AcasăDezvaluiriAncheteSe îngroașă gluma: Ne-au luat și Laserul de la Măgurele!

Se îngroașă gluma: Ne-au luat și Laserul de la Măgurele!

Comisia Europeană a aprobat formarea noului ELI – ERIC fără Laserul de la Măgurele! Aceasta este vestea momentului pentru România. Una extrem de proastă, ce este drept. Dar în niciun caz și surprinzătoare pentru autoritățile de la București…

Degeaba am construit Laserul de la Măgurele

Pentru că încă din 23 februarie titram ” Efectul Ciucă: Franța ne-a luat Laserul”! Atunci când avertizam și că, după umilințele la care cele mai importante companii franceze, ambasadoarea la București și ministra Apărării de la Paris au fost supuse de către unii membri ai ”Guvernului meu”, în frunte cu chiar premierul Cîțu, ”este deja chestie de săptămâni până ce Franța va reacționa”. Și președintele Macron a făcut-o cum a știut el mai bine…

Stăm pe tușă…

Iar după ce Guvernul Cîțu nu a priceput nici măcar ”ultimul avertisment” dat de la Paris cu privire la blocarea eventualei ridicări a Mecanismului MCV asupra României, cel mai important aliat al statului român de până acum la nivel european s-a văzut nevoit să treacă la ”next level”. De altfel, iată că au trecut doar două luni și jumătate de când dezvăluiam că ”premierul Cîțu refuză să o primească oficial pe ambasadoarea Laurence Auer iar răspunsul la această mitocănie diplomatică va veni prompt. Astfel că Franța va decide retragerea României a statutului de partener legat de Laserul de la Măgurele. Astfel că vom deveni doar observatori. În timp ce cel mai important proiect din ultimele trei decenii care urma să se deruleze pe teritoriul României și cu țara noastră drept partener cu drepturi depline al marilor puteri occidentale va fi încredințat Sloveniei. Iar odată cu pierderea inevitabilă a proiectului Extreme – Light Infrastructure – Nuclear Physics ( ELI – NP), politica de șmenuire a contractelor câștigate de marile companii franceze dusă de ”rețeaua Ciucă” se poate lăsa cu consecințe catastrofale pentru întreaga economie românească”. Cât a trecut din 23 februarie…? Și uite că deja este oficial : ” România a fost exclusă din consorțiul european ELI – ERIC, aprobat de Comisia Europeană pe 5 mai 2021!

author avatar
Catalin Tache
19.119 afisari

80 COMENTARII

  1. Romanica este perceputa de nucleul dur al EU ca o colonie a yankeilor, pe care vor să-i vadă cât mai repede plecați acasă. Nemții nu ne-au pus la socoteala nici când au conceput scutul european antiracheta. Asa ca este cât se poate de posibil ca harta Ro sa aibă de suferit mari amputari când Europa va ajunge la mana Deutcheland și Rassia. Sau se poate întâmpla mai repede, după întâlnirea Biden-Putin. Franța, „sora” mai mare, nu va mișca un deget. Asta e rezultatul unei politici bezmetice făcute de slugi când „boborul” doarme ca boul pe coada. Păcat de cei care și-au vărsat sângele pentru tara. Au vândut-o nenorociții pentru un pumn de arginti,…. de vreo 120 mld eur.

    • O singura corectie. Ati uitat sa adaugati valoarea infrastructurii distruse de imbecilii care s-au perindat pe la conducerea tarii incepand cu sistemul de irigatii, uzinele si fabricile vandute la fiare vechi si terminand cu cu cele cel putin 700 de vase de mare tonaj de care Romania a fost jefuita.
      Uitam cheltuielile legate de paza si cazarea in conditii luxoase a tradatorului sef ion iliescu…

          • I-am comunicat ceva important , d-nei . Dr . Monica Pop și , mi-a ordonat să o las in pace , cu timpeniile mele ! Am omis să mă refer la dna . Dr . Rodica Anghel de la Comănești , și la dna . Dr . Rodica Blăgan de la Tg . Ocna . Diaconescu Dan ( PPDD ) nu a vrut să vorbească cu mine , nici la Tg . Ocna , nici la Comănești . M-am străduit să favorizez un Ing . cfr-ist . , să devină Președintele Romaniei ! Biblia ne cam blokează creierele !

        • Nu. Noi am votat iar alții au primit coroana de învingător. Cam așa a mers dintotdeauna.

          • NU PREA CONTEAZA CE VOTEAZA MULTIMEA,CI CONTEAZA PE CINE VREA SERVICIILE CARE LUCREAZA PENTRU STRAINI [ SRI -STS ] ASA S-A INTAMPLAT SI CU ALEGEREA SAMSARULUI PENAL DIN SIBIU !

      • ……………….BAI DESTEPTULE…ILIESCU LOCUIESTE IN PRIMAVERII ACOLO UNDE A LOCUIT DE ZECI DE ANI……CARE CHELTUIELI CU CAZARERA…???….

    • DE CE nu ne-a instruit Europa Libră ? ? să-l alegem președinte pe CORNELIU MĂNESCU ! L-a mediatizat pe Lek Walesa ! * A plouat * cu biserici ȘI , datorită unui ordin din biblie , nimenu nu trebuia să scandeze , jos Ceaușescu ! ( Gen . Stănculescu i-a pupat mîna * savantei * ! )

    • Si ce dacă Franța s-a opus ? Cred că a venit timpul să mai facem si ce dorim noi in U.E……E cazul să nu mai fim slugi ! Mârlăniile astea se vor plăti înzecit într-o bună zi….

    • Bhey Gica, poi Franta nu e in stare sa-si apere nici macar coloniile ei traditionale daramite vreun centimetru patrat de pamant romanesc ?
      Singura, repet SINGURA noastra sansa a fost si este parteneriatul strategic cu SUA. Fara ala eram demult cu omuletii verzi prin Delta Dunarii si pe la manastire la Putna…

  2. Credeti ca s-a schimbat ceva esential in cooperarea SUA-Franta de cand cele 2 Mistral comandate si platite in avans de Putin , au ajuns in final la Egipt , platite de Egipt ?

  3. Chiar daca subminarea economiei nationale nu mai exista in codul penal cred ca ceea ce au facut indivizii astia poate fi incadrat la tradare de tara.

        • Chiar acum ii sterg cu limba lacrima cristi verzuie de la ochiul dosnic maron al vrabiutei liberale Livy , mi se rupe sufletul cand o vad cum se maseaza pe abdomen dupa supa de stevie ….

      • Nu sunt numai PSD. Daca faceai referinta la toti cei ce au distrus, vandalizat tara, indiferent de partid, nu te-as considera un amarat de politruc care pentru un blid de mancare este in stare de orice.
        Faci parte din ultimii „alesi” care vor sa dea lovitura de gratie tarii asteia?
        Esti un adept al loazei care ocupa postul de prim ministru? USR, PNL sau UDMR?

      • Oate dece numai PSD-diști că tinp de 10 ani au fost la guvernare și PDN- iști în frunte cu Băsescu ???

        • Nea Ioane , canta cucu-n Bucovina ? Nu exista nici un partid PDN , PDL a fost la guvernare din 10 decembrie 2008 pana pe 27 aprilie 2012 , adica 3 ani , 4 luni si 17 zile .

          • El a gresit numele partidului tu si gresit perioadele. Basescu, lepra securista, specialistul in escamotarea flotei, a fost intr-adevar presedinte al Romaniei 10 ani si o zi.
            Se pare deci ca cucul canta si pe la tine

  4. A incercat sa dreaga busuiocul Corina Cretu . Inutil . Recorder , 21 ianuarie 2019 ( guvernare PSD ) , reportaj de Andrei Udisteanu , David Muntean si Ionut Duinea : ” AICI TREBUIA SA FIE UN LASER „.

  5. TIMES NEW ROMAN : ” SE VEDE CA E PSD-ul LA PUTERE ! LASERUL DE LA MAGURELE A FOST SCHIMBAT DIN MOTIVE POLITICE „

  6. Domnule Cătălin Tache,
    Aveți amabilitatea să-i cereți părerea preafrumoasei dumneavoastră distrugătoare cu ochii verzi ca zmaragdele despre tâmpenia pe care ați scris-o în titlu. Nu ne-a luat nimeni nici un laser din Măgurele. Ăl mai mare și mai tare laser across the entire world a fost realizat de francezii de la THALES, fără nici un fel de contribuție rrrromânească. Doar plata a fost făcută din banii dați de UE, sub protecția Franței. UE ne-a dat banii și ca o compensație pentru anii de cotizații ai României la fondurile de cercetare și care se întorceau cam 5-10% ca proiecte propuse de România și aprobate de UE. De ce 5-10%? Pentru că propunerile de proiect făcute sub pulpana Abramburicii, a PSD-ului, nu rezitau la competiții cu proiecte propuse de alții, chiar din țări ca Bulgaria, ce să mai vorbim de Cehia, Slovenia sau Ungaria. Toate păcatele se plătesc în viață!!! Cercetarea din România plătește zecile de ani de raportări mincinoase din iepocile de aur ale pcr-ului și psd-ului lui Iliescu și Năstase!!! Principala obiecție franceză pentru ELI-NP din Măgurele a fost lipsa de rezultate de valoare obținute la termenele angajate. Ce au declarat prin 2018 italienii care trebuia să facă sursa Gamma pentru ELI-NP? În esență: francezii fac laserul, noi facem gamma, dar papuașii de români, ce morții mamelor lor fac?

    • Ba , Firfirica Johnny The Kostea Sugiuk Tiraspol , iar postezi in crucea noptii dirijat de laserul cu licurici ? Contributia ROMANEASCA , dupa dibla ta de mmmmankurt stalinist , nu exista , Transnistria se poate lauda cu Herman Oberth , Augustin Maior , Alexandru Proca , fiul lui Ion Agarbiceanu , cei 22 fiziceni titulari membri ai Academiei Romane , membri corespondenti , membri de onoare din tara si strainatate . „Papuasii de romani „sunt la NASA , papuasii tai tiraspulezi se chinuie sa infileteze un bec . SIKTIR !

      • Dacă mă gândesc mai bine, Zzz, trebuie să-ți mulțumesc!!! Mesajul meu inițial de la ora 01:24 era adresat domnului Cătălin Tache, indirect fabuloasei sale distrugătoare cu ochii verzi Mihaela Nicola, cea care dintr-o funcție bine plătită de la un institut de cercetare științifică al Academiei Române, institut care ne apără de Rusia, conform domnului Cătălin Tache, are acum și misiunea esențială pentru nația română, să spele imaginea generalului Ciucă. La chestiunea esențială, aceea a banilor, unde s-au dus paraii din fondurile DGIA-DCIM-CI de urmărire a agenților GRU? Paraii ăia furați de generalul Gherghe!!
        Deci, ca să primești mulțumirile mele, Zzz, ieși din tiraspolul lui măta!!!

        • Ba , Kind-ule , de ce ma izgonesti din zoopark ? Unde sa ma aciuez fara viza ?

          • Sunt cum vrei tu sa ma dezmierzi , dragule , totul e sa te porti frumos cu mine si sa nu ma obligi sa behai in maracini . Pupici !

  7. Asta este „consideratia” de care se bucura colonia. Ce credeau slugile din fruntea statului, ca statutul de sluga este apreciat? Nu. Toti isi vad de interesele lor, scuipand pe slugi. Dar slugilor le place sa se tarasca ca ramele, sa linga condurii si sa primeasca scuipatul intre ochi. Daca nu ar fi asa, s-ar indrepta de sale si ar lua atitudine. Iar poporul fara demniate priveste tamp la slugi si le voteaza.

  8. Fa Liviuta vrabiuta , prefacuta mica , la 8:36 te tarasti ca rama , te imbaiezi cu apa de colonie de la coada vacii , lingi condurii sa primesti jetul de urina intre ochi si mugesti tamp in National de rasuna Rabnita ?

  9. Sunt mandra ca ma trag dintr-un trib ” FARA DEMNIATE ” ( intelege fiecare ce vrea …)…….hihihihihihi–-

    • Se apropie clipa teleportarii , ploua prin coviltir si mi-a intrat apa in posetuta si pantofii cu toc cui , puteti sa faceti o cheta si sa-mi donati un coparseu ?

  10. Cu un asemenea presedinte ce pretentii poti avea sa ai respectul Europei????Asta e un nimeni,o putoaore ordinara,inganfat ,laudaros,si slab la minte.Sa vedem ce va face cu cele 42 de dosare penale si cu casele furate.O Romanie fara HOTIE,deviza celor cu care s-a aliat incalcand a nu stiu cata oara constitutia.O rusine de presedinte!!!!!

  11. Bravo Livia,l-ai starnit pe adormitul de la Cotroceni,si-a alertat slugile sa-l spele la c…..apatana,ca de atata jeg pe cap nu putea gandi.

  12. Asa este , sunt o putoare ordinara de pe malul stang al Nistrului , CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , un ” Anonim” hermafrodit ce se recomanda o zi Livia , alta Paul , cand , de fapt , sunt zburdalnicul Kostyuska , cunoscut in comunitatea LGTB din spatele garii Tiraspol cu numele de scena Kostyuska Sugiuk Sugimory Hapsarmaua , o delicatesa putrezita simandicoasa ce se gratuleaza in oglinda si-si ofera pupici in basanau prin procedee yoga .

  13. Aktual-24 , azi , 7 mai , 2021 : ” SONDAJ INSOMAR , PNL A TRECUT PE PRIMUL LOC . CIOLACU NU MAI CERE ALEGERI ANTICIPATE , NICI EL NU STA BINE IN SONDAJ ” . 1. Daca duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare , cu ce partid ati vota ? Rezultat : PNL 23,50 % , PSD 22,14 %, AUR 15 , 53 % , USRPLUS 13,59 % . 2. Daca duminica viitoare ar fi alegeri prezidentiale cu cine ati vota ? Rezultat : LUDOVIC ORBAN 22,14 % , MARCEL CIOLACU 20, 29 % , GEORGE SIMION 14, 27 % . Dan Barna si Dacian Ciolos sunt trecuti gresit , doar unul singur poate candida la prezidentiale din partea USRPLUS .

    • Presupunînd că sondajul pulii e real (daca e tot marca Pieleanu Pulii, Pîrțulescu ş.a., e clar) şi, din tot poporul, românii se uită să aleagă dintre găştile şi labagiii mai sus menționați, atunci isi merita soarta, cu virf si Indesit.

  14. sa ia ba ei tot sa se ingrase pana nu se mai pot misca dar acum cine nu vede cum se invarte lumea pe fata ca si au trimis aici toti slugoii lor scoliti special sa dea tot si sa fure tot e un idiot util!!!!!!!!!

  15. Ai uitat sa precizezi individului asta ca pe langa NASA toate sau aproape toate intreprinderile mari, de renume din vest angajeaza fara reticenta romanii dati afara din tara de Petre Neulander zis si Roman, de marele presedinte vanzator de flote. Astazi in lume sunt in jur de 9 milioane de romani , toti oameni muncitori, multi dintre ei ingineri de calitate, arhitecti doctori pregatiti, specializati, profesori adevarati la care pana si loazele gen Citu vin la cursuri chiar daca nu fac parte din clasele lor. Fu tuti afara de toti, Psd, USRPLUS sau Aduceti-va aminte sau muriti.

    • P.ulica , de PSD au fost violati crunt , PNL si USRPLUS se poarta elegant cu diaspora , ai dat cu oiste-n gard .

  16. Pt primu
    – vezi ca americanii fac debarcari viteza x 10.000 soldati in Albania. Uare unde vor debarca in exerciț? E cea mai mare debarcare dupa Normandia sî Sicilia… hatz.. am mancat niste vin ca e aliment si am niste arsura…

  17. Cat despre laserul domnului Vader…Nu are zgarcitul Citu bani pentru asemenea arme si nici nu intelege cum sta Putin in palatul lui Versai la Soci… hatz.. si tremiti 2 fotoni de lumina pe inima lui si dispare Putin… Unde e Putin?
    Hocus pocus a disparut… hatz…
    suni la 112 a disparut Putin…

  18. Verginele , cui pe cui se scoate , mai” mananca ” niste vin ca le zici bine . G4 Media.ro , miercuri , 5 mai 2021 : ” A INCEPUT CEL MAI MARE EXERCITIU NATO DE DUPA CEL DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL – AGENTIA FAZ : LOCUL ALES PENTRU MANEVRE CONSTITUIE SI UN SEMNAL ADRESAT RUSIEI ” . Aterizare logistica in Albania FARA PRECEDENT DE LA AL DOILEA RAZBOI MONDIAL . Generalul Tod Wolters , comandantul sef al fortelor armate americane si a trupelor NATO din Europa , a descris scenariul exercitiului ca un ” JOINT FORCIBLE ENTRY ” , o patrundere in forta a tuturor armelor intr-o zona dominata de forte inamice . Semnal clar pentru toate tarile din Balcani ca se afla sub umbrela NATO . SUA si Albania au o ” ALIANTA DE NECLINTIT ” , Albania gazduieste 3000 de membri MEK conform intelegerii din 2013 starnind mania Iranului care o defineste ” MICA TARA DIABOLICA „.

  19. Daca intalneste uni in alb mici slabuti…care alearga de colo colo.
    Is cazacii lui Putin si ei tat dupa peste …

  20. La copca la copca…toarna in cerc vodka da foc si gata copca… Da nu prinde decat somon caras si pastrav parca le pune cineva in nada pestele ca Louis de Funes.

  21. Aia cu Helios mi se pare o sperietoare de ciori pe langa Măgurele.Apoi nu a vazut nimeni daca au capacitate combat sau sunt de orbire sau scop de teleghidare. Cei de la Martin spun sa vanda.
    Deci imaginati-va o raza de 10 cm poftim decupezi 1 cm cum zice cineva cat pt o nuca deajuns si o teleportezi in paharul de whiski a lui Petrov. Ii termini gheata lui Petrov ii termini… ba mai mult ai spargi nefericitului si paharul si sticla si ii zdrelesti informatorului si degetele de la mana de la cioburi. ..

    • Asa e , sunt o ghizda proasta , il plang zilnic pe tovarashul Ceausescu , taticu nostru .

  22. niciodata.nu este investitia noastra,se plateste chirie statului roman,este a EU,proiectul lor,banii lor.
    Prostie gazetareasca pentru creduli!

  23. Alegeri anticipate si ROEXIT . Ne-am saturat de promisiuni , hotii si alte giumbuslucuri ale UE . Nationalizarea resurselor si plata impozitelor egal pentru toti participantii din Romania. Multinationalele sa plateasca aici unde-si desfasoara activitatea daca nu sa plece . Azi suntem discriminati in propia tara

  24. Culae , te gadila hemoroizii la mura ? Pune-o pe Livy sa te scarpine cu vatraiul , in Transnistria nu este discriminare , poti sa faci giumbuslucuri d-astea cacalau .

  25. M-a prins Vrabiuta Livia cand ma uitam la balcoanele lui Demi Rose ( Comisarul .ro , azi , ora 07:06 ) . A intrat instant in calduri , m-am pomenit cu ea doar in bikinii fliu-fliu cu manecuta si a inceput sa danseze dupa maneaua ” Ce bunaciune ” a lui Dani Printul Banatului . E dezlantuita , m-a muscat de un sfarc si a spart si damigeana de mitilic ….

  26. Trecutul, este trecut. Doar că în zilele noastre nu exista magistrați, ci doar slugi și marionete. Ori în lipsa sistemului imunitar, țara noastră este bolnavă iar românii săraci. În exil. Doar hoți proști cu veleități de politicieni și neosecuristii vad în fața ochilor.

  27. Romania facuse primul blindaj impenetrabil din lume. Mai stie cineva ceva de inginerie? Daca intrebi un inginer ce a facut Henry Coanda pt stiinta nu stie nimic. Nu stie ca a nascocit 300 de inventii majoritatea folosite de francezi. Printre cele mai mari descoperiri ale savantului roman se innumara descoperirea primului avion cu reactie din lume. Daca F16 sau F35 ori Miraj se bucura de viteze supersonice se bucura datorita descoperiri marelui inginer roman! Dommul Hitler dupa 30 de ani de la 1911 anul inventiei, a ansamblat primul avion cu reactie de razboi din lume care a speriat americanii cu viteza de zbor, ei credeau ca sunt extraterestrii… Inginerul a facut si bimotorul dar si un sistem mai bun in portanta avionului. O inventie uluitoare e transportul marfurilor prin tub vidat dar si a pasagerilor la viteze ce intrece avioanele si TGVurile de azi la viteze de 700 km h. Tot el a inventat pt francezi betonierele dar si petrolierele…
    Nu trebuie sa abandonam inventatorii nostri la fel cum cumanii politici au abandonat inventatorul scanarului de marfuri si a trebuit sa se vanda Elvetiei pt a face scanar de marfuri in aeroport si granite cu care poti vedea ce contine un tir sau un vapor ori un avion-droguri arme diamante, cat de genial dar ce politicieni prostavani… si ce servicii militare de labagii avem.

    • România nu a făcut nici un blindaj minune, iar Coandă nu a inventat motorul cu reacție, el a venit în RSR în anul 1969 și după 3 ani a murit. Coandă a susținut abia în anul 1956 că a făcut el avionul cu reacție dar nu a fost în măsură să prezinte dovezi. Propaganda PCR a funcționat perfect. Orice blindaj poate fi perforat de rachete AT cu încărcătură în tandem sau cu proiectile săgeată. În rest sunt povestiri de cafenea.

  28. Numai din vanzarea unor astfel de licente dar si de scaneruri cumparai moca vaccinuri pt toata Europa nu doar Romania…

  29. Comisarul . ro , joi , 6 mai 2021 , ora 06:10 : ” Ce pot observa ROMANII DE BUNA CREDINTA in timp ce se deplaseaza prin propria tara ? Ca toate santierele care ” nasc ” SOSELE SI AUTOSTRAZI SUNT VII . SE LUCREAZA LA TURATIE APROAPE MAXIMA . Trei ani , sub dictatura lui Dragnea de la PSD , toate aceste investitii au stat in conservare „.

  30. Ziua de 9 MAI este Ziua Independentei de Stat a Romaniei , Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-Al Doilea Razboi Mondial si Ziua Uniunii Europene .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger