AcasăDezvaluiriAncheteSe îngroașă gluma cu ”armata comună” cu Ucraina!

Se îngroașă gluma cu ”armata comună” cu Ucraina!

”Trădare în Senat! Armata Română, făcută sluga Ucainei” avertizam în urmă cu doar câteva zile. Atunci când dezvăluiam ”votul sinucigaș” din Camera decizională, acolo unde 112 senatori au ridicat ”mânuțele” pentru ratificarea Acordului între Guvernul României și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind cooperarea în domeniul tehnico – militar semnat la București, la 5 septembrie 2020.

Până la unirea cu Armata ucraineană avioanele noastre încă ruginesc la sol

Acord care prevede, printre altele, ”achiziția de armament și de tehnică militară; reparația și modernizarea armamentului; vânzarea de licențe de producție a armamentului și a tehnicii militare, asigurând sprijinul tehnic în producția lor; înființarea Comisiei Mixte Româno – Ucrainene de Cooperare Tehnico – Militară în scopul aplicării prevederilor Acordului; protecția informațiilor clasificate; neafectarea drepturilor și obligațiilor Părților decurgând din alte acorduri internaționale”.

Același ”stăpân”, Lockheed Martin!

Numai că ironia sorții făcea ca, în timp ce la București se făcea primul pas pentru transpunerea ”planului nebun” impus de americani cu privire la ”interoperabilitatea deplină” a Armatelor României și Ucrainei- adică un stat membru NATO și unul aflat în conflict cu Federația Rusă !- la Kiev ”stăpânii coloniei” de la Lockheed Martin tocmai ce serbau un nou ”cap de pod”. Astfel că, odată cu prezentaea la o expoziție militară din Ucraina a mai multor machete de avioane F – 16 s-au confirmat ”negocierile” avansate cu privire la modernizare forțelor aeriene ale Kievului. Ucraina urmând a cumpăra de la Lockheed Martin avioanele propuse de americani. Unele tot F-16, ca și cele băgate ”pe gâtul” României. Dar modelul de luptă multi – rol F- 16 Block 70/72, cel propus de Lockheed Martin. Acum, ce-i drept, nu avem nicio așteptare ca propaganda operativă a MApN să nu urle ca din gură de șarpe că iarăși sunt bieții generali ai DGIA ”terorizați” de o nouă ”operațiune GRU”. Mai ales că analiștii militari ruși nu s-au sfiit ”să pună punctul pe i”, în mod public, fie și într-o zonă apropiată de Administrația Putin : ” Statele Unite oferă avioane F -16 înfrânte deja în întreaga lume. Acum a venit rândul Ucrainei, care a primit o astfel de ofertă. Anterior, aceste avioane au fost literalmente impuse României și Bulgariei” ! Oare așa o fi…?

author avatar
Catalin Tache
3.965 afisari

18 COMENTARII

  1. Tache, numărul de 112 senatori care au votat, este predestinat poporului roman, numai ca romanii trebuie să-l formeze către Dumnezeu, să-i ceara ajutorul, ca numai El mai poate salva România din mana lichelelor și dezastrul în care au băgat tara. Tema majora a acestor zile este alta și vad ca nu i se acorda atenția cuvenita deși are legătură cu „parteneriatul strategic”. Este vorba de retragerea definitiva a trupelor din Afganistan, de unde armada condusa de yankei pleacă cu coada între picioare, luata la șuturi în fund de talibani, niște amărâți dar eroi pentru tara lor. Problema noastră este pentru ce au murit 27 de români? iar 300 au fost schiloditi pe viata! Este o întrebare la care trebuie sa răspundă toți cei care au făcut cardasia cu yankeii, începând cu președinții României, miniștri apărării și restul. Dacă problema nu este pusa pe tapet atunci anexarea Armatei romane la interesele Ucrainei este numai o chestiune de timp, pe principiul ca de moartea soldaților romani nu da socoteala nimeni. Pentru credibilitatea ta ca ziarist nu poti rata un astfel de subiect. Am zis!

    • Au mai plecat si altii luati la suturi si cu coada intre picioare din Afganistan , nimeni n-a dat socoteala la moartea lor . Raionul Tiraspol mi-a livrat noile subiecte si directive pentru Tache et comp si eu indeplinesc ordinul intocmai si la timp ca ma taie de la supa de stevie . Am zis !

  2. O mare RUSINE, sa subordonezi armata Romana ucrainei,nu ne ocupă rusii si ne ocupă ucrainienii,sub alta formă…niste sărăcii!

  3. F16…avioane infrante in toata lumea! QED…adica toata lumea stie ca rablele sunt pretextul pentru incasarea spagilor si spalarii de bani catre niste luptatori impotriva coruptiei!

  4. A ha ha, numai asta ii mai lipsea la romanasii rupti in fund, nu e de ajuns ca le comanda Nou-Normala Germanie kurkubeista 🙂 acum ii fac praf si adunatura aia de mercenari numita impropriu armata !! 🙂 Covid Macht Frei, bai cobailor, ascultati si mancati numai propaganda oficiala, ca altfel va ia drakul, bai popandailor dusi cu pluta pe Dambovita !! 🙂

    • Pe mine m-a luat ciortai , postez ca popandaul din pluta cu care navighez pe Nistru pe langa malul stang !

  5. Nu inteleg ce treaba avem noi cu acel stat non-UE, non-NATO si pe deasupra non-prietenos cu Romanii si Romania. Chiar s-a uitat atitudinea antiromaneasca a Ucrainei? Ce s-a intamplat cu scolile de limba romana din Bucovina de Nord, ce legislatie au adoptat ei pentru minoritati, in special contra celei Romanesti? Domnii guvernanti, parlamentarilor, ce faceti voi acolo?

  6. Nu scap nici un articol din „National ” , sporadic trec cu vederea „Poza Zilei” , in rest , postez la ghiotura de am imbolnavit cititorii , nu ii menajez nici pe cei din ” Cotidianul „. Acum urmeaza parlamentarii , le sar la beregata virtual , nu am viza sa fac deplasarea la Bucuresti , sa vedem daca rezolva Raionul . Chiar , ce faceti voi acolo , hahalerelor , taiati ca mine frunza la caini sub pasarela garii Tiraspol ?

  7. In „Adevarul .ro” ma fac de ras acoperit de pseudonimele ” moftronix4 ” , ” Ianu Jianu ” si ce-mi mai flutura mintea ….

  8. Cand SASUL va deveni AMIRAL si CATU maresal ,armata romana va invinge tot cei sta in cale.

  9. Dupa ce termin jumatate din damigeana cu mitilic , sunt AMIRAL din fortele navale ale lui Suvorov , cand golesc damigeana i-au contact cu santul din Rabnita si devin MARESAL , ii dau lectii lui Kutuzov .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger