AcasăDezvaluiriAnchete”PROSTĂNACUL” I-A DAT CAP ÎN CAP!

”PROSTĂNACUL” I-A DAT CAP ÎN CAP!

Ei bine, am trăit să o vedem și pe asta! ”Prostănacul” care părea că nu își va putea niciodată dezlipi eticheta pusă de Ion Iliescu a trimis după ”fenta ambasadorului” toți liderii politici și serviciile secrete de-a valma!

Nici măcar vreun ”mare bărbat de stat” român nemaifiind conștient de importanța jucării ”asului din mânecă” oferit de ”scrisoarea mincinoasă” transmisă de către liderul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Kelemen Hunor, către … ” The Honorable Victoria Nuland, Under Secretary for Political Affairs, U.S. Department of State”…

Scrisoare de care liderii politici de la guvernare sau așa-zisa Opoziție, dar mai ales șefii structurilor contrainformative românești au aflat din ”lovitura” din 3 decembrie!

S- a scumpit ”linsul clanței”!

Însă nici măcar așa, halucinantul denunț oficial al liderului UDMR nu a primit nicio reacție de la București! Nici măcar una singură! Deși, după cum avertizam în urmă cu doar câteva zile, riscul ca pe baza ”sifonelii” udemeriste, România să nu fie primită nici de această dată în OCDE este deja unul ”iminent”!

Dar clasa politică românească tace! Serviciile secrete românești tac! Guvernul tace! Opoziția tace! De aproape au dreptate și ofițerii de legătură americani când ne întreabă, deja dintr-o curiozitate operativă, dacă ni s-a urât cu totul de suveranitatea de care încă dispunem! Și dacă la București chiar nimeni nu mai ține în mână ”frâiele operative” ale puterii executive! Că doar de la un Minister al Afacerilor Externe condus de oricum ”pleoștita bombonică roz” Luminița Odobescu,  chiar că nu mai poate avea nimeni așteptări la o fărâmă de orgoliu diplomatic…

Însă cu adevărat surprinzătoare este pasivitatea deja jenantă de care au dat dovadă până și oficialii români aflați la Washington. Indiferent de culoarea lor politică sau de interesele pe care le susțin.

Cu toții părând preocupați doar de aflarea ”prețului corect” pentru a li se permite ”să lingă clanța” de la Casa Albă! Numai că, ghinion, deși ”linsul clanței” s-a scumpit proporțional cu excesul de slugărnicie dovedit de liderii români, uite că ”șefii României” nici măcar o poză cu Kamala Harris nu mai pupă! Oricât ar plăti! Oricâte cotizații ar strânge din țară! Oricâte ”loturi Dragnea” ar forma, cu o inconștiență deja ”sinucigașă”! Oricât s-ar bălăcări între ei care ”sare mai sus la castană”!

Iar în toată această scenetă de un grobianism care nici măcar maestrului Caragiale nu i-a trecut prin cap, ”fotografia momentului” la Washington este doar una! Cea pe care o prezentăm cu o singură precizare. Una care însă ar trebui să îi trezească din ”adormirea masonică” și pe diplomații și șefii de servicii secrete care ar trebui barem să aibă habar cine este ”the Chairman of the Joint Chiefs of Staff General CQ BROWN”!

Astfel că politicienii români ”ling clanța” la Washington nu doar pe bani mulți, dar și din pură ”curvăsăreală” personală. Pentru că, până la primele alegeri preliminarii din ianuarie, adevărații băieți deștepți ai sistemului își văd liniștiți de Sărbători. De fapt, de-abia din martie știindu-se ceva mai clar cu cine este bine să te tragi sau nu în poză, indiferent de prețul acesteia…

El pune ambasadorul!

Și uite cum, așa după cum dezvăluiam în ”lovitura” din 5 decembrie, ”Dorel de la Washington: Un Dragnea cu barbă”, liberali și pesediști deopotrivă s-au aruncat deja pe ”ciolanul” mult râvnitului post de ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Ce este drept, primul care s-a repezit să își joace rolul de ”idiot util” este chiar actualul ambasador al României la Washington. Un Andrei Muraru care deja este clar că s-a uitat prea mult la ”FAUDA” de pe NETFLIX!

Așa că, încurajat de ”pilula” înghițită pe nerăsuflate a fantasmagoricei susțineri a candidaturii sale la Președinția României, Andrei Muraru s-a pus pe ”tocat” premierul României, prezentat drept un ”Dragnea cu barbă prin care CIUMA ROȘIE ține captivă România” încă dinainte de sosirea lui Marcel Ciolacu. Vizita aia atât de secretizată, încât am anunțat-o încă din 29 noiembrie.

După care șeful Guvernului s-a dus pe fentă și a aruncat ”pisica moartă” în curtea veșnic nedumeritei ”rozalii” Luminița Odobescu. Generalul mai mult pensionar special, decât erou, Nicolae Ionel ”Ciucă al nostru” a scos și el baioneta și a trecut la contraatac împotriva pesediștilor. Și uite cum, de la Ziua ”UNIRII NAȚIONALE” încoace, partenerii de coaliție o țin ”langa” cu cine ”pune laba” pe Ambasada României în Statele Unite ale Americii.

Liberalul Robert Sighiartău ”dezvăluind” că știe el cine sunt cei doi nominalizați pesediști  pentru postul de la Washington. Dar, decât Ponta și Tudose, tot la fel de bine i-ar fi putut anunța pe Decebal și Burebista. Numai că Ponta s-a pus și el vârtos pe ”aruncat rahatul în ventilatorul propagandistic”. Iar ”fitilul scurt” al fostului premier s-a aprins instant și astfel s-a mai pus o canistră de benzină peste ”focul de la Washington”. Unul aprins și operativ întreținut strict de oamenii ”Prostănacului”!

Cel care prin ”scandalul pesedisto – liberal” al Ambasadei i-a dat cap în cap pe toți liderii politici de la București, cu tot cu strategii încasatori din spatele lor și atârnătorii din servicii.

Pentru că, așa după cum am anunțat ”vizita secretă” de la Washington, fraza ”Dragnea cu barbă” cu care Muraru l-a ”targhetat” pe șeful Guvernului și devastatoarea scrisoare a lui Kelemen Hunor către atotinfluneta Victoria Nuland, astăzi prezentăm și numele pentru care deja s-a cerut ”avizul de agreere preliminară” din partea Departamentului de Stat: Ana Birchall!

Deocamdată doar atât, să se știe că se știe…

Uite ce v-a adus ”MOȘUL”!

Însă cum ne aflăm într-o perioadă în care ”dar din dar se face” jocul operativ, uite că oferim vai ”stelelor” lor de servicii secrete românești nu doar scrisoarea lui Kelemen… Sau posibilitatea de a se interesa, barem acum, al cui om  este cu adevărat ”Prostănacul”…

Dar și faptul că, în timp ce ”liderii” noștri se înghesuie doar care să ”lingă clanța” mai abitir, ”paradigma geostrategică” de la Washington se schimbă de la o zi la alta…

Și uite cum, barem să aibă și structurile noastre ce analize să pună în ”plicurile galbene” de pe mesele ”beneficiarilor legali”, ”scurgem controlat” astăzi cea mai recentă dovadă a schimbării de optică a Departamentului de Stat. Acolo unde, după ce au fost impuse interdicții de călătorie pentru coloniștii israelieni implicați în atacuri împotriva palestinienilor din Cisiordania”, diplomația americană a primit un ”update” privind decizia că ” atât Israelul, cât și Autoritatea Palestiniană au responsabilitatea de a menține stabilitatea în Cisiordania. Instabilitatea în Cisiordania subminează pacea, și securitatea inclusiv prin comiterea de acte de violență sau prin alte acțiuni care restricționează în mod nejustificat accesul civililor la serviciile esențiale și la necesitățile de bază.

Instabilitatea din Cisiordania dăunează atât poporului israelian, cât și celui palestinian și amenință interesele de Securitate națională ale Israelului”.

Deci, ”totul pentru Cisiordania”, nimic de Fâșia Gaza…  Așa că, dacă tot luați cu atâta întârziere ”lumina” de la Washington, nuanțați mesajele transmise din Centrala MAE măcar acum, când luați la cunoștință de analiza Departamentului de Stat, fie și pe această cale neoficială…

author avatar
Catalin Tache