AcasăDezvaluiriAnchete”Prostănacul” lovește din nou: Nu avem Grup de luptă NATO!

”Prostănacul” lovește din nou: Nu avem Grup de luptă NATO!

Geoană știe!

Și cât s-a mai împăunat Klaus Iohannis că România a reușit să formeze de îndată, pe teritoriul său, primul grup de Luptă NATO de pe ”Flancul Estic”. Mai ales că și secretarul general al NATO i-a cântat în strună, Stoltenberg ținând-o langa, în toate ieșirile sale publice, cu ”Grupul de luptă NATO din România”!

Iohannis și Stoltenberg au apucat să anunțe că avem Grup de Luptă

Astfel că nici măcar militarul francez care s-a împușcat singur în picior după ce a aterizat la București ca să salveze România nu a putut umbri această măreață realizare a politicii externe românești. Cea girată de însuși președintele Klaus Iohannis. Iată însă că a reușit să o facă Mircea Geoană! Secretarul general adjunct al NATO scoțând o nouă perlă caracteristică, din categoria celor care l-au făcut pe Ion Iliescu să îl catalogheze, simplu și concis, drept ”Prostănacul”…

”Fază inițială de operaționalizare”…

Deja aproape că se face luna de când Armata Rusă a invadat Ucraina. Și cam tot atunci, liderii statului român s-au grăbit să anunțe activarea în țara noastră a Grupului de luptă NATO.

Dacă nu se împușca în picior ne apăra și el de ruși

S-au dat declarații publice, s-au făcut fotografii și s-au dat asigurări ferme poporului român că, gata, are acum cine să apere ”fiecare centimetru” din teritoriul nostru național. Iar dacă toată ”lumea bună” a statului român, Alianței Nord – Atlantice și diplomației occidentale a tot repetat obsesiv că în România activează primul Grup de luptă NATO din Forța de Reacție Rapidă, normal că ai fi băgat mâna în foc că, la o adică, grupul va și interveni imediat în luptă. Că doar de aia este Grup de Luptă! Numai că Mircea Geoană tocmai ce a rdicat fără să vrea batista de pe ”țambal”, declarând public că ”Grupul de Luptă NATO care urmează să fie desfășurat pe teritoriul României este deja în faza inițială de operaționalizare de capabilități. Și celelalte 3 din Bulgaria, din Ungaria și din Slovacia vor face același lucru în următoarele săptămâni”… Ceea ce înseamnă că ”vom avea” Grup de Luptă NATO operativ… Dar nu avem!

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare și  în aeroporturi.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Catalin Tache
15.014 afisari

25 COMENTARII

  1. În ce hal am ajuns, de la celebrele și imbatabile unități de VM care și, au făcut datoria fata de țară încă de la cele doua războaie mondiale, unde curajul și onoarea iau însoțit peste tot, la circaria de azi unde așteptăm să fim apărați de indivizi care își împușcă propriul picior

  2. Daca ei zic ca pregatesc un Grup de Lupta asa o fi. Intrebarea este impotriva cui se pregatesc sa lupte? Poate impotriva fortelor externe. Ori poate impotriva fortelor interne, in cazul in care se gasesc patrioti in armata romana.

  3. Decizia finala se va lua la Madrid , asta nu inseamna ca nu suntem sub scutul NATO si ca Geoana este ” prostanac „. Articol incropit pe genunchi , cititi un articol documentat pe Europa Libera Romania , 19 februarie 2022 , , autor George Costita : ” CE ESTE UN GRUP DE LUPTA NATO SI CE AR INSEMNA PREZENTA UNUIA IN ROMANIA „. – ( EN HANCED FORWARD PRESENCE ) .

  4. 1. Adevarul.ro , 20.03.2022 , ora 10:01 , articol de Stefan Vlaston : ” INTELEGE ELITA POLITICO-MILITARA DE LA …………………………………..” . 2. Comisarul.ro , 20.03.2022 , ora 12:45 : ” ELITA RUSA INCEARCA …………………………………………….”. 3. Comisarul.ro . 20.03.2022 , ora 23:45 : ” FOARTE INTERESANT CE SPUNE OMUL ASTA ! / AMANUNTE DESPRE LUPTA DE PUTERE …………………………………..”.

  5. 1. Contributors.ro , 20/03/2022 , articol de Anca Turcu : ” RUSIA ………………………”. 2. Spotmedia.ro , astazi , 21.03.2022 , articol de Senior Editor Victor Pitigoi : ” ESTE ……………………………………..? ” . 3. Universul.net , astazi , 21 Martie 2022 : ” GERMANIA , ACORD PE TERMEN LUNG CU QATARUL ………………….”.

  6. Bai Geoana, bai bezmetikule, mai da-i si tu o ditamai pwula in gura la marele jeneral de karton de Ciukalau, sau si mai bine, pune-l sa faca niste alergari, cica e mare vedeta la 400 de metrii garduri !! Ha ha ha 🙂

  7. Bai cenzorule retardat, vezi ca vine Tovarasul Arafatov, si va da o pwula in gura, se pare ca balestinianul e tot timpul cu fata la perna !! Ha ha ha 🙂

  8. Pai Stoltenberg, ca si Baroso,asta cu rablele de f 16 din Norvegia,iar celalalt cu ruginiturile din Portugalia,ca sa-ti vanda vechiturile iti spun orice.Cat despre ”prostanacul” nici nu merita pomenit,asta e a cincea roata la caruta pe oriunde s-ar afla !

    • Cine sa fie asta cu pwula in gura de la 2:07 , 2:19 si 7:52 ? Cand ma uit in oglinda seamana leit cu mine ……hihihihihihihi

  9. 1. Universul.net , ieri , 20 martie 2022 : ” PLEDOARIE PENTRU NEUTRALITATEA UCRAINEI …………………………..”. 2. Comisarul.ro , astazi , ora 10:12 : ” UNGURII , IZOLATI / PRESEDINTELE POLONIEI NU VREA SA SE INTALNEASCA CU VIKTOR ORBAN DIN CAUZA ………………………………”. 3. Newsweek . ro , 21.03.2022 , ora 09: 14 , articol de Lidia Moise : ” ANALIZA ECONOMIA SI RUBLA RUSIEI SE INDREAPTA SPRE COLAPS . IZOLAREA ARE UN EFECT DISTRUGATOR „.

  10. 1. Aktual 24 , 21 Martie 2022 , articol de Lavinia Popa : ” GHERILE IN BELARUS ……………………………………………………………………………………”. 2. Aktual 24 , 21 Martie 2022 , articol de Lavinia Popa : ” UCRAINA AR PUTEA CUCERI BELARUSUL …………………………………………………………………………………………………..”.

  11. mai erau niste prostovani care umblau cu Aspen in gura acu cateva zile, luptati tovarasi nu va lasati

  12. China a intors foaia cu Rusia . Cotidianul.ro , 21 Martie 2022 , ora 11:50 : ” GEST SURPRINZATOR AL CHINEI FATA DE UCRAINA „.

  13. Sunt in Ucraina , ma plimb cu tancu . Io sunt ala de-a busilea din VIDEO , nu mi-am rupt nici un oscior ca am stiut sa fac fandarea pe stil ghemuit . Urmariti-ma pe Adevarul.ro , 18 martie 2022, ora 19:16 , articol de Valentin Bolocan : ” CA IN FILMELE DE COMEDIE . UN SOLDAT RUS CADE DE PE TANC SI E LASAT IN URMA DE COLEGII SAI „.

  14. Nu cred ca Geoana e prost ,ba dincontra ,astfel nu ar fi ajuns acolo !Fata de iohanus curdefer care se ascundea cu POhontu prin hoteluri este doxa !

  15. CE GRUP DE LUPTA ?, CE INDRUGATI VOI ACOLO ?,PANA SA SE STRINGA MACAR 100 DE MILITARI DIN NATO IN ROMANIA ,DACA RUSII AR ATACA IN 24 DE ORE SUNT IN GRANITA UNGARA SI SARBEASCA !.ROMANIA AR CAPITULA DUPA 24 DE ORE !!!,CU PUSCOACE CU VECHITURI CU O ESCADRILA TE APERI DE RUSI ?.
    PROST PROST DAR A VAZUT CAT APA DE PLOAIE ESTE NATO !,IAR UMBRELA NATO INCA N-A AJUNS DEASUPRA ROMANIEI ,RESTUL E BUTAFORIE GARGARA SI PROSTIE ,MULTA ROSTIE.

  16. Geoana nu este prostanac chiar deloc Prostanaci sunt curvele ,,da dreapta” iohanus curdefer,catzu drogatul penal si toate liftele limberalo-criminale

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger