AcasăDezvaluiriAnchete” Să îi fu...ă câinii”! Șefii SPP despre miniștri!

” Să îi fu…ă câinii”! Șefii SPP despre miniștri!

Captura lui ”Gabi - șarpe”

Le-au spart WhatsApp-ul! Ofițeri SRI, filați de SPP în Guvern” titram ”lovitura” din 16 august. Atunci când prezentam public, pentru prima oară în România, primele probe indubitabile ale acțiunii de poliție politică efectuată, în mod organizat, de către mai mulți ofițeri superiori din cadrul Serviciului de Protecție și Pază. Coordonați de către colonelul Dicu Felix Costel. Nimeni altul decât actualul șef al serviciului secret de informații din cadrul SPP-ului condus de generalul Lucian Pahonțu încă din anul 2005, Secțiunea de Documentare Informativă – SDI.

Inclusiv șefi de obiective importante precum Palatul Victoria raportând zi și noapte, colonelului Dicu Felix Costel, tot ceea ce mișca în Guvernul României. Iată însă că nu doar oamenii politici și demnitarii statului român prezentau ”interes operativ” pentru ”Gigel Costel Motanel”, după cum era numele conspirativ al colonelului Dicu… Dar mai ales ofițeri ”deplin acoperiți” ai altor servicii secrete românești, aflați în misiuni operative pe lângă Guvernul României îl ”excitau” în mod cu totul deosebit, mai mult sau mai puțin din punct de vedere strict profesional, pe colonelul Dicu.

”Pata” pusă pe ”Blonda de la SRI”!

Ofițerul SRI, Cristina David, scanată facial

Astfel că, așa după cum dezvăluiam în al doilea ”calup” publicat de capturi al convorbirilor ”integral criptate” de pe WhatsApp purtate între șefii SPP, ofițerul pe deplin acoperit al Serviciului Român de Informații, Cristina David era filată pas cu pas. Inclusiv prin fotografierea sa până și când servea masa, la Bufetul din Palatul Victoria! Mai mult decât atât, deși ofițerii SPP cunoșteau identitatea acesteia, ”blonda de la SRI” a fost supusă inclusiv procedurii de ”scanare facială”, prin intermediul tehnicii ultraperformante încredințată de către Agențiile guvernamentale ale Statelor Unite ale Americii în cu totul alte scopuri decât filarea ofițerilor celorlalte servicii secrete românești! Astfel că filarea non-stop a ofițerului Cristina David nu avea cum să nu atragă, după prezentarea probelor din 18 august, declanșarea unei anchete interne de proporții în cadrul SRI. Mai ales după ”avertizarea” Contrainformațiilor sereiste despre concediile conspirative petrecute împreună de colonelul Dicu Felix Costel, șeful Secțiunii de Documentare Informativă din cadrul Serviciului de Protecție și Pază și ofițerul său racolator, generalul Stancu Petre, șeful Direcției Informative Regionale Brașov a Serviciului Român de Informații. Și nimeni altul decât ofițerul ”coldist” care a refuzat să predea lista magistraților ”deplin acoperiți” din Justiție, după retragerea sa din cadrul Direcției pentru Apărarea Constituției! Ca să nu mai vorbim că, totuși, ”blonda Cristina David”, cea pentru care sepepiștii colonelului Dicu făcuseră o adevărată obsesie informativă are un copil cu Gabriel Țuțu. Nimeni altul decât directorul general al ROMARM, compania strategică a statului român care are în desfășurare contracte de câteva miliarde de euro anual!

Lista ofițerilor implicați!

Ce mândru trebuie să fie Iohannis de aghiotanții săi…

Așa după cum de altfel și era de așteptat, barem acum, cu probele în față, nu există structură contrainformativă care să nu fi declanșat propriile anchete interne, pentru a constata gradul de penetrare informativă efectuată de către ofițerii  Serviciului de Protecție și Pază asupra propriilor oameni ”deplin acoperiți”. Mai ales că, ajunse în ”seiful” generalului Lucian Pahonțu, pe filiera Dicu Felix Costel – Ganea Ștefan – Voroneanu Dumitru – Bălașa Daniel Ion, toate aceste ”documentări informative” reprezintă adevărate ”bombe cu ceas”! Unele pe care cu siguranță generalul Lucian Pahonțu nu va ezita să le folosească, mai ales atunci când va simți că ”se strânge lațul” retragerii prea mult. Astfel că structura contrainformativă căreia i-am pus la dispoziție integral  convorbirile ”criptate” intrate în posesia noastră avansează cu identificarea tuturor ofițerilor SPP implicați în activitățile de spionaj și poliție politică. ”Lista scurtă” a colonelului Dicu și asupra cărora se efectuează minuțioase verificări pentru stabilirea ”participațiunii” ca ”surse autorizate informative” sau victime ale șefilor SDI și SSI fiind deschisă de nume reale sau conspirative ca ”Gigel Costel Motanel, Gabi – sarpe, M. N., Bradar 1,Oli a mea,.v zozzy, SEMPER FIDELIS, V. M., Micutu, G. I., F. B., I. A., Liliana, Claudiu IT, Avram, Noi cei fericiți, C. Oana, Victor, C. Calin, Valentina P., S.I.B.,V.A.R., C.A.G., C.D.,M.M.P., I.F.”. Și lista continuă cu alte numeroase nume. Numai că, insist, până la stabilirea gradului de particpațiune a tuturor celor care se regăsesc pe ”Lista lui Dicu” nu publicăm încă identitățile lor reale. Deși în numeroase cazuri, statutul de ”sifoane” este cât se poate de clar. Însă cum conducerea Serviciului de Protecție și Pază nu a solicitat punerea la dispoziție a acestor capturi, deși ne-am declarat public deplina disponibilitate în acest sens – ceea ce arată că ofițeri SDI și SSI știu foarte bine că sunt unele pe deplin reale! – uite că acum o altă structură face ”identificarea” tuturor participanților la aceste halucinante operațiuni de spionaj și poliție politică. Astfel că, pas cu pas, vom publica noi nume reale și alte ”doze” de convorbiri, odată ce acestea vor fi pe deplin identificate.

”Gabi Șarpe” : ” Niște tâmpiți”!

Sepepiștii lui Pahonțu îi jignesc pe cei puși să îi protejeze

Inclusiv capturile care dovedesc cum, la fiecare ceas de seară, colonelul Dicu Felix Costel și oamenii săi intră în ”vrie”, în așteptarea ”Loviturii lui Tache”, șeful SDI solicitând inclusiv monitorizarea discuțiilor de pe grupurile ”infiltrate” de WhatsApp, a like-urilor date pe facebook și a ”activarea” postacilor unității AT la comentariile de la dezvăluirile despre SPP! Până atunci însă, astăzi doar o mică mostră despre cum îi tratează ofițerii superiori ai Serviciului de Protecție și Pază pe cei mai înalți demnitari ai statului român… Cei pe care au în fișa postului să îi protejeze, ci nu să îi spioze sau să îi jignească de o manieră pur și simplu abjectă. Astfel că, informat fiind de convocarea unei șdințe de urgență pentru emiterea unei Ordonanțe de Guvern, ofițerul ”Gabi – șarpe” răspunde cu privire la miniștri :

” Să îi fură câinii.

Fu(…)ă

Ce tâmpiți”.

author avatar
Catalin Tache