AcasăDezvaluiriAnchetePinalti out, intră Băsescu!

Pinalti out, intră Băsescu!

”Georgiana! Pentru ea va fi legat Băsescu” avertizam pe 13 octombrie. Atunci când dezvăluiam că ”muțenia” de neobișnuit în care se complace în ultima vreme creatorul sistemului ticăloșit are și o explicație. Și anume că nu doar fostul președinte jucător își iubește fetele mai mult decât propria libertate. Fie că este vorba de Ioana sau Elena.

Georgiana scapă Ștefan a ieșit

Dar și Gheorghe Ștefan. Fostul baron al regimului portocaliu dând deja dovezi certe că este gata de orice sacrificiu personal pentru a îi asigura în schimb libertatea Georgianei. Fiica sa ”agățată” cu ceva vreme în urmă în două dosare ale Direcției Naționale Anticorupție. Dar care, grație dragostei paterne și colaborării totale a lui Gheorghe Ștefan cu procurorii anticorupție își poate vedea liniștită de afacerile imobiliare pe care le coordonează pe Coasta de Azur, din micuțul orășel Cagnes -sur – Mer. Și uite că ”rețeta” aplicată lui Gheorghe Ștefan pare să fi dus, în sfârșit, la un dosar gata ”copt” pentru Traian Băsescu.

A ieșit!

Deja prins în năvodul condamnărilor succesive și veteran al pușcăriilor patriei, ”Pinalti” a reușit totuși să împuște doi iepuri dintr-o lovitură. În primul rând, pentru că astfel Georgiana poate răsufla ușurată, cel puțin încă o bună perioadă de vreme de acum înainte. Dar, drept bonus din partea sistemului, Gheorghe Ștefan a fost eliberat!

Nu toți oamenii lui Băsescu sunt Elena Udrea

Executând astfel doar o lună și jumătate din pedeapsa de 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru care a fost închis pe 14 septembrie 2021. Numai că denunțătorul Gheorghe Ștefan a beneficiat de o clemență ”miraculaosă” din partea magistraților, atât judecători, cât și procurori. Astfel că, pe 3 noiembrie, judecătorii au încuviințat cererea sa de eliberare condiționată. Iar ocupați să o înfunde definitiv pe Elena Udrea, procurorii anticorupție nu au mai făcut tradiționalul tam-tam mediatic, astfel că și-au ținut partea lor de înțelegere. La fel cum Gheorghe Ștefan ”Pinalti” le-a dat tot ce aveau nevoie pentru ca sistemul să îi poată transmită cât se poate mai clar lui Klaus Iohannis că nici măcar foștii președinți nu sunt la adăpost de mâna cea lungă a ”operativilor”!

author avatar
Catalin Tache
5.580 afisari

19 COMENTARII

  1. inseamna ca visul meu de acum doi ani , ca este luat chiorul in catuse din p.e . poate fi real , o merita din plin la cat rau a facut tarii si oamenilor !

  2. DEOCAMDATA AVEM DOAR VORBE SI DOVEZI DE ARANJAMENTE SUBTERANE FACUTE PRIN PRIZMA UNEI JUSTITII DUBIOASE.
    DACA SE ASTEAPTA PRESCRIEREA FAPTELOR ATUNCI SI UDREA SI BASE VOR HAHAI IN VOIE.
    ILIESCU IN SCHIMB POATE SA ASTEPTE SFARSITUL IN PATUL LUI CHIAR DACA CRIMA NU SE PRESCRIE ,PE METRII CUBI DE DOSARE DIN 89 PRAFUL,INDIFERENTA SI IRESPONSABILITATEA JUSTITIEI STA CU CURUL DE 32 DE ANI.

  3. Cand il ridica pe chior se face coada la flegme in fata arestului politiei capitalei…:)))))

  4. Nu se face dreptate in Romania ! Vorbe si atat .Cine era prezent in tabloul cu telescaunul ? Valizele erau pline ,biletelul roz de unde era ? Chiar credeti ?

  5. asa zisa justitie de la noi n-are nici o legatura cu legea si dreptatea , ci , cu , pile , smenuri , combinatii , santaje , telefoane etc . 99 % dintre judecatori si procurori actioneaza la comanda dupa interese .

  6. CU O JUSTITIE DE TOT RAHATUL…ORIENTATA DUPA SPAGI SI CU MERCURIAL…CU SERVICII SECRETE ANEXATE ALTORA..ROMANI..ATI REUSIT SA VA SCOATETI CARAMIZILE DIN ZIDURILE PROPRIILOR CASE..SA OFERITI URMASILOR VOSTRI VIETI DE CARTON…SECURISTUL ZEAMA ACRA O SA LASE URMASILOR LUI TESTAMENT DE FAGADUINTA: LAS URMASILOR MEI O TARA PE CARE EU AM PUSTIIT TARA, NEPOTII MEI, PENTRU A BEA, MANCA, PETRECE SI FU..E. SA STITI CA ASCHIA NU SARE DEPARTE DE COPAC…ADICA SI VOI SUNTETI NISTE PRAPADITI CUM SUNT SI EU…AM FACUT UMBRA PAMANTULUI DEGEABA DAR CAND MA VOR MANCA VIERMII, VOI O SA MANCATI SCAIETI SI DE BANII LASATI DE MINE O SA VA BAGATI DROGURI IN VENA…AM SERVIT PATRIA CU CREDINTA, DEVOTAMENT SI SACRIFICIU DE AIA!

  7. Daca puteau pana acum era luat dare prea teapan si a asigurat traiul si va scapa ca si pana acum ca nu si scoate corb la corb ochii !!!

  8. Ar fi chiar o ironie de mare clasă să ajungă Băsescu la bulău cu ajutorul sistemului juridic mafiot pe care el însuși l-a creat.

  9. Ar fi chiar o ironie de mare clasă să ajungă Băsescu la bulău cu ajutorul sistemului juridic mafiot pe care el însuși l-a creat.

  10. Spre deosebire de Pinalti, Băsescu nu cred că are nici un scrupul să își sacrifice inclusiv Ioanele și Elenele dacă se pune problema libertății sale.

  11. Vorba aia, un nou dosar, o nouă achitare. Cu CNSAS-ul însă pare că i s-a înfundat de tot lui Băsescu. Să vedem, totuși în februarie anul viitor la Înalta Curte.

  12. Câtă vreme vorbim de Băsescu și „legat” în aceeași frază, contează mai puțin că e vorba de Georgiana, Steliana sau oricine altcineva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger