AcasăDezvaluiriAnchetePrimul ministru LGBT în Guvern!

Primul ministru LGBT în Guvern!

USR – PLUS preia agenda LGBT

E clar, ”Colonia Românica” nu se mai face bine prea curând… Și nu este vorba aici de pandemia de COVID. Ci de faptul că, după ce abia ne mai reveneam după ”Jihadul” anticorupție care a bântuit țara ca niciunde în Europa, statul român va fi supus unui nou ”experiment” la nivel internațional! Unul care, cu toate că nu are un efect economico-financiar devastator pentru capitalul autohton, precum cel al Direcției Naționale Anticorupție, poate totuși bulversa bună parte din societatea românească.

Șah mat la adresa liderilor tradiționaliști ai PNL

Și asta pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, mai multe structuri și instituții au fost avertizate discret să instrumenteze cu celeritate toate plângerile formulate de membri cunoscuți ca aparținând comunității LGBT! Iar tragerea neoficială de mânecă a unor șefi din ministere a fost justificată prin ”alerta” că la Bruxelles s-ar pregăti terenul pentru trecerea de la procedura de pre-infrigement declanșată deja împotriva statului român pe motive de discriminare a cetățenilor LGBT, la cea de infrigement. Astfel că, în plină pandemie, prioritatea absolută a agendei anumitor miniștri a devenit peste noapte satisfacerea doleanțelor LGBT! Mai ales că membrii marcanți ai USR – PLUS presează deja puternic pentru acest deziderat asumat de Dan Barna și Dacian Cioloș nu numai în propriul program de guvernare, dar mai ales în fața înalților comisari europeni. Iar lobby-ul deșănțat al liderilor USR – PLUS din ultima vreme pe tema LGBT are totuși iz de mutare politică.

CE a băgat România în pre infrigement în cazul Coman Hamilton

Mai ales Dacian Cioloș încercând astfel să dea șah-mat ”partenerilor” de guvernare de la PNL. Profitând astfel din plin că liberalii sunt încă sub influența totală a credincioșilor lideri ardeleni, fie ei ortodocși, catolici, protestanți, baptiști sau penticostali…

OK de la ”Bătrânul” Biden…

Fără putință de tăgadă, vedeta de necontestat a Administrației Biden este comunitatea LGBT. Mai ales că ”bătrânul Joe” semnează tot ce i se bagă la mapă pe acest subiect. Astfel că, după ce un ministru american care și-a asumat identitatea gay a oprit o conferință pentru că nu a mai avut răbdare ca să își sărute partenerul, în Guvernul SUA a fost promovat și primul transgender. În poziția cheie de ministru adjunct al Sănătății, în această perioadă încă dificilă.

Comisarul Dunja Mijatovici presează Bucureștiul

Mai mult decât atât, Casa Albă a  recunoscut că dacă Donald Trump s-a instalat la Washington prin luarea unor măsuri drastice privind reducerea șomașului și migrației ilegale, prioritatea noii Adminsitrații este promovarea membrilor LGBT la conducerea a cât mai multe instituții americane. Astfel că ultimele rămășițe ale propagandei fostului stat paralel de la noi se înșeală amarnic atunci când ”pedalează” doar pe presupusul mesaj anticorupție al noii Administrații Biden. Ca și pe faptul că primii emisari ai SUA au solicitat liderilor actualei coaliții de guvernare doar revenirea la vremurile de aur ale Direcției Naționale Anticorupție, din perioada ”Zeiței” Laura Codruța Kovesi. Pentru că, după cum susțin sursele noastre, deja la primele întâlniri dintre reprezentanți ai Ambasadei SUA la București și miniștri ai Cabinetului Cîțu s-ar fi pus accent pe schimbarea radicală a strategiei guvernamentale față de comunitatea LGBT.

Suntem deja în pre-infrigement!

Însă presiunea americană pe tema LGBT nu este singura la care este supusă Puterea politică de la București. Pentru că, în toamna anului trecut, Comisia Europeană a declanșat procedura de pre-infrigement împotriva României! Decizie luată în urma unei plângeri formulate de asociația ACCEPT, una dintre cele mai active organizații care are drept scop promovarea agendei LGBT ( lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) în România. Principala acuză fiind că statul român nu recunoaște căsătoriile homosexuale oficiate în alte state.

Administrația Biden a băgat deja primul transgender în Guvernul SUA

Fiind vorba despre speța deja celebrului cuplu gay format de românul Adrian Coman și americanul de culoare Robert Clai Hamilton, aceștia căsătorindu-se încă din anul 2010, în Bruxelles. Cei doi solicitând ulterior ca uniunea lor civilă să fie recunoscută și pe teritoriul României, ” fiind vorba despre cetățeni europeni cu drepturi legale”. Mai mult decât atât, în paralel cu declanșarea procedurii de pre-infrigement pe cazul Coman – Hamilton, comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului European a continuat să preseze autoritățile de la București ca să devină mult mai maleabile față de agenda LGBT. Acesta întocmind și un raport devastator cu privire la cazul Florin Buhuceanu și Victor Ciobotaru împotriva României. Solicitând să fie rezolvate favorabil și alte 12 cazuri asemănătoare. Numai că sursele noastre susțin că deja s-ar fi depășit orice limită din partea Dunja Mijatovici. Totul după ce, nici mai mult nici mai puțin, de la Bruxelles s-ar fi primit plângeri neoficiale inclusiv pe marginea ultimei remanieri. Moment din care ar fi aflat cu stupoare chiar și mulți dintre liderii actualei coaliții că România ”nu mai are nicio componentă LGBT în Guvern”!!!

Agenda LGBT, preluată de USR – PLUS!

Oricum, este de așteptat ca de acum înainte, presiunile LGBT să nu mai fie doar unele externe, dar și din interior. Existând semnale clare că USR – PLUS nu va ezita să profite din plin de preluarea agendei LGBT la nivel național! Ceea ce va aduce nu doar ”mângîieri pe cap” din partea Comisiei Europene, dar va și pune PNL-ul într-o postură ingrată. Mai ales că ”aripa transilvăneană” este recunoscută a fi condusă de lideri credincioși. Și care, indiferent de religia acestora, sunt percepuți drept tradiționaliști care nu se vor duce ”pe fenta” useristă. Iar situația urmează să fie exploatată la maxim la ”evaluarea” de peste șase luni, când premierul Florin Cîțu ar putea recurge la o primă remaniere guvernamentală. Și când, după cum susțin sursele noastre, Dacian Cioloș va forța intrarea primului ministru LGBT în Guvernul României! Mai ales că deja liderul Renew Europe și-a luat acest angajament la nivel european…

author avatar
Catalin Tache
8.825 afisari

44 COMENTARII

  1. Doamne, cât o să mai suportam LGBT si alte mizerii contra firii?!
    Mi-e frică când n-o mai suporta ‘al de Sus toata scursura asta, sub orice limită a suportabilitatii

    • Bogdan, LGBT te deranjeaza, le consideri pacate,dar curvia care este in jurul tau intre hetero n-o vezi? Cand te duci la curve, iti place, desi este tot pacat. Faptul ca injuri toata ziua, tu sau altii, iti place. Pentru asta nu iesi sa faci greva. Suntem toti niste ipocriti, iesim in strada pentru LGBT, dar restul mizeriilor nu le vedem, pentru alte prostii nu iesim in strada, de parca doar a fi LGBT e pacat, restul sunt binecuvantari.

      • Ce treabă are tot ce tine de hetero cu ceea ce ni se impune, și anume, a trasa viitorimii noi forme de manifestare împotriva legilor lui Dumnezeu..?!
        Unde naiba ajungem cu împielițații ăștia dedați la scârbavnicii pidosnice ?!

  2. Ne merităm soarta.Bravo lui Ludovic Orban ca a prevazut in Constitutia Ungariei că,căsatoria se poate realiza doar intre un barbat si o femeie.
    Sa faca la ei neonazistii in partid LGBT…

      • ….se pare că, chiar așa este! Guvernanții României, sunt slugi supuse ale NWO, tot cea fost creștinesc, nu mai este acceptat de noii guvernanți! În credința noastră, prima familie a fost, între un bărbat și femeie, Adam și Eva! În actuala viziune politică, promovată-n civilizația occidentală, pe care-o promovează și noi guvernanți IMPUȘI, este normal!…să se iubească fizic, bărbat&bărbat, nu este nimic deosebit!!!! O nouă Sodoma&Gomora, pedeapsa care ne așteaptă, și personal cred că va veni!

  3. Asta mai lipsea in peisajul mioritic!!!
    Dupa hoti, impostori, tradatori de neam si tara, acum vin…..LGBT(ca nu le poti spune asa cum ar merita pt. ca anormalitatea a devenit normalitate si invers!)!!!!
    Sodoma si Gomora!
    Sa speram ca se va consolida AUR si ne vom trezi cu totii la realitate!!!

  4. Pai asta e pretul sustinerii pe care o au acesti nenorociti fomisti de la USR.
    Fac ce li se ordonă fara sa cracnesca in formație,ca nu degeaba suntem colonie
    Barna clotilde domenic….
    Se învârte Vadim in mormant

    • Sunt in hogeacul de brusturi din spatele garii Tiraspol cu prea-cuvioasa Fiammeta din Decameronul lui Boccaccio , am lins niste bastarci de mitilic si am jucat babaroase pe posetele labuite pe peron. Ne-am cam plictisit si ii ardem un 69 de amorul artei…..

  5. Nu am vazut inca nimic, asta este doar inceputul. De acum vom fi condusi de pedofili, de popo, lesby, ciudati ce fac dragoste cu animale si nu avem voie sa comentam. De ce? Pentru ca astia se cred normali, iar noi cei cu frica de Dumnezeu, suntem considerati anormali. Ne meritam soarta si cand copii va vor venii violati de la scoala, nu o sa puteti comenta, ca asta ati votat

  6. Am primit un set de rujuri , o cutie cu Durax si o pereche de cercei cand am fost ales regina balului la paranghelia organizata in boschetii din spatele garii , coronita mi-a sutit-o un concurent ce s-a considerat nedreptatit ….

    • & Cat o sa mai recidivez intr-o veslie , fara sare , fara piper , ca nuca-n perete , fara nici ”O explicatie” ? Sa fie de la hemoroizi ? Considerati ca ma incadrez la vorba de duh amuzanta ” Oricine are dreptul sa fie idiot , numai ca unii profita prea mult de acest privilegiu ” ?

  7. vreau mai intai sa lamurim, oficial, a cui colonie este Romania, vad ca foarte des se foloseste in presa acest termen. A cui COLONIE ESTE ROMANIA. Romania plateste contributie in bani multi UE-ului. Îi rog pe reprezentantii nostri la UE sa aiba grija ce voteaza la UE, in privinta Romaniei, daca nu sunt capabili, sau sunt rau intentionati, sa vina acasa, sunt platiti din banii Romaniei ca sa o defaimeze. Eu nu mai vreau sa fim membrii UE. UE-ul nu ne face niciun bine.

    • Postari in genul celei de la 8:43:11 apar des in National , unde v-ati facut de cacao si vi se taie macaroana . Mai sus de-atat nu prea e loc , va strangeti randurile infirme in Cotidianul , unde trollii stalinisti isi citesc postarile intre ei . Nimani nu pune botu la ineptiile voastre lipsite de logica , faceti nota discordanta si iesiti ca paduchii pe fruntea chelului . Miroase de la o posta a refulari si multumiri efemere de orgolii , un fel de flatulenta ritmica generata de consumul excesiv de stevie si fasole . Gaazzzeeee ….pute de traznesti !

      • Pa tu Costele pari a fi de departe cel mai inalt paduche se’curist lingator de cururi sodomist-pedofile-scatofile-necrofile occidentale -> aburind si cu coji de semtinte.

  8. Nu sunt nici o ” katy ” , sunt regina balului din boscheti , Kostyuska Sugiuk Tiraspol , n-am ce cauta in UE , am niste propuneri sa apar pe scena la Comrat …..

  9. Mamuku m-o botezat ORROZ , io sunt pe invers si l-am citit de la coada cand m-am facut baiat mare . Tot pe invers sunt chiar acum , ma craune in boscheti doi zdrahoni navetisti si behai disperat de mi-a cazut rimelu si s-a sters ruju in contact cu maracinii …..

  10. Face pe dracu nentu Iosif.
    In America e o revolta printre fetele sportive.
    Imaginati-va ce gratie cand la barna o sa concureze o femeie cu barba, deoarece regula probei feminine nu prevede barbieritul inaintea exercitului.
    Sau ca Simona concureaza la file cu o fetita cu codita intre picioare de 2m…🎾
    Sau la echipa de handbal ca nu poti sa treci de zidul siliconatilor…

    • Asa se va distruge inclusiv SPORTUL, mergand toate acestea impreuna spre colapsul generalizat…
      Nebunia de care ne-a avertizat Apocalipsa lui Ioan Teologul si avertismentele sfintilor care au vazut viitorul – “Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor” – Antonie cel Mare.

  11. Nentul Iosif a spus:
    Cine se crede femeie e femeie si punct.
    Hai zi ca sa mori tu.

  12. Pa tu Costele pari a fi de departe cel mai inalt paduche se’curist lingator de cuhruri sodomist-pedofile-scatofile-necrofile occidentale -> aburind si cu coji de semtinte.

  13. Iata una din consecintele grave a lipsei educatiei sexuale in scoli.Una din cauze ar fi esecul baietilor in raport cu fetele la primul contact sexual,acestia crezand ca nu sunt in stare sa realizeze un contact sexual normal.mai ales ca fetele isi bat joc de ei ,ceeace ii complexeaza si mai mult.Astfel ei o iau pe alta cale.La fel, fetele frigide.Si uite asa creste comunitatea LGBT.Pe vremuri,in mediul rural era practicata ,in perioada logodnei si nu numai,asa zisa casatorie de proba , cand Ion isi petrecea noapea cu Maria in podul surii ,cu stirea parintilor ,constatandu-se compatibilitatea sau incompatibilitatea perechii respective.De regula deflorarea avea loc dupa multe nopti petrecute impreuna si asta ca sa nu existe probleme la data casatoriei cu acte in regula.In zona Maramuresului istoric se spunea ca Ion era „dus de mas”,adica a ramas ca iubita.Acest fenomen nu era considerat a fi curvie,deoarece in proportie de peste 90% masul se concretiza prin casatorie.

  14. O Romanie fara hotie dar cu „bulangerie”. Poate asta e progresul….al meu copil sa i vada in toata splendoarea pe dorel si gigel cum se plimba de mana in parc si se pupa timid pe obraji si apoi sa intrebe de ce tati o pupa pe mami si nu pe colegul de la job…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger