AcasăDezvaluiriAncheteProcurorul Pîrlog, mandat de 120 zile pentru finul de la DIICOT!

Procurorul Pîrlog, mandat de 120 zile pentru finul de la DIICOT!

Asta este Justiția USR! Asta este ”politica de cadre” a fostului avocat al lui Radu Mazăre, ajuns între timp reprezinte ”partidul anti- sistem” care a preluat Justiția! Un Stelian Ion al cărui mandat se anunță deja mai periculos la adresa democrației decât toate acuzele de încălcare a independenției Justiției. Cele pentru care, nu trebuie să uităm, sute de mii de români au ieșit în stradă pe 10 August. Un 10 August care l-a adus la rampă pe Bogdan Pîrlog. Procurorul militar invitat în centrul de comandă al intervenției dezastruoase al forțelor de ordine de chiar comandantul acesteia, fostul său amic din Afganistan, dar care apoi s-a ”autosesizat”.

Pîrlog l a pus pe finul de la DIICOT să afle cine vorbește de el

Așa cum s-a mai autosesizat de atunci de nenumărate ori, cam de fiecare dată când a fost rost de o expunere mediatică sau poate pentru a sări astfel în apărarea vreunui camarad din nucleul dur ”#rezist” din chiar interiorul lumii justiției. Pentru că, dacă ”dai într-un USR-ist, sare Pîrlog” cu o ”autosesizare” penală! Ceea ce s-a întâmplat și în urmă cu o lună, atunci când procurorul militar care a solicitat public desființarea Justiției militare s-ar fi autosesizat pentru a afla de unde se știu informațiile devenite publice despre el! Numai că, stranie coincidență, ”autosesizarea” lui Pîrlog a ajuns, ”curat – murdar”, tocmai la finul acestuia, procuror la rândul său în cadrul structurii centrale a DIICOT! Cel care, avansând pe ”culoarul” userist, păstrat și întreținut cu ”sfințenie” de neo-marxiștii care au pus mâna pe Ministerul Justiției a făcut rost de un mandat pe 120 de zile pentru o ”monitorizare nebună”, foto – video – telefonică, cu filaj 24 de ore din 24, montarea de sisteme GPS pe autovehicule și ”plantarea” de tehnică de interceptare prin locuințe și birouri, ”noaptea, ca hoții”!

Rusalii nebune!

Și uite cum noua grupare useristă a înaintat pe ”culoarul” din Justiție pe care îl credeam de mult închis, dar într-un mod cu mult mai grosolan decât chiar inventatorii acestora. Călcând în picioare până și orice aparență de legalitate, din moment ce solicitarea mandatului nu a fost justificată de nicio acuză oficială! Demersul dând astfel aparența că a fost practic doar pentru ca procurorul alungat din Afganistan să afle astfel ”cine ce zice de el”… Astfel că omul pe care Stelian Ion încă forțează să îl ia mâna sa dreaptă la Ministerul Justiției a declanșat, prin finul său, o isterie halucinantă chiar înainte de Vacanța de Rusalii. Atunci când au fost mobilizate impresionante dispozitive de ofițeri sub acoperire, echipaje auto și dispozitive tehnice de ultimă oră.

Sub privirile feciorelnice ale lui Stelian Ion procurorul Varga se ocupă de ancheta de la Arad din biroul din București

Mai lipsind, ce-i drept, doar solicitarea de sprijin logistic din partea IGAV pentru desfășurarea de elicoptere cu sisteme termoviziune între București și Zărnești! Asta doar așa, ”ca să se știe că se știe”! Ceea ce ar fi fost, desigur, foarte bine, dacă toată această desfășurare de forțe ar fi fost folosită pentru destructurarea a niscai clanuri interlope, traficanți de droguri sau mai ales pentru rezolvarea asasinatului mafiot de la Arad, cel care a îngrozit o țară întreagă.

”Dandy” Varga se vrea Procuror General!

Acolo unde, după cum dezvăluiam chiar zilele trecute, eforturile profesioniste ale structurilor de Poliție implicate sunt pur și simplu batjocorite de ”greva boului” în care a intrat procurorul Remulus Dan Varga. Adică nimeni altul decât procurorul trimis la Arad de către procurorul general Gabriela Scutea pentru a se ocupa personal, de la fața locului și cu celeritate de ancheta asasinatului. Numai că procurorul Varga nu doar că nu se dă dus din biroul din București, dar pur și simplu anchetatorii aflați pe teren sunt exasperați de blocarea oricărei inițiative necesare pentru ca ancheta să poată continua. Numai că ofițerilor li se refuză deja ostentativ orice solicitare tehnică, în timp ce sunt ”tocați”, pe la spate, tocmai de cei care ar trebui să îi sprijine! Ambițiile actualului șef al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de a fi numit de Stelian Ion chiar Procurorul General al României sunt binecunoscute în sistem. Mai ales că are și girul ministrului Justiției. Varga și aliatul său ”rezist” Pîrlog fiind de altfel cei mai ”exaltați” procurori care nu doar că au ”întreținut atmosfera” la protestele de pe scările Palatului de Justiție, dar ”Dandy” a șocat chiar colegii de magistratură prin ieșirile publice de la ”Rezistența TV”.

Ofițerii DIPI obligați la un filaj nebun

Astfel că, pe de o parte este de înțeles de ce Varga și Pîrlog pot face orice, că Stelian Ion nu se supără. Mai ales că acesta vrea oricum să le predea ”Noua Republică a Procurorilor” gândită de USR. Cum la fel de înțeles este și ”passo doble” în care merg Varga și Pîrlog, dacă tot au pornit împreună la acest drum. Iar de procurorul de la DIICOT care se crede ”Regele Căștilor” și se ocupă cu un exces de zel deja paranoic de ”autosesizările” nașului ce să mai spunem, după ce dezvăluiam în ”lovitura” din 1 aprilie – ” Dosar DNA Militar : Procurorul 10 August, deconturi șocante”! Atunci când avertizam că în ”concediul activ” pe care și l-a decontat o vară întreagă pe Litoral, procurorul Pîrlog nu l-a uitat și pe finul procuror de la DIICOT… Cel care acum s-a autosesizat la autosesizarea nașului!

Au blocat și DIPI!

Și uite cum, în timp ce colegii de la DIICOT București își sacrifică concediile și nu și-au mai văzut familiile de săptămâni întregi pentru a urni ancheta de la Arad, în ciuda ”boicotului” venit de la chiar Parchetul General, finul și cu nașul au blocat resursele umane și tehnice de care era atâta nevoie în nenumărate alte anchete. Plus că au blocat și DIPI, structura MAI fiind obligată să satisfacă solicitările SF ale procurorului care visează inclusiv filaj cu drone! Și totul pentru a afla nașul cine și unde îl vorbește!

Pentru asta să fi protestat magistrații la Palatul Justiției

După care va închide cazul, ca și altădată! Numai că, la acel moment, va ieși la iveală și cum acest caz riscă să se transforme chiar el într-o veritabilă vulnerabilitate la securitatea națională. Fie și pentru că, timp de 120 de zile, atâtea resurse sunt blocate într-un ”caz mort” din start și folosit doar ca pretext pentru plata unor polițe personale. Iar cu cheltuielile aferente unei asemenea operațiuni gigant, întinsă pe 120 de zile, poate ar fi putut fi documentați liderii lumii interlope care au ajuns să se asasineze ziua în amiaza mare, în plină stradă! Numai că, până pe 15 octombrie, poate le dă ”contrafilajul” în cap celor aflați în spatele acestui ”mandat nebun” nu doar cu o galerie foto completă, dar și cu ”micul secret” al lui Pîrlog și Varga. Și anume cine este adevărata țintă a filajului total care blochează întregi structuri operative timp de patru luni. Și să vezi atunci vulnerabilitate la securitatea națională!

author avatar
Catalin Tache
3.760 afisari

25 COMENTARII

    • Licu, căprarul de la jandarmi făcut colonel și doctor de Eminenta Oprea Gabriel i-a urat toată viața lui pe cei mai deștepți decât el. Varga și Pârlog sunt mai deștepți decât el. Asta îl doare și de astia mai deștepți ii este frica. Pe Scutea o joaca cum o vrea dar după ce dispare Scutea, dacă vine Varga? Știe Licu securistul cum sa își elimine concurenta.

  1. Parlog,nu ti convine ca s a aflat cum ti ai facut decontul? După ce ca iei peste 5 mii de € pe luna,tot sa tragi bani de la buget.
    USR istii au tot zis ca desfiinteaza pensiile speciale si nimic.
    Au control pe justitie si nu vor sa si supere oamenii lor,diminuîndu le pensia,ca pe urmă numai raspund oamenii la comenzi.

  2. Licu e suparat ca Romulus Varga a avut mereu demnitate și nu i-a dat raportul așa cum i-l dau slugile lui Cristodor și Voineag.

  3. NU SUNT ROMAN ! Adin – Dva – Tri… iar m-am pisat pi mini in itari , sunt pravalit in boschietii din spatili garii Tiraspul , am golit damigiana cu mitilic ….is tari ferisit……

  4. Parloaga,iesi la pensie si duuuu te invartindu te,sa te tot duci in control pe banii tai si mare grija ca satanistii sa nu umble la pensiile speciale,vorbeste cu fatalaul de la justitie

  5. Daniel Morar (CCR), fost șef DNA, despre SIIJ: ‘Competenţa de a cerceta magistraţii poate să fie oriunde. DNA nu este o structură constituţională’
    18/07/2021
    3956
    ALOOO USR ULEEEE ,IA CITESTE CE SPUNE D NUL MORAR,

  6. Nu va mai zbuciumati,nu mai faceti pe prostii sau pe desteptii.Pas cu pas tot haosul bine oranduit,toata harababura care a cuprins nu numai Justitia,se deruleaza conform promisiunii , programului” Romania lucrului bine facut ( hi hi hi) „, sub inaltul patronaj al Hotului de case si chirii cu acte false,traficant de copii ,meditatorul,navettistul ,schiorul de lux al Natiunii.Spre bineele Tarii,al cetatenilor ei,al viitorului luminos al Patriei. Hai Romania,groapa de gunoi e aproape plina,te asteapta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger