Cauta

Poker cu protocoalele ”Doi s’ un sfert”!

Pe 16.07 dezvaluiam existenta a trei protocoale secrete semnate intre serviciul secret al minisiterului de Interne si Consiliul Superior al Magistraturii, Inalta Curte de Casatie si Justitie si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Si iata ca deja unul dintre acestea a si fost facut public, fiind vorba de cel din urma, in care se parafeaza termenii colaborarii secrete dintre fosta Directie Generala de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI si Parchetul de pe langa Curtea Suprema. Iar asa cum subliniam inca din urma cu doua saptamani, cum deja a fost luata urma acestor documente care au fost tinute la sertar pana acum, mai mult ca sigur ca in curand vor ”exploda” public si celelate doua protocoale.

Gabi Oprea a vrut si le protocoalele lui

Dupa care va urma strangerea ”latului” si la Serviciul de Protectie si Paza, intrucat, dupa cum rezulta din informatiile intrate in posesia noastra, si structura condusa de 13 ani de catre generalul Lucian Pahontu a parafat astfel de protocoale secrete, tot cu cele trei institutii cheie din justitia romana mentionate mai sus.

Sa se faca voia lui Oprea!

Pe cand vicepremierul Gabriel Oprea era pe caii cei mari ai statului paralel si nici frunza nu misca in sedintele Guvernului finului Ponta fara aprobarea generalului care viza preluarea fortata a conducerii Serviciului Roman de Informatii, intre serviciul secret al Ministerului de Interne aflat in subordinea directa a liderului uneperist si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie aflat in ograda obedientului procuror general Tiberiu Nitu se semna un protocol secret!

Tiberiu Nitu a semnat ca primarul

Acum, de ce trebuia ca Parchetul de pe langa Curtea Suprema sa intre in astfel de combinatii informative cu un serviciu secret, si inca unul atat de controversat precum fostul ”Doi s’ un sfert”, poate doar Gabriel Oprea o sti. Ca doar asta a fost voia lui si ”victimele” pontiste ale statului paralel s-au grabit sa-i cante in struna!

Echipe operative comune

Iar din tot protocolul, cel mai important aspect este, desigur, cel referitor la constituirea unor ”echipe operative comune” intre procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si ofiterii acoperiti ai ”Doi s un sfert”, care sa actioneze conform unor ”planuri comune” punctuale.

Echipele operative comune formate din procurori si ofiteri acoperiti au facut dosare

Ceea ce e ”curat neconstitiutional”, oricum ai privi aceasta colaborare. Asa ca, in acest moment, cu protocoalele in care este parte si DIPI se poate juca o adevarata partida de poker. Pentru ca daca doar se declasifica acestea, dar nu se merge si pe urma dosarelor deschise de ”echipele operative comune” prin care nenumarate ”tinte” au fost prinse in malaxorul justitiei paralele, atunci chiar ca se joaca doar la cacealma…

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version