AcasăDezvaluiriAncheteRusia isi baga coada in Transilvania!

Rusia isi baga coada in Transilvania!

Daca o fi avut si securitatea ceausista partea ei buna, atunci aceasta nu ar fi putut fi decat structura interna anti-sovietica. Ce-i drept, si in ultimii ani serviciile secrete romanesti au reusit o performanta uluitoare pentru o tara atat de mica si aflata, de atata amar de vreme, in ghearele Moscovei. Iar sub pulpana Statelor Unite ale Americii, nu doar ca sistemul a fost curatat de toti rusofilii mai mult sau mai putin cunoscuti, dar agentii rusi de influenta nu au putut penetra decat prea putin structurile de care depinde siguranta nationala.

De 15 martie, Garda Maghiară organizează ample manifestatii

Iata insa ca lucrurile sunt pe cale sa se schimbe, daca avertismentul tras de catre partenerii strategici americani se adevereste. Mai ales ca, in aceste vremuri, serviciile romanesti sunt mai vulnerabile decat oricand, iar agentii de influenta ai Rusiei au inceput deja atacul fatis, incercand sa cumpere tot ce misca in sistem. Sau, atunci cand nu reusesc, sa ameninte, pentru a-i timora pe agentii romani. Care, in lipsa unei vointe politice a noii conduceri de la Bucuresti, se retrag deja cu coada intre picioare din Republica Moldova, unde au cunoscut o grea infrangere in fata atotputernicului serviciu rusesc FSB. Serviciu care, mai nou, se pare ca isi baga deja coada si in Transilvania. Cert este ca, mai ales dupa vizita prieteneasca a lui Vladimir Putin la Budapesta, serviciile romanesti se gandesc deja cu groaza la ziua de 15 martie.

Mai rau nu se poate!

Anul trecut, extremistii secui au atacat fortele de ordine

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, luna martie va fi una de foc pentru clasa politica romaneasca. In primul rand, atunci expira oferta americana pentru Victor Ponta, cea de a se retrage de buna voie de la guvernare, altfel acesta urmand sa dea de belele. Oricum, daca actuala coalitie guvernamentala isi va pastra unitatea, opozitia va declansa „jihadul” pentru preluarea imediata a Puterii. Si tot luna martie este cea in care procurorii DNA vor atinge varful de forma, in urma sarabandei de denunturi din ultima vreme si a avansarii unor mega-anchete spectaculoase asteptandu-se un nou „tsunami” printre politicienii si demnitarii romani. Iar cum Klaus Iohannis a adoptat, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, politica strutului si refuza se demareze negocierile pentru desemnarea sefilor SRI si SIE, cele doua servicii de care depinde siguranta nationala a Romaniei vor fi si atunci tot fara conduceri stabile, fie ele civile sau militare.

15 Martie

Dupa cum sustin sursele noastre, in aceasta conjunctura interna, dar si in cea internationala, extrem de incordata, bomboana pe coliva stabilitatii noastre statale ar fi eventuala escaladare a manifestatiilor de amploare anuntate in secuime, pentru data de 15 martie, cand se celebreaza Sarbatoarea maghiarilor de pretutindeni.

Contraspionajul românesc se întreabă pentru ce or fi bătut palma Viktor Orban si Vladimir Putin

Iar in eventualitatea unui astfel de scenariu, care, chiar daca poate parea strabatut de  paranoia nationala, este luat tot mai in serios, este greu de crezut ca sefii Jandarmeriei Romane, de exemplu, ar da ordinul de interventie in forta si restabilire a ordinei publice, chiar daca ar avea totala acoperire legala! Mai mult, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, s-au inmultit rapoartele privind incercarile de racolare a unor ofiteri mai mult sau mai putin acoperiti ai serviciilor romanesti de catre agenti de influenta ai Moscovei. Care au pus cu succes in practica un scenariu asemanator in Cehia, astfel ca seful contraspionajului de la Praga, una dintre tarile din „nucleul dur” al UE, a fost nevoit sa recunoasca „penetrarea totala” a structurilor subordonate de catre FSB-ul rusesc. De asemenea, exista informari privind si timorarea altor cadre, carora li se prezinta ca inevitabila retragerea „fratilor” americani si lasarea serviciilor secrete romanesti in zona de influenta a mult mai docilelor agentii occidentale. Ceea ce ar reprezenta practic semnalul pentru „re-rusificarea” structurilor romanesti.

Marko Attila, momeala Budapestei

Marko Attila s-a refugiat la Budapesta

Aceasta timorare a autoritatilor de la Bucuresti s-a vazut si in recentul caz, fara precedent la nivelul Uniunii Europene, a deputatului UDMR, Marko Attila. Acesta este acuzat de catre DNA in dosarul retrocedarilor ilegale, Parlamentul Romaniei i-a retras prin vor imunitatea parlamentara, numai ca Attila s-a refugiat la Budapesta, de unde a anuntat oficial, prin intermediul avocatului sau, ca s-ar afla sub protectia guvernului ungar si a premierului Viktor Orban. Iar in loc sa se ceara imediat un mandat european de arestare si sa se bata cu pumnul in masa pentru repatrierea fortata a inculpatului urmarit de Justitia din Romania, s-a preferat o tacere stanjenitoare. Care creaza un precedent periculos. Mai ales ca deja unii analisti au tras mediatic semnalul de alarma pe care serviciile romanesti, aflate in plin asalt al agentilor de influenta rusi, nu il pot folosi oficial. Si anume suspiciunea ca, la Budapesta, Putin si Orban ar fi putut bate palma nu doar pentru pretul gazelor, dar si pentru crearea unor noi teritorii separatiste.

author avatar
Catalin Tache