AcasăDezvaluiriAncheteRedeschidere 10 August! Comisii ilegale la MAI și Justiție!

Redeschidere 10 August! Comisii ilegale la MAI și Justiție!

Presiunea ”gazaților” împotriva propriilor reprezentanți politici este deja una mai mult decât sufocantă! Atât pentru miniștrii Partidului Național Liberal, cât și pentru cei ai Alianței USR – PLUS. Mai ales după ce s-a decis, de către instanța de judecată, închiderea definitivă a dosarului 10 August.

Bode și Stelian forțează redeschiderea dosarului 10 August

Ceea ce, din orice unghi politic ai privi, reprezintă o grea lovitură de imagine pentru propaganda care a împins de la spate noua Putere tocmai bătând monedă pe ”măcelul împotriva propriului popor de la 10 august”. Și mai ales că până și ditamai garantul separației Puterilor în stat și al Constituției deopotrivă apucase să se pronunțe cât se poate de clar cu privire la ”gazarea” românilor de către forțele Jandarmeriei. Iată însă că, în ciuda presiunii tot mai crescânde, nu s-a găsit în cele din urmă nici măcar un judecător care să ia de-a bun rechizitoriul procurorilor. Astfel că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, s-a apelat la o soluție pe cât de disperată, pe atât de ilegală!

Grupuri de lucru…

Iar dacă însuși Klaus Iohannis a solicitat explicații privind închiderea definitivă a dosarului 10 August, lăsând chiar de înțeles că nu se va mulțumi cu această decizie judecătorească, liberalii s-au pus din nou pe citit legile. Doar – doar or găsi o ”soluție finală”. Iar cum Iohannis l-a arătat cu degetul pe Stelian Ion, și useriștii au sărit în sprijinul ministrului Justiției. Numai că, din punct de vedere legal, o astfel de soluție nu există! Numai că, pentru că nu s –a găsit nimeni care să îndrăznească să-i comunice acest lucru și șefului statului, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și cel al justiției ar fi fost formate, în mare secret, două comisii care să lucreze la ”redeschiderea dosarului 10 August”! Ceea ce este absolut ilegal, chiar și sub forma unor ”grupuri de lucru” girate tacit de Lucian Bode și Stelian Ion.

author avatar
Catalin Tache
3.273 afisari

23 COMENTARII

  1. Pai sa.l redeschida Stelica, sa.l judece Santa Klaus …
    Daca sunt ei.Totul va fi bineee !
    Nu mai avem nevoie de judecatori.

  2. Dosarul 10 August a fost plimbat intre trei Parchete mai bine de 2 ani . De ce s-a tergiversat intentionat ? Simplu , firele duceau la oameni din sfera politicului in 2018 ! NU PUTEM SA NE FACEM CA NU VEDEM CE A VAZUT O LUME INTREAGA ! Judecatoarea Daria Mihet se spala pe maini si arunca magareata pe Giorgiana Hosu si pe procurorul Doru Stoica , se vede de pe luna ca e facatura cu iz politic . DOSARUL 10 AUGUST VA FI REDESCHIS ! CUM ? 1. MINISTRUL JUSTITIEI A SESIZAT INSPECTIA JUDICIARA . 2. VOR FI IDENTIFICATE NOI PROBE . 3. MINISTRUL DE INTERNE POATE VERIFICA DACA PARCHETUL MILITAR A PRIMIT TOATE DOCUMENTELE , INREGISTRARILE , PE TOATE SUPORTURILE LEGATE DE INTERVENTIA DIN 10 AUGUST 2018 . 4. NIMIC NU POATE IMPIEDICA PROCURORUL SEF INTERIMAR , OANA PATU , SA INFIRME DIN OFICIU CLASAREA SI SA INCERCE DIN NOU REDESCHIDEREA . 5.MOTIVAREA JUDECATOAREI DARIA MIHET ATRAGE ATENTIA CA SOLUTIA NU INCLUDE ARGUMENTELE DIN PLANGERILE PARTILOR , PENTRU CA ELE NU AU FOST INCLUSE IN ORDONANTA GIORGIANEI HOSU . ARGUMENTELE ACESTEA VOR PUTEA FI PRELUATE DE PROCURORUL SEF DIICOT INTR-O NOUA ORDONANTA DE CLASARE , CU RESPECTAREA CRITERIILOR DE MOTIVARE , ADICA CU REEVALUAREA MATERIALULUI DE URMARIRE PENALA . Daca Ministrul Justitiei din Romania spune ca : ” POTRIVIT LEGII , IN MOMENTUL IN CARE APAR ELEMENTE NOI , FAPTE , IMPREJURARI NOI , SE POATE REDESCHIDE DOSARUL ” , atunci , noi , amarastenii , pe cine sa credem , jurnalistul sau ministrul ? Tache , daca ai fi fost inca unul din jurnalistii ciomagiti , victima a brutalitatii jandarmilor in 10 August 2018 , ai mai fi scris articolul asta ?

    • Esti un bou treptat, intoxicat pe FB!
      Nătărău idiot, singurul care poate sa caute probe și sa le administreze este PROCURORUL!
      Ai citat articole Rezist , elucubrații ivite din sinapse scurtcircuitate și atat, fara sa pricepi o boaba!

      • Sunt Thor , ala de la 0:21 si 0:38 , prestez niste sugiukuri nocturne la un PROCUROR si m-am pomenit comentand in National sa ma dau mare , am niste elucubratii ivite din sinapse scurtcircuitate si ma pomenesc cu falcile umflate si rozeta fliu-fliu .

  3. Nea Tache , a fost legal ce-au facut jandarmii in 10 August la comanda politica si scoti ilegale comisiile de la MAI si Justitie pentru repararea unor nedreptati ce se vad de pe luna ? Ministerul de Interne trebuie sa verifice daca Parchetul Militar a primit toate documentele , inregistrarile . pe toate suporturile legate de interventia din 10 august 2018 , Comisia de la Justitie se impune cu atat mai mult cu cat intreaga opinie publica romaneasca e oripilata de mismasurile ce se petrec in ograda Justitiei . Tache , frizezi ridicolul , excesul de zel dauneaza grav sanatatii !

    • Nu sunt Thor , sunt neispravitul di Kostiuska Sugiuk . Da , e valabil si pentru mini , ma chis abundent , CA UN BOU , dupa supa lunga di stevie si damijeana di mitilic in tufisurile din spatele garii Tiraspol . M-o luat si inima , ghini ca n-am piempiersi , am un fermoar la turu nadrajilor …..hihihihihihihi

      • Kosteo , dihorule nocturn , de ce postezi dupa ora 12 noaptea ? Nu vrei sa te contrazica nimeni si iesi la produs dupa ce dujmanii de clasa sforaie ? Culca-te , ba , sifiliticule , maine vine o garnitura cu trupe in gara , maseaza-ti falcile si prepara vaselina de tanc , o sa te craune ca pi sortai ….

  4. AK-24 , azi , 16 Martie 2021 : ” O NOUA VICTORIE A EMILIEI SERCAN . PSD-istul BUICA DE LA AEP SI CHESTORUL CATALIN IONITA AU RAMAS FARA TITLURILE DE DOCTOR DIN CAUZA CA AU PLAGIAT ”. D-astia de ce nu pomenesti nimic , Tache , te framanta grupurile de lucru de la MAI si Justitie ?

  5. realitatea la zi demonstreaza ca nciodata nu se vor aduna civili in atata nr ca la 10 aug asa ca nu au gazat cet pasnici ei erau agenti straini multi si platiti de unii si altii interesati sa dea jos guv psd!!!!!!!!!a fost tentativa de lovitur daca acolo vor sa ajunga si actualii politicieni e ok!!!!!!

    • Realitatea arata ca , dupa un somn bun cu gaze sub patura , m-am trezit voios si reiau activitatea cu care m-a insarcinat Raionu : tai frunza la caini si latru la luna !1 Tocmai a trecut un personal si mi-a zburat peruca intre sine , ma duc sa gasesc o prajina ca mi-e frica sa cobor intre linii ca mi se pune carcel , vai batranetilii miele di hodorog sinil ….

  6. Vai de tine hodorog senil
    Cu nauca n cap de la mitilic
    Postezi prostii bai javra Sugiuc
    Nu dormi noptile vierme debil

    Pe cine pupi si pe cine lingi?
    Sfidand si -ascunzand adevarul
    Mintind cu emfaza prostia- ti n- o ‘nvingi
    Iar dracii ,,rezist ”nu-s poporul !

    • In 2015 , cand a primit ” Honoris Causa ” la Universitatea din Torino ( pe care a absolvit-o in 1954 ) , Umberto Eco a tinut un discurs cu referire la ceata de idioti ce inunda internetul si retelele de socializare . Ii multumesc ca mi-a definit statul de mancurt paria si idiot absolut al Rabnitei !

  7. Asa este , sunt un hodorog senil ne#rezistent la mitilic , o javra stalinista boschetara , pandesc noaptea ca un vierme debil sa adoarma romanii si sa pot sa-mi arunc dejectiile in National . Pup si ling ce-mi ordona Raionul , pe ei ii omenesc la toate sedintele pitit sub prezidiu , sfidez , ascund adevarul si mint de ingheata Nistrul . Poporul boschetar din spatele garii Tiraspol vrea sa-mi dea cu flit , am coborat pretul la prestatii si le labuiesc rujurile , rimelul si vaselina de tanc din posetute . M-am refugiat sub rochia lui Vrabiuta Livia , bag niste stringuri intre hulube , sa vedem daca se desfata si necheaza manzu , e ultimul refugiu in comunitatea BSGT ( Boschetarii din Spatele Garii Tiraspol ). Stau la cutie o perioada , pana trece dihornita , programati-va dupa Paste , prestez si pe caiet , abia ma intremez si ma ung cu mirodenii , o sa va minunati ce bunaciune o sa domine peronul . Ramane punct de reper peruca violet , fustita rosie mini si belciugul in rat tipic bosimanilor , rog seriozitate si dragalasenie , nici nu stiti ce pierdeti , sunt extrem de fierbinte ! Pupici !

  8. Bai cand esti goazar, esti gaozar, si faci treaba doar de gaozar

  9. Cu dreapta te-nchini , cu stanga …..Recunosc , sunt gaozar de stanga , spaima navetistilor de Rabnita in boschetii din spatele garii Tiraspol !

  10. Bine ca recunosti Sunt momente cand delirezi non stop Acum esti lucid pentru3 minute apoi te apuca iar nebuneala

  11. Sunt un gaozar de stanga , lumea ma stie de Kostea Suguk Kix , vorbesc cu ala din oglinda , adica , cu mine , numai cand ii vad mecla ma apuca nebuneala si-mi dau pumni in dibla …

  12. Scuze inca o data :mars la baut pisatul ,stoarfa rezist, sugiuk cur ferfenita Dihanie globalista si nazista

  13. Am executat ordinele de la 17:34 , 17:42 , 17:44 , am cazut in haznaua garii , sa ma ajute cineva …valeuuuu….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger