AcasăDezvaluiriAnchetePlan nebun la Cotroceni: Maior, premier!

Plan nebun la Cotroceni: Maior, premier!

Atât de slab este perceput statul român în exterior, încât acesta continuă să fie supus la noi și tot mai ”delirante” experimente politice. Totul după ce pesediștii au trebuit să îl înghită fără să crâcnească pe omul care nu a câștigat nicio confruntare electorală în viața lui în fruntea celui mai reprezentativ for de conducere al partidului. Iată însă că după reactivarea lui Vasile Dîncu se forțează acum trecerea la ”next level” a planului care a bulversat deja Administrația Prezidențială.

România, o țară prea mică pentru Iohannis și Maior?

Pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, la Cotroceni tocmai ce s-ar fi primit de peste Ocean un ”bilețel” absolut șocant, conținând numele viitorului premier agreat la acest moment : George Maior! Iar șocul este cu atât mai mare cu cât Iohannis apucase să își dea deja OK-ul pentru rechemarea în țară a actualului ambasador român la Washington. Iată însă că din motive care nici măcar nu le-au fost explicate principalilor lideri politici români, ”macazul” a fost schimbat și acum fostul șef al SRI reintră în jocurile subterane pentru a deveni ”premierul tehnocrat” care să fie acceptat atât de PSD, cât și de către șeful statului!

Vasile Dîncu, reactivat…

Democrații ies la atac!

Bătălia americană se poartă și în ”colonii”…

Ținând cont că este vorba despre o informație de ultimă oră, deocamdată nu sunt amănunte suplimentare cu privire la o posibilă reacție nici din partea Administrației Prezidențiale, dar nici a conducerilor celor mai importante partide parlamentare. Singurul care poate trage speranțe că se va întâmpla o ”minune” fiind, bineînțeles, Victor Ponta. Cel care are astfel și mai multe motive să meargă orbește pe mâna tutorelui său politic Silviu Predoiu… Însă cu ce clasă politică debilă ne confruntăm de atâta amar de vreme, nici măcar nu ar mai trebui să mire pasivitatea totală în fața impunerii acestei noi soluții ”tehnocrate” de compromis, așa cum a fost prezentată posibila revenire la vârful Puterii de la București a lui George Maior. Cel care a rezistat cu stoicism atacurilor unei Administrații Trump care nu a reușit încă să preia cu totul frâiele politicii externe americane. Nici măcar acum, când alegerile prezidențiale bat deja la ușă… Iar nominalizarea lui Maior este cel mai probabil mâna democraților, cei tot mai siguri de victoria lui Biden. Și cum George Maior le-a fost ”soldat credincios” democraților americani în toată această perioadă, diplomatul a încercat și probabil i-a și convins pe protectorii săi de peste Ocean că ar fi cea mai la îndemână variantă pentru a gestiona ”colonia”… Și uite cum, dacă liderii politici români sau barem structurile contrainformative nu își revin la timp, România poate fi lăsată pradă unui nou experiment ”tehnocrat”…

author avatar
Catalin Tache
5.113 afisari

17 COMENTARII

  1. În colonii democrații sînt stăpîni fara nici un fel de opoziție ! Maior este mai departe ambasador deși trebuia schimbat odata cu Klemm conform cutumelor diplomatice! Amb.SUA așa zis republican de-al lui Trump la București are aceeași poziție ca Klemă, face la modul total politica democratilor, nu se abate cu un milimetru! De cînd l-au bagat pe Dragnea la pușcarie sa terminat cu lupta republicani-democrati în România! Democratii,obama,soroș,biden sînt stăpîni în România! Nu mai exista niimeni conservator,republican de partea lui Trump în politica românească! Toți politicienii sînt servitorii democraților americani-Ana Birchall,Dîncu,Maior,PNLu,USRu,PEESEEDEEU,Ponta,PMPu,johannes,etc. Confruntarea politică- democrati -rep.în România nu există!!!Deep stateul amerigan a maturat tot ce era politician român ce putea fi de partea lui Trump din România!

    • Daca „Iohannis apucase să își dea deja OK-ul pentru rechemarea în țară a actualului ambasador român la Washington” , nu cred ca a facut-o fara consultarea la cel mai inalt nivel posibil a reprezentantilor Administratiei Trump , drept pentru care consider „soparla” (intoxicare ) informatia cu biletelul cu Maior premier venit de peste Ocean si sper ca viitorul sa confirme ca a fost „soparla”….

  2. Bă Take nu ziceai bă că-l pune pe Zigfrid mureșan premier?? jermania adică? sa schimbat schimbarea??

    • Tu chiar pui baza pe ce spune Tache?
      Pahontu era schimbat in fiecare zi, de catre National, timp de 3 ani de zile!

      • Am crezut și eu că Take e băiet serios..ziaricius de la verdad..Da văd că o dă numa-n mangleală.

  3. Le nimereste Tache de nu mai poate( pahontu pleca in fiecare luna,s a dat liberla schimbarea liniilor in statul paralel,Jandarmeria va fi mutata la Politie,Maior premier,Coldea revine in Sri):)

  4. Le nimereste Tache de nu mai poate( pahontu pleca in fiecare luna,s a dat liberla schimbarea liniilor in statul paralel,Jandarmeria va fi mutata la Politie,Maior premier,Coldea revine in Sri):)

  5. Bă da la Cotroceni nu numa planu e nebun!! Mai ie și alții care e nebuni! Ghici cine?? Ca sa citez pe Udrea..

  6. Adica „partenerul strategic” este mai tare decat angela? Sigfrid , inima de leu, ramane fara „coledzi”, ma intelegi mata? Vai de capul nostru! Vorba lui Tanse: astia hoti, aia hoti….continuarea va apartine.

  7. IN ACESTE CONDITII , URGENT TREBUIE CONSULTAT PSIHIATRIC DE CATRE O COMISIE MEDICALA EXTERNA , PRESEDINTELE SI TOTI CONSILIERII SAI.
    Trebuie schimbata procedura de numire a PREMIERULUI acest sa fie numit numai cu avizul final al FORUMULUI SOCIETATII CIVILE.

    • Csokolom, ma Зоро. Nu cumva tu te crezi seful „forumului societatii civile”?

  8. va rog dle tache sa va dati cu tesla in texticole/comentariul o mica abureala in momentul surselor de dezinformare/cred ca veti vinde 25 de ziare in plus/ eu care sint batrin cu o pensie de tot rahatul nu cumpar ziarul dv/ESTE ASPRA HIRTIE SI ZGIRIE/

  9. Bravo ungurene baci. Nu cumpara gazeta asta iredentist imperialista! Doar Pravda e din hartie fina, care nu zgarie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger