AcasăDezvaluiriAnchetePlic de la Gitenstein: MRU, premier UDMR!

Plic de la Gitenstein: MRU, premier UDMR!

Mark Gitesntein a fost acuzat de trafic de influență pe lângă Traian Băsescu și Emil Boc. Apoi chiar FBI a forțat deschiderea unei ample anchete care îi viza ”activitatea” din fruntea Fondului Proprietatea. Interesul în privința fostului ambasador american în România fiind unul atât de mare, încât Elenei Udrea i s-a promis în Costa Rica statutul de martor protejat. Numai că, între timp Trump a fost înlocuit de Biden și la Casa Albă a ajuns Administrația Democrată.

Profesorul Ungureanu plecat cu familia în Viena din 2019

Cea care s-a grăbit nu doar să îi ”repereze onoarea” lui Gitenstein, dar și să îl numească pe acesta ambasadorul SUA la Uniunea Europeană.  Predându-i astfel implicit ”hățurile” vechilor ”colonii” mai sărace cu duhul din rândurile ”partenerilor strategici” europeni. Iar noua influență a acestuia a fost deja resimțită din plin de denunțătoarea Elena Udrea, aceasta  fiind deja ”îngropată” într-un ”tsunami” de dosare și condamnări tot mai grele. Iată însă că, panicat de posibilitatea să ajungă la rândul său ”trofeul” sistemului ticăloșit, Traian Băsescu i-a solicitat o ”favoare” numărului unu al americanilor la Bruxelles. Astfel că lui Klaus Iohannis chiar i s-au încleștat dinții la propriu atunci când a deschis ”plicul de la Gitenstein”. Cel care i-ar fi fost înmânat neoficial chiar zilele trecute, prin intermediul liderului UDMR, Kelemen Hunor…

”Vin și de pe Lună pentru un asemenea om”!

Aceasta este declarația pur și simplu halucinantă prin care Kelemen Hunor saluta surprinzătoarea desemnare a lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru formarea ”guvernului meu” în variantă băsistă. Totul după ce a fost acuzat în Parlament pentru ”modul dubios” în care Mihai Răzvan Ungureanu ”a înstrăinat patrimoniul Gojdu, pe vremea în care era ministru de Externe, în Guvernul Tăriceanu”.

Băsescu și Gitenstein desfac șampania

Numai că liderul UDMR a sărit ca ars că ” voi veni și de pe Lună ca să votez astfel de oameni ca Mihai Răzvan Ungureanu, care și-au respectat cuvântul față de mine, față de noi”. Astfel că nu ar trebui să surprindă chiar atât de mult mutarea de ultimă oră a UDMR-ului, chiar dacă este una în măsură să ”bulibășească” total și așa simulacrul de negocieri chipurile purtate pentru formarea noului guvern. Pentru că, după ce a ”tatonat piața” cu ”iepurele” Kelemen Hunor, UDMR îi forțează acum mâna lui Klaus Iohannis cu nominalizarea ”compromisului național”, Mihai Răzvan Ungureanu. Calculele maghiare fiind, ca întotdeauna, de altfel, unele cât se poate de pragmatice și de această dată. Pentru că, după umilirea lui Cioloș, lui Iohannis îi va fi extrem de dificil să îl impună din nou pe Cîțu premier plin. Astfel că UDMR îi ”vâră” pe gât ”broscoiul” MRU!

Boc vrea din nou șef de galerie

”Otrava” pe care șeful statului ar trebui să o ”înghită” fără voia sa fiind îndulcită doar cu resemnarea că asta ar fi ”oferta de nerefuzat” a partenerilor strategici americani și a Uniunii Europene deopotrivă. Planul fiind unul atât de minuțios, încât lui Iohannis i s-a lăsat și o ”portiță” deschisă, pentru a nu își călca în picioare chiar cu totul mândria personală! Și anume desemnarea liberalului Emil Boc premier și a ”tehnocratului” Mihai Răzvan Ungureanu ”doar” ministru de Externe. Ceea ce, pentru axa Budapesta – Viena, ”tot un drac ar fi”… Plus că actualul ministru Bogdan Aurescu nu ar face nazuri dacă ar primi la schimb postul deja promis de ambasador al României la New York, la ONU, în locul lui Ion Jinga.

Alertă SIE!

Posibilitatea revenirii lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea Guvernului îngrijorează însă, ce este drept, structurile contrainformative! De fapt,  atâtea câte au mai fost lăsate să activeze în ultimii ani de ”ocupație străină”. Astfel că la SIE deja a fost dată alerta! Și asta încă din momentul în care a fost documentată ”fuga” lui Mihai Răzvan Ungureanu la Viena, cu toată familia. Mai ales că, pentru un fost premier, ministru de Externe și șef al Serviciului de Informații Externe, o asemenea veritabilă ”cerere de azil diplomatic” poate fi catalogată drept una dintre cele mai grave vulnerabilități la adresa securității naționale din ultimele decenii.

MRU a rămas loial

Oricum, după cum dezvăluiam încă din ”lovitura” din 13 iunie 2019, Ungureanu își folosea încă de atunci toată energia și suportul logistic pentru a ”fugi” cu familia din România, dar neapărat în Viena. Cu toate că, știută fiind îndelungata sa colaborare academică la mai multe universități germane de prestigiu, mult mai logic ar fi fost ”exilul” aici. Numai că ”obsesia” austriacă a fost decodată informativ și prin ”coincidența” că, ani buni, MRU și-a avut birourile de director general – emisar special al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud – Est și cel de coordonator – adjunct al Inițiativei de Cooperare Sud – Est Europeană (SECI) tocmai la Viena! Acolo unde de altfel s-a și născut fiul său, într-o selectă clinică privată. Și de unde soția sa Daniela, deși medic anestezist, a primit câte 7.000 de euro pe lună de la… OMV!

Premierul României pus la Cafe Schwarzenberg

Pentru o încă enigmatică prezență în Consiliul de Administrație al unei subsidiare din România a companiei austriece! Iar în 2019, Ungureanu solicita deja ”normă întreagă” ca profesor la o universitate din Viena!

Numit la ”Cafe Schwarzenberg”

Culmea este că frustrarea președintelui Iohannis este una cu atât mai mare, cu cât, doar cu câteva luni în urmă, ”neamțul” își dăduse acceptul tacit pentru detonarea dosarului de ”trădare națională” pe numele lui Mihai Răzvan Ungureanu. Totul după ce șefului statului i s-ar fi pus la dispoziție documentarea contrainformativă a ”extragerii” fostului șef al SIE de către BVT – Biroul pentru Protecția Constituției și Combaterea Terorismului din Austria. La acel moment Iohannis părând a fi convins de ”punctajul monitorizării” celui care nu se sfiise, la momentul debarcării sale din fruntea SIE, că ”nu uită și nu iartă” acest afront. Un rol decisiv în luarea deciziei prezidențiale având și informarea că BVT ”ia lumină” mai mult de la Moscova, decât de la Bruxelles sau Berlin. Serviciul secret austriac fiind considerat în chiar multe Cancelarii occidentale drept cel mai de nădejde colaborator al SVR-ului rusesc! Numai că ”oamenii președintelui” s-au înmuiat și nu au mai autorizat în cele din urmă trecerea la ”next level” al dosarului de trădare națională.

Kelemen Hunor ar veni și de pe Lună pentru a îl vota premier pe MRU

Ceea ce ar putea să îi coste scump acum… După ce Mihai Răzvan Ungureanu ar fi fost ”indicat” drept premier al României chiar la ”Cafeneaua Spionilor” din Viena, legendara ”Cafe Schwarzenberg”. Acolo unde loialitatea lui MRU nu doar că a fost apreciată, dar considerată a putea fi și în continuare utilă. Mai ales într-un astfel de moment de derivă totală a ”statului eșuat” și a debilei clase politice românești. ”Capul răutăților” fiind și de această dată tot Traian Băsescu. Cel care se teme ca ”de tămâie” să nu ”îmbătrânească urât”… Plantarea unor ”astfel de oameni” ca Mihai Răzvan Ungureanu sau Emil Boc la butoanele guvernamentale ale ”statului eșuat” fiind adevărate ”guri de oxigen” pentru omul care, la rândul său, nu i-a refuzat niciodată, nicio favoare lui Gitenstein…

author avatar
Catalin Tache
8.114 afisari

85 COMENTARII

  1. Cu cine mai face si asta majoritate sa mai vina sef pe fata acum ceea ce a fost mereu ca doar le a dat banii fundatiei patriotului roman , minoritarilor vesnic plangaciosi de discriminare!!! Cat sa mai calareasca astia si sa fure??? Se vor tot oameni vechi la timpuri noi resetate!!!!

  2. Numai Romani get beget, rectific numai tradatori get beget o sa avem ca Prim Ministrii, oare mai simte si mai gandeste cineva romaneste ?

  3. Ne meritam soarta, fac ce vor cu noi si mai ales cu resursele noastre.
    La noi președinții sunt impusi nu aleși, dupa care desfac plicurile primite de la cei care i au numit si numesc pe pozitii cheie tradatori ca MRU, Cîțu Cioloș
    etc. Asta i trendul la noi.

  4. Se vede cu ochiul liber de pe lună că acest MRU este o papușă care a reprezentat ,reprezintă alte interese decat cele ale Romaniei.Este un om care nu stie ce si cum sa facă pentru a fi ales,el este doar numit că altfel…

    • Asta a fost toata reactia SIE….avertismentul lui Tache…in rest ce draku sa mai faca si astia…?presiunea externa e deja uriasa…nimeni nu se mai poate opune…Klaus nici atat…

  5. Fretilor tot trădători punem, asta ar trebui executat pentru TRĂDARE națională și noi discutam sa îl punem premier. Voi nu înțelegeți ca americanii au fugit și am fost lăsați sa ne descurcam singuri, adică sub influenta rusa. Nu vreți sa ne trezim odată și sa ne vedem de INTERESUL NAȚIONAL ca pe alții nu ii interesează decât sa profite și gura lor ceva.
    Haudeti sa terminam cu promovarea proștilor, trădătorilor și sa punem și noi oameni competenți care saprotejeze acest popor.

  6. Tache,poti urgenta venirea GRU in tara?ca daca tot la mana rusilor ne au lasat americanii,barem sa i primim cu paine de aia de nu stie Citu cat costa ca el nu mananca😅

  7. Le am dat miliardele Gojdu, padurile,Petromul,palatul cotroceni. Ce mai vrea imperiul austro ungar de la saracia noastra????

    • Unde e dovada??Ca zvonuri primim de 31 de ani din presa rosie,despre vanzarea tarii americanilor ,Europei,bla,bla,bla..doar rusii ne strang in brate cu prietenia lor,de ne paraie oasele a ..bucurie si sanatate,nu??

        • Cand nu-mi pica bine ceva imi dau cu balsam de k.kat pe la nas si ma gratulez cu siktir . Asa sunt spalatii pe creier ca mine de pe malul stang al Nistrului , unu e Kostea WC Amore Sugiuk Tiraspol …….hihihihihihihi

  8. Am bagat ( doar ) 19 postari cu pseudonime diferite . Tine aproape , nici nu stiti ce urmeaza in scenariul si regia lui mandea , io centrez , io dau cu capu si tot io imi anulez golul din postura de arbitru . Se aude sirena , ma bag sub pat , vin infirmierii cu ambulanta , pe mine ma cauta , nu mai vreau pe Gvardinska…..aoleo , m-au saltat ………….Pupici !

  9. E de ajuns ca cineva sa dea semnalul, îi vom trece prin foc si sabie pe cei care vor sa ne ia pamantul stramosesc.

  10. Ma deghizez din Camarad in Semper fidelis , la 20:35 sunt Camarad , la 20:38 sunt Semper , m-am hodorogit , inainte eram mai sprinten : Pentru echipare : unu ………

    • Mai du te n mortii tai de zdreanta bolnava.te ai activat ca ati vazut ca e groasa…asta faceti voi la DGIA,i loc sa aparati tara

      • NU SUNT ROMAN , sunt o iscoada stalinista de pe malul stang al Nistrului care haleste non-stop polonice cu k.kat . Numele meu pe Facebook si Youtube este CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL . Contactati-ma , va garantez internare la Balaceanca . Pupici !

  11. ” Preasfintitul ” Ambrozie de la Giurgiu a calcat si alunecat in scuipatul lui Teodosie .

    • Daca s-au trezit si reprezentantii BOR , e un semnal ca situatia din Romania e ca smoala.

  12. MRU,mai bine iti bagi degetu in cur si pe urma in gura decat sa faci gesturi mafiote ca udrea

    • Lasa-i sa se odihneasca in pace , n-au nevoie de compasiunea liftelor mancurte ce halesk k.kat in National din Transnistria , vezi de calul lui Suvorov !

  13. Uite de aia trebuie sa existe un ziar NATIONAL!!!propaganda e deja disperata,arunca laturi ba cu GRU,ba cu postari de pe zeci de IP uri 24 de ore din 24 pe acelasi nume de postac, doa4 ss decrediblizeze loviturile lui Tache.habar nu au ca marea majoritate a cititorilor lui suntem din sistem…si ceva mai greu sa punem botul la vrajeli obosite cum cu vilele din Corbeanca!am lucrat cu Tache,lucram cu el si vom lucra cu el pentru ca este un bun roman care uite ca nu a uitat cui a depus juramantul militar,cu toate amenintarile voastre si incercarile de a il cumpara.statul lui Iohannis a esuat,nu Romania!respect Tache!Citim National!

    • Postarea de la 21 : 12 : 00 , am primit-o de la Raion , eu o postez si astept sa-mi trimita prin Amazon galetile cu k.kat de la salubritate , chioraie matu ….! Respect Tache ! Am 25 de postari la acest articol , noi , mancurtii de pe malul stang al Nisatrului , nu ca te citim , iti sarutam dulce spranceana de la ochiul dosnic maro ca ne dai si noua un hleb cu textura de govno de halit ! Ia liblyu tebya , Taky !

  14. Ceva grav totusi ni se pregateste…ultimele articole ale lui Tache sunt cel mai bun indicator in acest sens….din pacate ,da,mai avem prea putini ofiteri de contrainformatii ramasi loiali statului roman…si in politicieni nu ne putem baza…sa speram ca rezista cei care mai sunt activi.pt ca altfel….asta e ultima linie de aparare nationala…

    • Simt ca ceva mi se pregateste , Raionul a telefonat pe sestache la ambulanta sa vina sa ma umfle ….

    • „VA VENII ” sau VA VENI ? Doar prostu de Kostea Sugiuk Tiraspol face asemenea greseli , e de-ai ” NOSTRII ( ? ) „. Kostea , acu te dai Avram Iancu ? Sa vezi ce nota de plata primesti de la impegatul garii Tiraspol ca i-ai ciordit curcanii si i-ai labuit ceasul de la mana si portofelul ……..

  15. Se apropie….mai sunt romani in tara asta…chiar si in sistem…daca Tache isi da si poza,noi ce riscam atunci barem sa fim bine informati,sa tinem legatura aici si sa fim pregatiti…

    • Asa il strig pe Misa cand apare meletia garii Tiraspol , sa fie informat sa nu labuiasca geamantanul si sa fim pregatiti sa o tundem …………….

    • Asa este , sunt un tradator ordinar , am inselat-o pe Livy cu Gelu , merit sa-mi altoiti un potpuriu suedez atat mie cat si echipei mele de clone din boschetii de sub pasarela garii Tiraspol . Spasivo , imi era dor de o portie de propolis , mens sana in corpore sana !…..hihihihihihihi

  16. Sunteti multi futu va n nari de tradatori disperati, aveti timp logistică.sami luati falusul in falcii!..

    • SAMI LUATI sau SA-MI LUATI ? FALCII sau FALCI ? Am facut clasa a doua la fara frecventa …..hihihihihi

  17. Fa Livio , se vede ca esti corcitura , ” SUNT DOI ZDRENTE ” ? Stai sa termine astia buseala in narile mele , sunt multi , stau la coada , au niste falusuri marca ” Lux „, abia scap de polipi si nu mai sforai noaptea …..

    • Si eu am renuntat definitiv la vaccinarea cOvid , uitati-va in poza cum arat ….

      • Lasa-l in plata lui pe Bolsonaro si paste iarba mioritica : Comisarul . ro , astazi , 18.10.2021 , ora 01:57 : ” IDIOTUL ASTA AR TREBUI INTERZIS IN SPITALELE DIN ROMANIA / MAMA ANTI VACCINISTULUI RAZVAN CONSTANTINESCU ESTE ” INTRE VIATA SI MOARTE ” DIN CAUZA COVID 19 „.

    • Universul.net , ieri , 17 octombrie 2021 , articol de Alexandra Popescu : ” SEFUL COLEGIULUI MEDICILOR ( DANIEL CORIU ) SUSTINE SUSPENDAREA MEDICILOR CARE PROMOVEAZA TEORII CONSPIRATIONISTE LEGATE DE COVID „.

  18. Observ ca nivelul de prostie depaseste in contaminare si covidul, pe aici. Toti retardatii isi dau cu parerea fara sa inteleaga ca, narativele lui Tache sunt pentru cei care stiu sa citeasca printre randuri.

  19. Eu stiu sa citesc printre randuri , d-aia am luat calificativul ” retardat „…..

  20. Bă Sugiuk, tu naisomn jegule.Cin sa aseamana se adună, Tu,Johan tradatorul, Mru spionul homalau si tradator reprezentati orice alt drept dar nu al nostru, al romanilor.Sunteti intangibili , nu se atinge nimeni de voi pentru ca executati orbeste instructiunile stăpânilor vostrii si le aparati cu pretul libertatii voastre interesele lor înb.
    frumoasa si bogata noastră țară.Fa mabtu corecturile pe text asa zisule tiraspolez al p.lii mele.
    Nu stau sa ti spun toate pseudonimele sub care ai postat aici in cotidianul facebook sau in alte cotidiene bă idiotule.

    • Io sunt Sugiuk fara somn din Tiraspol , NU SUNT ROMAN , sunt un biet simbrias platit cu 3 copeici postarea sa haleasca k.kat in National . ” Frumoasa si bogata ” (?) noastra tara a mancurtilor este Transnistria , e recunoscuta ca un zoopark cu exemplare ciudate . Da , postez si pe Facebook si Youtube cu numele CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , contactati-ma cand vreti sa va creasca adrelanina si vreti sa solicitati ambulanta pentru internare la balamuc . Am o solicitare pentru o partida de ” nu ma uita ” in boscheti , doi zdrahoni de Rabnita sar pe calcaie excitati , merg sa behai simuland orgasmul si revin cu ultimele resurse sa-mi continui postarile . Pupici ! Behehe , a inceput sodomizarea , am rozetu in flacari si curand imi umfla si falcile …..

  21. Sunt in febra pregatirilor , fac exercitii de dexteritate si imi ung degetele cu vaselina de tanc , poate incap intr-o valiza a lotului si particip clandestin la meciul de maine seara Inter-Sheriff Tiraspol . Ies din valiza la poarta stadionului Giuseppe Meazza , o sa fie inghesuiala la portile arenei , sunt avantajat si de intuneric la ora 21:00 cand incepe partida la Milano . Ocazie unica , ii las pe broscari fara ceasuri si portofele , labuiesc la greu , cand termin praduiala ma bag iar in geamantan si trag fermoarul . Daca li se pare suspecta valiza , s-ar putea sa iau contact cu carabinierii , ma inchin la Boje sa scap cu bine si din expeditia asta .

  22. Strictsecret.ro , ieri , 17 octombrie 2021 : ” BANCA NATIONALA A ROMANIEI , INTEPATA INFORMATIV DE RUSIA . ICA VOINEA , POVESTEA UNUI TRAFICANT DE INFLUENTA PE ” CODUL VECHI „.

  23. Comisarul.ro , astazi , 18 octombrie 2021 , ora 11:41 : ” RACA MARE IN PSD DUPA CE L-AU PRINS PE DINCU JUCAND LA DOUA CAPETE „. Firea cere decapitarea .

    • Io urmez cu sfintenie terapia de uro … , fac gargara cu laptisor de matca uman …….hihihihihihihi

  24. In,, National ‘de Transnistria” Stirea zilei: Un hitlerist pupator de cururi nazi,un bosorog fost lucrator securist ajuns la inaltul grad de ,,plotoner major” lupta contra rusilor cu mare strofocare de pe teritoriul tarii noastre lupta sa se rezuma la lins si ,,subt”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger