AcasăDezvaluiriAnchetePREȚUL LIBERTĂȚII: PUS DE GHIȚĂ SĂ MUȘTE DIN PSD!

PREȚUL LIBERTĂȚII: PUS DE GHIȚĂ SĂ MUȘTE DIN PSD!

”Cel mai căutat român”, miliardarul ”fugar” Sebastian Ghiță își face siesta în locațiile de fițe din Sinaia. Acolo unde convoacă deja la câte o șuetă informativă tot mai mulți dintre cei aflați, de atâta amar de vreme, ce este drept, în solda sa… Cea achitată cu o generozitate într-adevăr remarcabilă, fie pe persoană fizică sau din fondurile operative ale sistemului care pe urmă s-a jurat că s-ar fi lepădat de el. Ce este drept, demonstrând că a învățat ceva după căderea de pe soclul de ”răsfățatul serviciilor”, Sebastian Ghiță a luat-o de această dată pas cu pas…

Așa că, momentan cel puțin, cei convocați la apel fac parte exclusiv din eșaloanele inferioare ale instituțiilor și structurilor statului român. Numai că apropierea vertiginoasă a nebuniei electorale de anul viitor precipită planul lui Sebastian Ghiță de a își recăpăta cu totul libertatea de mișcare. Nu doar pe Valea Prahovei… Așa că omul care totuși l-a ”ejectat” din SRI pe chiar ”creatorul” său Florian Coldea a început să arunce pe masa de joc electorală ”așii” păstrați până acum, cu maximă discreție, în mâneca de om care, oricât s-ar dezminți, a contribuit însemnat la apariția ”fenomenului AUR”…

”Bătrânul” Cosma, la AUR!

Mai zilele trecute, la adăpostul descinderii liderilor centrali ai propriului partid pe Valea Prahovei, ” bătrânul baron” Mircea Cosma a declanșat și el procedurizarea candidaturii electorale. Dar una paralelă față de cea oficială… La ceas de seară, după tradiționala masă de rămas bun, Mircea Cosma având grijă să transmită, atât cât ”să se audă”, că ”pus în fața deciziei centrale” de sprijinire a unor alți candidați în ”județul meu”, atunci va fi și el nevoit să nu stea cu mâinile în sân. Astfel că, documentarea întâlnirii celei de taină de la ”buza” Ploieștiului, i-a făcut pe inițiații sistemului să ajungă la concluzia că Mircea Cosma nu doar că nu se va retrage din viața politică, dar chiar va candida pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Prahova. Sau barem la Primăria Municipiului Ploiești. Dar nu din partea Partidului Social Democrat! Ci a Alianței pentru Uniunea Românilor – AUR!

Reacție în lanț!

Acum, desigur că familia Cosma, de la seniorul Mircea, juniorul Vlad și bătăioasa Andreea sunt de departe unele dintre cele mai mediatizate victime ale grobianismului de-a dreptul stalinist al procurorului Mircea Negulescu ”Portocală”. Cu tot cu șeful său ”sclipici”, Lucian Onea. Și nu ne referim aici neapărat la vinovăția sau nevinovăția lor. Ci strict la metodele prea ca la țară de interogare.

Numai că, dincolo de condamnările sau achitările din dosarele familiei Cosma, numele ”bătrânului” Mircea încă impune respect. Și dacă nu neapărat electoratului sau actualului val de lideri politici care au luat cu asalt Palatul Victoria după ”prigoana DNA”, cel puțin ”tătucilor” din teritoriu. Acolo unde politica ”la firul ierbii” se face oricum cu totul altfel decât la chermezele de prin Capitală.

Iar dacă un veteran cu ”meciuri în picioare” ca ”bătrânul” Mircea Cosma își ”bagă coada” în viitoarele alegeri, această revenire în forță ar putea declanșa o adevărată ”reacție în lanț”. Mai ales printre politicienii din ”vechea gardă” care nu doar că nu au mai prins locuri în noile garnituri de guvernare, dar nici măcar nu mai sunt luați în seamă atunci când vor să mai potolească și ei ”foamea de funcții” a propriilor ”țucălari de casă”.

Așa că nu este greu de priceput de ce Mircea Cosma va alege să schimbe tabăra, dacă va primi și în continuare ”flit” cu dorita sa candidatură.

Ghiță, te-aștept diseară la portiță!

Însă a merge pe mâna unui politician ”învechit” ca Mircea Cosma se poate dovedi, totuși, un pariu riscant pentru Sebastian Ghiță. Cel care, după ce a părăsit autoimpusul ”arest la domiciliu” în vila din Belgrad și chiar și exilul din stațiunea sârbă unde  a petrecut câteva luni, ocupând ultimele două etaje ale hotelului unei luxoase stațiuni sârbe, uite că poate să respire acum aerul curat din Sinaia.

Numai că, totuși, încă iese la plimbare cu celebra șapcă de care nu s-a despărțit la Belgrad zdravăn trasă peste ochi când iese din locație…

Așa că ”Ghiță” încă se teme că ar putea fi chemat oricând ”la portiță”, dacă nu respectă partea sa din ”protocolul de eliberare”…

author avatar
Catalin Tache
8.173 afisari

92 COMENTARII

  1. am un caz clar-PERSOANA CARE A VORBIT DE GHITA A MURIT „INTAMPLATOR”RECENT…PTR CA E VORBA DE AFACERI CU ARME FACUTE 33DE ANI…

  2. Securistii masoni romani care au ingenuncheat tara si poporul nu merita altceva decat pedeapsa binemeritata… Asa cum au plecat multi pentru ce-au facut tot asa vor pleca si altii de acum, foarte rai din Sistem asa cum spunea Basescu, si pentru care nu exista respect fata de Legi, fata de oameni, fata de nimic, se poarta parca ar fi zeii Romaniei, dar or sa afle ca nu sunt… Terorismul la propriu al unor gradati din sistem pe unii oameni cu distrugerea vietii ani si ani la rand, tortura cu arme interzise se va plati… Chiar si regia acelui atentat de la Casa Presei, intr-un birou anume, cu substante chimice, bineinteles cu deplina colaborare a celor din institutia aia.. Ehe Romani, sunteti condusi de Mafie terorista, dar chiar si asa se va face dreptate… Sa tina minte teroristii instelati cica ofiteri gradati din acele structuri, ai auzit citit SRIule… Totul se plateste!

  3. Alt securist abonat la banii statului. Securistii astia tradatori nu stiu decit sa fure de la stat, nu ai gasi pe unul care sa aduca bani in tara.

  4. 1. Aktual 24 . ro , 25 Mai 2023 , articol de Victor Mihalache : ” CONSILIER ZELENSKI : CONTRAOFENSIVA UCRAINEI A INCEPUT DEJA . ESTE UN RAZBOI INTENSIV DE-A LUNGUL A 1500 DE KILOMETRI DE FRONTIERA ” – Mihailo Podoliak – Interviu acordat RAI TV , preluat de Ucrainska Pravda . 2. Aktual 24 . ro , 25 Mai 2023 , articol de Victor Mihalache : ” EXERCITIU DE AMPLOARE IN MOLDOVA . MILITARI ROMANI , FRANCEZI SI BRITANICI VOR ASIGURA ………………………………………… ” – Sursa : Publica . md . 3. Aktual 24 . ro , 25 Mai 2023 , articol de Victor Gheja : ” DINTII DE DRAGON ” INSTALATI ……………………………………. „. 4. Aktual 24 . ro , 25 Mai 2023 , articol de Camelia Stanciu : ” COREEA DE SUD SI SUA ORGANIZEAZA CELE MAI MARI EXERCITII CU FOC REAL ………………………………………………. ” – Sursa : Reuters . 5. Aktual 24 . ro , 25 Mai 2023 , articol de Camelia Stanciu : ” FRANTA SE ARATA ” INGRIJORATA ” DE TESTELE CU RACHETE BALISTICE ALE IRANULUI ” – Sursa : Reuters .

  5. 1. Newsweek . ro , 25.05.2023 , ora 10:14 , articol de Adina Mutar : ” VIDEO / TEHERANUL INGROAPA ADANC UNITATI NUCLEARE , DE TEAMA BOMBELOR AMERICANE . O LOVITURA , IMINENTA ” – Sursa : War Zone . 2. DefenseRomania . ro , 25 mai 2023 , ora 17:45 , articol de Anca Murgoci : ” BASTION AERIAN – 2023 . REPUBLICA MOLDOVA VA ORGANIZA EXERCITII AERIENE CU PARTENERII PENTRU A ASIGURA SIGURANTA LIDERILOR EUROPENI ” – Sursa : EFE – In perioada 1-2 iunie 2023 spatiul aerian se va inchide partial . 3. DefenseRomania . ro , 25 mai 2023 , ora 18:54 , articol de Darius Muresan : ” ………………………………. „. 4. Spotmedia . ro , 25.05.2023 , ora 21:07 : ” ZIUA 456 : CONTRAOFENSIVA A INCEPUT OFICIAL …………………………………… . BOMBARDIERE AMERICANE ……………………………. ” . 5. Adevarul . ro , 25.05.2023 , ora 21:54 , articol de Calin Gavrilas : ” SCANDAL INTRE LIDERII DIN ARMENIA SI AZERBAIDJEAN …………………………….. „.

  6. UNIVERSUL . NET , 25 MAI 2023 : ” DRUMUL CATRE CHISINAU : COMUNITATEA POLITICA EUROPEANA ” – TEXT SEMNAT DE SAM GREENE , EDWARD LUCAS SI NICOLAS TENZER PENTRU C E P A .

  7. Deci Ghita e la Sinaia si porcurorii il cauta? Colonia plina de surprize…………….

    • Fa livio , esti proasta de serviciu , sa vezi ce-ti umplu tartacuta de surprize indesate cu pumnu daca se arde oala cu varza ….

      • Scap io di tini , dihorule , n-ai mai produs nici o labuire de geamantane , Ghita mi-a propus o babardiala cu oracaieli la Movilita Residente din Sinaia , aia di sinsi stieli , da n-a spicificat anu …

  8. Cum e in foto,asta se uita la ceas deci e ora sa plece si el pe la pensie ,nu e satul de combinatii??

  9. Universul . net , 25 mai 2023 : ” CHINA SE CONFRUNTA CU UN NOU VAL DE COVID CARE AR PUTEA ATINGE UN VARF DE 65 DE MILIOANE DE CAZURI PE SAPTAMANA ” – Sursa : NBC NEWS , citat de NEWS . RO .

  10. 1. DefenseRomania . ro , astazi , 26 mai 2023 , ora 08:19 , articol de Gheorghita Orjanu : ” GENERAL AMERICAN : UCRAINA TREBUIE SA-SI IA INIMA IN DINTI SI SA DISTRUGA …………………………………………………….. ” – General – maior ( in retragere ) Lawrence A. Stutzriem , fost pilot de F-4 , F-16 si A-10 in aviatia SUA – Revista Air & Space Forces . 2. Digi 24 . ro , astazi , 26.05.2023 , ora 08:27 , Editor B.P. : ” GEN. MARK MILLEY : O VICTORIE MILITARA A RUSIEI IN UCRAINA ESTE IMPOSIBILA . ” LUPTELE VOR CONTINUA , VOR FI SANGEROASE , VA FI DUR ” – Sursa : AFP , preluata de AGERPRES .

  11. Comisarul . ro , astazi , ora 07:37 : ” SUCCESUL RACHETELOR PATRIOT IN UCRAINA A SOCAT CHIAR SI PENTAGONUL ” – Ivan Kiricevski , expert la compania de consultanta Defence Express pentru New Voice of Ukraine .

  12. Adevarul . ro , astazi , 26.05.2023 , ora 07:45 , articol de Gabriel Nitulescu : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA . FORTIFICATIILE CONSTRUITE CU SUTE DE MILIOANE DE DOLARI …………………………………………………. „.

  13. HotNews . ro , astazi , 26 Mai 2023 , ora 08:00 , articol de Ionut Baias : ” ANALIZA : PRINCIPALELE ARME SI STRATEGII CARE POT FI UTILIZATE DE UCRAINA IN CONTRAOFENSIVA ” – Surse : Al Jazeera , Le Point , Reuters , AFP , DP .

  14. Spotmedia . ro , 26.05.2023 , ora 11:17 , articol de Victor Pitigoi : ” KREMLINUL SUSTINE CA ………………………………………………………………… „.

  15. Ce Structuri fac Terorism pe Oameni in Romania?

    Ce Structuri Monitorizeaza Real Time 24/7 Romani (nevinovati, fara niciun fel de potential pericol) cu o Tehnologie Satelitara cu soft dedicat astfel incat Oriunde se afla Subiectul Tinta este supravegheata Tot ce gandeste, tot ce spune si aude si Infiorator dar Adevarat fiecare privire este a sa este urnarita pe monitor de securistii implicati in cazul respectiv de monitorizare!

    Este LEGAL? NU! Se practica? DA! Copie fidela a programelor watchlist de la americani de monitorizare agresiva a indivizilor restrangerea drepturilor lor si control total asupra vietii acestora! Politia si SRIul ce au de spus in aceasta privinta?! Constitutia NU le da voie sa faca asemenea Terorism pe Oameni, nu au cadru legal!

    Cati suspecti au fost monitorizati astfel cu tehnologii Ilegale si haituiti iar apoi li s-a instrumentat dosarul pentru instanta? Este LEGAL? NU! Se practica? DA!

    Cati oameni politici, jurnalisti, afaceristi, activisti, persoane publice sunt astfel supravegheate acum in Romania? Cati procurori si judecatori stiu ce se petrece?

    Razboiul asupra subiectului tinta care se impotriveste Sistemului este dus prin haituire, amenintare, lovire, regii specifice serviciilor dar si prin lovire la distanta cu DEW directed energy weapons a oamenilor. Acestia nu au nicio sansa la aparare. Crima nazista impotriva fiintei umane. A fost lovit bombardat si omorat astfel Rudel Obreja pentru ca nu a colaborat cu Sistemul desi a fost rugat in repetate randuri? Dar judecatorul Mustata? Dar altii?

    Romania este teren de incercare pentru regii psiho-socialo teroriste cu arme neconventionale pe oameni pentru ca exista indezirabili ai Sistemului?

    La ordinul cui se fac aceste operatiuni care incalca dreptul la viata al oamenilor?

    Structurile folosesc banul public pentru urmarirea, lovirea si distrugerea subiectilor umani care intra pe lista de monitorizare?

    Parlamentul si Avocatul Poporului, Curtea de Conturi au habar cum banul public este folosit pentru incalcarea legii si pentru acte de terorism pe subiecti umani in Romania? Raspund in fata cuiva vreodata cei care fac asemenea experimente naziste pe oameni fara nicio limita legala sau raspundere in fata legii?

    Cati din Romania sunt monitorizati, haituiti astfel 24/7 incalcandu-se flagrant dreptul la viata? De ce se continua monitorizarea si in spatiul total intim al subiectului tinta? Ce se intampla cu acele supravegheri?
    Ce rol au colaboratorii sociali care asigura operativitatea din teren a coordonatorului de caz si nu numai?

    Cine permite desfasurarea acestor experimente pe oameni in Romania?

    Cine raspunde in fata legii pentru incalcarile flagrante ale Constitutiei si Codului Pebal privind dreptul la viata al celor monitorizati?

    Cati au fost loviti de la distanta cu arme cu energie dirijata si chiar omorati? Cine raspunde pentru aceste crime ale Sistemului?

    Razboiul pentru Adevar VA CONTINUA… Romanii merita sa stie ce fac Structurile in tara asta pe bani publici si sub adapostul secretului de serviciu si al oricaror ipoteze de preventie, siguranta nationala etc…

  16. Esti pe monitor : Gandesti prost si te uiti oblic , ca purceaua la luna …

  17. SISIF -o recomandare -pentru cei care patimesc aceste lucruri cel mai bun tratament este rugaciunea si maimule formule de mantre.

  18. 1. Aktual 24.ro , 26 Mai 2023 , articol de Victor Mihalache : ” UNGARIA NU MAI PRIMESTE PRESEDINTIA UE IN 2024 – REZOLUTIE A PARLAMENTULUI EUROPEAN . ” CORUPTIE SISTEMICA ” . REACTIE FURIOASA A BUDAPESTEI ” – Sursa : EURACTIV . 2. Vanatoare de vrajitoare marca PiS ? Aktual 24 . ro , 26 Mai 2023 : ” VARSOVIA ANCHETEAZA ” INFLUENTA …………………………” . TOTI CEI CARE INTRE 2007 – 2022 AU FOST SUB ” INFLUENTA ” AR URMA SA FIE INTERZISI PUBLIC IN FUNCTII PUBLICE ” – Sursa : Reuters , citata de Agerpres . 3. Newsweek . ro , ora 21:38 , articol de Adina Mutar : ” RAZBOIUL CLANURILOR ” ……………………………………….. ” – Roman Amin – Rferl .org . 4. Digi 24 . ro , 26.05.2023 , ora 22:05.2023 , Editor : I.C. : PRESEDINTELE BRAZILIAN ( Lula ) A REFUZAT ……………………………………….. ” – Sursa : AFP . 5. Georgia : Digi 24 . ro , 26.05.2023 , ora 23:59 , Editor : A.C. : ” TOTAL SURPRINS ……………………………………….. ” AU INNEBUNIT ” – Sursa : AFP , preluata de Agerpres . 6. Universul . net , 26 mai 2023 : ” UN EXERCITIU DE LUCIDITATE PRIVIND CONTRAOFENSIVA UCRAINEANA …………………………………………… ? ” – Mark Galeotti – The Spectator . 7. Universul . net , 26 mai 2023 : ” OLAF SCHOLZ : REPUBLICA MOLDOVA NU ESTE SINGURA SI ARE SUSTINEREA EUROPEI ” – Surse : Radio Chisinau si Deschide . md , potrivit Agerpres .

  19. 1. Aktual 24 . ro , 26 Mai 2023 , articol de Victor Mihalache : ” SPANIA VA PREDA UCRAINEI UN NOU LOT DE TANCURI LEOPARD 2 SI VEHICULE DE LUPTA DE INFANTERIE ” – Margarita Robles , ministrul Apararii din Spania – Ukrainska Pravda . 2. Aktual 24 . ro , 26 Mai 2023 , articol de Mara Popescu : ” CHINA INTRA IN CONFLICT CU VIETNAM SI RUSIA IN MAREA CHINEI DE SUD . NAVE CHINEZE S-AU APROPIAT DE ZONE DE EXPLOATARE A GAZELOR OPERATE DE FIRME RUSESTI IN ZONA ECONOMICA EXCLUSIVA A VIETNAMULUI ” – Sursa : REUTERS . 3. Europa Libera Romania , astazi , 27 Mai 2023 , articol de Adrian Ardelean : ” ARMATA UCRAINEANA A RESPINS 25 DE ATACURI INTR-O ZI . LUPTELE INTENSE CONTINUA LA BAHMUT „. 4. Europa Libera Romania , astazi , 27 Mai 2023 , articol de Adrian Ardelean : ” INALT OFICIAL UCRAINEAN , OLEKSII DANILOV , LA BBC : CONTRAOFENSIVA UCRAINEI ESTE GATA SA INCEAPA IN ORICE MOMENT „.

  20. ROMANIAMILITARY.RO , ASTAZI , 27 MAI 2023 , ORA 6 : 00 ” LIBER LA CRIMEEA ” – TUDOR PACURARU .

  21. Adevarul . ro , 27.05.2023 , ora 10:33 , articol de George-Andrei Cristescu : ” 300.000 DE PERSOANE , PRINTRE CARE SI PRESEDINTA UNGARIEI , ASTEPTATE ( astazi ) LA PELERINAJUL DE LA SUMULEU CIUC „.

  22. 1. UNIVERSUL . NET , 23 MAI 2023 : ” GEORGE FRIEDMAN / URMATOAREA FAZA A CONFRUNTARII DINTRE SUA SI CHINA . FAZA IN CARE APARENTELE CONTEAZA , IAR SUA TREBUIE SA FIE FOARTE MODESTE ” – George Friedman – Geopolitical Futures . 2. UNIVERSUL . NET , 26 MAI 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” PUTEM EVITA APOCALIPSA IA ? INTREBATI-L PE CHATGPT „.

  23. 1. Newsweek . ro , 26.05.2023 , ora 16:49 : ” CELE MAI MARI DEZINFORMARI PRIVIND IMPLEMENTAREA TEHNOLOGIEI REACTOARELOR MODULARE MICI „. 2. Spotmedia . ro , 27.05.2023 , ora 11:42 , Sursa : NEWS . RO : ” SE STRANGE LATUL ? PROCURORII AU DOVEZI CA DONALD TRUMP PASTRA LA VEDERE DOCUMENTE CLASIFICATE SI UNEORI LE ARATA ALTORA ” – Surse : Washington Post , The Guardian . 3. Libertatea . ro , 27 mai 2023 , ora 12:00, articol de Marin Gherman : ” ATACURILE DE PE TERITORIUL RUSIEI NU-I BUCURA PE TOTI UCRAINENII „. 4. Libertatea . ro , 27 mai 2023 , ora 12:52 , articol de Andrei Stan : ” GENERALUL VALERI ZALUJNII , SEFUL ARMATEI UCRAINENE , PUBLICA UN MESAJ POTRIVIT CARUIA ………………………………………………. ” – VIDEO – Sursa : CNN .

  24. Libertatea . ro , 27 mai 2023 , ora 15:00 , articol de Alexandra Nistoroiu : ” PACEPA , SPIONUL CARE A FUGIT DIN FRIG , ARE UN FILM DE SUCCES . SCENARISTA MINISERIEI HBO INSPIRATE DE FUGA LUI SPUNE DE CE MERITA SA-L VEDEM ” – Interviu cu Adina Sadeanu . Claudiu Bleont in rolul lui Ceausescu .

  25. Eu am zis dar nu ma aude nici dracu.
    Ai inceput urmarirea nu mai ai voie nu sa pleci din tara, ci din localitate cu consemn la granita. Adica daca vrei sa iesi esti arestat ca ai parasit localitatea si cu asta basta.
    Dar diliu Predoiu nu intelege asta si nici puliticu complacut.. .
    Unde scrie ca daca nu poti părăsi localitate poti sa fugi in Italia ca Bica ca sa te rascumpere mafia italiana?

    • Sunt in purgatoriu , dracii se destind intr-un cazan cu smoala , trebuie sa strig mai tare …..

  26. Universul . net , 27.05.2023 , articol de Laurentiu Mihu : ” UN BILANT MINUNAT / …………………………………………………………. „

  27. Adevarul . ro , 27 mai 2023 , ora 21:02 : ” POLITOLOGUL IOAN STANOMIR : …………………………………………………… ” – Bookfest – Salonul International de Carte , editia XVI – Organizator : Grigore Arsene , presedintele Asociatiei Editorilor din Romania .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger