AcasăDezvaluiriAnchetePremierul împușcat al Japoniei, racolat de ruși la București, pe strada Lemnea!

Premierul împușcat al Japoniei, racolat de ruși la București, pe strada Lemnea!

shinzo abePartidul lui Shinzo Abe, victorie categorică în alegeri, la două zile de la asasinarea fostului premier

Asasainarea ”prea ca în filme” a celui mai longeviv premier japonez a creat deja așteptatul val emoțional internațional. Mai ales că de această dată  nu a mai funcționat cutuma mediatică a cenzurării împușcării în spate, în fața a zeci de susținători politici, a liberal-democratului Shinzo Abe.

Numai că nu doar de asta asasinarea lui Shinzo Abe a produs fiori la București. Nu în mediul politic, ci în cel contrainformativ. Shinzo Abe fiind considerat cel mai puternic aliat al României de la masa puternicilor lumii. Acolo unde acesta era de așteptat să se întoarcă, după demisia sa din motive ”de sănătate”.

Iar cum Shinzo Abe era perceput în ”lumea bună” de intelligence dacă nu direct un apropiat al rușilor, atunci  cel mai moderat lider al aliaților NATO, asasinarea sa pune deja într-o cu totul ală lumină eliminarea brutală. Ca un veritabil ”ultim avertisment” public dat și altora… Mai ales că luptătorul din forțele Marinei Militare japoneze a fost deja legendat drept un ”lup singuratic”… Unul care și-a luat singur fapta, uluitor de repede, sub pretextul că ”nu îi prea plăcea politica dusă de Shinzo Abe”…

Și care cel mai probabil va avea soarta ucigașului lui John Kennedy… Urmând a fi și el eliminat de un alt ”lup singuratic”. Însă febra contrainformativă” de la București a fost provocată de informația strict secretă dezvăluită în exclusivitate acum, cu privire la ”atașarea” lui Shinzo Abe la Ambasada Japoniei în Republica Socialistă România, în perioada 1983 – 1985! Atunci când acesta s-a remarcat în fața contrainformativului românesc al unei DIE aflate la apogeul său nu doar ca un mare amator și cumpărător de artă românească, dar și ca un extrem de util ”exponent moderat” al politicii mondiale.

EXPLOZIV! Vom reveni cu amănunte incendiare despre ce s-a întâmplat cu dosarul vilei de pe strada Lt. Dumitru Lemnea, la o aruncătură de băț de Calea Victoriei, acolo unde Shinzo Abe își primea prietenii de seamă…

author avatar
Catalin Tache