AcasăDezvaluiriAncheteRareș, propunere indecentă pentru Orban!

Rareș, propunere indecentă pentru Orban!

Va accepta Orban o nouă umilință din partea lui Rareș Bogdan?

Deja atacurile dezlănțuite de către Rareș Bogdan și ”oamenii din Pădure” ai acestuia sunt prea pe față, ”prea ca la țară”, pentru ca Ludovic Orban să nu conștientizeze că lucrurile nu se vor opri aici. Și că oricât i-ar veni peste mână, până la urmă tot va trebui să ia o decizie. Mai ales că pretextul alegerilor locale nu va mai putea sta în pcioare în fața activului de partid, tot mai mulți lideri liberali rămași loiali premierului cerându-i acestuia să nu mai tolereze ”jocul dublu” al vicepreședintelui Rareș Bogdan.

PNL ul aproape rupt în două

Mai ales că se apropie vertiginos și marea confruntare din interiorul Partidului Național Liberal. Pentru că după trecerea localelor, indiferent de scorul obținut de PNL, vor trebui întocmite și avizate listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Și astfel premierul va trebui să decidă dacă va accepta sau nu ”propunerea indecentă” a lui Rareș Bogdan. Cel care, după cum susțin surse tot mai ”surescitate informativ” din imediata apropiere a Ludovic Orban, ar fi transmis ”cu mantă” că nu se va arăta interesat de șefia Guvernului… Dar asta doar dacă Orban ”va înghiți” lista pentru europarlamentare propusă de Rareș Bogdan! Sau cel puțin o mare parte din ea…

Foc de voie…

Dacă ar fi făcut și PSD-ul un sfert din opoziția agresivă făcută de Rareș Bogdan la adresa propriului Guvern, atunci probabil că soarta moțiunii de cenzură ar fi fost cu totul alta. Însă cum ”ciuma roșie” se dovedește deja mai puțin nocivă decît un banal ”roșu în gât”, Rareș Bogdan continuă să îl umilească în fel și chip pe premier. De acum venind rândul ”săgeților” precum Mohammad Murad nu doar să adreseze scrisori publice în care îl ”calcă pe cap” pe Orban, dar și să facă aroganțe precum susținerea pesedistului Felix Stroe la conducerea Consiliului Județean Constanța. Totul doar pentru a îi arăta lui Orban că, dacă ar vrea cu adevărat, Rareș Bogdan ar putea încropi peste noapte majoritatea transpartinică necesară debarcării actualului Guvern și instalării sale la Palatul Victoria.

Iohannis incapabil de a face vreo mișcare

Mai ales că președintele Klaus Iohannis pare nu indecis, ci incapabil în a arbitra într-un fel sau altul conflictul care riscă deja să rupă ”partidul meu” în două. Lui Iohannis fiindu-i deja teamă să îl mai ”urecheze” pe Rareș Bogdan, mai ales că știe că acesta este deja ”alesul” sistemului pentru viitoarele alegeri prezidențiale. Unele care pot veni oricând mai devreme decât decembrie 2024, dacă ”dinamica situației operative” o va impune. Așa că Iohannis tace. La fel ca și Ludovic Orban. Mai ales după ce, așa după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, acesta ar fi fost tras de mânecă să rămână ”un soldat credincios” al partidului, așa cum a făcut-o și când s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei în urma dosarului deschis de Laura Codruța Kovesi la denunțul mincinos al turnătorului de serviciu Tiberiu Urdăreanu.

Oricum, Rareș Bogdan a mutat din nou primul, astfel că Orban are de ales în a accepta sau nu numele ”propuse” de Rareș Bogdan pentru alegerile parlamentare. Acolo unde în acest moment PNL-ul are de ales între două liste : cea a lui Rareș Bogdan și a cea a lui Ludovic Orban. Numai că dacă suportă și această nouă umilință este greu de crezut că Orban își va mai putea păstra barem aparențele de până acum de lider incontestabil al partidului. Astfel că este de așteptat ca imediat după locale să facă și Orban prima mutare. Și care s-ar putea să nu fie deloc una doar de tatonare…

author avatar
Catalin Tache
3.886 afisari

13 COMENTARII

  1. Se apropie vremea socotelilor !
    Va curge ”singe”, iar macelarii nu sint cei pomeniti in acest articol.
    Ludovic isi merita, pe deplin, soarta.
    A fost o solutie de conjunctura pentru adevaratii conducatori ai Romaniei.
    Acum ROLUL LUI S-A INCHEIAT !
    Se va incheia si rolul lui Rares, dupa ce isi va fi executat sarcinile !
    E vremea curateniei !!!

  2. Doi nemernici,unul un betiv ordinar care omoară lumea pe strada si mergea cu Dragnea la braț,iar celalalt un slugoi,o unealta.Sa ne zica de afacerile tatalui sau din Cluj.Critica PNL ‐ul într o emisiune sau pe primarul Iasului,stii tu Rares Bogdan.

  3. Asa este , ma gadila la fasna , ies ca sarpele in drum sa ma calce molotovu , o panarama mancurta mai mare ca mine nu exista in Tiraspol . Chiar acum ii intrpretez lui Plicusor Dan niste menuete fonfaite la flautul zbarlit cu gusa si il sarut cu elan stalinist la ochiul dosnic maron . MUAHHHHHHH…!

  4. Boje , Boje , sunt suparat pe tovarashul Cornel Nistorescu , ieri , in Cotidianul , ne-a lasat cu botoxu ca la dentist cu articolul ” Pandele , un papusar politic periculos ” , ca sa nu mai zic de tovarashul Basescu in direct la Romania TV catre duoamna Firea : ” CEA MAI PREACINSTITA FECIOARA , SUNTETI PUTRED DE CORUPTA , NU MAI VORBITI DE NICUSOR DAN ”. Am si-acum niste ghemotoace carliontate pe limba , n-am primit in viata mea atatea stromeleaguri zbarlite in placile dentare si laringe , m-am pricopsit cu o roaba de placute suedeze in boschetii din spatele garii Tiraspol …..

  5. AK-24 , azi , 21 sept. 2020 : ” CIOLOS O FACE KNOCKOUT PE FIREA : ” NU VRETI SA VA FACETI UN TEST POLIGRAF CU INTREBAREA ” ATI LUAT SPAGA ? ” .

  6. Bogdan Stanoevici a fost Ministru pentru Romanii de Pretutindeni in … GUVERNAREA PSD . Cititi in A.K-24 de azi , 21-09-2020 articolul : ” STANOEVICI , FOST APROPIAT AL LUI FIREA , INCEPE SA TOARNE : „ EA CREDE CA SUNTEM ATAT DE PROSTI , DE IDIOTI . STIM CU TOTII CA PRIMARIA CAPITALEI ESTE CONDUSA DINTR-O SUFRAGERIE DIN VOLUNTARI ”.

  7. In 2016 plicusor ban era pe mana cu rechinii imobiliari asa striga PNL lui Orban.pina una alta inregistrarile cu traficul de influență sunt cu candidatul holerei galbene.obisnuiti va cu ideea sa o acceptati inca un mandat pe doamna Firea fomistilor,va e foame!

  8. Cel mai performant a fost Bratianu si dinastia lui. Sa ne imaginam un boier de teapa lui nenea Tiri de 10x mai bogat de 100 x mai patriot si de 1000x mai nationalist ca cioburile Pnl de azi, ca si-a consumat averea sa faca armata sa cumpere arme moderne sa plateasca excelenta stiinta si intelepciunea sa se martirizeze. Cioburile de azi ale Pnl sunt taman invers.
    De 10x sa se imbuibe mai mult din banii statului, de -100x mai patrioti si de – 1000 mai nationalisti doar ca sa tradeze ca si domnul perciunat Walter. Gata sa viermuiasca.

  9. Deci daca o pui pe Mirica sau Chirica sa-si faca cruce crede ca tre sa prinda muste… Daca le vorbesti de Basarabia au impresia ca e ceva din antichitate o civilizatie disparuta ceva… Iar daca ai intrebi de ce au lasat stanga pt dreapta se uita la maini…

  10. Se încing spiritele în PNL? Cine este vinovat? Ați gîcit. PeeeeSeeeDeee. Johannis tace? De ce ar mai vorbi, mai cu seamă că nu are pupitru și hârtiuța la el tot timpul? Nu, el nu tace, el meditează. Totodată este prea orgolios și nu vrea să recunoască eșecul celui de-al doilea guvern al său. Cum să schimbi miniștri incompetenți? Ca să cadă lumea ce hahalere ai pus în funcții? Cum să-l schimbi pe Orban? Vrei să ajungă la mâna PeeeSeeeDeee, ca în guvernarea Tăriceanu? Așa că KlauSS stă cuminte și cujetă, căutând să ne amețească ce treabă mare, pardon, bună, face guwernul său, pupându-se ca maimuța în fund. Listele la parlamentare vor fi făcute, sigur, de Raluca Turcan și Alina Gorghiu, pe criterii numai de ele știute. Oricum, vor fi scoase din joben tot felul de personaje, după modelul de propunere de la primăria sectorului 1 unde un profesor cu oarecare prestanță a fost înlăturat pentru a face loc unui personaj dubios, Cl(ă)otilde Armand, care batjocorește limba română.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger