AcasăDezvaluiriAnchetePREJUDICIUL SECOLULUI pe AXA HALALAI – BĂDĂLĂU – BUSUIOC!

PREJUDICIUL SECOLULUI pe AXA HALALAI – BĂDĂLĂU – BUSUIOC!

Capii ”LOTULUI EXIMBANK” : Traian Sorin Halalai, Niculae Bădălău, Mihai Busuioc

Una câte una, instituțiile statului român se dovedesc neputincioase în fața complexei operațiuni de devalizare a celei mai râvnite bănci de stat din România zilelor noastre. Așa cum nici măcar în țările bananiere nu s-a mai văzut de multă vreme. Ce este drept, în urma seriei de dezvăluiri din ”NAȚIONAL”, cu fiecare ”lovitură” aplicată ”Frăției” transpartinice a bancherilor sistemului crescând lista demnitarilor implicați în această halucinantă schemă premeditată de devalizare a sute de milioane de euro din bugetul asigurat de către Ministerul Finanțelor băncii de stat EXIMBANK SA.

DOCUMENT! Cuplul Traian Halalai – Vlad Stoica, cumpărat de greci” – 18 noiembrie; ”Îngroapă Mortul” – 5 decembrie; ”Halalai a fugit în Dubai! EXIMBANK nu are avizul BNR” – 8 decembrie; ”Bancherul Serviciilor, turnat de Bădălău” – 15 decembrie și ”Vineri 23… Sistemul își ia Justiția înapoi! Pe 320 milioane euro” din 21 decembrie fiind ”loviturile” de la sfârșitul anului trecut care au strâns ca într-o menghină veritabilul ”Grup Infracțional Organizat” aflat în spatele acestei ”găuri negre” de nu mai puțin de 320 milioane de euro de la bugetul statului român!

Iată însă că, ghinion, acesta nu este singurul prejudiciu produs și ”acoperit” la nivelul conducerii EXIMBANK de către ”cuplul” format din președintele Traian Sorin Halalai și reprezentantul autorizat, directorul juridic Claudiu Ciocîrlan.

DOCUMENTE Conducerea Curții de Conturi știa de prejudiciul comis la EXIMBANK sub semnătura lui Ciocîrlan

Noile informații și documente intrate în posesia noastră probând încă un prejudiciu constatat oficial de către chiar inspectorii Curții de Conturi!

”Nae, cine te-a chemat la EXIMBANK în martie…?”

Aceasta era întrebarea cheie pe care nu doar noi, dar și procurorii i-o puneau arestatului preventiv Bădălău Niculae. Totul în urma dezvăluirii descinderii de acum fostului vicepreședinte al Curții de Conturi la sediul EXIMBANK SA. Dar nu pentru a își salva proprii inspectori aflați într-o acțiune autorizată de control din ”ghearele” conducerii băncii care pur și simplu a mers până în pragul sechestrării membrilor echipei de control a Curții de Conturi! Și asta doar pentru ca aceștia să își schimbe, ”cu orice preț”, concluziile raportului final. Cel în care scria negru pe alb despre CONSTATAREA EXISTENȚEI UNUI PREJUDICIU uriaș la nivelul băncii de stat EXIMBANK SA.

Însă cum trimiterea către organele competente de Parchet a raportului conținând identificarea prejudiciului găsit ar fi aruncat conducerea EXIMBANK, cu tot cu ”indestructibilii” Halalai și Ciocîrlan direct în vâltoarea unei inevitabile anchete penale, aceștia au recurs la o măsură cum poate doar invadatorii ruși o mai folosesc prin teritoriile ucrainene ocupate. Astfel că, după ce inspectorii Curții de Conturi au refuzat până și în fața urletelor șefului direct, vicepreședintele Niculae Bădălău să renunțe la constatarea prejudiciului, președintele Mihai Busuioc a schimbat cu totul echipa de control! Și uite cum, după ce Mihai Busuioc și Niculae Bădălău au înlocuit echipa de control, și prejudiciul constatat inițial tot de către aceeași Curte de Conturi a dispărut într-o singură noapte, ca…

Dispariția din noul raport a prejudiciului constatat fără să însemne însă și ștergerea urmelor… Pentru că, mult mai curând decât se așteaptă chiar și ”giranții” cuplului Halalai – Ciocîrlan, cei cu credite preferențiale sau remunerații din CIFGA – EXIMBANK SA, inspectorii Curții de Conturi vor fi totuși audiați!

Prima oară, în ordine cronologică, urmând să depună mărturie Ilinca Dunuța, Marilena Diana Anghel și mai ales Bogdan Mircea Anghel. Cel din urmă fiind de altfel și inspectorul care s-a opus vehement presiunilor exercitate de către conducerea EXIMBANK și de Niculae Bădălău. După audierea primei echipe de control care a constatat oficial prejudiciul, urmând audierea și membrilor celei de-a doua echipe trimise de Busuioc și Bădălău. Ada Ingrid Dogariu și, mare atenție, aceeași Marilena Diana Niculae urmând a explica de ce nu a mai fost constatat ”prejudiciul secolului” !

AVEM DOCUMENTELE! Au știut!

Din acest moment, procurorii anticorupție putând pune cap la cap nu doar declarațiile celor cinci inspectori ai Curții de Conturi, a șefilor EXIMBANK, Traian Sorin Halalai și Claudiu Ciocîrlan și a lui  Mihai Busuioc și Niculae Bădălău, dar și documentele dintre care o primă parte o publicăm chiar astăzi. Și  care dovedesc că inclusiv șefii Curții de Conturi au fost informați oficial de prejudiciul de la EXIMBANK SA, astfel că nu pot motiva că vina cade doar pe umerii ”Acarilor Păun” de serviciu…

”Către Curtea de Conturi

În atenția domnului Președinte Mihai Busuioc

Vă sesizăm nerespectarea de către Banca de Export-import a României – EXIMBANK SA a prevederilor legale instituite pentru protejarea fondurilor publice utilizate de către Eximbank în numele și contul Statului și participarea cu intenție la un mecanism contractual ilicit care a dus la pierderea unor garanții în valoare de 16.730.000 Euro asupra cărora Eximbank avea garanții de prim rang. De asemenea, prin refuzul de a interveni în executările silite inițiate de alți creditori, Eximbank a pierdut suma de aproximativ 5 milioane euro, care a fost încasată de către societăți afiliate grupului Transoil.

  1. Temeiul legal al sesizării.

Prezenta sesizare se întemeiază pe atribuțiile Curții de Conturi de controlare a modului de formare, de administrare și de întrebuințare a resurselor financiare ale statului și ale sectorului public și de urmărire a calității gestiunii economico – financiare, astfel cum aceste atribuții sunt reglementate de Legea 94/1992 privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi.

  1. Situația de fapt

Banca de Export – Import a României Eximbank SA a acționat începând cu anul 2015 în detrimentul bugetului de Stat, angajându-se într-o conduită ilicită care a dus la imposibilitatea de recuperare a garanției de Stat acordată de Eximbank în numele și contului Statului, pentru creditele contractate de către societățile(…).

Astfel cum vom detalia mai jos, prin încălcarea cu bună știință a unor prevederi legale instituite pentru a asigura corecta utilizare a fondurilor publice, Eximbank a sprijinit societatea Transoil Enterprise Holding SARL, membră a grupului Trans Oil cu sediul în Chișinău, Republica Moldova, în demersurile de sustragere a stocurilor de cereale în cuantum de aproximativ 16.730.000 Euro, asupra cărora Eximbank avea instituite garanții de prim rang. De asemenea, prin refuzul de a interveni în executările silite inițiale de alți creditori, Eximbank a pierdut suma de aproximativ 5 milioane Euro, care a fost încasată de către Transoil. Pierderea acestor garanții, coroborată cu execuția de Stat împotriva (…) a dus la imposibilitatea recuperării garanției de Stat, constituită din fonduri publice.

  1. Contractele de credit

garantate de Eximbank în numele și contul Statului

Societățile (…) și (…) au contractat mai multe credite comerciale de la EXIMBANK, trei dintre ele făcând obiectul prezentei sesizări, după cum urmează:

  • Contractul de credit 6 – AIS prin care EXIMBANK credita cu 36.764.025 lei (Anexa 1)
  • Contractul de credit 7 – AIS prin care EXIMBANK credita cu 18.710.000 Lei ( Anexa 2)
  • Contractul de credit 22 – AIS prin care EXIMBANK credita cu 38.168.000 Lei(Anexa 3).
  • Pentru acordarea acestor credite au fost constituite garanții a căror valoare acceptată de către EXIMBANK acoperea valoarea integrală a creditului, astfel cum rezultă din „Capitolul 9 – Garantarea Creditului” existent în fiecare din cele 3 contracte de credit”.

Numai că EXIMBANK a refuzat pur și simplu să intervină și să recupereze sumele restante din cele 3 contracte, deși avea nu doar posibilitatea, dar și obligația legală să o facă!

” 7. Eximbank a refuzat să intervină și să aibă o conduită procesuală activă în dosarele de executare silită inițiate de către alți creditori, ceea ce a dus la pierderea unor sume de aproximativ 5 milioane Euro. Aceste sume, care au rămas de distribuit după achitarea altor creditori și ar fi putut intra în patrimoniul EXIMBANK, diminuând astfel prejudiciul suferit de bugetul de Stat prin executarea garanției de Stat, au ajuns în schimb în conturile TransOil. Deși am notificat în mai multe rânduri Eximbank că TransOil nu are dreptul să participe la executările silite și să încaseze aceste sume și am solicitat Eximbank să intervină în dosarele respective de executare pentru a recupera sume considerabile,Eximbank nu a efectuat niciun demers. În Anexa 13 se regăsesc atât notificările transmise cât și corespondența electronică purtată cu reprezentanții EXIMBANK”.

Mai mult, un alt document oficial probează de asemenea că mai – marii Curții de Conturi, Mihai Busuioc și Niculae Bădălău nu doar că au fost informați cu privire la ”prejudiciul secolului” de la EXIMBANK, dar au și inițiat declanșarea operațiunii de verificare!

” Prin sesizarea înregistrată la Registratura Generală a Curții de Conturi a României sub nr. 1384/03.11.2020 și la Cabinet președinte cu nr. 10251/M.B./03.11.2020(în continuare denumită Sesizarea Inițială) am adus la cunoștința Curții de Conturi informații și documente din care rezultă nerespectarea de către Banca de Export – Import a României – Eximbank SA a prevederilor legale instituite pentru protejarea fondurilor publice utilizate în numele și contul Statului și participarea cu intenție la un mecanism contractual ilicit care a dus la pierderea unor garanții în valoare de 16.730.000 Euro asupra cărora Eximbank avea garanții de prim rang.

Prin răspunsul nr. 1936/16/11/2020 comunicat de Serviciul Comunicare, Imagine și Relații Publice am fost informați că aspectele semnalate au fost reținute și vor fi verificate cu ocazia acțiunilor specifice ce se vor desfășura la Banca de Export – Import a României Eximbank SA, conform Programului de activitate al Curții de Conturi”.

ULTIMA ORĂ! Este gata LISTA RUȘINII CIFGA cu demnitarii statului român care încasează DEGEABA câte 5.000 euro lunar de la EXIMBANK SA!

author avatar
Catalin Tache
48.703 afisari

82 COMENTARII

  1. Curtea de Conturi trebuie desființată. Salarii de nabab pentru infractori de teapa lui Nae. A fost candva o instituție respectabila, când avea justiție proprie. Intr_o luna doua de la întocmirea raportului de control știai care capete de cerere au fost admise. Știai practic unde ai greșit, sa nu mai greșești data viitoare. A fost desființată practic in 2001 de marele Masliniu. Au fost profesioniști, care s_au pensionat sau au fost puși pe liber, ca deranjau politrucii și ageamii ce începuseră sa acapareze instituția. REORGANIZARE TOTALA FĂRĂ POLITRUCI și securiști sau pilele lor. Numai asa va fi iar credibila.

  2. Gica contra esti intr-o mare eroare. Curtea de Conturi e formata din angajatii ajunsi pe functii prin concurs si membrii CCR numiti politic si care conduc imstitutia. In ultima perioada de la Vacaroiu incepand, dar mai acut cu acest Busuioc, angajatii CCR fac eforturi supraomenesti sa reziste presiunilor mai ales venite de la Busuioc, iar cine iasa din front wste tarat prin Comisii de Disciplina, sanctionati sau dati afara. Sa intrebe Parlamentul cate procese cu angajatii au existat de la venirea lui Busuioc si se va avea o imagine clara a ceea ce ae intampla. In alta ordine de idei Badalau era vicepresedinte la Autoritatea de Audit si ca atare nu avea ce sa caute la echipa de la CCR decat daca avea acordul lui Busuioc. Evenimentele ulterioare au dovedit cu probe ca da. Speram ca de data asta DNA Bucuresti sa nu procedeze ca omologii lor de la Brasov care l-au scapat pe Busuioc prin prescriptie dupa o gaura data statului de 6,5 mil. Euro.

    • Bai Neliot Fes. Concursuri la angajare s-au dat la înființarea ei. Când ne-am angajat noi, care am colaborat cu procurorii financiari și aveam Colegiul jurisdicțional în instituție. Când v-ați angajat voi totul era pe pile. Numai Sagna a umplut institutia cu machidoni de-ai lui. După ce au decimat instituția au angajat începători care habar nu aveau cu ce se mănâncă răspunderea delictuala și nici nu aveau de unde sa învețe ca procurorii și judecătorii care știau drept financiar au fost împrăștiați și ei. Asa a fost distrusa instituția. Dacă acum m-aș întoarce, v-aș da pe toți afara. AGEAMIILOR.

      • Pentru functiile de directori si directori adjuncti la Camerele de conturi nu s-a mai organizat concurs. Au fost numiți politic, din rândul auditorilor, prin Ordin al președintelui. Ar fi de interes să știm situațiile de acest fel existente la nivelul fiecărei Camere de conturi.

  3. & Dacă sunteți de părere că puterea judecătorească acționează ca „autoritate specializată” pentru ,,colectarea inflației”, ,,răspândită” de puterea politică și BNR, ,,folosind” și prescrierea pentru cei condamnați care lucrează ca niște ,,colectori de inflație”, probabil și a celei de la ,,denominare” , ajungând în instanțe cu ,,prejudicii” despre care nu se spune că ar mai fi fost și recuperate, la nivelele din evaluărilor făcute,?

      • Constantinescu Valentin-Ionut este
        – CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA , nik , AMORE SUGIUK , DE PROFESIE TROLL . ADOR SA MANANC K.KAT IN NATIONAL . CAND NU POSTEZ MA GASITI TRAVESTIT SUB PASARELA GARII TIRASPOL , INCERC SA TREC IARNA BEHAIND IN POZITIA CAPRA …..
        si mai posteaza si pe ZIARE.COM acest EXCREMENT
        POATE ESTE CHIAR DIN ECHIPA ZIARE.COM SI INTENTIONAT IMPUTE TERENUL AIC

        • VA OFER UN EXEMPLU CAT DE LENESHI SI SUPERFICIALI SUNTETZI….VA OFER NISHTE SITE-URI UNDE MAI MA PUTETI GASI….
          yahoo.com
          gmail.com
          youtube.com
          ziare.com
          g4media.ro
          rumaniamilitary.ro
          paginademedia.ro
          hotnews.ro
          veghepatriei.worldpress.com
          national.ro
          catavencii.ro
          strictsecret.ro
          puterea.ro
          realitatea.net
          ortodoxinfo.ro
          timpul.md
          republica.ro
          activenews.ro
          luju.ro
          4media.info
          60m.ro
          r3media.ro
          ziuaveche.ro
          sfin.ro
          solidnews.ro
          bursa.ro
          financialintelligence.ro
          curierulnational.ro
          cristoiublog.ro
          cotidianul.ro
          contributors.ro
          libertatea.ro
          academia.edu
          adevarul.ro

          • Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

            Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

            Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
            Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

            Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

            Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati.

      • Ca sa vidieti cat sunt di ORDINAR : Io am postatara la 12:00:04 , incerc sa-mi stierg urmuliti si sa pice magarieata pi fraieru di Constantinescu Valentin – Ionut . Ci spiuneti , imi tine siretlicu ?

        • DUPA CUM COMENTEZI SI SCRII , ESTI UN EXCREMENT , EPAVA UMANA , UN HOIT SI CADAVRU PERIMAT
          LOCUL TAU E IN FUNDUL CLOSETULUI , KAKAT VIERMANOS

  4. Tache, da drumul la lista CIFGA si s-a terminat smecheria,le ies pe nas banii de la Exim…

  5. Nu e securist care sa nu fi luat credit preferential pentru firmele de casa de la Eximbank. Pe asta se bazeaza Halalaiu…

        • @Anonim 2023-01-24 23:26 23:26:46
          Ia D-aici…ca Tot E Mica Unire….
          Il cheama Tudor Adrian,a lucrat la Comandamentul trupelor chimice la Chitac…UM01778/UM01642…dupa ’90 sef la magaziile de la Cotroceni si Guvern pe care le-a devalizat…apoi un credit de la Bancorex….pe care l-a dat inapoi la pastele cailor….s-a pensionat….s-a angajat la o firma de paza….cu fisu…..are un Opel Frontera….B-40-BNR…Fisa e prima absolventa de West Point Din Romania….are casa pe bucuresti magurele….ghici din ce bani….SUFICIENTE INFORMATZII….
          Uite si 6 Generali Curati…I-am cunoscut copil fiind pe 5 din ei…la 3 anishori….acu 45 anishori….SSID….
          DOGARU….MITRU….CICO DUMITRESCU….(MREJERU)….CHITAC…SHI CEL MAI BUN….GENERALUL ANDRITA….
          UN JUVETE SHI 6 AS(H)I….ASTEPT PROVINCIA….

          • Du-te dracului de tampit cretin
            Constantinescu Valentin-Ionut este
            – CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA , nik , AMORE SUGIUK , DE PROFESIE TROLL . ADOR SA MANANC K.KAT IN NATIONAL . CAND NU POSTEZ MA GASITI TRAVESTIT SUB PASARELA GARII TIRASPOL , INCERC SA TREC IARNA BEHAIND IN POZITIA CAPRA …..
            si mai posteaza si pe ZIARE.COM acest EXCREMENT
            POATE ESTE CHIAR DIN ECHIPA ZIARE.COM SI INTENTIONAT IMPUTE TERENUL AICI

          • Ca sa vidieti cat sunt di ORDINAR : Io am postatara la 12:00:04 , incerc sa-mi stierg urmuliti si sa pice magarieata pi fraieru di Constantinescu Valentin – Ionut . Ci spiuneti , imi tine siretlicu ?

          • @Constantinescu Valentin-Ionut = JEG IMPUTIT DEREGLAT MINTAL 2023-01-25 12:01 12:01:58
            „Du-te dracului „FRATELE MEU CAZUT…BAGA UN HOW DO YOU DO SHI TU💀☠🧨👺🤢👿😈🔥🤡🐍🥵👻👹🏴‍☠️😱😡🤬👽
            🥳😅🤣😂👏🙌👍✌🤞👌😇🐺😁😊😃😆

  6. Universul . net , 24 ianuarie 2023 : ” WSJ : SUA INCLINA SPRE FURNIZAREA DE TANCURI ABRAMS CATRE UCRAINA . ANUNTUL AR PUTEA VENI SAPTAMANA ACEASTA ” – THE WALL STREET JOURNAL , potrivit NEWS.RO .

  7. 1. Spotmedia . ro , 24 ian 2023 , ora 20:33 : ” PRESA A AFLAT CUM S-A CAZUT LA PACE : GERMANIA A CEDAT SI VA TRIMITE CATEVA TANCURI LEOPARD , IAR AMERICANII DAU SI EI VREO 30 DE ABRAMS ” – CNN . – ” In afara de trimiterea tancurilor , Germania va autoriza livrarea de vehicule blindate de fabricatie germana de catre statele aliate ” . 2. DefenseRomania . ro , 24 ian 2023 , ora 21:58 : ” VESTI PROASTE …………………………………………………. „. 3. DefenseRomania .ro , 24 ian 2023 , ora 20:44 : ” UCRAINA SUSTINE CA VA PRIMI AVIOANE OCCIDENTALE IAR PILOTII EI SUNT DEJA IN SUA „.

    • @Anonim 2023-01-24 23:50 23:50:19
      Intamplator m-a pasionat subiectul….Abrams e pe turbina de gaz…consuma o galeata pe minut doar ca sa tina motorul pornit…..Leopard…anticul pacat al tancurilor germane….foarte bune dar foarte complicate…Leclerc….vedetzi prin Yemen ce au patzit cu ele….si mai e ceva….cu cateva zeci de tancuri….tare imi e teama ca la cea mai mica amenintare pe care o simt rushii folosesc o arma nucleara tactica….ii mananca rau pe unii….a ieshit shi taica soroshs….
      https://r3media.ro/george-soros-a-cerut-nato-sa-foloseasca-soldati-est-europeni-drept-carne-de-tun-acest-lucru-se-intampla-in-prezent-in-razboiul-din-ucraina/

      • Adevarul . ro , ieri , 24 ianuarie 2023 , ora 23:58 , articol de Viorica Marin : ” DEOSEBIRILE DINTRE TANCURILE LEOPARD , CHALLENGER SI ABRAMS : CARE AR FI CELE MAI BUNE PENTRU KIEV ? „.

      • Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

        Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

        Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
        Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

        Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

        Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati.

  8. Digi 24 . ro , 24.01.2023 , actualizat ora 22:06 , Editor : B.P. : ” LIVE TEXT / DER SPIEGEL : SCHOLZ A DECIS SA TRIMITA TANCURI LEOPARD IN UCRAINA . SI ADMINISTRATIA BIDEN E DISPUSA SA TRIMITA TANCURI ABRAMS „.

  9. Domnul Tache, inclin sa cred ca esti cumparat de OMV. Nu spui nimic despre scandalul aparut in legatura cu Contractul de Privatizare

    • @Anonim 2023-01-25 6:33 6:33:41
      Domnule…..am urmarit….Dl Catalin Tache abordeaza alt aubiect…..
      Sa va spun Eu de OMV…..in 2003 lucram pentru cei de la CONPET…..am fost in toate rafinariile din Romania…..
      Va Spun Atat….din 2003 Stiam de la colegii de la CONPET….nu de la sri sau bubuli….si alte aberatzii ca OMV=Rusia
      Dca nu ma ma credetzi pe Mine…un biet muritor si un nimeni….Intrebatzi de urmatoriii….
      Catalin Ruse Head of Telecommunication Departament S.C.CONPET S.A
      Inginerul Avramescu
      Inginerul Bogdan
      Inginerul Iulian

  10. Adevarul . ro , astazi , 25.01.2023 , ora 04:55 , articol de Valentin Bolocan : ” ARMATA AMERICANA ISI MUTA ELITELE IN ROMANIA . ………………………………………… „.

  11. Tache, daca tot torni napalm peste ei, atunci da direct lista cu beneficiarii creditelor preferentiale

  12. 1. Universul . net , 25 ianuarie 2023 : ” PUSCARIAS , VANZATOR DE HOT-DOG ……………………………………………………” – THE GUARDIAN , Tue 24 Jan 2023 , 14:23 GMT – Shaun Walker and Pyotr Sauer , preluat de NEWS.RO . 2. Universul . net , 24 ianuarie 2023 : POLITICA LUI ORBAN DA ” ROADE ” : UNGURII TREC GRANITA IN ROMANIA CA SA CUMPERE CARBURANTI LA PRETURI MAI MICI ” – REUTERS , citata de AGERPRES .

    • @Razboinic 2023-01-25 10:31 10:31:00
      Iti Dau Cuvantul Meu…lucram cu Tudor Stanica acum 23 ani si imi povestea ca a fost vicepresedinte la Credit Bank Bucuresti….Ginerele lui tot mare stab pe la o banca….cand or crapa astea ale statului….sa nu intrebati de ce….ca Eu Stiam „modelul” de acum 25 ani….

  13. Libertatea . ro , ieri , 24 ianuarie 2023 , ora 20:18 , articol de Sebastian Pricop : ” PRETURILE GAZELOR SCAD , INFLATIA SE DIMINUEAZA . POATE ZONA EURO SA SCAPE DE RECESIUNE ? RASPUNSUL EXPERTILOR ECONOMICI ” – Sursa : EURONEWS .

  14. Ăștia toți trebuie băgați la pușcărie, confiscate averile până la ultimul bănuț. Pușcăria pe viață și fără drepturi de pensii și reveniri pe funcții conform pregătirii ci, la lopată. Curtea de Conturi trebuie să facă lumină, păcat că guvernanții actuali, la intervenție străină de interesele României caută să-i diminueze competențele pentru a nu deranja marile țepe financiare ce se dau în ROMÂNIA.

    • escu AUR Dalmatianu Razboinic , Diplomat , Sibian , Procuror , Ofiter , K4 , Pralea , Bubu Si mai curios Manole

      Sunt troll-ul CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA AMORE SUGIUK , mi-am bagat roaba de pseudonime la turatie maxima …..

        • Valica , tu vriei sa-mi babardesti crietu di arunci vorbili astia mieroase ? Macar sunt simpatic ? Nu ti-as sfatui sa-mi dai pantalonii jos , ie timp di iarna si nu m-am mai spalat di la Pasti , doar nu vriei sa-mi morfoliesti himoroizii cu masca pi figura ….

  15. Sa ne spuna doamna Marilena cum in prima comisie a stabilit prejudiciu si cum in a dkua comisie in care a bagat-o Badalau nu a mai gasit prejudiciu,in aceleasi documebte verificate…

  16. Universul . net , 25 ianuarie 2023 : ” NOUA HARTA ENERGETICA A LUMII , DUPA …………………………………………………………..” – Vladislav Inozemtev – analiza The Insider „.

  17. Umfatu asta de Busuioc un analfabet pus de Dragnea e o rușine pt tara asta.acum a modificat și regulamentul Curții de Conturi asa cum a vrut sa o facă Dragnea înainte de a face pârnaie. Să nu mai vorbim de modul cum au făcut angajările în ultima perioada numai pe pile cu analfabeții lor.

  18. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

  19. 3 haimanale, tot 3 nulitati, pusi in fctie de sefi de partide care acum conduc ROU ! Ati vazut, intilnit sau facut orice impreuna cu baietii ? Se agata si de ultimul leu din buzunarul oamenilor, tupeu. Promovati in dregatorii pe functii tehnice, financiare, pina si la interne ! Nu scoti de la ei nimic bun, prosti mareti, aducatori de bani pentru latrinele din care fac parte, cu zimbete de parsivi in colturile gurilor ! Pasivitatea noastra si mepasarea naste astfel de nulitati in mari functii politice, altceva nu stiu, unu nici sa scrie nu stie decit cu litere de tipar ! Busuiocu mamii voaste de hahalere !

  20. Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati.

  21. Hello everyone,
    I am planning an upcoming trip to Citi Field to see the Mets take on the
    Yankees in the Subway Series.
    Does anyone have suggestions for transportation? I am staying in Manhattan
    and am only interested in public transportation options.
    Thanks!
    Mike

  22. Hello everyone,
    I am planning an upcoming trip to Citi Field to see the Mets take on the
    Yankees in the Subway Series.
    Does anyone have suggestions for transportation? I am staying in Manhattan
    and am only interested in public transportation options.
    Thanks!
    Mike
    alert(‘Cross-site scripting!’)</SCRIPT

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger