AcasăDezvaluiriAncheteRaed Arafat este Black Hawk!

Raed Arafat este Black Hawk!

„Ministerul Afacerilor Interne din România a semnat un acord – cadru pe patru ani cu PZL Mielec, o companie din cadrul grupului Lockheed Martin, care va conduce la achiziționarea a până la 12 elicoptere utilitare Black Hawk și livrate în parteneriat cu Romaero și Deltamed”.

Raed Arafat și Dan Gorgan de la Deltamed și în spatele afacerii Black Hawk

Acesta este comunicatul oficial prin care se anunță unul dintre cele mai așteptate – și necesare, ce este drept – achiziții din întregul MAI. De asemenea, au fost deja prezentate public și amănuntele tehnice ale achiziției, dintre care cel puțin un ”amănunt” nu face decât să ”legendeze” și mai mult influența cvasitotatlă la nivelul Ministerului Afacerilor Interne a ”nemuritorui” secretar de stat Raed Arafat. Cel care s-a zbătut ”ca un leu” pentru intrarea în dotarea Inspectoratului General de Aviație a celor 12 elicoptere Black Hawk. Mai ales că, nu este așa, acestea vor fi ”dotate” de firma clujeană DELTAMED, aparținând celui mai vechi și intim prieten al ”Doctorului”…

„Un integrator experimentat”…

Justificarea tehnică a achiziției este fundamentată complex, printre argumentele care au dus la achiziția în  valoare inițială de 273 milioane de euro fiind și faptul că ” proiectat conform unor standarde militare foarte exigente, elicopterul S-70 Black Hawk este o platformă cu dublă utilizare , care este ideal configurată pentru a îndeplini misiunile cu rază lungă de acțiune și la altitudine ridicată solicitate de Ministerul Afacerilor Interne din România. Aceste misiuni includ ajutor în caz de dezastre, căutare și salvare, transport medical, transport extern de cargo ridicat, stingerea incendiilor și supraveghere maritimă. Cabina elicopterelor S-70 Black Hawk pentru misiuni terestre și maritime achiziționate de România va include o unitate medicală echipată de Deltamed, cu sediul la Cluj Napoca, un integrator experimentat de vehicule de urgență concepute pentru îngrijirea pacienților și operațiuni de salvare.”

„De frica MI6, DNA dă în Raed prin Gorgan”

Astfel titram ”lovitura” din 16 februarie, atunci când avertizam că ”Ministerul Afacerilor Interne are de luat decizia în privința a două dintre cele mai importante, dar și bănoase contracte ale ultimilor ani. Este vorba de reînoirea flotilei aeriene a IGAV cu elicoptere moderne și de construcția unui spital nou, în chiar curtea Academiei de Poliție. Iar cum totalul celor două contracte sare bine de jumătate de miliard de euro doar la prima strigare, normal că și atenția asupra acestora este una pe măsură. Atât a factorilor decidenți, a posibililor contractanți, dar și a structurilor contrainformative”. Și uite cum planul lui Raed Arafat este totuși în grafic, deși în ciuda unei mici întârzieri. Dar și a ”complicațiilor” ivite pe axa Gorgan. Pentru că nu trebuie totuși uitat că Vasile Dan Gorgan este de departe unul dintre cei mai discreți miliardari români. Numele său făcând totuși valuri cu fiecare nouă licitație publică privind achiziția de Ambulanțe sau alte mașini ”tunate” special pentru domeniul medical. Și chiar dacă însuși Raed Arafat a susținut că l-a cunoscut pe Gorgan în 1993, la un service auto și între ei s-a dezvoltat doar o ”prietenie profesională” vehe de aproape trei decenii, ”exclusivitatea absolută” pe care patronul Deltamed pare să o aibă  asupra lictațiilor de la Ministerul Sănătății sau Ministerul Afacerilor Interne i-a scos deja din minți pe toți ceilalți competitori… Ca și în cazul de ultimă oră Black Hawk…

author avatar
Catalin Tache
5.174 afisari

13 COMENTARII

  1. daca ii dai omului puterea ii cunosti caracterul….daca ii dai si bani…l-ai pierdut…i-ai luat si mintile…..trist…..in maximum 2 luni….sincer imi e mila….modelul Bulgaria 1997 scrie pe Romania.

  2. ARahat ,bestie străină de popor și țară ! Rafila trebuie să i taie craca. Să se ducă n rahat. Acolo ii este locul musulmanului.

  3. In maxim 2-3 luni incepe marele iures si in Romanistan, atunci sa vedeti voi distractie generala, deja fac baietii cu ochii albastrii pe ei, stiu ca nu o sa aiba cum sa isi salveze si propria viata, si cea a familiilor lor, sa vedeti voi atunci cum toti sobolanii astia o sa le transmita la sefii lor burtosi ceva de genul: Scuze, sefu, o saptamana sau chiar doua nu o sa vin la sgarbici, ca am virusul chinezesc, multe succesuri in munca cu tablele !! Ha ha ha 🙂 Vine razboiul, si aia e, scapa numai cine si care poate, restul dintre astia destul de idioti utili sa mearga pe front in Moldova, sa se ia la harta cu rusii, toti o sa ajunga roasted beef !! Pe toti o sa ii livreze inapoi in bucati !! Multe succesuri, bai harabule de balestinian de Arahat, vezi sa nu faci si tu un mic Black Hawk Down, bai criminalule ordinar !!

    • Pretinas.
      Razboiul azi e Blitzkrieg datorita domnului Hitler inventatorul.
      Vai de bietii soldati rusi caci ei si politicienii mor primi. Vezi atacul Irakului in care putini civili au murit in schimb toti soldatii si politicienii. Asa era și Saddam ca Putin ca o sa bata America cu nojitele de la curea la izmana si salta izmana zilnic la teve. Apoi Sadam se ascundea prin canale de frica. Nu stiu cum e canalizarea in Moscova banuiesc ca calduroasa. Amintesc ca in Irak, Nato spargea samanta la teve nu a intrat.

  4. „Prietenie profesionala ?”. Mai degraba, „Si vis amari, ama!” – Daca vrei sa fii iubit, iubeste!

  5. E cea mai tâmpită inventie americana BH ala a mai cazut in Bucuresti Afganistan Irak Somalia lell cade motoru se aud de la 3 poste sunt usor de ochit sunt descoperite orice ecsplozie in fuzelaj omoara juma de echipaj din nauntru nu sunt bune nici de carat lemne.

  6. Daca vreti sa circulati liber veniti in Romania o insula o oaza verde de sanatate intru ocean rosu de boala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger