AcasăDezvaluiriCatalin Tache”PROSTĂNACUL” I-A DAT CAP ÎN CAP!

”PROSTĂNACUL” I-A DAT CAP ÎN CAP!

Ei bine, am trăit să o vedem și pe asta! ”Prostănacul” care părea că nu își va putea niciodată dezlipi eticheta pusă de Ion Iliescu a trimis după ”fenta ambasadorului” toți liderii politici și serviciile secrete de-a valma!

Nici măcar vreun ”mare bărbat de stat” român nemaifiind conștient de importanța jucării ”asului din mânecă” oferit de ”scrisoarea mincinoasă” transmisă de către liderul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Kelemen Hunor, către … ” The Honorable Victoria Nuland, Under Secretary for Political Affairs, U.S. Department of State”…

Scrisoare de care liderii politici de la guvernare sau așa-zisa Opoziție, dar mai ales șefii structurilor contrainformative românești au aflat din ”lovitura” din 3 decembrie!

S- a scumpit ”linsul clanței”!

Însă nici măcar așa, halucinantul denunț oficial al liderului UDMR nu a primit nicio reacție de la București! Nici măcar una singură! Deși, după cum avertizam în urmă cu doar câteva zile, riscul ca pe baza ”sifonelii” udemeriste, România să nu fie primită nici de această dată în OCDE este deja unul ”iminent”!

Dar clasa politică românească tace! Serviciile secrete românești tac! Guvernul tace! Opoziția tace! De aproape au dreptate și ofițerii de legătură americani când ne întreabă, deja dintr-o curiozitate operativă, dacă ni s-a urât cu totul de suveranitatea de care încă dispunem! Și dacă la București chiar nimeni nu mai ține în mână ”frâiele operative” ale puterii executive! Că doar de la un Minister al Afacerilor Externe condus de oricum ”pleoștita bombonică roz” Luminița Odobescu,  chiar că nu mai poate avea nimeni așteptări la o fărâmă de orgoliu diplomatic…

Însă cu adevărat surprinzătoare este pasivitatea deja jenantă de care au dat dovadă până și oficialii români aflați la Washington. Indiferent de culoarea lor politică sau de interesele pe care le susțin.

Cu toții părând preocupați doar de aflarea ”prețului corect” pentru a li se permite ”să lingă clanța” de la Casa Albă! Numai că, ghinion, deși ”linsul clanței” s-a scumpit proporțional cu excesul de slugărnicie dovedit de liderii români, uite că ”șefii României” nici măcar o poză cu Kamala Harris nu mai pupă! Oricât ar plăti! Oricâte cotizații ar strânge din țară! Oricâte ”loturi Dragnea” ar forma, cu o inconștiență deja ”sinucigașă”! Oricât s-ar bălăcări între ei care ”sare mai sus la castană”!

Iar în toată această scenetă de un grobianism care nici măcar maestrului Caragiale nu i-a trecut prin cap, ”fotografia momentului” la Washington este doar una! Cea pe care o prezentăm cu o singură precizare. Una care însă ar trebui să îi trezească din ”adormirea masonică” și pe diplomații și șefii de servicii secrete care ar trebui barem să aibă habar cine este ”the Chairman of the Joint Chiefs of Staff General CQ BROWN”!

Astfel că politicienii români ”ling clanța” la Washington nu doar pe bani mulți, dar și din pură ”curvăsăreală” personală. Pentru că, până la primele alegeri preliminarii din ianuarie, adevărații băieți deștepți ai sistemului își văd liniștiți de Sărbători. De fapt, de-abia din martie știindu-se ceva mai clar cu cine este bine să te tragi sau nu în poză, indiferent de prețul acesteia…

El pune ambasadorul!

Și uite cum, așa după cum dezvăluiam în ”lovitura” din 5 decembrie, ”Dorel de la Washington: Un Dragnea cu barbă”, liberali și pesediști deopotrivă s-au aruncat deja pe ”ciolanul” mult râvnitului post de ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Ce este drept, primul care s-a repezit să își joace rolul de ”idiot util” este chiar actualul ambasador al României la Washington. Un Andrei Muraru care deja este clar că s-a uitat prea mult la ”FAUDA” de pe NETFLIX!

Așa că, încurajat de ”pilula” înghițită pe nerăsuflate a fantasmagoricei susțineri a candidaturii sale la Președinția României, Andrei Muraru s-a pus pe ”tocat” premierul României, prezentat drept un ”Dragnea cu barbă prin care CIUMA ROȘIE ține captivă România” încă dinainte de sosirea lui Marcel Ciolacu. Vizita aia atât de secretizată, încât am anunțat-o încă din 29 noiembrie.

După care șeful Guvernului s-a dus pe fentă și a aruncat ”pisica moartă” în curtea veșnic nedumeritei ”rozalii” Luminița Odobescu. Generalul mai mult pensionar special, decât erou, Nicolae Ionel ”Ciucă al nostru” a scos și el baioneta și a trecut la contraatac împotriva pesediștilor. Și uite cum, de la Ziua ”UNIRII NAȚIONALE” încoace, partenerii de coaliție o țin ”langa” cu cine ”pune laba” pe Ambasada României în Statele Unite ale Americii.

Liberalul Robert Sighiartău ”dezvăluind” că știe el cine sunt cei doi nominalizați pesediști  pentru postul de la Washington. Dar, decât Ponta și Tudose, tot la fel de bine i-ar fi putut anunța pe Decebal și Burebista. Numai că Ponta s-a pus și el vârtos pe ”aruncat rahatul în ventilatorul propagandistic”. Iar ”fitilul scurt” al fostului premier s-a aprins instant și astfel s-a mai pus o canistră de benzină peste ”focul de la Washington”. Unul aprins și operativ întreținut strict de oamenii ”Prostănacului”!

Cel care prin ”scandalul pesedisto – liberal” al Ambasadei i-a dat cap în cap pe toți liderii politici de la București, cu tot cu strategii încasatori din spatele lor și atârnătorii din servicii.

Pentru că, așa după cum am anunțat ”vizita secretă” de la Washington, fraza ”Dragnea cu barbă” cu care Muraru l-a ”targhetat” pe șeful Guvernului și devastatoarea scrisoare a lui Kelemen Hunor către atotinfluneta Victoria Nuland, astăzi prezentăm și numele pentru care deja s-a cerut ”avizul de agreere preliminară” din partea Departamentului de Stat: Ana Birchall!

Deocamdată doar atât, să se știe că se știe…

Uite ce v-a adus ”MOȘUL”!

Însă cum ne aflăm într-o perioadă în care ”dar din dar se face” jocul operativ, uite că oferim vai ”stelelor” lor de servicii secrete românești nu doar scrisoarea lui Kelemen… Sau posibilitatea de a se interesa, barem acum, al cui om  este cu adevărat ”Prostănacul”…

Dar și faptul că, în timp ce ”liderii” noștri se înghesuie doar care să ”lingă clanța” mai abitir, ”paradigma geostrategică” de la Washington se schimbă de la o zi la alta…

Și uite cum, barem să aibă și structurile noastre ce analize să pună în ”plicurile galbene” de pe mesele ”beneficiarilor legali”, ”scurgem controlat” astăzi cea mai recentă dovadă a schimbării de optică a Departamentului de Stat. Acolo unde, după ce au fost impuse interdicții de călătorie pentru coloniștii israelieni implicați în atacuri împotriva palestinienilor din Cisiordania”, diplomația americană a primit un ”update” privind decizia că ” atât Israelul, cât și Autoritatea Palestiniană au responsabilitatea de a menține stabilitatea în Cisiordania. Instabilitatea în Cisiordania subminează pacea, și securitatea inclusiv prin comiterea de acte de violență sau prin alte acțiuni care restricționează în mod nejustificat accesul civililor la serviciile esențiale și la necesitățile de bază.

Instabilitatea din Cisiordania dăunează atât poporului israelian, cât și celui palestinian și amenință interesele de Securitate națională ale Israelului”.

Deci, ”totul pentru Cisiordania”, nimic de Fâșia Gaza…  Așa că, dacă tot luați cu atâta întârziere ”lumina” de la Washington, nuanțați mesajele transmise din Centrala MAE măcar acum, când luați la cunoștință de analiza Departamentului de Stat, fie și pe această cale neoficială…

author avatar
Catalin Tache
6.395 afisari

29 COMENTARII

 1. JALNICI ,JALNICI ,RIDICOLI ,PE ZI CE TRECE INCOMPETENTA ,LICHELISMUL ,SLUGARNICIA ,AJUNSE PREA SUS UMPLU DE SCARBA ,DE MIZERII NUMELE TARII.
  PROSTANACUL DE NU STIU UNDE AJUNS AJUTOR DE BAGATOR DE SEAMA IN NATO ,SE VREA ALEUL TARII !!!!, IAR PENTRU ASTA E INSTARE SA FACA ORCE TAMPENIE.
  ROMANII ISI MERITA SOARTA ,DE 34 DE ANI MAFIA CARE A DISTRUS ROMANIA INCEPAND CU 89 ESTE INCA CEA CARE TRAGE SFORILE SI AZI.

 2. Tache , sincer , ne-ai facut sa radem : ” …………………. . Dar , decat Ponta si Tudose , tot la fel i-ar fi putut anunta pe Decebal si Burebista ” . Despre Charles Quinton Brown Jr . ( supranumit ” C Q ” : Are un C.V impresionant , a fost confirmat de Senat la 20 sept.2023 , a depus juramantul la 29 sept.2023 si , incepand cu 1 octombrie 2023 , a devenit cel de al 21 -lea Presedinte al Sefilor de Stat Major Comun .

 3. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 20:19 : ” DER STANDARD : SUA AU AVUT UN ROL DECISIV IN NEGOCIERILE SCHENGEN / ROMANIA SI BULGARIA AR URMA SA PRIMEASCA SOLICITANTII DE AZIL SIRIENI SI AFGANI , CARE SE AFLA IN AUSTRIA ” ––– ” Pe 11 si 12 decembrie 2023 , ministrii de Interne din UE se intalnesc la BRDO ( Slovenia ) intr-o reuniune din cadrul Forumului Salzburg . Primirea de solicitanti de azil sirieni si afgani de catre Romania si Bulgaria este un punct care trebuie inca negociat ” – Sursa : DER STANDARD .

  • ROMANIA MILITARY . RO , ASTAZI , 11 DECEMBRIE 2023 , ORA 6:00 , ARTICOL DE GEORGE GMT : ” GUVERNUL ROMANIEI SE UMILESTE DIN NOU IN FATA AUSTRIEI ” .

  • NEWSWEEK . RO , ASTAZI , 11.12.2023 , ORA 13:17 , ARTICOL DE DANIEL TOSA : ” BULGARIA RESPINGE OFERTA AUSTRIEI DE INTRARE IN SCHENGEN IN TIMP CE , LA BUCURESTI , E ” SARBATOARE ” . Premierul bulgar Nikolay Denkov : ” NU POT EXISTA REGULI SUPLIMENTARE PENTRU SOFIA SI BUCURESTI ” .

 4. Că întotdeauna, ori bani multi ori femei combinatoare….De data asta se pare că e varianta cu femei…

 5. un talmes balmes fara sens. cas o diaree scapata de sub control; asa se vede libertatea presei in haosul mioritic

 6. mi se pare de noapte mintii… wake up bro….

  tie chair iti da mina sa scrii asa ceva cind americanii stiu mai bine decit tine care e situatia????

  „și devastatoarea scrisoare a lui Kelemen Hunor către atotinfluneta Victoria Nuland,” scrisoare lui kmeru rosu ot kgb via gyula gabor e hirtie igenica!

  mizeria aia e devastatoare??? tu centrzi, tu dai cu capu…

  • O , tu , Zalmoxis , Marele Zeu al Tracilor , tu , Marele Lup Alb zamislit de zeita Hestia , elev al lui Pitagora in insula Samos , ai dat in mintea copiilor si joci pitita cu sulurile de hartie igienica ale lui Kelemen Hunor ? Ai grija , vin vremuri maro si circula un virus stomacal periculos cu iesiri dese la buda …

 7. 1. Universul . net , 10 decembrie 2023 : ” MIHAI TUDOSE , DUPA CE ROBERT SIGHIARTAU A DECLARAT CA AR PUTEA FI AMBASADORUL ROMANIEI IN SUA : BATE CAMPII , PLIMBA GALOSUL PRIN CURTE ” ––– Sighiartau : ” Marcel Ciolacu si-ar dori schimbarea lui Andrei Muraru de la Washington , dupa disputa din SUA , iar in functia de ambasador ar putea fi trimis Victor Ponta sau Mihai Tudose ” – Sursa : NEWS . RO . 2. Universul . net , 11 decembrie 2023 : ” AFP : BIDEN L-A INVITAT PE ZELENSKI LA CASA ALBA ” – Sursa : AFP , citata de AGERPRES . RO . 3. Universul . net , 11 decembrie 2023 : ” ……………………….. ……………………………………………………. . CHELTUIELILE DE RAZBOI ALIMENTEAZA INFLATIA ” – Analiza THE ECONOMIST . 4. Universul . net , 11 decembrie 2023 : ” SONDAJ INSCOP : CATI ROMANI AR MAI VOTA PENTRU MONARHIE IN CAZUL UNUI REFERENDUM ” .

 8. de la cei 13 care au speriat vestul nu mai avem oameni de caracter sa nu spun patrioti,cum spune chinezul c est la vie tujour parsiv

 9. CONTRIBUTORS . RO , ASTAZI , 11 / 12 / 2023 , ARTICOL DE IOAN STANOMIR .

 10. ZIARE . COM , ASTAZI , 11 DECEMBRIE 2023 , ORA 08:32 , AUTOR : TEODOR SERBAN : ” TEZAURUL ROMANIEI ……………………………………….. ……………………………………………………………………………………………………………………………… ” – Catalin Striblea , istoricul Cosmin Popa si Radu Paraschivescu – VIDEO .

 11. UNIVERSUL . NET , 11 DECEMBRIE 2023 : ” IN INTERIORUL ACADEMIEI ……………………………………………………………………………………………. ” – SURSA : BLOOMBERG .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri