AcasăDezvaluiriAncheteRăzboi total între serviciile noastre secrete și SZRU-ul ucrainean!

Război total între serviciile noastre secrete și SZRU-ul ucrainean!

Război intern cu arestări la vârful serviciilor secrete ucrainene

Este stare de alertă în serviciile noastre secrete, așa cum nu a mai fost de multă vreme! Mai ales că, așa după cum dezvăluiam cu puțină vreme în urmă, la București deja există ”indicii temeinice” că autoritățile de la Kiev, în frunte cu chiar serviciile secrete ucrainene încearcă să atragă România într-o adevărată capcană diplomatică. Iar tensiunea este amplificată de adevăratul război de gherilă purtat atât între principalele structuri informative ucrainene, dar și între ”aripi” ale aceluiași serviciu intern de securitate!

Oricum, cert este doar că, după cum susțin sursele noastre, deși ”partenerilor” ucraineni li s-a bătut de mai multe ori obrazul în ultima vreme, fie și pe obișnuitele canale de legătură ale ofițerilor de legătură că ”ne bagă în gura americanilor” degeaba, singura reacție a fost amplificarea nivelului de informări alarmiste către influentele agenții guvernamentale de peste Ocean. Și în care se anunță tot felul de ”amenințări imediate” venite din partea serviciilor rusești, dar cărora România nu doar că nu le-ar da curs, dar chiar le-ar trata cu o ”suspectă lejeritate”. Iar după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, la București se bănuie că la mijloc ar fi vorba de o ”operațiune hibridă” nu a FSB-ului, GRU sau SVR, ci chiar a SZRU, Serviciul de Informații Externe al Ucrainei ”vecine și prietene”.

Rivalitate veche

Serviciul de Informații Externe de la Kiev forțează internaționalizarea conflictului din Estul Ucrainei

De asemenea, sursele naostre susțin că ”jocul dublu” al serviciilor ucrainene ar avea la mijloc o mai veche rivalitate, iscată de nemulțumirea Kiev-ului față de desemnarea internațională a României drept ”tutore” al siguranței cibernetice a principalelor instituții ale statului ucrainean. În același timp însă, cu un război de uzură în zona separatistă rusofonă din estul Ucrainei, SZRU are tot interesul să întrețină trează atenția marilor Puteri internaționale asupra acestui subiect. Astfel că SZRU ar băga ”bățul prin gardul” Administrației Trump, făcând un adevărat show mediatic cu descoperirea a tot felul de atentate sau planuri secrete ale Moscovei privind ”iminenta invadare a României”! Dar fără ca măcar să anunțe înainte partea română de aceste eventuale informații, pe care le trimit însă în schimb direct de la Washington.

Însă iritarea extremă a SZRU pare să fi fost totuși provocată de schimbarea strategiei serviciilor noastre secrete. Și care, după ce ani de zile s-au mulțumit doar să monitorizeze activitatea unei complexe rețele transfrontaliere de monedă falsă în cadrul căreia ar fi fost racolat și un important politician român, s-au decis în cele din urmă să acționeze în acest sens. Și să informeze și partea americană cu privire la ”traseele” folosite de contrabandiștii ucraineni aflați sub aripa protectoare a serviciilor secrete de la Kiev și care tranzitează teritoriul României. Făcând astfel bani negri sub pretextul unei ”auto-finanțări” invocate pentru a se putea face față agresiunii rusești…

author avatar
Catalin Tache
3.895 afisari

44 COMENTARII

  1. Nu e ideea originala a ukrainienilor privind o amenintare imininenta de invadare a Romaniei de catre Rusia. Cred ca Ukrinei i s-a sugerat de catre serviciile americane sa trimita astfel de informatii inventata ca in numele apararii Romaniei de invazia ruseasca sa isi poata muta pe banii romanilor o prte din trupele dislocate din Germania. Jocul e atat de prostesc si transparent incat si un adolescent mai rasarit l-ar identifica. Ukrainienii sunt mincinosis si duplicitari si isi bat jpc sun ochii blazi ai americanilor de minoritati. fascismul in aceasta tara este in floare…Din pacate Romania tace si nu apara minoritatea romana din acewasta tara. O politica romaneasca rusinoasa care incalca interesle Romaniei de dragul intereselor „partenerului strategic”, care tot cere, dar nu da nimic in schimb. Suntem o natie de IDIOTI!!!

    • Da , suntem o natie de idioti , dormim in copaci si multi din noi , cand ne intoarcem pe partea cealalta in timpul noptii suntem gasiti dimineata schiloditi si dusi la infermeria zooparkului . Raionul incearca sa puna plase de siguranta dar noi le rupem in timpul zilei cand ne harjonim dupa ce golim damigenele de samagon .

      • Ala de a cazut din copac si da vina pe americani, are tatuaj cu l love sputnik pe buca stanga! Mititelul vrea sa ciuguleasca barzoiu’ in liniste, dar devine zgomotos din cauza tatuajului.

      • Ma iredentistule, io nu-s rus, sunt maghiaro-muskal din szekelyfold! Bunicul meu e marele Shostakovich si a eliberat-o pe bunica mea Ildyko din jugul imperialistilor valahi.

        • Daraghie Cicciolin , am asteptat disperat sprijinul utca 28 , m-au inghesuit mioriticii de am dat in behaiala , am rozeta franjuri . Spasiva ca ai aparut bastree , astia fac experiente pe mine ca m-am dat de sex femenin si vor sa vada daca raman gravid ….Valeuuuuuu , iar m-au pus capra …….beheheeeeeeeeeeee…..!

          • Gata de lupta! Lendvay utca 28 e alaturi de Savushkina 55 si Manilov 42. Ii biruim pe imperialistii valahi cu forta spiritului marxist-leninist. Ii batem cu lupta de clasa pana ne doare poponeatza, apoi le facem o decalotare ideologica.

    • Nu cred ca la miliardul de la Defenselu ai platit asa idiot cum te crezi mai mult de 1000 de roni cat face gardul de sarma ghimbata.

    • Serviciile noastre secrete sunt atat de secrete incat nu stie nimeni ca sunt pe str. Manoilov 42 , sunt hazlii dar sunt ale ” noastre ” , banuies ca si Rammstein si Livia sunt sifonari .

      • Bre Kostea, e greu cu maskirovka online. Astia sunt troli facuti la apelul bocancilor, le lipseste jocul de scena. Trebuie eleganta si subtilitate, ca atunci cand Aniko de la KNBSZ dansa lasciv cu ibovnica ei Natasha de la GRU pe melodia Pale Blue Eyes de crapa de ciuda Sheryl Crow si Emmylou Harris.

      • Gospodin Kostea, nu iti face griji. Patria e recunoscatoare pana la urma. O sa vezi ca urmatoarea sarbatoare Ivan Kupala o s-o tinem pe malul lacului Baikal via Balaton. Acuma e nevoie de veterani, caci noi suntem temelia imperiului libertatii de la Vladivostok la Budapesta.

        • Tavarisci Cicciolin , matali iesti vesnic optimist , cine sa se deplaseze la cele doua lacuri cand io fac pasu si bashina ? Vai batranetili miele , Liviuta vrabiuta ma tini legat pi galiata din lipsa di pimpersi si cand ie in calduri o arde cu toparlanu de Rammstein in fata me sa ma faca jelos ……! Di la Vladivostok la Buda imi iese in tarot niste omuleti cu ochi oblici , au apus visele noastre marete ……

        • Tavarisci Tokes Cicciolin Rasputin , hodorogul de Kostea minciuneste de ingheata Nistru , sunt plecata de langa perversul asta muribund de pe 5 iulie , am vrut sa petrec alaturi de Rammstein sarbatoarea Ivan Kupala in Crimeea , noaptea de 6-7 iulie am celebrat pe Agrafena Kupalalnitsa si am facut baie , ziua am cautat comori ingropate . In prezent suntem intr-o locatie secreta , n-am mai trecut de o luna pe-acasa , habar n-avam daca s-a eliberat dihoru de Kostea de pe galeata , ne-am luat lumea in cap si nu mai vrem sa stim nimic de rapanosul aista zgarcit stalinist .

      • Kostea, de ochii oblici nu scapa nimeni. Noi baschiri, voi kalmuci si tot felul de chestii siberiene. Dar nu conteaza ochii, conteaza cultura. Tov Dughin a zis ca-i aburim pe toti cu cultura eurasianista. Nu-ti face griji, zburaiet intre cele 2 lacuri cu samaliot de la tarul Phutin.

      • Zdrastvuite devuska Livia! Impaca-te cu Kostea, fii pt el asa cum a fost Kabaeva pt Phutin. Acuma te-ai gasit sa te scalzi cu Rammstein, cand horoscopul lui Kostea arata lumina de la captul tunelului? Revino la el ca din cauza ta era sa scape rujul si fardul regulamentar in Nistru.

    • @P
      Toate articolele din acest ziar sunt manipulari de clasa a3 a.
      Orice om cu capul pe umeri, nu poate crede povestirile aceste, in care in jurul unui fapt real,deobicei fara prea multa importanta, se tese o intreaga naratiune.plina de fake-uri.
      Se vede clar ca autorul exprima, intotdeauna, un punct de vedere al unei „aripi din serviciile noastre. Cand este amenintata gruparea, pac un articol cum ai nostrii sunt denigrati de altii ei fiind adevarati profesionisti. Clasic!
      Povestile astea tin la oamenii mai in varsta, care au traitt in comunism.

      • Bravo ma expertule! Te astept la la 1062 Budapesta, Lendvay utca 28. Contacteaza-ma la nr de tel: (06-1) 555-2000 ca vreau sa-ti fac o oferta inaintea colegilor de la Savushkina 55.

    • Perfecta dreptate , Vesnica pomenire si Dumnezeu sa-i adihneasca in pace . NU-I VOM UITA NICIODATA ! O rugaminte : Pentru evitarea confuziilor in hatisul asta de postaci secreti incearca sa eviti sa mai folosesti pseudonimul ” Anonymous ” , e deja un zmardoi cu acest pseudonim si s-ar putea sa se creeze confuzii cand il gratulam cu ” felicitari ” !

  2. M-am prins de figura , nu mai postez cu nick-ul ” Anonymous ” , il bag in tura pe Rammstein , merg pe mucles , ma dau la fund ( cu vaselina de tanc ) , astept sa adormiti , pun ceasornicul la cantatul de aur al cocosilor si va predau invataturile lui Beria , vedeti voi maine , nazistilor …….

    • Kostea, am auzit ca ai sanse mari sa ajungi sef la vama Kuciurgan. Vezi cum optimismul se intampla? Nu uita sa-mi pui deoparte 2 perechi de tenesi chinezesti, d’aia eleganti, cu swarovski.

  3. Nici sa-naud , matali ma trimiti la pierzanie sa ma procopsesc cu kovidu ? Radio Europa Libera Moldova , 27 martie 2020 , articol de Lina Grau : ” Toti angajatii ( vreo 400 ) centralei electrice de la Cuciurgan din regiunea transnistreana se afla in carantina pentru 14 zile si sunt cazati la Sanatoriul Solnecinii al asa-zisului Minister de Interne de la Tiraspol . Centrala a sistat activitatea ”. Prefer un post la Vladivostok , rezolv mai usor cu tenesii chinezesti brezati cu swarovski . Ti-a placut ce stil am si nu mai m-am dat Anonymous ?

    • Vama de Kuciurgan e curata ca lacrima. Varul meu Istvan din Transcarpatia a dat cu vermorelul pt ca a castigat licitatia anticovizi. Sef de vama si polkovnik la Tiraspol, asa scrie in horoscopul tau! Trolajul e pe val, mamuka Rassia il pune pe gazprom sa fie mai darnic cu cei devotati. Ca in paradisul sovietic, zilnic se va da blinii la gradati. Hai sa punem alaturi copeicile tale, forintii mei si un fond european ca sa ne facem ologarhi. Ne luam un Kraz ca fetili alea de ziceau nas ne dogoniat si mergem in Crimeea la shopping si la nudisti impreuna cu Livia si Aniko.

  4. As scrie si eu ceva aici, dar cretinul asta de site nu ma lasa sa ma conectez INTRADEVAR anonim prin VPN. Ca sa dea mai repede cei … interesati de expeditori. Pentru cine mai avea dubii ca Nationalul e oficina a serviciilor.

    • Postez din privata din Rabnita , am crampe de la stevie , au dat de mine astia interesati de expeditori , o sterg in Gagauzia ….valeu …..!

    • Tovarashe Private, daca vrei sa nu se prinda iredentistii valahi, foloseste cu incredere browser Chaika cu vpn Pobeda!

  5. ”Ne-ar face” ? Poate pe voi , exemplarele zooparcului , te referi la Transnistria , This is Sparta , apare Leonidas Mioriticu si-ti insureaba un sut in cur bastree , culca-te tu pe urechea bleaga , habar n-ai ca esti monitorizat si cand exciti sub burta armasarul lui Suvorov , eschimosule , chiparosule rapanos tiraspulez ….!

  6. M-au facut muci mioriticii , amenint si eu ca-i pup in gaoaza daca-i inalnesc , atat mi-a mai ramas .

  7. Ce faci , Kosteo , ca nu te-nghite toata planeta vrei sa distrugi toata omenirea si sa ramai tu , Rob inson Cracanatu ?

  8. Comentariile romanilor get-beget ar fi oneste , pertinente si la obiect daca acest terchea-berchea platit in copeici si-ar vede lungul nasului si nu ar mai taia frunze la caini in National , are un tupeu fantastic sa faca propaganda stalinista , sa instige la ura si violenta , sa denigreze institutiile statului roman , Guvernul si Presedintia Romaniei si sa ameninte romanii in propria lor tara . Cu ce drept , ce roman injura autoritatile in presa din alta tara ? I s-ar taia imediat macaroana , este surprinzator faptul ca National ii permite acestui nemernic sa-si verse zilnic zoaiele in spatiul sau virtual !

  9. Rusii nu sunt atat de tampiti sa invadeze o tara Nato. Daca erau pierdeau razboiul 2.Crimeea au invadat-o ca aveau depozite secrete si silozuri inca functionale de rachete cu incarcatura nucleara. Cand au auzit ca Ucraina vrea in Nato, efectiv s-au speriat de moarte. Despre Donbas acolo cam 70% sunt rusi si vor, cum era de asteptat, o apropiere de Moscova si nu de
    Nord Atlantisti. Din cauza asta repet, nu cred ca Ucraina, Georgia, Azerbaigian si alte state din jurul Rusiei nu o sa poata sa intre in Nato. Serviciile ucrainene au deci alte prioritati. Cum ar fi respectarea minoritatilor romanesti din Cernauti si Bucovina de Nord. Eliminarea mafiei padurilor. Eliminarea mafiilor politice. Eliminarea traficantilor de persoane, drog, arme, carne vie, vize, etc cat si sa lupte pt prosperitatea ucrainienilor.

  10. E blestemul pamantului lor sa incerce sa gaseasca modalitati de trai langa aceasta putere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger