AcasăDezvaluiriAncheteRaed Arafat e MI6! Iohannis știe!

Raed Arafat e MI6! Iohannis știe!

După Traian Băsescu, Klaus Iohannis își rupe și el dinții în ”beregata” lui Raed Arafat

”Lațul” anchetelor care păreau să îl ”sufoce” din nou pe secretarul de stat Raed Arafat a fost ”lărgit” la timp. Intervenția influentelor agenții guvernamentale britanice venind și de această dată la fix pentru a îl salva pe cel care de atâta amar de vreme conduce detașat topul încrederii românilor. Ceea ce nu face decât ca frustrarea structurilor contrainformative să atingă din nou culmi nebănuite, mai ales la nivelul sistemului unde aproape că se bagă mâna în foc că ”Raed Arafat e MI6”!

Mai ales că un prim eșec major de ”extragere” a celui care a copilărit în Nablus, în nordul Cisiordaniei palestiniene, de unde, la doar 16 ani, a aterizat la Pitești pentru a studia limba română, a fost înregistrat încă de pe vremea de glorie a lui Traian Băsescu. Atunci când, aflat la apogeul carierei sale politice și pe când încă ținea bine în mâini frâiele sistemului care apoi l-a trădat și pe el, fostul jucător președinte ar fi dat curs rapoartelor contrainformative primite la Palatul Cotroceni. Forțând astfel debarcarea lui Raed Arafat din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Sănătății.

Ceea ce a urmat însă a scurtcircuitat letal sistemul de forță românesc, mobilizarea virtuală la revolta populară care a dus la violențe de stradă și era aproape și de debarcarea președintelui Băsescu luând prin surprindere pe toată lumea. În frunte cu chiar serviciile secrete, cele care au început de atunci să își facă mult mai atente ”temele” în ceea ce îl privește pe ”doctorul” Raed Arafat. Fără a avea însă și ocazia de a transmite ”beneficiarilor legali” concluziile verificărilor suplimentare. Mai ales pe timpul guvernării Ponta, atunci când Raed Arafat era deja perceput în anumite medii drept premierul de facto al României. Iată însă că după ce Klaus Iohannis nu doar că a cerut public ”capul” lui Raed Arafat, dar a și dat un ultimatum fără echivoc ministrului Marcel Vela privind ”reevaluarea” acestuia, zarurile păreau a fi din nou aruncate.

Mai ales că procurorii DNA apucaseră deja să șteargă praful de pe dosarele ”Ambulanța”… Numai că Raed Arafat s-a dovedit din nou ”indestructibil”! Ci nu pentru că l-ar fi salvat izbucnirea pandemiei de COVID-19! Ci pentru că dacă ”oamenii președintelui” nu au reușit să îl facă pe Klaus Iohannis să renunțe la ”ejectarea” din sistem a lui Raed Arafat, au făcut-o totuși consilierii BND ai șefului statului. Cei care l-au convins că este mai bine să nu se atingă de Raed Arafat, dacă nu vrea să aibă soarta lui Băsescu…

”Legendat” american…

Desigur că dacă varianta de lucru adoptată mai nou și la Palatul Cotroceni s-ar confirma, operațiunea discretului sprijin al ”inteligenței” britanice pentru doctorul Raed Arafat este una cu atât mai mare cu cât acesta conduce de ani buni în topul încrederii românilor față de conducătorii statului. Mai mult decât atât, MI6 și-ar dovedi încă o dată renumele unor reușite strategii pe termen lung în țara noastră. Mai ales că există inclusiv informații că și alte cariere de succes în România a unor cetățeni străini, în special arabi ar avea același artizan.

Ponta pus de SIE la dipsoziția Doctorului

Toți aceștia continuând să se bucure fie și pe persoană fizică de ”protectoratul britanic”. Mai ales că ani de zile același Raed Arafat a fost”legendat” la vârful sistemului drept ”american”, mai ales după nenumăratele specializări efectuate de acesta la US Department of Homeland Security, Federal Emergency Management Agency(FEMA), Emergency Management Institute…Oricum, tras serios de mânecă de către emisarii Cancelariei germane, Klaus Iohannis și-a călcat pentru prima dată de când și-a asumat rolul de ”mascul alfa” al politicii românești pe orgoliu și a renunțat la schimbarea lui Raed Arafat. Mai mult decât atât, a înghițit o nouă umilință prin acceptarea secretarului de stat de la MAI la ”ședințele operative de comandă” de la Palatul Cotroceni, deși tot oamenii președintelui îi dăduseră acestuia ”interzis” aici.

Însă Iohannis pare să fi învățat ceva din atât din ”lecția” lui Băsescu, cât mai ales din cea a lui Victor Ponta. Cel care a respectat întocmai misiunea primită din partea ”vechii gărzi” a SIE prin intermediul generalului Silviu Predoiu, punându-și toată logistica politică la dispoziția celui care până acum a refuzat orice demnitate mai înaltă în statul român. Numai că lucrurile par a se schimba, ceea ce și poate explica în bună măsură surescitarea din zilele acestea de la vârful sistemului. Și mai ales printre oamenii președintelui care erau siguri că de această dată pandemia și achizițiile medicale în stare de urgență le va da prilejul să închidă definitiv ”cazul” Raed Arafat. Dar, ”ghinion”…

author avatar
Catalin Tache
20.299 afisari

49 COMENTARII

    • Pai se explică și primii # în Colectiv și focul de acolo! Arahat&Oprea (avea tot ce era nevoie pt „arma”/secția antitero! Și suferă alții nevinovați. Cei trei colonei (sau chiar generali) ai lui aRahat care au ascuns un video, nu l au dat organelor de ancheta „pentru că nu s a cerut”(cum vorbește palestinianul unipersonal ca forma și impersonal ca ințeles)!!! Pai de unde sa știe organele de anchetă despre film daca ei erau cei care l au facut(oamenii de la pompieri)!!??, dar chiar cei trei care fuseseră destituiți in 2015/2016, după incendiu, acum fiind promovați!!!Și filmul pus deoparte!

  1. Ministrul Vela chiar ERa convins ca îl scapă …primise niște informări clare…,dar la un moment dat l a chemat cineva și a ordonat la lic comanda …cam uite de ce…

  2. Cu Ponta așa e la fel s a întâmplat și când l a pus predoiu sa l cheme pe tony Blair …știa el bietul Portocala ceva atat ca țaran fiind a făcut o prea ca la țara…iar ponta și acum e doar sluga lui predoiu ..i a băgat in cap ca dacă l propune pe Raed premier îl baga și pe el englezii in guvern la MAE

  3. Felicitari chiar sunteți un ziar Național!!!!se știe de atâta timp dar nimeni nu a îndrăznit sa pună punctul pe i.raed ca atâția alți palestinieni ,sirieni sau libanezi a fost trimis din start de către britanici la studii in România!nu uitați ca SEcuritatea ceaușista încasa bani pt ei…și cine plătea?agentiile britanice…altfel de unde sa aibă niște puștani din “Fasie” bani sa ajungă la facultăți in Europa????

    • Palestionienii nu plateau nimic pentru studiile din Romnaia. Erau bursieri romani. In plus. Arafat provine dintr-o familie cu o buna stare materiala si nu avea nevoie sa fie sponsorizat de englezi. Acest articol de fapt e cu o lovitura cu manta la Predoiu si Ponta. ma intreb daca atacu vine dinspre Vlase sau dinspre o aripa a SRI. daca ma gandesc bine, as inclina spre Vlase pentru ca ‘articolele” lui Tache vin pe e-mail direct din sediul SIE, chiar dinainte de directoratul lu Vlase.

  4. Și va mai mirați ca v a blocat pe Facebook..? Tache vezi ca iar ești in colimator …un prieten spp-ist

    • Lol pe Fakebook daca esti antijidanist sau anticioroi sau antihindieni sau te stergi cu urmatorul steag la cur ?️‍?, esti automat blocat catva ani. Nu si daca il faci muci pe Donald.

  5. Vezi ca poate STI și de aia ai dat acum dar PSD a fost de acord sa l susțină vicepremier in guvernul de specialiști pe care îl vor propune după moțiune…deja e prea mult!!!

    • Consumul de droguri e ilegala la noi in tara iti recomand turism de prafuri in Holanda singuravl tara din Uie, nu stiu cum a scapat… probabil au oralul bun.

    • Hai pe bune , hahahaha daca si arabu e MI6 atunci chiar avem o problema , un incompetent , hai Vela ca poti o demitere , ia sa vedem ai curaj sau mai stai o tura ????

  6. MINCIUNI MARCA tache! arafat n-a fost NICIODATA premieru de facto al României!.El nici nu știe să vb. corect românește !! Și a a avut simpatia/sprijinul românilor cînd bețivu Petrov vroia sa privatizeze sănatatea ÎMPOTRIVA VOINȚEI ROMÂNILOR! La ora actuala/azi Arahat se bucură de ,,aprecierea” românilor precum Ceaușescu în dec.1989 ! Parcă ar fi min. sanatații lui Kim Un Jong!

  7. O fi agent M16 dar a facut multe pt sistemul sanitar românesc. Alți agenți ai sri, sie puși tot în funcții înalte au făcut averi numai pt ei.

  8. Si daca e cu MI 6 care e problema? MI 6 apartine unei tari membre NATO…Noi suntem membrii NATO…
    Bine ca nu e agent SVR sau GRU…cum au fost sau or mai fi unii…care puneau 4 cuburi de gheață…

  9. Eu sunt agent loial , am ramas credincios lui Beria . Stiu tot ce misca in zona , azi m-am teleportat la o altitudine de 137 de metri de nivelul marii , latitudine 47.0566 , longitudine 28.5686 . Ia ghiciti unde mi-am uzat ochiul si timpanul ? Da , am folosit musca spion la resedinta din Condrita , la 33 km de Chisinau , nu puteam sa ratez a saptea intalnire intre tovarashul Krasnoelski si tovarashul Bombon . Am informatii certe , se anuleaza posturile temporare de carantina , e bine ca se aeriseste virusu si nu mai sta strangulat , cercetatorii polonezi au luat-o razna de spun ca numai narcisistii si psihopatii nu poarta masca , io raman consecvent invataturilor lui Valentin Boeru si alti epidemiologi celebri din presa scrisa din Romania , doar e presa libera si revolutionara . O sa ma interesez cum e cu blocarea facebook-ului la National , o sa sun tehnicu sa-l deblocheze , vreun sobolan venit de pe Savuskina 55 a ros firu in subsolul cladirii de pe str. Manoilov , nr. 42 din Tiraspol . Mai am si esecuri , minim 90 % , mioriticii astia sunt extrem de virili , sunt obligat sa behai in pozitia capra , zilnic imi umfla falcile si imi sparg rozeta , sunt nazdravani rau . Oricum , munca asta secreta necesita sacrificii , foarte putini stiu cine sunt si ca veghez ca un vultur la orice stire aparuta , nu dorm zi si noapte , imi bag scobitori in felinare si nu-mi scapa nimic . Raportarile si bilantul la Raion au fost de-a dreptul dezastruoase , se cere lasarea mea la vatra pentru grave deservicii aduse propagandei staliniste , poate scap sa nu ma reinterneze pe Gvardinskaia nr .9 , e un director rau caruia i-am labuit ceasul si laptop-ul , nu scap fara injectia letala …

  10. Ati vazut prezenta de spirit si mobilitatea ? E ca sunt vigilent ? In 13 minute m-am deplasat la locul faptei si am pus la punct retardul dusman de clasa . Sunt Constantin Moldovean Tiraspol , tot eu am postat si la 22:22 cu pseudonimul ”Anonymous ” , recunosc ca ma simt mai bine cand ma deghizez in femeie si postez cu nick-ul ” Livia ” , e un pseudonim drag , imi aduce aminte de aventurile de la Fortaleza . Acum sunt in mars , gara e pustie , au plecat si navetistii de Rabnita , agit de pomana steguletul curcubeu ……!

  11. Arafat e cu MI6 si Printul Charles e cu Gardienii Revolutiei !? Cautati pe langa Mossad ceva specializat pe Romania …

  12. Ce tara mai este asta? Sau mai bine zis este o tara, sau o adunatura de oameni condusi de cu totul alte persoane/personaje decat cele care stau in fata? Se numeste Romania, doar pentru ca trebuie sa poarte un nume, si nu pentru ca ar avea ceva de a face cu poporul roman. Trist, foarte trist!

  13. referitor la ,,dezvaluirile,, din articol un singur punct de vedere:

    Daca nu sunteti in stare sa fiti jurnalisti si sa va respectati profesia alegeti o alta ocupatie.

    Aveti dovezi in acest sens?
    Atunci, mergeti la culcare …

    Raed Arafat a construit un sistem pentru Romania, un sistem care nu este perfect dar l-a construit de la zero. Sistemul de Urgenta este singurul sistem reformat cu adevarat din Romania. Raed Arafat isi respecta meseria. Cred ca ati vazut multe filme politiste in carantina. Atat am avut de spus.

    • Mihaela , Patriarhul Daniel a purtat recent masca , mare minune sa nu fie acuzat ca e omul BND -ului din timpul ultimilor 2 ani de studentie la Universitatea Albert Ludwig din Freiburg ( Facultatea de Teologie Catolica ) . I s-a decernat si premiul Emanuel Heufeder in Germania in 1998 ? E clar , il toaca marunt pana renunta definitiv la masca ! Ai dreptul sa balacaresti orice si pe oricine , fara limite , probele nu conteaza , totul este sa intretii furtuni in pahare cu apa si sa tii aproape esantionul de analfabeti functionali care ragaie a mici si bere la pet .

  14. daca inshallah arafat este mi6, iohannis inseamna ca este fsb? intreb pt ca sponsoru e cuplat, via chisinau, cu fsb… sau se intinde cu toti? dilema, trilema etc… veronica, veronica, fata buna si frumoasa…

  15. Tovarasi antifa, din partea colectivului de baschiri din szekelyfold va transmit inflacarate salutari comuiste! Ii rugam pe fratii noastri din Москва si Tiraspol sa trimita omuleti verzi care sa ne ajute sa eliberam pamantul turanic al patriei de imperialistii valahi. Mai dorim ca omuletii verzi cu buze rosii sa semneze petitia de autonomie. Acuma ne pregatim sa dam spaga si titlu de baroneasa actritei Renee Zellweger ca sa fie imaginea szekelyfold si a dezideratului baschir. Dar fara voi, ne agitam ca sifoanele.
    Москва si Tiraspol e nadejdea! Tovarasi, nu ne lasati ca valahii vor sa ne incalece mai vartos ca in 1919, acuma vor sa ne puna sa prestam la glory hole.

    • Dragul meu Tokes Cicciolin Rasputin , te rog sa revii mai des cu comentarii , ai un stil incofundabil si ma prapadesc de dorul tau . Daca ai timp , fa-mi o vizita la Tiraspol , ma gasesti pe peronul garii agitand steguletul curcubeu , vreau sa-ti interpretez vartos si molto-vivacce niste menuete din Prokofiev , d-alea de nu ma uita la flautul zbarlit cu gusa si sa-ti sorb nectarul propolisului . Pupici !

  16. Salutari gospodin Constantin! Traiasca lupta pt pace!
    Cu mare drag raspund invitatiei. Cand ceriul Tiraspolui o sa fie brazdat de Larom 160mm si pretenii din Manoilov 42 vor zambi la luna precum Ivan Turbinca la balerca de samagon, sa stii ca sunt aproape. Stimate gospodin Comnstantin chiar i-ai lasat nelamuriti pe aia de s-au intalnit la Condrita ca sa faca trenuletu’? Poate ca Dodon, Krasnoselski, Belous si Ignatiev vroiau sa se bucure de serviciile garii tiraspoleze.

  17. Spasivo , Boje mi-a ascultat rugamintea , imi furnica botoxul si hemoroizii sunt panicati , asa te vreau , gaspadine Topless Cicciolin Raputin , mai implicat in comentarii , ai mataluta o gargariseala dupa care ma topesc , abia astept sa ne intalnim si sa te rasplatesc in matanii evlavioase cu fruntea la buric si expunerea rozetei la lumina felinarelor de pe bulevardul fesier , ca pe vremuri …..Un pupic tandru la ochiul dosnic maron din partea lui Kostyuska zburdalnicul !!!

  18. Kostyuska, gargariseala e efect al cauzei precum ca sunt mare ‘telectual. Iar ‘telectualitatea-mi, la randu-i e efect al cauzei ca am facut scoala de militieni filosofi din Buda. Dupa cum se observa sunt intruchiparea determinismului kantian. Stiu ca tiraspolezii sunt muzicanti vestiti, stiu ca interpreteaza cu mare ravna Prokofiev la flaut zbarlit. Si noi bozgorii mankurti ne pricepem sa cantam la flautut, tot d’ala zbarlit, evident! Dar preferam ariile lui Liszt Ferenc baci. Eu propun un eveniment stahanovist de mare clasa, musai sa aflam cine canta la flaut zbarlit si clapsugel mai pasional, markurtii bozgori sau mankurtii tiraspolezi. Organizam evenimentul in curtea Kremlinului, iar tarul Putin sa fie seful juriului. Castigatorul sa fie decorat cu ordinul Lenin in grad de cavaler al curcubeului. Din ratiuni artistice repetam evenimentul trimestrial.

  19. Domnule Cicciolin , imi cer scuze ca intervin , Kostea e deprimat si nu mai pot sa-l scot dintre hulube , plange si saruta de zor botu manzului care necheaza senzual , se teme ca ati interpretat gresit nefericitul termen de ” gargariseala ” , il stiti cat e de sensibil si este posibil ca omagiile dumneavoastra sa-l fi marcat profund , modul de exprimare s-ar putea sa-i fi atins stringurile si cele mai tainice unghere ale inimioarei impietrite . El atat m-a rugat sa va transmit , sa nu-i impuneti sa nu va respecte si sa comunicati mai des , apareti din senin ca un astru si dispareti subit . Blegul asta e impuns de sageata lui Cupidon , bosorog bashinos cu fite de adolescent , i-am promis ca il scot intr-un cavou din zoopark si facem o vizita la Buda . Nu vrea sa participe la concurs din lipsa logisticii , sta rau la capitolul pampersi , el interpreteaza din pasiune la clapsugelul zbarlit , una e sa vibrezi din interior si alta sa executi norma de lins cozi de lopeti mustacioase la norma , vrea intimitate si sa va inmaneze un biletel cu inimioare . Vad ca s-au linistit si el si manzu , sforaie amandoi fara zabale de parca-ar fi intruchiparea determinismului kantian captusit cu vedeniile lui Freud acompaniat de ariile lui Viorel Lis ( remarcati scoala de boschetari filozofi BSGT – Boschetarii din Spatele Garii Tiraspol – distinsa de impegat cu ordinul cavalerilor curcubeu )…..

  20. Vai de mine! Domnisoara komsomolista Livia io nu am vrut sa pricinuiesc necazuri inimii lui Kostyuska. Sigur ca e sensibil, e artist desavarsit. Calitatea actului artistic conteaza, nu presteaza fara sa simta in armonie cu marii maestrii ai geniului sovietic. Domnisoara Livia, si noi baschirii avem o Savuskina 55. Scoate-l pe Kostea din zoopark si veniti impreuna la 1062 Budapesta, Lendvay utca 28 la fundatia Alianta pt noua generatie. In spirit fratesc de stepa va intampin cu kurtoskalacs de szekelyfold si cu vin de Tokay ca sa facem schimb de experienta eurasianista.
    p.s
    Din pacate, cineva ros de invidie mi-a furat peruca fuxya si manualul micului mankurt sovietoligescu. Noroc ca am peruca de rezerva. Mai nasol e cu manualul, e editie princeps cu semnatura lui Bela Kun. Poate imi aduceti voi manualul micului mankurt cu semnatura lui Dughin ca sa-mi treaca necazul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger