AcasăDezvaluiriCatalin TacheRaed îi cere Kamalei încă 100 de milioane de vaccinuri!

Raed îi cere Kamalei încă 100 de milioane de vaccinuri!

Ei bine, dacă nu le-a ieșit cu variola maimuței după apariția ”bubei” informative despre ”exclusivitatea” asupra noii ”boli sperietoare” de către comunitatea gay, elita globalistă revine la prima sa dragoste… Ce este drept, mai există încă un nucleu dur care se încăpățânează să vaccineze întreaga planetă și împotriva variolei maimuței. Punând în acest scop ditamai Organizația Mondială a Sănătății să anunțe oficial o alertă mondială cu privire la faptul că ”de la începutul anului 2022 s-a ajuns la un număr total de trei decese provocate de această boală”!!! Însă chiar și dacă OMS va decreta pandemie internațională pentru cele trei cazuri, tot va fi extrem de greu ca să mai fie atinsă isteria mondială prin care 8.000 de avioane transportau zilnic, din SUA în toată lumea, dozele de vaccin comandate și plătite în avans…

Raed Arafat vrea iar cozi în fața centrelor goale de vaccinare

Așa că deja este pregătit Valul 6! Cel care va fi prezentat ca unul mult mai molipsitor decât Valul 5! Dar mult mai puțin devastator decât Valul 7! Așa că, în ”laboratoarele” de peste Ocean se lucrează într-un ritm nebun nu numai la producerea efectivă a noi miliarde de doze de vaccin anti – COVID, dar și la pregătirea populației pentru ”cea mai grea iarnă a omenirii”… Și nu este vorba aici de tăierea gazelor de către Putin!

Franța și Italia fură startul COVID!

Încă prospera Uniune Europeană rămâne cel mai mare contributor la marea finanță medicală a lumii. Și cum nici că există ”vacă” mai bună ”de muls” decât președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, noua lovitură este planificată a fi dată tot aici. Iar cum cele mai progresiste conduceri occidentale sunt cele ale Franței și Italiei, iată că o știre de ultimă oră intens propagată de marile agenții de presă internațională ”bubuie” noi cifre alarmante. Astfel, în data de 6 iulie, Franța anunța oficial depășirea pragului psihologic de peste 200.000 de cazuri noi de COVID. Iar Italia ține și ea aproape, cu ”doar” 132.274 de noi cazuri în aceeași zi.

100 milioane de doze gata să fie aduse cu avionul în Colonie

Mai mult chiar, în aceeași zi apărea și ”studiul ștințific” care să trâmbițeze de ce Valurile 6 și 7 vor fi mult mai grave decât cele cinci de până acum, dacă nu se intervine masiv și de îndată cu o nouă vaccinare în masă! Astfel că presa progresistă a titrat că ” Noua variantă BA.2.75 a coronavirusului este de cinci ori mai infecțiosă decât varianta Omicron și stârnește grave îngrijorări în rândul reputaților specialiști din lumea ștințifică! Noua tulpină apărută și confirmată în India a ajuns deja în Australia, Noua Zeelandă, Canada, Germania și Marea Briatnie. Tom Peacock, virusolog la Departamentul de Boli Infecțioase de la Imperial College din Londra, care a analizat subvarianta, a declarat că BA.2.75 ar avea 15 mutații specifice, dintre care 8 la nivelul proteinei Spike, cea care ajută virusul să intre în proteine. Prin comparație, BA.5 are doar 3 astfel de mutații specifice”. Drept urmare, valul 6 va fi de 5 ori mai contagios…

Kamala ne-a pupat pe portofel!

Astfel titram lovitura din 16 martie. Atunci când avertizam, cu subiect și predicat, că ”Raed se apucă din nou de vaccinat”! Pentru că scurta descindere a Kamalei Harris la București a fost una pe bani. Pe mulți bani. Încă de atunci, în urmă cu trei luni și jumătate dezvăluind că ”liderii statului român, în frunte cu chiar președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ionel Ciucă au asistat neputincioși cum Kamala Harris le-a mai vârât pe gât un bonus. Totul după ce li s-a transmis că un producător american a rămas în stoc cu 58 de milioane de doze booster de vaccin anti – COVID. Raed Arafat știind foarte bine despre ce companie s-a vorbit la Cotroceni.

Uite de ce a fost Kamala Harris la București

Așa că, agent Kamala Harris, cât este comisionul pentru doza booster”?  Astfel încheiam dezvăluirea din 16 martie… Ce s-a întâmplat între timp? Românii, ce este drept, au scăpat de mască, dar au fost subjugați de corvoada prețurilor. Numai că nici nu știu ce îi așteaptă…

Oferta din 3 iulie : 49.99 USD doza!!!

Pentru că, în urma ”studiilor”, ”analizelor” și ”prognozelor” din ultimele trei luni, la care au lucrat oamenii lui Raed Arafat după plecarea Kamalei Harris de la București s-a stabilit că de-abia din această toamnă ar urma ”prăpădul”! Nu doar la noi în țară, ci în toată Europa. Astfel că, pentru a fi siguri că proprii cetățeni vor ajunge cu bine în primăvara izbăvitoare, liderii statului român au fost sfătuiți să achiziționeze încă 100 de milioane de doze de vaccin! 100 de milioane!

Rafila potolit cu o candidatură americană în tandem cu Geoană

La 20 de milioane de cetățeni! Iar factorii politici decidenți politici au tăcut complice! Din nou! Astfel că, văzând că ”se poate”, pe 3 iulie la București era trimisă o ”ofertă de nerefuzat” a unui consorțiu de companii americane din BIG PHARMA… În ofertă statul român având ”posibilitatea” de a comanda în avans 100 de milioane de doze! Dintre care ar urma să se livreze cu celeritate o primă tranșă de 30 de milioane de doze, aflată deja pe stoc! Dar, mare atenție, la un preț prestabilit și nenegociabil de 49,49 USD doza!!!

Rafila știe! Dar tace!

După ce a bătut cu pumnul în masa guvernamentală cerând ”capul lui Raed ” pe ”tava” pesedistă și chiar a reușit să îl înghesuie pe acesta prin promovarea unor noi prevederi legislative, Alexandru Rafila a amuțit brusc. Singurul act de bărbăție fiind timida declarație publică de zilele trecute – după ce oferta americană ajunsese deja la București! – că ” eu cred că valul actual se va mai potoli…” Atât… De parcă și Rafila, care este pregătit de tabăra Administrației Biden să facă tandem cu ”prostănacul” prezidențiabil Mircea Geoană pentru postul de viitor premier a citit lista Institutului Aspen România. Adevăratul Guvern al ”Coloniei” România. Și unde figurează managerii de la ROCHE, SANOFI, PFIZER, JOHNSON&JOHNSON, ASTRAZENECA…

author avatar
Catalin Tache
6.736 afisari

87 COMENTARII

 1. Daca e ordin cu placere !
  Ce dreak, conducatorii stimati si iubiti , ne-au facut un popor intotdeauna numai bun de plata !
  In rest canci, vize, canci bani, multa dragoste data in gurita deschisa a Romaniei

 2. Dacă informațiile despre scrierea codului ARNm sunt adevărate atunci nu este minte omeneasca la mijloc. Omul, după 50-60 ani abia a învățat sa scrie în limbaj binar cu ajutorul curentului alternativ. În codul ARNm instrucțiunile se scriu cu aminoacizi, pe baza polaritatii acestora, in limbaj de 4 caractere, dintre care un aminoacid fals care se repeta constant. Cine cunoaște știe ce spun în esență iar mintea omului nu are capacitatea nici mijloacele tehnice sa producă acest ARNm. Și atunci rămân doua variante, ori omului i s-a dat să-l folosească fără sa știe despre ce este vorba, ca si curentul electric, fie este o mare înșelătorie pentru a închide iar lumea în case, insa situația nu va mai fi identica cu cele precedente deoarece oamenii își cer dreptul la viata și libertate.

  • Ni s-a dat, evident. Ca vor altii Planeta asta. Eu nu cred ca toti care sunt azi pe Pamant sunt oameni, sunt incarnati multi altii, pe langa oameni, astia fac relele. Dar sunt si alte entiati.
   Tinute dozele la rece… mare pacaleala, pt ca acele componente fac ca acel lichid sa nu mai fie incolor, ci cenusiu daca sunt la temperaturi normale o perioada mai lunga. De aceea Japonia a gasit particule de tot felul.
   PLUS: oficial, toate organismele internationale au dat unda verde Pfizer fara sa listeze toate ingredientele. Numai 50% sunt listate, restul secrete. Asta este crima cu premeditare.
   Din fericire li s-a spus ca ei vor primi vax din ala bunul, dar le-au dat tot din asta naspa, teapa!!!! :)))
   Mai sunt destepti care nu s-au vaxat de fapt, normal, alti leaderi care au primit vaxul acum sunt controlati cu un fel de antidot, dar tb sa il ia constant, daca nu fac ce li se spune pac nu mai primesc antidotul.
   I-a prostit pe toti. Si ii tine in pumn, de aia tb sa scapam de toata cloaca asta, noi in Ro mai avem multi ok, dar ne tin sub stapanire cu garnizoanele pe teritoriul nostru, ca un stat ocupat ce suntem!

  • „ori omului i s-a dat să-l folosească fără sa știe despre ce este vorba, ca si curentul electric”””

   Nu stiu cine v-a băgat în cap astfel de teorii dar faptul că le-ați digerat este in opinia mea probabil explicatia faptului că Arafat, acest asa zis doctor, doctor fără drept de practică decide în continuare, fara a avea absolut nici un drept, soarta sistemului sanitar românesc. Acest individ își permite cu de la sine putere sa comande 100.000.000, (o suta de milioane de doze), 5 pînă la 9 doze pentru fiecare roman cheltuind fără nici o justificare 5 000 000 000 USD adică aproape jumătate din datoria făcută de Ceaușescu ca să transforme tara asta de cacao. Ieșiți în strada si aplaudati-l! Merită! În opinia mea individul asta, a fost importat alaturi de alți tâlhari să îi învețe pe autohtonii de aceeași teapa cum să fure fără repercursiuni.

   • Tot ce am avut ca inventie, sau aproape tot a fost dat, nu am inventat noi. Da Vinci a avut nu geniu, ci i s-au dat informatii la fel altii.
    Anul trecut se deslusise codul initial pe care a fost creat internetul cu ceva decade inainte, din pacate am uitat speta si imi este greu sa gasesc, murise parca unul care il descoperise sau ceva de genul, o sa mai caut sa salvez informatia
    Dar nu, nu suntem chiar atat de destepti dar fuduli suntem.
    Daca au crezut atatia ”destepti” ca oamenii pot sa creeze un vaccin perfect repede, ca a avansat tehnologia canci.
    tehnologia aia care:
    – nu este in stare sa creeze o celula vie din nimic
    – nue ste in satre sa foloseasca vreun organ dupa ce pleaca sufletul. Se tine pacientul in moarte clinica, conectat la aparate, daca sufletul pleaca, gata cu organul. Moartea clinica este atunci cand sufletul inca este legat de corp si chiar savanti elvetieni au descoperit ca atunci cand iit dai ultima suflare, corpul devine mai usor, a facut senzatie acum cativa ani experimentul, ca au demonstrat ca exosta suflet de fapt, nu este doar o energie, poate fi interpretat si asa, dar nu este numai asta, este scanteia divina.
    Nu am reusit multe dar aia de cred in vax cred si ca daca fac operatie de schimbare sex ei chiar sunt schimbati desi toata viata pastrezi aceiasi cromozomi: xx sau xy nu se schimba genul, biologia nu poate fi relativa ca vor ei.
    Ni s-au dat diferite tehnologii dar nu le-am folosit cum trebuie, le-am folosit mult pentru rau, am picat testul, avem liber arbitru si am ales de multe ori (ca umanitate) raul – control, opresiune distrugere etc.
    De fapt exista comunicare extrasenzoriala si exista si programare (a unor indivizi) inca de pe vremea fascistilor, spalare totala de creier, schimbare personalitate, pot fi trimise si alte informatii evident, dar trebuie chiar sa ai o minte deschisa tuturor posibilitatilor daca vrei sa poti intelege lucrurile acestea, cei limitati nu pot, nu exista limite, daca ar fi fost, nu am fi ajuns mai departe de coltul pesterei. Dar am fost si ajutati

   • Bai Rop…la, dacă ești asa „dastept” ia zi tu tata ce-i curentul electric, ca realitate fizica este produs sau doar captat? ce proprietăți are? și, dacă le cunoști, de ce nu poate fi stocat după necesități. Sau poate știi tu vreun depozit de curent electric, fără sa fie vorba de bateriile electrice. Poate oi fi carat tu cu găleata curent electric și noi nu știm, boule. Dar undele electromagnetice, atât de folosite, ce sunt tata? dă-le o definiție? Dar petrolul? Dar focul? Și exemplele pot continua. N-ai răspunsuri tata, nu ca ai fi tu prost ci pentru ca, asa cum spune și Ileana, pe care o felicit, omului i s-au dat dar fără devoalarea proprietăților și caracteristicilor esențiale ale acestor realități fizice.

  • Băiețica, imi cer scuze dar timpul meu il prețuiesc mult prea mult ca să imi pot permite să îți dau lecții. Dacă Thales din Milet, Ampère, Faraday, Maxwell, Einstein sunt niste ilustrii necunoscuți pentru tine si doamna îmbibată de lecturi SF, la fel ca pentru toți iluminatii irealiști care la doua cuvinte repetă fără sa știe de ce, pentru ce și cum un cuvant magic _regenerabil_ sperând ca repetînd la nesfârșit aceasta mantra nimeni nu isi va mai aduce aminte de idei bizare si subversive gen origine abiotica, sperând ca nimeni nu își va mai aduce aminte de hidrocarburile din bazinul Dnieper-Donets sau din platoul continental vietnamez, a zăcământului petro-gazier White Tiger.
   Oamenii ca voi, lipsiți de cunoștințe consolidează, fara voia lor probabil, teoriile si acțiunile altor ipochimeni, mult mai periculoși grupați în organizații internaționale private genul WEF. Continuati să convingeti pe cei din jurul vostru pe cei care ar putea să va admire cunoștințele SF, in timp ce indivizi psihopati, alternativa voastră mult mai bine mobilată intelectual care in mod normal ar trebui legată va pregătește viitorul apropiat. Dupa cum spune Yuval Noah Harari sau patronul lui vizibil Klaus Schwab, nu veți mai avea nimic, dar veți fi fericiți…
   Probabil nu înțelegi engleză suficient de bine dar poti găsi traduceri ale discursurilor acestor indivizi. Dacă esti capabil ascultă-i și caută să ii înțelegi. Este vorba de viitorul tau si al familiei tale nu despre povestile lui ET.

   • Mai Rop(u).. la, nu-mi place limbajul vulgar, dar cu tine nu se poate altfel. „Baietica” la care „te dai” tu, are vreo 60 de cotolani și doua licențe la activ. N-ai ce sa-l înveți, pentru ca tu faci parte din miliardele de idioți utili necesari marii resetari. Nu te-ai „trezit”, tata, n-ai cum sa înțelegi. Degeaba invoci nume sonore, un absolvent deștept de Politehnica are mai multe cunoștințe decât ei toți la un loc. De unde crezi ca a venit peste Omenire acest know how in ultima suta de ani? Ca tot faci mișto cu ET. Și la ce a fost folosita știința prima data, pentru binele omului sau pentru arme de distrugere ? Însă pe tine te depasesc aceste teorii, asa ca nu te mai baga în discuții despre realități pe care nu le înțelegi și, asta nu pentru ca ai fi prost.

    • 2 licențe? In croitorie? Nici măcar un absolvent de la celebra universitate Spiru Haret cu cei 300 000 de studenți nu e capabil sa compună un text „științific” de calitatea celui scris de tine sau de coana ileana.

     „Degeaba invoci nume sonore, un absolvent deștept de Politehnica are mai multe cunoștințe decât ei toți la un loc.”
     Domnu’ vorbeam de Thales din Milet, Ampère, Faraday, Maxwell, Einstein, etc. Ești sigur de veridicitatea afirmației tale? Când ți -ai luat ultima doză prescrisă de dr?

 3. este o vrajeala asta cu vaccinurile , este o taxa de smecher mascata sub forma de vaccin . in curand se va renunta la mascarade din astea si vom merge ca pe vremea turcilor cu haraciul la istambul sa platim birul .

 4. IOHANNIS TREBUIE SA PLATEASCA POSTUL DIN STRAINATATE CA SA SCAPE RAVASITA LUI DE PUSCARIE? KAKATII SI BULANGII DE PROCURORI SUNT COMPLICI LA DISTRUGEREA ROMANIEI…DE LA ILIE BOTOS SI DANIEL MORAR CU LAURA KOVESI, VANDUTII SATANEI SUG SI ISI FAC AVERI…DUMNEZEU NU DOARME…DE COLIVA TOT O SA VA LASE…DEPINDE A CUI COLIVA VA RANDUIESTE SA O FACETI..PE CINE AVETI CEL MAI DRAG PE LUME? ACOLO PRIVITI…IUDA S-A SPANZURAT DUPA CE A LUAT 30 DE ARGINTI…AMIN! SI VOI LA FEL!

  • Sunt Bijbok Kostea de pe malul stang al Nistrului , MASADA e o fortareata construita de Irod pe malul vestic al Marii Moarte . Masada a fost ultimul refugiu al rezistentei antiromane dupa ce Vespasianus a cucerit Ierusalimul . Au rezistat asediului roman timp de 3 ani , curajul evreilor a fost admirat chiar si de catre romani . Fortareata Masada a fost redescoperita in 1838 , din 1966 au inceput ample lucrari de reconstructie fiind inclusa in Patrimoniul UNESCO ( 2001 )

 5. Criminalii de pretutindeni nu se lasa cu una,cu doua.Depinde numai de noi,daca nemernicii mondialisti isi vor face jocurile.Daca cineva mai crede ceea ce rumega javrele astea ,atunci acel cineva chiar merita vaccinat si-n…ochi.

 6. A cumparat Citu 120 de milioane de vaccinuri, iar acum cumpara si ciuma rosie psd inca 100 de milioane. Ce jigodii nenorocite. O sa umpleti puscariile.

  • Le umple pe dreaq! Tot noi vom fi la pușcărie. Pt nesupunere, pt ca nu halim tot ce vor sa ne bage pe gura.
   Anarhia se instaureaza.

 7. Bucurie Mare va fi, când îl voi vedea pe arahat cu floricele otravitoare pe piept….la 2m sub pamânt, bineînțeles.
  Si împreună cu el sa fie si celelalte satane criminale!

 8. pe tristul asta de Harafat nu il mai opreste nimeni ??? hai pe bune ? bacsis …bacsis dar totusi , mai avem niste barbati pe aici prin gradina ???

 9. Oameni buni, nu vedeti care este adevaratul scop! Romanica cumpara vaccinuri si pentru R. Moldova si pentru Ucraina, asta-i ordinul!
  Daca suntem condusi de cozi de topor, asa se intampla!

 10. 1. Spotmedia . ro , 07-07-2022 , ora 09 : 15 , articol de Emilian Isaila . 2. Aktual 24 .ro , 7 iulie 2022 , articol de Victor Gheja : ” MOSCOVA S-A BUCURAT DEGEABA DE DEMISIA LUI BORIS . BEN WALLACE …………………………………..” . 3. DefenseRomania . ro , 08 iulie 2022 , ora 08: 14 , articol de Gheorghita Orjanu : ” MAREA BRITANIE A OPERATIONALIZAT MODERNELE SISTEME ANTIAERIENE SKY SABRE , DESFASURATE IN POLONIA …………………..”. 4. Universul.net , 8 iulie 2022 : ” G 20 / INDONEZIA CERE IN FATA LUI LAVROV INCETAREA RAZBOIULUI DIN UCRAINA ” . 5. Digi 24. ro , 08.07. 2022 , ora 08:38 : ” VIDEO – FOTO / CINE ESTE BARBATUL CARE L-A IMPUSCAT PE SHIZO ABE . SI-AR FI CONFECTIONAT SINGUR ARMA „.

  • SUNT TROLL-ul STALINIST CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , cersesc injuraturi , M-AM OBISNUIT ( get used to it ) sa-mi umfle ROMANII falcile si sa-mi prelucreze rozetu prin aschiere , ador sa fiu sodomizat . Pupici !

 11. ADEVARUL . RO , 8 IULIE 2022 : ” SHELL VA CONSTRUI CEA MAI MARE FABRICA DE HIDROGEN REGENERABIL DIN EUROPA ” . ” Electrolizorul de 200 de megawati va fi amplasat in portul Rotterdam , cel mai mare port maritim din Europa , generand 60.000 de kilograme de hidrogen regenerabil in fiecare zi ” . ” Electrolizatorul din Olanda va folosi energie regenerabila de la parcul eolian offshore Hollandse Kust ( noord ) , un proiect de 759 MW care urmeaza SA FIE OPERATIONAL in 2023 , Shell fiind coproprietar al parcului eolian . Hidrogenul generat de centrala va fi canalizat catre Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam , folosind o conducta de hidrogen numita Hy Trans Port „. SHELL este o companie multinationala anglo-olandeza de petrol si gaze cu sediul in Haga , formata in 1907 prin fuziunea Royal Dutch Petroleum Company din Olanda si Shell Transport and Trading Company din Regatul Unit .

 12. Nu mai e timpul lor !! Asa imbecili cum cred astia oamenii doar pt ca suporta ei nu se vor mai supune si asa va fi!!incepe sfarsitul lor.

  • ” TIMPUL conversatiei nesfarsite nu este GMT ; nu este nici durata impersonala a lui Bergson , nici timpul istoriei , este timpul personal al lucrurilor inalte . Poate ca este timpul celor ” O mie si una de nopti ” ; poate e timpul eternitatii . Seamana cel mai mult cu timpul iubirii sau al adolescentei , cand oamenii indraznesc tot si pretind totul . E timpul omului individual , unic , personal – asa cum este ilustrat acest timp numai in marea literatura : e timpul lui Dostoievski , al lui Cehov , al lui Shakespeare : in timpul conversatiei , oamenii ajung sa traiasca in carnea lor timpul marilor personalitati ale culturii inalte ” .

 13. Sa nu inderazneasca. Nu trebuie sa la luam nici pe cele a lui Citu, prea multi oameni mor de la efecte adverse, chiar nu vrem sa oprim dezastrul

   • Da, bine ca aflam de ppanurile lor diabolice. Australia pomelnic, asa, pe sarite din AUSTRALIA:
    Mary Louise McLaws – directoarea OMS care indemna sa vaccineze toti copii, a facut in inauarie tumoare cerebrala, trasa pe dreapta, de atunci cu tratamente, nu prea se mai stie nimic de ea, cu lunile, inca nu este apta de nimic desi prin feb spunea ca a luat pauza o luna, a fost in schimb decorata si cineva a scris pe tweeterul ei ca este onorata, asta dupa ce luni de zile nimic, tot niciun semn de ea, chemo chestii. O sa fie pa
    Australian Medical Association South Australia president Michelle Atchison – fata de 26 ani, a murit din senin, in somn, a spus ”never woke up”
    3 legende cricket: Shane Warne si Rodney Marsh atac de cord, Andrew Symonds accident de masina, a facut atac de cord la volan si a plonjat de fapt

    Rothschild & Co CEO for Australia, MChris Forman, a facut atac de cord la 48 ani, mort,
    Toti in 2022 plus multi necunoscuti, de exemplu:
    Daniel Perkins, din Sydney, moare in somn, tanar, tata a doi copii, foarte sanatos

    Si sunt multi la ei si peste tot. Si la noi, dar cine va plati pentru toate astea? OK; au crezut ca sunt bune vaccinurile, putem spune initial ca au zis ca or fi bune, dar acum ca stim, acum de ce nu se opreste imediat experimentul acesta? Si sa se caute tratamente (exista sa stiti) pt cei injectati , ca daca au probleme sa se trateze? Asta ar trebui sa fie prioritatea.

 14. Kostea , te-au inghesuit romanii , nu te lasa sa-ti faci numarul si ai inceput sa injuri codificat ? Lasa-ma pe mine , poate am mai mult sarm …..hihihihihi

  • I-am incercat motilitatea stremeleagului zburlit al impegatului , are miscari de contractie si relaxare marca ” LUX „. Nu scuip , inghit la greu , e pacat de propolis . Hai , v-am lasat , am coada de navetisti sub pasarela…..

 15. O sa fac tot posibilul dupa ce crapa ARAHAT si cei care l-au sustinut sa ma pish pe cadavrele lor, o sa platesc cat de mult posibil ca sa le fie scoase ramasitele si o sa ma pis pe ele si o sa le arunc in fata caselor lor.
  Avem deja listele celor care au votat PENTRU!
  Multumim celor care le-au facut public numele.

 16. Acest gunoi corupt Arahat omoara lumea cu vaccine iar acest genocit cu virus covid 19 fabricat de laboratoarele NATO in Ucraina cu banii si specialistilor di Amerlica ,Canada ,Germania si Franta

 17. Bai arahat, bai araboiule ordinar, sa ne pupi fix in klanta, bai criminalule, o sa vaxxinezi in cap iar numai cobaii tai dusi complet cu pluta !! Salutari de la Neversea, bai agaricilor de postaci nazisti cu ochii labastrii, s ava pice mancarea in kakat, bai tampitilor !! Nu o sa ajungeti voi sa iasa planul, cica rusnacii aia salbatici au programat o vizita mai prelungita la Bukale din iarna, asa ca Foamete + Vizita Rusnacilor Salbatici = Falimentul Maretului Stat Romanesc Indivizibil !! Ha ha ha 🙂 Scapa care poate, bai anonim, ce nu ai inteles pana acum, numai cobaii ca tine mai umbla cu maskarada pe mekla si acuma, dupa 2 ani si jumate de plandemie de rahat !! Ha ha ha 🙂 Bai, vine la 4.30 Steve Aoki la Nversea, aia conteaza, bai arahat, nu prostiile tale de 6 lei si 66 de bani, bai sclavete al elitelor globaliste, oricum o sa te arunce aia la multimea dezlantuita, nu mai ai mult de asteptat, la iarna o sa fii linsat in strada, bai gaozarule infekt !!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri