AcasăDezvaluiriAncheteSă turbeze ”câinele” Drulă! Iohannis vrea ”autostrada mea”!

Să turbeze ”câinele” Drulă! Iohannis vrea ”autostrada mea”!

Cătălin Drulă zici că a băut apă după Răzvan Cuc la câte depășiri ale planului cincinal la construcția de noi autostrăzi și drumuri exprese comunică Ministerul Transporturilor în fiecare zi! Iar propaganda operativă făcută preș la picioarele useristului aplaudă frenetic ”mobilizarea exemplară a constructorilo pe tronsoanele de autostrăzi” sub mandatul actualului ministru al Transporturilor.

Proiectele lui Iohannis nu coincid cu cele ale lui Drulă

Numai că autostrăzile lui Drulă nu par a se potrivi cu cele ale lui Klaus Iohannis! Șeful statului vrând musai să își pună amprenta pe acest segment și a promova ”autostrada mea”, cea anunțată alături de fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii. Și cu toate că, între timp Adrian Zuckerman nu doar că a rămas pe dinafara diplomației, dar se pare că nici măcar un loc de muncă la viitorul șantier de la Centrala Nucleară de la Cernavodă nu va mai prinde, Iohannis o ține ”langa” tot cu ”dezvoltarea proiectelor Rail2sea și Via Carpathia”, deși acestea nu se regăsesc și printre prioritățile ministrului userist al Transporturilor.

Fără vize, fără Schengen!

Astfel că Administrația Prezidențială s-a și repezit să anunțe participarea șefului statului la cel de-al șaselea Summit al Inițiativei celor Trei Mări ( I3M), organizat în Bulgaria. Unul cu atât mai important cu cât este prima reunire ”față în față” a participanților, după ce anul trecut, din cauza pandemiei de COVID, la Talinn s-a recurs doar la un summit virtual. Astfel că Iohannis pleacă în țara vecină pentru ”a bate cu pumnul în masă” pentru principalele proiecte strategice ale statului român.

Greaua moștenire a lui Zuckerman

Fără însă ca președintele României să aibă de gând barem să deschidă discuția despre refuzul Olandei de a permite acceptarea țării noastre în Spațiul Schengen sau despre eliminarea vizelor de intrare în SUA. Mai ales că momentul ar fi cum nu se poate mai potrivit, ținând cont că summit-ul este girat de Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană. Numai că, după cum a anunțat deja Administrația Prezidențială, Iohannis se va mulțumi doar ”să sublinieze importanța implementării proiectelor strategice prioritare de interconectare, cu accent pe proiectele de interes crescut pentru România, precum Rail2Sea și Via Carphatia, și va evidenția relevanța esențială a acestora pentru obiectivul inițiativei de dezvoltare economică sustenabilă și de construire a rezilienței strategice a economiilor statelor participante”!!! Limbaj de lemn menit a ascunde crudul adevăr că, după ce au anunțat cu surle și trâmbițe că ne fac Autostrada Gdansk – Constanța, americanii au ”detaliat” că o fac firmele lor, dar pe banii polonezilor și românilor! Că ucrainenii cică nu au…

author avatar
Catalin Tache
3.764 afisari

17 COMENTARII

  1. NU SUNT ROMAN , sunt un hodorog bosorog ce supravietuieste din postari platite cu 3 copeici bucata de Raion .

  2. Urma-alege , daca sunt contracte incheiate partile isi vor respecta angajamentele , pe vorbe nu se construieste nimic ! E foarte posibil ca Zuckerman sa fi fost acoperit de intelegeri parafate , ramane de vazut , nu ne putem pronunta pe supozitii .

  3. Aktual 24 , AZI , 7 IULIE 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” BREAKING : DNA a retinut un director din Ministerul Transporturilor . PROMOVAT DE CUC , ACESTA A LUAT SPAGA 100.000 EURO IN AFACEREA NAVELOR ARSVOM „.

  4. Va face figuratie ca de fiecare data, sa iasa la numar participantii. Nici nu va deschide gura.

  5. Io nu fac figuratie , io cand vreau sa fluier , fluier , cand deschid gura ma apuc tacticos de treaba si curat luna stiuletele zburlit , nu conteaza numarul de participanti . Fara numar …..

  6. NU Iohannis vrea „autostrada mea ” , situatia geostrategica o impune . NU Iohannis este ” Presedintele tuturor relelor ” cum incearca sa-l incondeieze valentin boeru in National , in articolul jalnic de ieri , ora 17:54 . O fi auzit Iohannis de valentin boeru , ” ilustrul ” ziarici necunoscut care se ineaca in propriul venin cand il musca de cur pe Iohannis ?

  7. Ostii si tu pe Codruta ,onanie, gobaie
    Credeam ca fiind cu mintile tale pierdute
    Stii doar atat: sa l lingi pe Iohanus la co.ie
    Bosorog securist care tragi pe nas ,,liniute”

    Este adevarat ca cine se aseamana se aduna
    Un hot interlop nu poate fi lins decat tot de jigodii
    Citeste ,,RIZE PROJET”despre averea stransa de regele matraguna
    Si apoi cred ca nu vei mai vorbi in ,,cai verzi” si dodii

  8. Lasa ca si al tau johanis se ineaca la fel de mult,daca nu si mai mult in propriul sau veninStim …Joianus nu vrea nicio autostrada Vor trece repede si acesti 3 ani jumate si o sa ne trimita bezele de scarba de la Miami de la palatul sau construit cu atata truda din banii…..Romanasilor prosti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger