AcasăDezvaluiriAnchetePlan nebun la Cotroceni: Maior, premier!

Plan nebun la Cotroceni: Maior, premier!

Atât de slab este perceput statul român în exterior, încât acesta continuă să fie supus la noi și tot mai ”delirante” experimente politice. Totul după ce pesediștii au trebuit să îl înghită fără să crâcnească pe omul care nu a câștigat nicio confruntare electorală în viața lui în fruntea celui mai reprezentativ for de conducere al partidului. Iată însă că după reactivarea lui Vasile Dîncu se forțează acum trecerea la ”next level” a planului care a bulversat deja Administrația Prezidențială.

România, o țară prea mică pentru Iohannis și Maior?

Pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, la Cotroceni tocmai ce s-ar fi primit de peste Ocean un ”bilețel” absolut șocant, conținând numele viitorului premier agreat la acest moment : George Maior! Iar șocul este cu atât mai mare cu cât Iohannis apucase să își dea deja OK-ul pentru rechemarea în țară a actualului ambasador român la Washington. Iată însă că din motive care nici măcar nu le-au fost explicate principalilor lideri politici români, ”macazul” a fost schimbat și acum fostul șef al SRI reintră în jocurile subterane pentru a deveni ”premierul tehnocrat” care să fie acceptat atât de PSD, cât și de către șeful statului!

Vasile Dîncu, reactivat…

Democrații ies la atac!

Bătălia americană se poartă și în ”colonii”…

Ținând cont că este vorba despre o informație de ultimă oră, deocamdată nu sunt amănunte suplimentare cu privire la o posibilă reacție nici din partea Administrației Prezidențiale, dar nici a conducerilor celor mai importante partide parlamentare. Singurul care poate trage speranțe că se va întâmpla o ”minune” fiind, bineînțeles, Victor Ponta. Cel care are astfel și mai multe motive să meargă orbește pe mâna tutorelui său politic Silviu Predoiu… Însă cu ce clasă politică debilă ne confruntăm de atâta amar de vreme, nici măcar nu ar mai trebui să mire pasivitatea totală în fața impunerii acestei noi soluții ”tehnocrate” de compromis, așa cum a fost prezentată posibila revenire la vârful Puterii de la București a lui George Maior. Cel care a rezistat cu stoicism atacurilor unei Administrații Trump care nu a reușit încă să preia cu totul frâiele politicii externe americane. Nici măcar acum, când alegerile prezidențiale bat deja la ușă… Iar nominalizarea lui Maior este cel mai probabil mâna democraților, cei tot mai siguri de victoria lui Biden. Și cum George Maior le-a fost ”soldat credincios” democraților americani în toată această perioadă, diplomatul a încercat și probabil i-a și convins pe protectorii săi de peste Ocean că ar fi cea mai la îndemână variantă pentru a gestiona ”colonia”… Și uite cum, dacă liderii politici români sau barem structurile contrainformative nu își revin la timp, România poate fi lăsată pradă unui nou experiment ”tehnocrat”…

author avatar
Catalin Tache