AcasăDezvaluiriCatalin TachePNȚ-ul, ZESTRE pentru ”ȘOȘO” DE LA NAȘUL GRINDEANU!

PNȚ-ul, ZESTRE pentru ”ȘOȘO” DE LA NAȘUL GRINDEANU!

Da, cică nu este glumă, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat chiar mai există! Scriptic vorbind! Ce este drept, ”structurile teritoriale” s-au redus doar la restaurantul – terasă din sediul central din Rosetti, cel pentru care se încasează chirie pe persoană fizică! Vicepreședinții știu de către cine…

Dar, fie și cu ”imperiul țărănist” redus la câteva mese de cârciumă, eticheta de ”partid istoric” pare să mai reprezinte totuși ceva… Culmea, nu pentru eventualii nostalgici ai vremurilor privatizărilor de altădată. Ci pentru inițiații sistemului care tocmai ce au decis să lipească această etichetă, spre legitimare, pe fruntea… Dianei Șoșoacă!

Marele pierzător

Da, ce este drept, Sorin Grindeanu nu doar visează cu ochii deschiși la cum se va întoarce el premier la Palatul Victoria. Dar nu doar pentru a se ”face că lucrează” alături de Victor Ponta, izolați într-un auster birou… Ci chiar să conducă pe bune destinele țării, în numele stângii. Și implicit viitorul ”guvernul meu” al președintelui de dreapta care îi va succeda lui Iohannis.

Iar cum ”Manechinul” Sorin Grindeanu știe mai bine decât oricare alt lider social-democrat că trebuie să își câștige funcția de prim-ministru al României prin bifarea rolului de ”mare pierzător” la viitoarele alegeri prezidențiale, acesta și-a suflecat mâinile și s-a pus deja pe treabă. Pas cu pas… Așa că, până ce să se retragă strategic în fruntea Camerei Deputaților pentru a putea prelua de acolo partidul, Sorin Grindeanu tocmai ce a nășit o nouă alianță politică! Din chiar biroul său! Ce este drept, una vădit ”contra naturii”! Dar, la ce debilă clasă politică avem, chiar că nu mai are de ce să ne mire că Aurelian Pavelescu acceptă rolul de ”Acar Păun” al viitoarei ”garnituri suveraniste”! Pentru că, ”de bună voie și nesiliți de nimeni”, suveranista Diana Șoșoacă și țărănistul Aurelian Pavelescu ”vor bate laba”! Însă nu doar pentru ca ”Șoșo” să fie ”portavocea” ultimelor rămășițe țărăniste… Dar chiar să fie ”locomotiva” formațiunii istorice. Calculele lui Grindeanu – vorba vine, că doar se va trece și la ”next level” al dezvăluirilor privind cine se află cu adevărat în spatele acestuia! – fiind cât se poate de pragmatice.

Simion, ”țintă în mișcare” pentru ”ȘOȘO”!

”Împachetată” drept lideră țărănistă și urmașă a marelui Maniu, Diana Șoșoacă urmând a fi astfel supusă unei intensive operațiuni de ”spălare publică”. Pentru a putea fi declarată, în cele din urmă, ”frecventabilă” în anumite medii politice. Cel puțin din zona gri a sistemului. În timp ce ”adormitul”, asta ca să nu zicem direct ”defunctul” Partid Național Țărănesc Creștin Democrat ar putea fi cât de cât resuscitat electoral. Desigur, nici măcar ”Nașul” Sorin Grindeanu nefiind chiar atât de idealist încât să își închipuie că noua ”țărănistă Șoșoacă” ar putea trece pragul electoral cu tot cu noua sa ”zestre” politică. Numai că, se speră ca astfel să se mai ”deturneze” barem două – trei procente dintr-un scor electoral al AUR-ului lui Simion care dă deja ”kilometrajul peste cap” unei bune părți a sistemului!

AUR, în marș forțat spre Guvern

MANECHINUL cu ROOLS – ROYCE a cerut azil politic” titram ”lovitura” din 8 august. Atunci când dezvăluiam că Sorin Grindeanu tocmai ce primise o nouă misiune politică. Și tot atunci și concluzionam că ”acum aproape că nici nu mai contează, din punct de vedere al tot mai firavei construcții politice guvernamentale, de unde i se trage „Manechinului” Sorin Grindeanu. Poate de la peripețiile lui Pistol de la CNAIR… Sau de la boroboațele lui Mândrescu „Vuitton” – fiul, nu tatăl! – pe „culoarele” aeriene… Mai ales că, în ambele cazuri, ițele duc și la „camaradul” liberal Thuma Hubert. Stenogramele din Dosarul „Duty Free” de la Aeroportul Otopeni putând strânge și ele „lațul anchetelor” în jurul lui Sorin Grindeanu mai ceva decât în jurul lui Paul Stănescu.

(…) Și uite cum Sorin Grindeanu este gata să abandoneze un atât de bănos minister pe care tocmai îl punea pe roate, pentru a se îngropa în birocrația specifică activității cotidiene a Camerei Deputaților.

Pentru că, în numele lui Sorin Grindeanu s-a negociat deja predarea Ministerului Transporturilor în schimbul Președinției Camerei Deputaților”.

După ce a bătut palma cu Victor Orban, va merge Pavelescu și la Ambasada Rusiei?

Până la acel ”moment zero” al ”resetării” activității sale politice, uite că Sorin Grindeanu bifează o nouă însărcinare pe persoană fizică din ”foaia de parcurs” primită. Astfel că va ”onora masa” la care vor fi unite destinele gălăgioșilor suveraniști ai Dianei Șoșoacă și cele ale țărăniștilor lui Aurelian Pavelescu. Grindeanu intrându-și atât de bine în rolul de ”naș”, încât acesta a promis deja și ”darul de nuntă”. Fiind gata să plătească ”prețul corect”. Însă unul surprinzător de mic, chiar și pentru un partid cu sediu – restaurant… 100 de lei ”meniul” arătând cât de jos a ajuns ”elita politică” românească…

PNȚCD, un partid cât o ”terasă – restaurant”!
4.848 afisari

52 COMENTARII

  • DefenseRomania . ro , 05 sep 2023 , ora 09:23 , articol de Ciprian Dumitrache : ” AICI SE VA DECIDE BATALIA PENTRU SUD ” . NUMIREA UNUI TATAR ………………………………………………………………………………………………………………………….. „.

 1. ” Impachetata ” drept lidera taranista si urmasa a marelui MANIU ” ??? ION MIHALACHE a fost liderul Partidului Taranesc , fuziunea cu Partidul National din Transivania al lui Iuliu Maniu a avut loc in 1926 .

 2. UNIVERSUL . NET , 4 SEPTEMBRIE 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” ADEVARATA PROBLEMA A IMIGRATIEI : AR TREBUI CEI CARE SOSESC SA FIE ASIMILATI ? „

 3. UNIVERSUL . NET , 4 SEPTEMBRIE 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” ADEVARATA PROBLEMA A IMIGRATIEI : AR TREBUI CEI CARE SOSESC SA FIE ASIMILATI ? „

 4. Aktual 24 . ro , 4 Septembrie 2023 , articol de Victor Mihalache : ” RUSIA DEVINE DIN CE IN CE MAI DEPENDENTA …………………………………………. ………………………………………………………………….. ” – Sursa Business Insider .

 5. Universul . net , 4 septembrie 2023 : ” REUTERS : CINE ESTE RUSTEM UMEROV , VIITORUL MINISTRU AL APARARII DIN UCRAINA „.

 6. DLE TACHE , NATIONAL , VORBITI CU CINEVA CARE SE PRICEPE SA SCOATA ANIMALUL ASTA DE PE FORUM , PE ALTE SITE SE POATE AICI DE CE NU ?

 7. E cazul să introduceți moderarea comentariilor, pentru a scăpa de dezaxați bolnavi, precum idiotul de mai sus. Spre binele vostru…

 8. nici unul care o ataca pe Sosoaca nu spune si de ce o ataca , decat aia cu circ si scandal de parca porcul intelege de maniere .

 9. nici unul care o ataca pe Sosoaca nu spune si de ce o ataca , decat aia cu circ si scandal de parca p orcul intelege de maniere .

 10. Soso președinte!Imaginați va daca Tache cu serviciile lui vindute strainatatii încearcă să o discrediteze cu chipurile citeva procente pe care le ar avea Soso, cu povesti de adormit copiii cu Grindeanu și Pavelescu ,ce procente uriașe și cota de încredere are Soso pe bune!Imaginați va cum ar arata o confruntare live între „Galeristul analfabet zis și breloace „Siemion și Diana!

 11. Sie mion remorcat de Sie !Pierdere de viteza și inaltime,prin ajutorul dat de Tache, cu povesti de adormit copiii.E străveziu!

 12. Dar cum ar fi o finală prezidențială între „Galeristul analfabet zis și Breloace” SIEmion și Diana?Asta e tilcul acestui articol diversionist! S au cam speriat băieții de căderea accelerată a Tinichelei!E groasa nene!

 13. De la 27 % Simion a ajuns la 14 in Sondajul lui Palaga. Daca n a marcat banul .! Așa că lăsați cu 40 că nu ține!Poate ajunge in ritmul asta la 4%daca nu iese la interval cu euroi grupa,era să zic hauroi,haoleu!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

România, deja cu un pas în Schengen! Austria şi-a dat acordul. Marcel Ciolacu: „Am spart gheața, merităm”

Veste bună pentru România. Suntem cu un pas mai aproape de Schengen. Cancelarul austriac Karl Nehammer și ministrul de Interne Gerhard Karner ar fi...

Horoscop – duminică, 10 decembrie 2023. Sfat pentru toţi nativii: bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii!

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, ne atenţionează că ar trebui să ne bucurăm de micole plăceri ale vieţii. Berbecii sunt brutal de...