AcasăDezvaluiriAncheteProcurori căutați de polițiști cu izoleta!

Procurori căutați de polițiști cu izoleta!

Au luptat cu marii corupți sau cu marii evazioniști mai ceva decât bunicii în tranșeele înghețate de la Stalingrad sau partizanii din munți vânați de Securitate! Pentru că altfel nici că s-ar putea explica avantajele financiare pur și simplu halucinante de care au beneficiat și continuă să o facă procurorii în timpul ultimelor regimuri politice. Astfel că, pentru că și ei îmbracă totuși ”haina statului”, chiar dacă pe bani mai mulți decât ai polițiștilor, militarilor și pompierilor la un loc, procurorii reprezintă o forță pe care celelalte structuri ale statului se pot baza acum, în aceste vremuri grele, mai mult decât oricând…

Dar asta doar în teorie. Pentru că în practică realitatea nu doar că este dezamăgitoare, dar deja riscă să submineze și activitatea celorlalte structuri implicate zi și noapte, de atâta amar de vreme, în lupta cu pandemia. Pentru că în afara dosarelor pe care le fac medicilor din ”auto-izolarea” propriilor birouri păzite de jandarmi, procurorii nu se dau duși pe teren nici măcar ”cu izoleta”! Lăsând însă gluma la o parte, polițiștii, pe care toată lumea trage în aceste săptămâni riscă să fie depășiți de situație, mai ales în ”focarele” infestate după întoarcerea ”galacticilor” din Diaspora.

Polițiștii nu mai știu cum să i convingă pe procurori să iasă pe teren

Acolo unde militarii profesioniști ai Armatei Române chiar nu au ce face cu armamentul automat din dotare atârnat de gât, poate doar cel mult să intimideze interlopii. Cei care însă știu foarte bine că militarii nu au cum să intervină la o adică și sunt plantați pe străzi doar de formă. În schimb altfel ar sta lucrurile dacă echipajele de polițiști ar fi însoțite și de către un procuror. Care la urma urmei se poate autosesiza și din oficiu, așa cum o fac în cazul jurnaliștilor. Și să fie alături de polițiști atât în zonele ”fierbinți” precum Țăndăreiul, dar și al controalelor economice sau de altă natură pe care aceștia le fac împotriva ”samsarilor” profitori de pe urma pandemiei. Numai că, așa după cum susțin surse din chiar cadrul Ministerului Afacerilor Interne, de când cu pandemia de coronavirus colaborarea cu procurorii o fi ea sublimă, dar lipsește practic cu desăvârșire! Procurorii refuzând să se lase duși pe teren, alături de polițiști sau jandarmi, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, mai ales la ce salarii și sporuri au! Situație deja tragi-comică, din moment ce unii șefi de structuri polițienești au ajuns să le propună procurorilor că-i transportă și cu izoleta, numai să vină să semneze actele anchetelor care sunt obligatoriu a se desfășura strict ”sub coordonarea și supravegherea procurorului”…

author avatar
Catalin Tache
3.406 afisari

8 COMENTARII

    • tache , iarta-ma ca te-am bestelit ieri , azi ai scris pe gustul nostru , al mancurtilor stalinisti de pe malul stang al Nistrului , o sa facem cheta sa-ti cumparam o izoleta !

  1. Niste javre de procurori,o patura sociala de care ti-e scarba,si sant plini de bani,nu fac altceva decat executii la comanda date se alt scarba de presedinte.Ar trebui resetata toata aceasta sleahta ,si pusi oameni integrii cu coloana vertebrala dar nu cu aceste salarii colosale,care de fapt nu sejustifica

      • La un moment dat o sa-ti vina greata. Din cauza securistului botoxat Costel unele publicatii au renuntat la forumul de discutii.. Cu ceva ani in urma deversa vidanja pe ecran la Gandul..

        • Asa este ,Kir Ianulea , am fost tare nastrusnic si deversam vidanja pe ecran la Gandul , acum …pasu si bashina , imi castig cateva copeicute prin National lustruind cu limba vanga bulevardului fesier a lui Boeru , antrenament pentru functia de ordonanta a lui Tatuka Stalin cand o sa ma cheme la locatia incandescenta din iad !

  2. @ Deci, remarcați și faptul că persoanele care nu consimt să ofere declarațiile polițiștilor nu ar putea fi interogate decât în prezența unor avocați, numiți chiar și din oficiu, polițiștii putând fi și chiar și învinuiți în eventualitatea unor rețineri abuzive, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger