AcasăDezvaluiriAncheteRaed, penetrat de englezi în Stuf, la Dunavățul de Jos!

Raed, penetrat de englezi în Stuf, la Dunavățul de Jos!

Raed Arafat se bucură de ”înaltul patronaj britanic”

”Raed Arafat e MI6” dezvăluiam cu subiect și predicat anul trecut, pe 28 iulie. Iar tot la acea dată președintele Klaus Iohannis acceptase, în sfârșit, să își intre în rolul constituțional de ”beneficiar legal” al celor mai sensibile rapoarte contrainformative. Și să parcurgă materialele incendiare puse la mapă de către un anumit serviciu secret. Astfel că ”suspiciunile rezonabile” privind ”legăturile primejdioase”, dacă nu direct ”dubla comandă” ale unuia dintre cei mai importanți demnitari ai statului român nu mai era un secret pentru nimeni de la vârful sistemului.

Frumoasele mai sunt Apusurile din Deltă privite dintr o barcă

Ce s-a schimbat însă de atunci? Aproape nimic… Pentru că, după ce inițial își dăduse acceptul, fie și tacit, ca structurile contrainformative românești să treacă la ”next level” al documentării sprijinului de care s-ar bucura șeful DSU din partea influentului serviciu secret britanic MI6, Iohannis a dat imediat înapoi. Cel mai probabil sfătuit în acest sens de proprii consilieri BND, cei care i-au sugerat că ar fi mult mai bine să lase lucrurile așa cum sunt. Astfel că nici  instituțiile statului român nu au îndrăznit să se apropie mai mult de ”Soarele Urgenței”, de frică să nu se ”prăjească”. Ce-i drept, neștiind când se va întoarce roata Puterii, unele organe au preluat modelul revoluționar ”fă-te că lucrezi”, dar asta doar să nu se zică la un moment dat că s-au șters undeva cu rapoartele informative primite. Astfel că, după cum titram pe 16 februarie, ”De frica MI6, DNA dă în Raed prin Gorgan”. Numai că frustrarea structurii contrainformative care a documentat ”obiectivul” pare să fi explodat odată cu avansarea pe o nouă pistă.

Cetățenii britanici preferă locațiile discrete din Murighiol

Cea care i-a dus tocmai în Delta Dunării, la discrete locații – pensiune, piscină, cramă, plimbări cu barca – din Dunavățul de Jos, Murighiol. Toate aceste servicii fiind rezervate și achitate pe numele unui cetățean britanic, ce-i drept. Dar identificat ca putând avea o ”influență copleșitoare” asupra ”Doctorului”…

Școlit la Homeland Security. Dar pentru cine?

Un prim eșec major de ”extragere” de la vârful sistemului a celui care a copilărit în Nablus, în Nordul Cisiordaniei palestiniene, de unde a plecat la doar 16 ani ca să studieze limba română la Pitești a fost înregistrat încă de pe vremea de glorie a lui Traian Băsescu. Atunci când acesta, aflat încă la butoanele operative ale ”sistemului ticăloșit” a forțat debarcarea lui Raed Arafat din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Sănătății. Numai că operațiunea declanșată în urma unui alarmant raport contrainformativ înaintat Palatului Cotroceni a scurtcircuitat total serviciile secrete românești. Acestea recunoscând în cele din urmă că ”Doctorul” este o ”nucă” prea tare pentru ele.

Nici cramele subterane nu mai sunt la fel de safe ca altădată

La fel cum au clacat de altfel și noile linii de conducere de la vârful sistemului, după ce Klaus Iohannis se exprimase cât se poate de clar în acest sens. Și asta cu toate că nu s-au dus ”pe fenta” legendării lui Raed Arafat ca fiind ”omul americanilor”. Variantă de lucru susținută intensiv de nenumăratele specializări efectuate de acesta la US Department of Homeland Security, Federal Emergency Management Agency(FEMA) sau Emergency Management Institute. Dar, cu toate acestea, ”protectoratul britanic” de care s-a bucurat și continuă să o facă Raed Arafat este mult mai puternic luat în calculele structurilor contrainformative românești.

Cu Soros în suflet

De asemenea, nu trebuie uitat și că Raed Arafat ar fi pe deplin de înțeles, omenește vorbind, dacă a rămas cumva cu ”Soros în suflet”. Fie și pentru  simplul fapt că nu trebuie uitat rolul major jucat de rețeaua Soros în apariția ”copilului de suflet” al ”Doctorului”, SMURD. În acest sens fiind suficientă recunoașterea publică a directorului executiv al Fundației Soros, Gabriel Petrescu : ” Domnul Raed Arafat a făcut parte din Consiliul Director al Fundației Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate până în anul 2005, când Fundația Soros a contribuit financiar la fondarea SMURD și a dispeceratului acestuia de la Târgu Mureș, iar rămânerea domniei sale în cele două fundații ar fi reprezentat un conflict de interese”. Deci, uite că nu toată lumea a uitat că poate cel mai longeviv demnitar din sistem al statului român a condus una dintre fundațiile din suveica de organizații înființate de controversatul miliardar George Soros în România, la începutul anilor 2000. Și în care au fost cooptați prin burse de studii sau funcții de conducere mulți dintre cei care s-au aflat apoi la conducerea instituțiilor cheie ale statului român. Atât de mulți și cu cariere atât de fulminante…

Operațiunea ”Ghiocel”…

Și uite cum este bine de știut că SMURD-ul a fost înființat prin contribuția financiară a Fundației Soros. Iar Raed Arafat a făcut parte din Consiliul Director al Fundației Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate. Și a fost ”detașat” de ”fundația mamă” Soros în fruntea SMURD.

Știați că în Deltă se poate ajunge și cu elicopterul

Structură care a apărut la Târgu Mureș pe banii miliardarului George Soros. Și care s-a dezvoltat până ce a ajuns a fi catalogată drept un adevărat ”stat în stat”. Fiind totuși greu de crezut că în toată această perioadă, SMURD-ul lui Raed Arafat a uitat ”frăția” care îl leagă de ”fundația mamă”. Chiar dacă relația de colaborare ar fi continuat strict pe linia Fundației pentru SMURD. Cea care, totuși, în urma dezvăluirilor noastre, pare să fi fost retrasă strategic într-un recent con de umbră. Mai ales că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, Raed Arafat s-ar fi reorientat spre o cu totul altă fundație alternativă. Acolo unde, după declanșarea ”Operațiunii Ghiocel”, ar fi redirecționat bună parte din resursele logistice absolut impresionante ale rețelei de fundații care constituie teribila propagandă a ”Doctorului”. Dar, ghinion, uite că nici nu au apucat bine ”băieții” să facă mutarea, că deja monitorizarea fundației alternativă a și dat primele roade…

Frumoase mai sunt apusurile în Deltă…

Acum, ce-i drept, propaganda a legendat un Raed Arafat care a muncit atât de mult, încât nici măcar nu a mai avut timp să își întemeieze o familie. După cum de altfel chiar singur a devoalat șeful Departamentului pentru Situații de Urgneță motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată. Drept urmare, cu atât mai mai mare a fost surprinderea celor care au aflat că, totuși, ar avea și ”Doctorul” slăbiciunile sale… Printre care se numără apusurile în Deltă. Privite dintr-o barcă, desigur. Pentru că doar din crama preferată de la subsol care i se pare atât de ”safe” este ceva mai greu… Și cum timpul demnitarului statului român se înțelege că este unul limitat, se poate înțelege și deplasarea cu elicopterul, atunci când probabil chiar a fost o ”situație de urgență”. Culmea fiind însă că unii inițiați ai sistemului înțeleg, profesional vorbind, până și secretomania acestor ”descinderi” de la locația de fițe din Dunavățul de Jos. Acolo unde același subțirel cetățean britanic achită întotdeauna totul, de zici că s-ar teme ca nu cumva structurile contrainformative românești să fi reintrat în pâine. Și să verifice o nouă penetrare informativă venită din partea ”serviciului britanic aliat și partener” MI6, până și în Stuf-ul din discretul Dunavăț de Jos. Asta doar așa, ca să se știe că se știe! Cel puțin momentan…

author avatar
Catalin Tache
12.911 afisari

30 COMENTARII

  1. Ce structura are dreptul de a fila un demnitar in timpul sau liber????? Ti s au urcat la cap stelele bai Tache….

  2. Ai dracu nesimțiti , nu l au lăsat pe Raed sa se simtă bine în Deltă, s au dus dupa el…Ce facea asa rau de l au deranjat?

  3. L-am văzut acum 4 ani pe Arafat cu un englez la masă in Delta într-o locație la o doamnă care gătește în curtea ei.
    Sunt 5 mese acolo în curte. Se ajunge doar cu barca acolo. Am văzut că erau apropiați mai mult de cât se poate într-o relație……
    Cei fără copii ne conduc (Iohannis, Orban, Câțu, Arafat) ne influențează si ne manipulează prin trusturile de presă (PRO TV și DigiTV).
    Este pus în funcție să apere interesele altora și să ne distrugă ușor, ușor.
    Tache, poate faci si un articol cum ne obliga să ne vaccinăm, pe cei de la DGIPI, SRI, SPP și alte servicii.
    Nu uitați! Arafat este islamist!!!

  4. Până pe 1 mai o să fie demis Arafat!!!
    Este cel care, de fapt, a distrus sănătate și care a semnat contracte în defavoarea statului, iar prostii se bucură că a cumpăra câteva mașini și un elicopter.
    Noi, românii, spunem: a furat, dar a făcut si ceva bun.
    Orban se droghează, asta știu toți din cerul lui, chiar și Iohannis.
    Mișu Popescu (alt drogat și infractor) îi aducea fete de 17-19 ani si droguri.
    Asta când era la transporturi, iar Mișu Popescu era consilierul lui.
    Căutați pe net cine este Mișu Popescu.
    Chestorul Vasilescu, Pahontu și Coldea au văzut filmări cu Orban drogat și ce orgii făcea.
    Unii vă dați deștepți, dar trăiți într-o bulă, din păcate.
    Dragnea nu a fost niciodată răul cel mai rău..
    PNL-ul a furat în acestă pandemie mai mult ca Năstase și Băsescu!!!!
    Ce contracte si achiziții fara licitație s-au făcut, de nici nu vă imaginați.
    În lumea lor, a „masonilor”, se știe că este homosexual.
    De ce credeți că sunt puși astfel de oameni in funcții?!?!
    Sunt foarte șantajabil!!!

    • Cautati amanunte la Cluj, la securistii care raspundeau de studentii cetateni straini. Poftim, Rares Bogdan stie…

  5. Ion Cristoiu ( Coroiu ) , reclamat la CNCD dupa ce a sugerat ca Arafat este homosexual ( Comisarul .ro , astazi , ora 13:13 -VIDEO )

  6. PAI MAI TACHE ,DACA DEJA ESTI VACCINAT înseamnă ca apartii uneia din cele 3 institutii mentionate mai sus de MIȘU.
    te au obligat si pe tine ? Tie ti place la DGIA,nebunule.Acum la varsta si gradele tale te duci nr ca i liber locul….😁😁😁

  7. Pe fosta vedeta a DNA Lucian Papici nu ai gasit-o la Dunavat? Are o viloaie cu reclame pentru diverse firme…daca ne amintim ca FBI sau CIA avea birou in DNA, de ce te mira, fraticule, ca poponetii se duc la apusuri de soare in Delta? Delta Dunarii are basmele si tainele ei…dar nimic nu ramane ascuns pentru vecie…Este Arahat al lui MI6 cum sunt eu fiica lui Avram Iancu..lasati minciunile…doar PITESTI -ul este tara permiselor false…a impostorilor adica…

  8. Va mai amintiti cum printul Charles se intretinea cu Leana Udrea? Precis si ea era cu pluta lui MI6, la care vaslea Arafat…Ii tot dati cu protectia externa lui Arafat..cand el e gogoasa politiei romane…Luca Iamandi e tot pe inventar la englezi? Lasati prosteala…poponarii pot fi utili cat trebuie…

  9. Cine il scotea la studii pe micul Raed din Cisiordania decat britanicii??? Astfel au dus sute de palestinieni in toata Europa.isi protejeaza investitia pe termen lung

  10. Fiecare cu preferintele sale de penetrare, acum totul e permis, bineinteles pe plan sexual! Adevaratul stapan al lui Raed Arafat este Mossadul, MI6 este un serviciu partener care doar intermediaza relatia pt a acoperi care mai bine operatiunile in care acesta e implicat.

  11. Raed penetrat de englezi ca si generalul Stanculescu Victor care dupa ce a trimis cuplu Ceausescu in istorie , a predat puterea perechii (de „penetrati de englezi”) Iliescu+Roman .Sorosisti DA , sunt toti „penetratii de englezi” mentionati anterior plus același subțirel cetățean britanic care achită întotdeauna totul si care probabil , va continua traditia spionilor englezi refugiati la un moment dat la Moscova…..

  12. Sincer.
    Apusul de soare din Delta e in top 3 mondial si am vazut un sfert din lume.
    1 apus Delta Romaniei toamna
    2 apus Mississippi Sua primavara euro
    3 apus Cairo Egipt Africa spre Sahara primavara euro

  13. In rest nu cred ca e un interes extern in distrugerea sanatatii romane. Ci o plinatate de prostie a cretinilor din plitica romaneasca de la putere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger