AcasăDezvaluiriAnchetePrima confirmare din Guvern: Război de doi ani în România!

Prima confirmare din Guvern: Război de doi ani în România!

Va fi război în România” titram ultima ”lovitură”. Iar o primă confirmare și oficială privind îngrijorarea autorităților de la București cu privire la ceea ce ne poate aștepta vine din chiar partea uneia dintre instituțiile guvernamentale vitale într-un asemenea scenariu de coșmar, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

Georgian Pop cumpără 300000 de paturi pentru noii refugiați din Ucraina

ANRSPS-ul condus de ”pesedistul sistematizat” Georgian Pop așezând deja pe circuitul procedurizării din Secretariatul General al Guvernului documentația necesară unui ”acord – cadru pe doi ani”…

”În contextul conflictului armat din Ucraina”…

Astfel că la nivelul SGG se analizează deja motivația adresei prin care se solicită ca, până pe data de 24 octombrie, să se depună ofertele pentru una dintre cele mai îngrijorătoare achiziții ale statului român…

”Urmare a prevederilor Nomenclatorului de produse rezervă de stat, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, în numele Unității Teritoriale 350, trebuie să achiziționeze un pachet de campare pentru intervenții operative prin închiderea acordului – cadru pe durata a 2 ani, de furnizare articole de campare și îmbrăcăminte.

În contextul conflictului armat din Ucraina precum și a pericolului unui accident nuclear produs la centrala atomică de la Zaporojie este posibil un aflux de cetățeni străini sau apatrizi aflați în situații deosebite, proveniți din aceste zone.

Pentru intervenția operativă în vederea protecției populației refugiate se impune achiziționarea unui pachet de campare pentru intervenții operative fără lotizarea produselor componente ale pachetului.

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale în numele Unității Teritoriale 350, achiziționează un pachet de campare pentru intervenții operative compus din următoarele cantități maxime de produse : 3.246 complete corturi, 293.137 bucăți paturi, 285.955 bucăți pături, 135. 679 bucăți saci de dormit, 430.787 bucăți saltele pat, 830.691 bucăți cearșafuri, 402. 586 bucăți fețe pernă, 430.928 bucăți perne, 152.000 bucăți treninguri și 152.000 bucăți tricouri, defalcate pe următoarele unități teritoriale subordonate…”.

Valoarea estimată putând ajunge undeva până la suma de 100 milioane euro. Cu ”paraîndărătul” aferent, bineînțeles, că doar o fi război, ”dar trebuie să mânânce și gura lor ceva”…

author avatar
Catalin Tache