AcasăDezvaluiriCatalin TachePUNE GEACA ROȘIE! ”SANTA KLAUS”, pe ”MAIDAN”!

PUNE GEACA ROȘIE! ”SANTA KLAUS”, pe ”MAIDAN”!

Gata bronzat, natural de această dată, Klaus Werner Iohannis se va întoarce din safari direct să îmbrace geaca roșie! Și să dărâme Guvernul! 

Șeful statului fiind de acum convins – așa că aproape nici măcar nu mai contează de cine – că dacă Marcel Ciolacu nu pică acum din fruntea actualei coaliții de guvernare, atunci anul electoral 2024 va fi cu adevărat unul teribil. Astfel că ”bătălia finală” pentru ”România următorului deceniu” se va da chiar acum, în luna decembrie 2023. Românii trebuind să știe însă barem că, până ce vor fi încolonați pentru a vota pe ”cine trebuie” la anul, s-ar putea să nu se  bucure de niște Sărbători pe deplin Liniștite…

Târg de Crăciun sau haos?

Deja nebuna propagandă mediatică a marilor retaileri comerciali îi convinge pe români că ”Sărbătorile de Iarnă au început”!

Și acest penibil furt al startului anunță deja încasări record la acest sfârșit de an. Mai ales că nici măcar nu au fost încă inaugurate mult așteptatele Târguri de Crăciun din marile orașe. Numai că, ghinion, s-ar putea ca ”Visul de Decembrie” să se transforme într-un adevărat coșmar!

Pentru că, dacă președintele Klaus Werner Iohannis a dat ordin ca actuala coaliție de guvernare să fie păstrată cu orice preț până la întoarcerea sa, a făcut-o doar pentru a o putea dărâma chiar el!

Mai ales că astfel și-ar mai apreta și din imaginea oricum pe deplin șifonată din ”țările prietine” africane.

Așa că, la 1 Decembrie, în loc de ”marea unire națională” se va da ordinul ultimului asalt asupra actualului Guvern. Unul care trebuie să cadă! Pentru că altfel, cine intră în nebunul an electoral 2024 la butoanele operative ale structurilor guvernamentale și cu pixul în mână, pentru a aloca  ”marile pomeni” electorale, are toate șansele să defileze la viitoarele alegeri! Și Iohannis o știe prea bine! Dar și Ciolacu!

Astfel că, în aceste ultime zile de ”pax africana” politico – socială, toți cei care contează în statul român sunt somați să aleagă, ”de îndată”, de ce parte a frontului nevăzut se poziționează.

Mesagerii ambelor tabere părând deciși să meargă până la capăt, cu mesaje belicoase de ” cine nu este cu noi până la 1 Decembrie, va fi împotriva noastră”…

Oricum, dacă ”mințile luminate” ale mai mult debilului decât eșuatului stat român nu se vor ”răcori” între timp, în loc de Târg de Crăciun s-ar putea să avem haos în Capitala României, în acest decembrie ”de totul sau nimic”…

Cine strange ”haita”…?

Acum, se știe, mai ales la români, ”schimbarea șefilor” este oricum ”bucuria nebunilor”… Numai că, de această dată, ”poziționarea” serviciilor este cu mult mai serioasă decât niște banale orgolii personale. Și având o miză cu adevărat uriașă. Pentru că, după un deceniu de iohannism, se anunță încă un deceniu de putere absolută în România tuturor posibilităților. Așa că ”masculul alfa” politic care va reuși să strângă în jurul său ”haita” sistemului va fi cel care va și câștiga anul electoral 2024. Mai ales că, totuși, o confruntare între ”vechea gardă” și ”lupii tineri” ai sistemului a fost deja amânată de prea multă vreme. Și ”AMR” -ul scade…Cel puțin pentru unii…

Iar dacă ”lupii tineri” vor simți ”gustul sângelui”, nici măcar nu se va mai ajunge până pe 2 noiembrie…

A fentat rectificarea! Dar Bugetul…?

Ce este drept, până acum cel puțin, premierul a reușit să evite toate posibilele capcane. A dat din cap că face ca la Bruxelles, dar a ieșit ca la Palatul Victoria… Cu tot felul de proiecte asumate, dar blocate sub diverse pretexte birocratice…

Și uite cum a reușit să evite asumarea oricăror rectificări care ar fi grăbit ”confruntarea finală” din Parlament. Astfel că instituțiilor cheie din statul român, în frunte cu chiar serviciile secrete și structurile de Parchet li s-au asigurat salariile pe ultimele două luni ale anului, noiembrie și decembrie, din salvatorul Fond de rezervă bugetară aflat la dispoziția premierului.

Și între timp au mai trecut și pensiile mărite… Cele care astfel securizează și mai mult tradiționalul bazin electoral social – democrat.

Numai că deja inevitabilul nu mai poate fi amânat la nesfârșit. Și Bugetul pentru anul 2024 tot trebuie trecut prin Parlament. Asta dacă va ieși din furcile caudine ale unei coaliții de guvernare tot mai șubrede…

Și în care ultimii iohanniști pe deplin loiali Regimului sunt gata să se baricadeze pe o poziție de forță. Ca să poată oferi astfel pretextul ideal de ”intervenție” prezidențială. Una care însă rămâne de văzut dacă se va mai dovedi providențială, ca la ejectarea lui Liviu Dragnea… Sau de-a dreptul ”sinucigașă”.

Mare grijă la elicopter…

Orgoliul rănit al ”animalului politic” Klaus Werner Iohannis nu lasă loc de dubii… Acesta va ataca dezlănțuit, va îmbrăca geaca roșie și va ieși în stradă dacă va fi nevoie, pentru a da astfel semnalul Dreptei Unite.

Numai că, ghinion, rămâne de văzut dacă ”românii mei” sunt tot aceiași ca atunci când s-au înghesuit să îl aclameze în Piața Universității. Și pe când erau siguri că ”Neamțul ne va băga în Schengen”. Sau ”baia de mulțime” prevăzută s-ar putea transforma într-un ”duș rece” pentru un Iohannis care astfel ar putea înțelege că, la anul, se va plimba doar prin țară.

Astfel că, mai ales la ce au pățit Emil Constantinescu și Traian Băsescu pe sfârșit de mandate, poate că ar fi bine ca Iohannis să se gândească bine la acceptarea ”ofertei de nerefuzat” de a îmbrăca geaca roșie și de a ieși din nou în stradă. Că doar așa l-au păcălit și pe Ceaușescu să iasă pe acoperiș și să ia elicopterul, că ”Armata e cu noi”…

Oricum, dacă Iohannis se încăpățânează iar Ciolacu se ”pocăiește” înainte de momentul operativ prevăzut, consilierii ucraineni sunt gata să o pună de un ”Maidan” și în centrul Bucureștiului! Având de acum mâna formată nu doar din Kiev, dar și de pe linia frontului…

4.705 afisari

17 COMENTARII

 1. Ma cujet ca plimbaretul nu-i chia atat de naiv incat sa mai creada ca poate iesi in public in urmatorii ani. Dac vine insa cu ganduri belicoase, propun ca macar acum in ceasul de pe urma cei vizati sa-i faca pocinogul si sa-l puna pe tusa. Oricum de ani buni nu mai avem nevoie de turisti la conducere si am avea si noi de sarbatori, macar o mica satisfactie.

  • Mai iese draku în strada ,pt acest impostor ș ciuma lui galbenă ,care între timp a fuzionat cu altă maladie psd, nu cred că mai pot păpușa ONG-urile altă mișcare, ca la ordonanță 13,poate pe trotinetari usr

 2. „consilierii ucraineni sunt gata să o pună de un ”Maidan” și în centrul Bucureștiului! Având de acum mâna formată nu doar din Kiev, dar și de pe linia frontului…”
  Scuze, dar de ce?
  Am ajuns sa sugem la ucraineni?

 3. Imbecil articol, dar si mai imbecili sunt cei care comenteaza. Orice se face in Romania este criticat in spiritul nostalgiilor comuniste care urla la NATIONAL cu toata forta, avand sustinerea la cativa postaci frustati cu educatie putina si cu pregatire profesuionala si mai putina.

 4. autorul tot vrea sa ne convinga sa ne certam cu difuzorul nu cu redactorul de stiri . ” de data asta pozitionarea serviciilor este una mai serioasa ” , extraordinar ! tot ce scrie in plic vor face , asa cum s-a vazut si pina acum . prin mijloace directe , vezi frauda din 2009 ( cea mai grosiera ) sau prin diverse diversiuni .

 5. 1. DefenseRomania . ro , 22 noi 2023 , ora 08:04 , articol de Catalin Costea : ” POLONIA MAI BIFEAZA O PERFORMANTA GREU DE ATINS . IBCS – ” CREIERUL ” APARARII AERIENE VA FI AMERICAN ( ” BATTLEONE ” ) . CONTRACT IMENS DE 4 MILIARDE DE DOLARI ” . 2. Adevarul . ro , 22 noiembrie 2023 , ora 08:35 , articol de George – Andrei Crisescu : ” NASA A DESCIFRAT MISTERUL UNUI MESAJ EXTRATERESTRU ………………………………………………………………. ” – Experimentul ADEEP , Sonda PSYCHE – Sursa : IFLSCIENCE . 3. Universul . net , 22 noiembrie 2023 : ” MAIA SANDU LA KIEV : ………………………………………………………………… ” – VIDEO : 1 min , 18 sec – Surse : NEWSMAKER , FACEBOOK , NEWS . RO .

 6. Dacă Ciolannis, după botezul în apa oceanului semn că se poate îneca la mal, îmbracă iar geaca roșie și iese în Piață riscul este mare. Suspendarea și alegerile anticipate. Oricum, cred că Ciolacu, așa mocăit cum îl văd unii, este greu de doborât.

 7. Ce sa iasa in strada parazitul ? Sa se aleaga cu suturi in fund sau poate si cu dibla sparta ? Ii convine de minune haosul,debandada,acum pe ultima suta trage tare la parandaraturi uriase,melearde,melearde.Adunate la repezeala din ape tulburi,plus jaful,cheltuieli aberante ,uriase pe excursii ” in folosul Tarii ” ? Auzi la el,a ” pus Romania pe radarul African „.Care radar Cocotatule ? Sigur ca aveonul de tocat meleoane a aparut pe radare,asta vrei sa spui la misto ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri