Cauta

Polițist de la Rutieră prins drogat la SAGA!

Dacă până și ”Marele MUT” și-a descleștat fălcile prezidențiale pentru a sâsâi câteva cuvinte despre morții și drogații de la SAGA, atunci este clar că valul emoțional a fost unul imens. O bună parte a opiniei publice aflând de-abia acum ce se întâmplă cu adevărat în spatele acestor festivaluri generos sponsorizate de mari companii multinaționale și beneficiind de sprijinul complice al unor administrații locale, precum primăriile din Cluj – Napoca, Constanța sau București.

Polițist drogat bomboana pe coliva BPR

Însă dincolo de moartea tânărului basarabean, a tinerilor internați în comă sau în stare gravă la Spitalul ”Pantelimon”, adevărata dramă a acestor nopți nebune este cu totul alta. Și reprezintă un secret bine ascuns de Ministerul Afacerilor Interne. Numai că nu ne referim aici la prea intensa mediatizată pensionare a șefului Secției Antidrog din DIICOT. Una care fusese oricum procedurizată cu mult timp înainte… Numai că astfel s-a încercat să se țină sub preșul propagandei operative adevăratul ”gunoi” al Ministerului Afacerilor Interne. Cel din ”ograda” Poliției Capitalei… A Brigăzii de Poliție Rutieră, mai exact!

Berechet, de ce ai adus-o pe Mădălina din Argeș…?

Bogdan Berechet ”Nepotul” a fost adus din Argeș și pus șeful Poliției Capitalei. Mădălina Moșoiu a fost adusă din Argeș și pusă șefa Brigăzii Poliției Rutiere din cadrul Poliției Capitalei. Acum însă, din toată stricta monitorizare a acestui nou ”cuplu” operativ de la vârful Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu ne interesează decât ”buboiul” de la BPR. Cel care, ce este drept, a mai fost ”spart” de procurori și structurile informative, în mod deja ciclic. Numai că, de fiecare dată, ”puroiul” astfel ”drenat” prin dosare penale a fost reprezentat doar de subofițeri.

Berechet și Moșoiu sunt din Argeș

Mereu și mereu doar subofițeri fiind identificați ca membri ai ”Frăției șpăgii” de la BPR. La adevărații ”beneficiari finali” ai acestei rețele care acționează mai ales prin intermediul motocicliștilor ”singuratici” din jurul localurilor de fițe din zona de Nord a Capitalei nu s-a apropiat încă nimeni, niciodată. Iată însă că, de această dată, până la ”implementarea” dezvăluirilor cu privire la ”Frăția BPR”, punem ”bomboana pe coliva” imaginii structurii girate de cuplul Berechet – Moșoiu. Printre drogații de la SAGA care au fost depistați sub influența substanțelor stupefiante și care deja au fost inculpați se numără și un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere București! Deocamdată doar atât, să se știe că se știe…

Ultimele stiri

  • Pacientul Florin Piersic a trecut la nivelul următor. Cum a evoluat starea sănătăţii marelui actor
  • Ce a făcut Robert Fico, premierul Slovaciei, înainte de a fi împuşcat la Bratislava. Un martor a dezvăluit totul
  • Ucraina și Moldova pun presiune pe sistemul energetic românesc. Pierderi majore la Transelectrica
  • Tratatul de pace ce putea încheia războiul din Ucraina. Mai lipseau doar semnăturile lui Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin. De ce nu s-au mai înţeles
  • UPDATE. Supecţii, arestaţi preventiv! Acesta este bărbatul ucis la Crângaşi de doi atacatori care l-au lovit cu bâte. Martorii au filmat, dar n-au intervenit! Falimentul unei societăţi (VIDEO)
  • Pericol în tribune la Dinamo – Csikszereda!
  • Radu Drăgușin, enervant de bun
  • Vine dezinflația: zona euro a scăpat de coșmarul prețurilor
  • Teoria conspirației se confirmă. Vaccinații sunt cei care au împrăștiat Covidul
  • Ruginește coroana Regelui Dolar?
  • Exit mobile version