AcasăDezvaluiriAncheteRadicalizarea lui Stelică!

Radicalizarea lui Stelică!

Așa cum pe vremuri a fost avocatul lui Radu Mazăre, așa se dovedește acum Stelian Ion un înverșunat avocat al procurorilor. Și al judecătorilor, bineînțeles! Astfel că, după un început alene al mandatului și care anunța că ”Stelică” va fi ca ”agheasma” în fruntea Ministerului Justiției, acesta a schimbat brusc macazul. Și pe zi ce trece își dă pe față tot mai pregnant ”arama useristă”.

Stelian Ion în război cu CCR

Astfel că nu mai este ieșire publică a ministrului Justiției în care acesta să nu facă ”zid” în fața beneficiilor, unele de-a dreptul halucinante, de care se bucură procurorii și judecătorii. De la pensiile speciale și până la vârsta de pensionare de 45 de ani. Mai mult decât atât, cu o falsă modestie, același ministru al Justiției se ”autoflagelează” că cine este el ca să comenteze discuțiile magistraților care doresc moartea de COVID a colegilor și jurnaliștilor și efectuarea de percheziții domiciliare noaptea! Însă radicalizarea ministrului userist devine deja una periculoasă, cu cât acesta a ajuns să încerce să blocheze până și ultima decizie definitivă a Curții Constituționale. Cea care prevede că nimeni nu poate fi băgat la pușcărie, încarcerat propriu-zis, până ce judecătorii nu își motivează decizia!

Pe urmele lui Iordache

Numai că ministrul Justiției a sărit ca și ars, pentru ca nu cumva Decizia CCR să intre în vigoare! Cu toate că sute de români zac în pușcării și câte aproape un an de zile, până ce judecătorii binevoiesc a își motiva decizia de condamnare! Perioadă în care destinele celor încarcerați nu doar că sunt ”paradite”, dar aceștia nici măcar nu pot urma căile legale de contestare a condamnărilor. Pentru că nu au ce ataca, în lipsa motivărilor judecătorești! Numai că Stelian Ion nu doar că se bucură că prin Decizia CCR, România revine în rândul țărilor civilizate, dar ministrul Justiției se teme doar că ”suntem în fața unui iminent blocaj. Să vedem dacă referendumul din 2019 ne împiedică să venim cu o ordonanță de urgență”. Și uite cum ”puiul de userist” Stelică vrea să treacă peste chiar referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis și să rezolve totul după modelul pesedistului Florin Iordache. Cu o Ordonanță de Urgență dată cel mai probabil noaptea…

author avatar
Catalin Tache
3.254 afisari

11 COMENTARII

  1. Un lucru nu înțeleg eu….? Când dai o soluție, soluția respectivă ai dat-o pe niște considerente, nu? DECI O POȚI DA ODATĂ CU SOLUȚIA. SCURT!!!

  2. Absolut corect , se tergiverseaza motivarile ! Vorba ceea : Daca tot mai ologit , spune-mi si motivul , nu o lasa in coada de peste si nu o lalai sa zac in parnaie fara sa stiu motivul condamnarii .

    • Nene,!! Cand ai intr-o sedinta de judecata , in penal, cca. 60 – 70 de dosare de diferite spete : de la accidente rutiere la delapidari in societati comerciale, crime, violuri etc si nu ai poaibilitatea sa consulti un EXPERT in domeniile respective, te intreb pe dumneata cum sa motivezi mai accelerat sentintele, mai ales ca unele dosare se aduc in instanta cu carucioarele de marfa tip magazine. ??? Aud???

  3. Toate neclaritatile si raspunsurile la acest articol se regasesc in Spotmedia .ro , azi , 9 aprilie 2021 , ora 08:51 : ” VINE MARELE BLOCAJ AL HOTARARILOR DIN INSTANTE . VACANTA INFRACTORILOR DUPA DECIZIA CCR -ANALIZA „. Cititi cu atentie si vedeti care este situatia de fapt .

  4. Ajung ministri astia de fac centura politicii, niste nulitati profesionali, slugi de prima mana

  5. Cum sa bagi un om in puscarie fara sa motivezi gestul tau Dar ce sa le ceri ?Daca la Bruxelles a ajuns o hambalista cu ,,doctorat” copiat de pe internet,si majoritatea au facut dreptul pe bani este foarte greu sa ti storci creerii si sa scrii motivele pentru care ai luat decizia respectiva Cand isi ingrasa conturile cu salarii neinchipuit de mari restul ce mai conteaza ?

  6. un personaj aterizat in functie pe ce criterii , poate doar sa execute ordine de la stapanii lui ca altfel nu are nimic in comun cu justitia europeana pe care o aclama e doar cu fata spre trecutul justitiei romanesti pe care cetatenii o au in amintire ca bolsevism!!!!!!!

  7. In niciun caz cei care au postat nu sunt cazaturi globalist -sorosiste ,prosti cu diplome de pe la ong uri absurde ,criminali care ard lumea prin spitale sau fii ai criminalilor pnl isti sau ai securistilor ceausisti Ei sunt oameni normali !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger