AcasăDezvaluiriCatalin TacheRUȘINE! CE I-A FĂCUT HĂPĂU LUI OPREA, PE MUNTELE ATHOS!

RUȘINE! CE I-A FĂCUT HĂPĂU LUI OPREA, PE MUNTELE ATHOS!

Acum, că un ”animal politic” ca Gabriel Oprea încă ”pune botul” la ”vrăjeala obosită” a pensionarului Marian Hăpău este strict problema celui care, cu ceva vreme în urmă, stârnea hohote de râs partenerilor strategici pe când se arăta dispus să bage România în război ”barem 24 de ore”, numai ca să îl facă și pe el MAREȘAL!

Oricum, vremurile de aur ale atotinfluentului Gabriel Oprea par să fi apus de-a dreptul jenant… Și nu ne referim aici musai la ”vopseaua” de păr – de altfel una de proastă calitate! – cu care fostul vicepremier a ”întinerit” subit, imediat după achitarea sa… Ci la faptul că, ditamai ”unicul apărător al interesului național” a ajuns să stea la coadă pe scara unei curse low – cost, ca ultimul ”meltean”… Cu toate că, la ce ”vopsit” este, cu greu l-ar fi putut identifica ceilalți pelerini de la Muntele Athos! Acolo unde Gabi Oprea probabil s-a rugat de ”putere de muncă”, pentru a putea duce la bun sfârșit planul încredințat de generalul rezervisto – pensionar Marian Hăpău.

Cumetria SERVICIILOR! HĂPĂU și PREDOIU iau AUR”!

Astfel titram ”lovitura” din 20 martie! 20 MARTIE! Amănunt suficient pentru a lămuri toată lumea bună a sistemului de ”surprinzătoarea mutare de geniu” a generalului Hăpău de a scurge controlat, pe 4 septembrie, ”informația de ultimă oră” că a preluat coordonarea unei organizații AUR!

Așa că, ghinion, rămâne cum am stabilit pe data de 20 martie!

Și anume că rezerviștii sistemului care nu au reușit să se adapteze la cheltuirea pensiilor speciale la ”băiețești” prin oraș se înghesuie ca ”moliile” la ”lampa” lui George Simion! Mirajul revenirii la butoanele operative fiind irezistibil pentru ”bătrânii combinatori” ai sistemului. Astfel că AUR va simți pe propria piele, mult mai curând decât se așteaptă până și puținii consilieri cu adevărat de bine  ai lui George Simion, ”coșmarul căpușării” de către generalii atârnători ai sistemului! Fie ei și foști șefi de servicii secrete care au ”vegetat” ani de zile la conducerea Direcției Generale de Informații a Armatei sau Serviciului de Informații Externe!

Precum ”cumetrii” Marian Hăpău și Silviu Predoiu…

Iar dacă fostul șef al DGIA se va lipi ”ca marca de scrisoare” de AUR iar cel al SIE va asigura ”consultanța” aripii ”pontiste” din PSD, atunci cum să nu spere și Gabi Oprea la o izbăvitoare ”reactivare” a sa.

Și cum este totuși de așteptat ca Gabi Oprea să își fi căutat izbăvirea la Muntele Athos strict pe banii lui, cel puțin astfel Hăpău nu doar că și-a găsit un nou subiect de bășcălie, dar și a scăpat, cel puțin pentru câteva zile, de tot mai ”cicălitorul” proaspăt ”vopsit” politic… Cel căruia nici măcar nu îi pasă cu ce ”culoare” va fi ”vopsit”, chiar și cu ”blondul AURiu”, numai să mai fie și el la masa celor care contează cu adevărat în sistem.

Nea Angele, du-te, bre, acasă!

Ceea ce nu este însă și cazul mult prea ”speriatului de bombe” Angel Tîlvăr. Ministru al Apărării într-o Românie în care, vorba premierului, rușii atacă deja dezlănțuit, la doar 70 – 80 de metri de frontiera noastră.

Pentru că, dacă Hăpău l-a pus pe Oprea să se vopsească nu doar în cap, dar și politic, ministrul Apărării nu mai știe cum să se ascundă de descinderile celui din urmă. Oprea insistând, în stilul său deja tradițional, de băutor de ”carcalete” din sticle de vin de sute de euro, amestecat cu PEPSI, pentru ”reîncadrarea” foștilor săi procurori militari de casă.

Astfel că, nea Angele, du-te, bre, mai bine acasă, decât să te ascunzi de Oprea prin birouri! Mai ales că acesta oricum te localizează de o manieră cum nu a reușit nici măcar Mossad-ul cu atacatorii palestinieni!

Dar, ce este drept, nici nu este atât de greu. Cel puțin atâta vreme cât generalul său ”paharnic”, Gabi Stan se află încă la conducerea Direcției de Contrainformații și Securitate Militară a Direcției Generale de Informații a Armatei! Adică structura care în mod normal ar trebui să îl protejeze contrainformativ pe ministrul Apărării, ci nu să îl vulnerabilizeze încă de la primul pahar de must. Fie el și unul înțepător,  de Vrancea…

Așa că, dacă nu vrea să aibă soarta lui Angel Tîlvăr, poate că ar fi mai bine ca prezidențiabilul George Simion ”să se lepede” de cei ca Marian Hăpău, Silviu Predoiu, Gabi Oprea sau Popescu ”Piedone” încă de acum… Pentru că altfel, odată băgați în casa AUR, aceștia vor reveni pe geam, și atunci când vor fi dați afară pe ușă!

author avatar
Catalin Tache
7.924 afisari

23 COMENTARII

 1. Din motivele expuse mai sus n-au mai încăput de Diana Sosoaca.
  AUR este capusat de servicii secrete ca nici ei intre ei nu mai au evidenta.

 2. Așa pierde procente acest AUR, care la un moment dat părea că ia voturi mai multe decât PNL. Se apropie de ideologia PP-DD, dar sife traiectoria acestui fost partid care a polarizat o anume categorie de cetățeni deznadajduiti și bătuți de soartă.

 3. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 10 OCTOMBRIE 2023 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” DESCHIDEREA ROMANO-UCRAINEANA …………………………. …………………………………………………………………………. „

  • Kostea Sugiuk Tiraspol se bucura de imunitate din partea moderatorului ? Pe PRESEDINTELE ROMANIEI poti sa-l porcaresti cum vrei si KOSTEA e cocolosit de voi ca se supara Raionul ? Unde sunt postarile cu ” DOBRAI UTRO ” ? INCETATI SA MODERATI PARTINITOR , atrageti antipatii din partea cititorilor care posteaza de pomana in mod civilizat !

 4. 1. Spotmedia . ro , astazi , 11.10.2023 , ora 00:04 , articol de Emilian Isaila . 2. Spotmedia . ro , astazi , 11.10.2023 , ora 00:05 , articol de Ioana Ene Dogioiu .

 5. 1. UNIVERSUL . NET , IERI , 10 OCTOMBRIE 2023 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU . 2. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 11 OCTOMBRIE 2023 : ” ARMAND GOSU …………………………………………………………………………………….. „.

 6. Postarile serii apar dimineata , postarile diminetii apar seara , unele nu apar deloc , depinde si de toanele moderatorului …

 7. AUR are un parlamentar cu adevărat, valoros. Generalul (rtg) Prof.Dr. MIRCIA CHELARU. Prea deștept, pentru cei care conduc azi…!
  Are și un mare defect. Modestia.

  • Gaspadine , ai aparatele optice si acustice defecte si ingreunezi circulatia , vezi cum eviti ambuteiajele , accidentele si avariile ca superi Raionu , mai bine tunde-o din intersectie si dirijeaza marfarele din Rabnita .

  • ” Gneralul (rtg ) ” sau Generalul ( r. ) ? Avem generali in rezerva , retragere , rastigniti foarte rar in istorie …

 8. Comisarul . ro , astazi , ora 12:25 : ” EL ESTE MOHAMMED DEIF , COMANDANTUL DIN UMBRA AL HAMAS , …………………………………………….. ………………………………………………………………………… ” – Sursa : SKY NEWS .

 9. Acest general, fost sef doar peste izmenele trupei, a fost principalul actor in cacealmaua pusa in scena de securisti prin Basescu, Udrea, Boc, Seitan, cacealma numita pensii nesimtite si in urma careia securistii, cei care au urmarit, ascultat , terorizat, arestat si torturat ani si ani poporul roman in vremea comunismului si-au asigurat pensii de zeci de mii de lei. Fara „interesul national” inventat de securisti in 2010, batjocorirea de atunci si pana astazi a militarilor pensionati nu ar fi fost posibila.
  O rusine pentru Armata Romaniei.

 10. Lașii vor iar la putere,dar SIEmion pierde viteza pe zi ce trece,n are stofa ,n are substanță n are nimic decit cohorte de incompetenți,melteci și analfabeți in jurul lui!Cînd a venit Zdrelenski ,făcea pluta pe spate prin parlament ,cerșind niste posturi bănoase! Galeristul analfabet a arătat ce poate cu adevărat!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri