRESEDINTELUI SI A PRIMULUI MINISTRU PLAGIATOR LEGALIZAT , LOBOTOMIZAT DE KALUS IOHA

      ZIARE.COM UN SITE DE COPIATORI MUISTI , ANALFABETI CE AU INFECTAT INTERNETUL

      LINGAII IN COOR DE PE ZIARE.COM AU INFESTAT SITE-URILE SI PROPAGA MIZERIA SI INSULTELE PRIN INTERMEDIUL JEGOSILOR COMENTATORI ACIUATI PESTE TOT

      ZIARE.COM ZIS SI ZOAIE.COM JEGUL PRESEI ROMANESTI SI DEJECTII

      • EU CITESC NUMAI ZIARE.COM . SITE-UL EXCREMENTELOR DIN PRESA ROMANEASCA

        ATENTIE ! ZIARE.COM UN SITE DE INFRACTORI ANALFABETI PERICOL PENTRU DEMOCRATIE

        ZIARE.COM UN SITE DE JEGURI SI EXCREMENTE ALE PRESEI , IMPOSTORI IMPUTITI ; PRODUSUL MATZULUI GROS AL PRESEI ROMANESTI

        ZIARE.COM CENZUREAZA , INSULTA SI AMENINTA CITITORII , FALSSII JURNALISTI. AU SUTE DE CONTURI FALSE, SI FAC COMENTARII INJURIOASE LA ADRESA CITITORILOR CE NU SUNT DE ACORD CU EI !

        UN PERICOL PENTRU PRESA SI MASS MEDIA ROMANEASCA -ZIARE.COM UN SITE DE DEJECTII SI KAKATI CE SE DAU JURNALISTI , JEGURI ACERTATE SI IMPOSTORI CE ZILNIC LAUDA SI PREASLAVESC POLITICA PRESEDINTELUI SI A PRIMULUI MINISTRU PLAGIATOR LEGALIZAT , LOBOTOMIZAT DE KALUS IOHA

  2. Ti se face scarba de atata coruptie…..doar ca multe chestii sunt cunoscute.Cui a fost subordonat de fapt SRI si ISARESCU-manole?……..numele „komintern” spune ceva? Asazisii „agenti” sunt ai comunistilor…..cica suntem „membri NATO” dar clica lui Ghita finanteaza arme pentru comunisti//motorina si kalasnikovuri in Bosnia,Serbia//pe urma din ce in ce mai mult cu chinezii

  3. Domnule Catalin Tache
    Tanti asta stiu ca era secretara pe la o scoala din giurgiu…oricum e fiare vechi…din spate liceu…din fata muzeu…nu stiu…banuiesc ca a sarit de jumate de secol…are si kilometrajul dat peste cap si mintit…e istorie…ca sa zic asa…despre morti numai de bine…
    Intre Timp…
    „Nancy Pelosi’s Asia visit itinerary leaves out mention of possible stop in Taiwan”
    „Blinken says he had ‘frank’ discussion with Russian foreign minister in first call since Ukraine war began”
    „Premierul Poloniei: Confirm că Polonia și Ungaria s-au despărțit”
    Poate yalta…malta…va trezesc niste amintiri….Doamnelor si Domnilor…
    239 afisari
    Toata Stima!!!

  4. am auzit ca directorul lor ia la misto „imprumuturi ” de milioane pe o suta de ani scadenta , atunci ce pretentii sa ai de restul ?

  5. Dezvaluirea listei acoperitilor SRI din CA-uri si ministere ar mai putea sa le taie din elan…

    • @Ofiter 2022-07-31 18:52 18:52:29
      FIRMA ASTA VA SPUNE CEVA…DACA MA APUC…DEZVALUI EU VREO 50 ACOPERITI BAGATI IN FIRME PRIVATE SI DE STAT DIN TELCO…TELECOMUNICATII…
      TELETRANS este furnizorul de soluții și servicii de telecomunicații, tehnologia informației și informatică de proces/SCADA pentru CNTEE TRANSELECTRICA și un portofoliu important de clienți din mediul public și privat

    • @Procuror 2022-07-31 19:06 19:06:48
      Dar Dumneavostra Domnilor Procurori…cele aproximativ 2.500 elemente „magistrati”…cu dosare…ce faceti…nu cumva tot santaj…v-am denuntat-o EU…pe kovesi in Ianuarie 2020 pentru trafic de influenta….ati facut ceva…Am Formulat peste 100 Plangeri Penale/Reclamatii/Petitii/Sesizari la pjs3 pjs5 pjs6 ss pcab ptmb piicj parchetul militar diicot dna politie presedentie senat camera deputatilor cna anspdcp berec parlamentul european avocatul poporului sri curtea de conturi cnsas…SPER CA 22 „institutii” E SUFICIENT….ATI FACUT CEVA…A AJUNS MACAR UNA IN INSTANTA….ERAU TOATE NEFONDATE…DE CLASAT…SAU PREA PENAL….statul roman….
      PS.IN ALTE TARIprocurorii NU SUNT MAGISTRATI.”DOAR NISTE FUNCTIONARI” AI STATULUI…”AVOCATI” AI ACUZARII

  6. Dar cati drakuu ofiteri are Sri ul asta daca a trimis dintr un foc 150 doar la ANAF????

  7. Nea Tache, Bossulica, a fost bun pontul???ma faci si pe mine general???

  8. Informatia este corecta,ne-am trezit iar pe cap numai cu ofiteri detasati de la SRI care ne fac analiza de risc si planul de controale tematice

  9. SCLAVETII DE LA ANAF NU MISCA IN FRONT!?!DE AIA NU S-AU PUS OAMENI PE TOATE FUNCTIILE VACANTE?SE ASTEPTAU SRI-ISTII???

  10. ORA 21 :33 . TOTAL POSTSRI = 32 , DIN CARE : 27 POSTARI = KOSTEA , 4 POSTARI = CONSTANTINESCU ALBERTO SORDI , 1 ( UNA ) POSTARE NEUTRA ANONIMA .

  11. Ăștia ai noștri e copii mici. Când Mordechai și Uriel, frați de stea cu Kolomoiski und Zelenski, e cercetați de procurorii USA, Bronsthein și Goldstein (vezi pe justice.gov), îți vine să te autodenunți la Discriminare…

  12. Uitasem să precizez, spre căutare ma ușoară pe justice.gov, că Kolomoiski n-a pozat pentru Vogue, dar a tras țepe de miliarde de dolari prin PrivatBank din Ucraina. De Caritas vă mai amintiți?

    • Au trecut vreo 6ani de cand mafiotii cu Privatbank si Burisma au dat mita lui Joe Biden.Este implicat si jigodia de Stolojan cu curvistina lui personala adica ambasadoarea Stela Ronner Grubacic,si alta,ambasadoarea MarieJovanovic pe langa ucrainienii si evreii respectivi.O mai stii pe SamanthaPower? E arestata…in scurt timp o sa-l ia dracu si pe MarcGitenstein alt mafiot care l-a acoperit pe PetrovQiorul
      Astia au furat si toata viata lor sute de miliarde de euro….sa-i ia dracu

      • Citind comentariul tău, cu Grubacic și Jovanovic, am căutat rime și am și găsit: Raportul lui Matic. Dar de Maria Abramovic, din cercul sinucisului Epstein, și de „operele” ei de arta cu bucăți de copii pe faianța băilor unor miliardari cu siguranță ai auzit. Din păcate, sunt din lumea noastră…

        • Epstein era un servitor,sefa lui a fost Ghislaine Maxwell(actualmente arestata)tatal ei era ofiter Mossad care a lucrat pentru Bronfman,Roy Cohn si altii.
          La ora actuala sunt toti cunoscuti sub numele Jewish Mafia…deci le-a cam apus steaua.Au santajat cu pedofilia toti liderii politici din Europa si USA timp de peste 30de ani inclusiv monarhiile britanica si olandeza.Aveau o insula speciala si curse aeriene speciale Lollita Express numai cu pedofilie.HilarryClinton(executata)era marea preoteasa satanista.O sa mai auzim de subiectul asta sunt implicati si politicieni din Romania

          • Numele Robert Maxwell(ofiter Mossad) ar trebui sa-l faca pe Isarescu sa tremure…e vorba de tatal lui Ghislaine Maxwell,cel care a scris o carte despre Nicolae Ceausescu.
            Pedofilia si traficul de copii Bucuresti-Londra-Washington….cine ne spunea de „axa Bucuresti-Londra-Washington?”… Nu cumva PetrovQiombete?care sugea licuriciul? Petrov…Stolojean…Manole…aveti ceva frisoane?ar cam trebui

          • @SilverFox 2022-07-31 23:24 23:24:54
            bun…copiii lui pacepa si caraman….basescu petrov manole isarescu draga stolo dili dili(cu asta cautati o poza efectiv e dementiala cu el la mare la nu stiu ce intalnire a tineretului liberal pd…nu asta e ideea…si iese asta adica stolojan din mare din apa incaltat in tenisi sau adidasi…VA ROG…Gasiti Poza AIA)…mai e una in academia catavencu…am cautat-o de am tampit…bordeiul de chirpici cu termopane europubela si antena satelit si in fata lui basescu petrov si tanti nutzi din plescoia(nu troia)
            Bun…Cu Copilashii Am Lamurit-o….Dar Nepotzeii….pai blaga buldog pudel….videanu marmosim bordura cu vila la snagov calare pe un fost cimitir….copos ala de a facut primii bani cu o gogoserie parca…..berceanu…nu cumva din valcea ca manole isarescu….s-a dat la fund…baiat desthept….

  13. Lasa ma baieti ca ma intorc eu sef la SRI si fac lucrurile cum m-au invatat sefii de la Moscova, temeinic, vad ca prostii astia….crescuti tot de noi, nu sunt in stare de nimic

    • Aouleu, sefu’ ….m-am chinuit atat bag legende pe aici si ne dai de gol…ti-am zis sa nu mai bei seara si sa intri pe internet….il sun pe Mitica Iliescu acu’, il suna si el pe nea Victor Marcu ca el stia rusa mai bine sa ne scoata de unde ne-ai bagat….Magureanu ne-a tradat de mult si oricum moshu e bogat, am auzit ca si-a luat casa prin Chile

      • dragul meu….ce v-am zis eu…..nu tradati, uite acum mi-ati facut probleme si oricum aveam de la prostata….of….i-am zis eu lu’ sefu ca recrutam prea multi prosti….uite unde am ajuns

        • Lasa bre, ca am promovat eu prosti ca nu au astia cum sa-i detaseze pe toti la ANAF sau sa-i scoata la pensie. Pana atunci, hai sa mai facem niste bani…ca e inflatia nasoala

  14. Florine….m-ai prins cand umblam la anaconda si m-ai bagat sef la AT….era mai bine la economic, faceam bani la greu….dar, oricum, daca ma spuneai lui socra-miu (nea Imre aka Virgil), erea mai rau, asa ca dau o bere…te astept la arenele bnr, il iau si pe Manole, dupa ce ne matolim il punem sa scrie on nota despre colegi, sa facem caterinca de el. hai sa traiesti ! (iarta-ma ca n-am putut sa ma abtin si ti-am scris aici)

  15. Constat din comentarii că-n România este absolut necesar un referendum privind resetarea clasei politice și instituită Republica mafiota, condusă de un singur Capone, nu de tot felul de servicii secrete. O duzină de consultanți împrumutați din republicile mafiote ne-ar ajuta gratuit să intram pe cel mai bun și mai democratic drum. Fiecare ar fura atât cât îi permite clasa și sortuletul, permițând astfel crearea unei adevărate democrații. Iar țara s-ar putea numi Romonopolya și am putea deveni chiar și membri ai Consiliului de Securitate al ONU.

    • Pai FSN-ul lui Brucan,Soros,Iliescu din 1989 ce afost nu cumva chiar „republica DIE-GRU-SRI?”…. Adica statul paralel sau spune-i cum vrei,capitalismul de cumetrie,democratia originala,dictatura hotilor,statul mafiot etcetera
      La un moment dat cand ” dadeau faliment” Bancorex si tot felul de alte banci Stanculescu s-a ratoit la Stolojan si Manole cam asa „cum ati reusit voi sa va treceti pe persoana fizica toata tara?Unde sunt miliardeleUSD de la AVS(aportul valutar special) unde sunt banii UTC,unde sunt banii sindicatelor,banii din Elvetia ai lui NicuCeausescu,cei din Viena ai lui MarinCeausescu”….. Si gasca mafiota i-a zis ” ia du-te ba la puscarie ca vorbesti cam mult”….deci camasa sta treaba….se santajeaza intre ei sobolanii si tot ei controleaza banii BNR si parchetul militar

  16. Nu i termina nimeni definitiv pe jegurile astea alde Coldea sau haita de Anaconda muista perversa ? E ceva de speriat cu lingaul johanist Helving ….acest mincinos care își spune ” reformator” al SRI !

    • Pai uite cum este-seful GRU din repMoldova aavut la degetul mic pe Soros,Petrov-Qiombete,KlausJohannis
      Pai bre nenea Hell-vig daca esti sef raspunzi…..uite cam asa este situatia daca joci dublu se cheama ca esti TRADATOR…numele VeaceslavZmeu iti spune ceva?dar NogaiAndrian un securist GRU cu buletin in sectorul3?Si mai sunt si altii….afaceri cu Prigoana,Negoita,Nastase,Cocos,Ponta,Ghita etcetera.Cum e cu masonii lui Kondiakov,cu DariusValcov,BerceaMondialul,AlinaBica,PetrovQiombete,Stolojan,Solomon dinCraiova,procuroareaHajnal(Haineala)-Garbovan,traficantii de copii protejati de astia de mai sus,toti de la GRU.Ce ma-ta ai facut la SRI bai Hell-vig

  17. 1. ADEVARUL.RO , 1 AUGUST 2022 , ORA 08:22 , ARTICOL DE MARIA TAGA : ” AUR IN AMERICA PENTRU ECHIPA DE ROBOTICA AUTOVORTEX ……………….” – Campionatul International de Robotica din UTAH – SUA . 2. DefenseRomania . ro , 31 iulie 2022 , ora 17:02 , articol de Catalin Costea : ” UCRAINA TAIE LINIILE DE APROVIZIONARE A TRUPELOR RUSE DIN HERSON . GRATIE UTILIZARII SISTEMELOR HIMARS A FOST DISTRUS SI SINGURUL POD DE CALE FERATA ” . 3. Aktual 24 . ro , 31 iulie 2022 , articol de Mara Popescu : ” MOMENTUL DE COTITURA A VENIT ” . MAREA BATALIE DE PE NIPRU STA SA INCEAPA , VA FI LA FEL DE CRUCIALA PRECUM CEA DE ACUM 80 DE ANI . 1,2 MILIOANE DE SOLDATI SOVIETICI AU MURIT ATUNCI IN ACEEASI ZONA „. 4. Universul.net , 31 iulie 2022 : ” MAREA PRABUSIRE A CHINEI ” – THE TIMES . 5. Universul . net , 1 august 2022 : ” DIE WELT ! IZOLARE MORTALA . CHINA VREA AUTOSUFICIENTA SI OBTINE PRABUSIREA ” – ONET.PL . 6. Universul.net , 1 august 2022 : ” DIFICILA PROBLEMA A ISRAELULUI . NEUTRALITATEA STATULUI EVREU , IN RAZBOIUL DIN UCRAINA , S-AR PUTEA DETERIORA „. 7. Universul . net , 1 august 2022 : ” VARSOVIA CONFIRMA : ” DRUMURILE POLONIEI SI UNGARIEI S-AU DESPARTIT DIN CAUZA RAZBOIULUI DIN UCRAINA „.

    • Doar surse de siteuri ale securitatii romane proaste, care de foarte mult timp nu mai spala creierele nimanui, poate doar alor lor

  18. Cititi presa din Transnistria , nu spala creierele nimanui , le face terci …..hihihihihihi

  19. Kostia , dihorule scopit , THE TIMES , REUTERS , GEOPOLITICAL FUTURES , THE ECONOMIST , MEDUZA , CNN , etc ,,sunt ale „securitatii romane proaste ” ? Ba sifiliticule , cine crezi ca te crede in afara de Gica contra vantului si clonele bashite pe care le arunci la inaintare ? S-a incins neuronu de la canicula ? Baga-ti o punga de gheata la rozetu , sa vezi ca-si revine si nu mai miroase a ars , travestitule …..hihihihihihihi

  20. Comisarul.ro , astazi , ora 14:18 , analiza DIE WELT : ” ASTA URMARESTE SI ACESTA ESTE SCOPUL LUI VIKTOR ORBAN IN ROMANIA ” – THOMAS SCHMID – DIE WELT

  21. MAI GLUMETILOR…DACA TOT ATI GASIT BABA ASTA SCALAMBAIATA PE BANII MASONULUI RIZEA, VOI ATI CITIT SAU OBSERVAT CA CERCETATORII CRIMELOR COMUNISMULUI, TERORISMULUI SOVIETIC INSTAURAT PESTE ROMANI SI ROMANIA…EVITA SA CAUTE SI SA DEA PUBLICITATII TORTIONARELE SECURITATII?CURVELE LUATE DE PRIN BORDELURI SI DE PE SUB CIOBANI SI FACUTE ANCHETATOR AL SECURITATII, GARDIAN, TORTIONARELE ALEA AU FOST DE PE AICI, CU SOTI SI AMANTI IN MILITIE, SECURITATE, PUTORI CARE REEDUCAU BARBATII LOVINDU-I CU CREIONUL PESTE TESTICULE, BAGAU STICLE IN FEMEI, LE SCALPAU PE FETE, LE SMULGEAU UNGHIILE LA CALUGARITE, LE OBLIGAU SA SE BATA INTRE ELE, SA DISTRUGA UNA PE ALTA. BAI, CERCETATORII CURULUI CARE MANCATI BANII SI HUZURITI DE PESTE 30 DE ANI, FUTACI CA CIOROIANU SAU OPREA, ATI CAZUT CU CAPUL INTRE CRACI SI ATI MURIT?! UNDE SUNT FEMEILE CRIMINALE ALE SECURITATII? PE ALEA NU LE CAUTATI, CA POATE DATI DE NEAMURILE VOASTRE?!

  22. Samurcas , daca ai date ca au existat tortionare si femei criminale , de ce nu le dai publicitatii ? Sau doar banuiesti ?

  23. & Gheorghe Becali l-a transfert pe Tamm, la FCSB, jucător care a și trimis mingea în poarta de fotbal, în meciul cu FCU Craiova , cu piciorul, ?

  24. DACA ANAF ar fi fost INSTITUTIA CARE trebuia sa fie in mod obiectiv, HOTIA DIN ROMANIA ERA mult mai mica. mai ales CEA DIN SISTEMUL POLITIC SI GUVERNAMENTAL. NUMAI UN ADUDIT EXTER POATE HOTARI STRUCTURA DE PERSONAL SI CEA ORGANIZTORICA PENTRU INFIINTA O STRUCTURA ANAF COMPETITIVA……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger