AcasăDezvaluiriAncheteScandalul corvetelor: SUA se leapădă de DAMEN!

Scandalul corvetelor: SUA se leapădă de DAMEN!

Continuăm seria dezvăluirilor cu privire la ”dedesubturile operative” ale campaniei de deturnare a construcției de corvete multirol de la Șantierul Naval Constanța către Șantierul DAMEN din Galați.

Generalul Savu de la Damen încă o înfrângere pe frontul corvetelor

Totul după ce chiar ieri avertizam că serviciul secret olandez de spionaj AIVD tratează România drept o ”colonie Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst”. ”Capul de pod” al olandezilor în România fiind reprezentat de Șantierul Naval din Galați al DAMEN. Companie condusă de generalul Gheorghe Savu, fostul șef al Direcției Generale de Informații a Armatei.

”Lovitură în cap” de la Pentagon

Astfel că propaganda operativă susținută inclusiv din fondurile operative ale serviciului secret al Ministerului Apărării Naționale s-a năpustit zilele trecute să trâmbițeze că dacă francezii de la Naval Group nu semnează ”contractul corvetelor” până la sfârșitul lunii aprilie, atunci DAMEN își ”menține oferta inițială”. Cea cu care de altfel a pierdut atât licitația internațională inițială, cât și toate celelalte dosare din instanțele de judecată. ”Încrederea oarbă” a companiei condusă în România de generalul Savu bazându-se pe faptul că ”prețul corect” ar rămâne același pentru piesele de navă. Și lăsând de înțeles că americanii ar agrea o colaborare pe acest subiect.

SUA nu pot trimite piesele de navă solicitate

Numai că, la doar o zi de la dezvăluirea ”jocurilor AIVD” în ”scandalul corvetelor” revenim cu informația confirmată că DAMEN a primit o adevărată ”lovitură în cap” tocmai din Statele Unite ale Americii. Confirmarea venind chiar de la Pentagon, de unde s-a informat că industria americană de armament nu poate livra la timp părțile de navă pentru DAMEN! Pentagonul convocând o întâlnire cu cei mai importanți producători americani de armament pentru a le solicita ”concentrarea capacității de producție pe comenzile pentru sprijinirea Ucrainei”. Așa că tocmai ce s-a ”fâsâit” încă o ”bombă” a ”Frăției DGIA – DAMEN”…

author avatar
Catalin Tache
4.031 afisari

12 COMENTARII

    • pana atunci e deja administrata de prin 47 de rusi, pana in 89 prin PCR, ulterior prin OMV, LUKOIL, ALRO, CONEF GAZ, GAZPROM ROMANIA/NIS, TMK Resita, CONARES Targoviste – Mechel, Mechel Campia Turzii, etc. – astea toate, resurse strategice ale Romaniei sunt la rusi patriotilor + tezaurul + ce au furat direct prin SOVROMuri de aici ani de zile + zeci de mii de romani (multi preoti ortodocsi si greco catolici crestinilor) omorati in cele mai cinice lagare de munca si puscarii construite de RUSI / NKVD in Romania ……asa ca mai lasati-o cu colonia americana, ca suntem inca colonie rusa, de foarte multi ani…patriotii p…ii

    • DOAMNE FERESTE SA AJUNGI 100% SUB CISMA AMERICANILOR , CE LE-AU FACUT COMUNISTII ROMANILOR ESTE O JOACA FATA DE CE LE-AU FACUT AMERICANII VIETNAMEZILOR,IRAKIENILOR ,AFGANILOR,SIRIENILOR LIBIENILOR .
      ANONIMULE SUB CISMA AMERICANA VOM FI TRATATI CA SI NEGRII PE PLANTATII !,DOAMNE FERESTE .
      TU CREZI CA AMERICANII AU VENIT MOACA IN ROMANIA ?, UNDE_S GAZELE DIN M NEAGRA ?-FACUTE CADOU AMERICANILOR !,CE MAI E DE FURAT DIN ROMANIA ?,STIU EI MAI BINE !.

  1. Ce mai conteaza cateva miliarde taxa pe niste copai, ce se vor scufunda la prima furtuna? Oile proaste trebuiesc taxate pentru a ii pazi de Lupul cel rau

  2. In cazurile de achiziții GTG ale militarilor lui Ciuca, toate au fost la pret enorm, calitate scăzută, șolduri sau scoase din dotare, pe bani mai mulți decât ultima generatie, cu problema tehnice nedeclarată, cu caracteristici tehnice falsificate, cu intermediari români, cu contracte colaterale găunoase pt modernizări si școlarizări, fără obligații de off set, cu formulate evreiești sau norvegiene care sa sifoneze, cu parandarat consistent si totul cu plata înainte, cu carnavalul pe masa. Si întotdeauna câte un pluton de generali care mint, își umplu buzunarele di dau declarații televizate. O bună parte dintre ei au trecut in vreun fel pe la DGIA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger